|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
nesta napisał(a):
Mało mieliśmy młodych-zdolnych, z których nic nie było? Rios, Quioto, Klarić, Beto, Dudu "Goal machine", Chiacu, Cebanu, Thwaite, itd. Nie pamiętasz zawodników, którzy wyglądali dobrze na youtubie? Paulista, Barrientos, Crivellaro, Boukhari, itd. Spokojnie można by 11tkę złożyć z samych zagranicznych piłkarzy, którzy przyszli do nas w ciągu ostatnich 10 lat, którzy albo byli młodzi i rozwojowi, albo wyglądali na bardzo technicznych na youtubie. Niech ten Valencia wejdzie kilka razy na boisko i coś pokaże - wtedy będziemy rozmawiać co nam może dać i jakie opcje ustawienia zespołu nam stwarza. Na dzień dzisiejszy to on tylko wyglądał ładnie na papierze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Akurat Paulista nie był zły....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Przede wszystkim rezerwowi są potrzebni do tego, że jak np Boguski ma słabszy dzień, to ma kto na boisko wejść i coś temu zespołowi dać. Nigdy duża rywalizacja nie jest problemem, chyba, że jest 50 zawodników. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
A to nie bylo za czasu jak Kasperczak sam stanowił "pion transferów" i te kwatki jak Beto to chyba stad sie wziely.. Pozatym teraz ILOŚĆ musi sie przelozyc na JAKOSC ,dwa trzy mecze i juz bedziemy wiedzieli ile warci sa ci nowi. narazie wiemy ze Gonzales jest podobny do Ramosa i w defensywnie wymiata ![]() P.S jak sie nazywał ten murzyn co lubił kapelusze i byl chyba najgorszym zwodnikiem w Wisle od stu lat? taki niski,pare meczów u nas "zaliczyl" ? ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Serge Branco?
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ja tylko mam nadzieję, że trener będzie w stanie to poukładać i nowych będzie w dalszym ciągu wprowadzał powoli, nie ma co za dużo zmieniać, bo się zrobi chaos. Jedyna rzecz, która mnie w tych transferach zaniepokoiła to ich ILOŚĆ NARAZ, podczas gdy żaden z tych transferów poza Ivanem (bo Stilić musi najpierw dojść do ludzi) nie wygląda na kogoś kto może dać jakość od zaraz. Nawet ten Valencia może, ale wcale nie musi wypalić bo to młokos jest.
Osobiście trzymam kciuki za nasze nowe nabytki - oby wszyscy wypalili! - a to, że jestem zaniepokojony wynika raczej z chłodnej analizy, a nie malkontenctwa (z natury jestem optymistą). |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Był gorszy niż Vidliczka ?
))![]()
Wściekły byk!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
O tak,to ten ![]() Pamietam mecz co tak lało z Gornikiem Zabrze,moja babcia by lepiej kryła w obronie niz on.Jakby sie urwał dosłownie z choinki.zdecydowanie najgorszy gracz obcokrajowiec jaki u nas był. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Byku napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Chyba zapomniales o Burdenskim
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ale Burdenski to nie piłkarz nawet tylko jakiś parodysta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Uprzedziłeś mnie, jeszcze dorzuciłbym Sikorskiego ale faktycznie Burdenski był chyba najgorszy. Branco przy nich to kocur.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Do rywalizacji z Sergem Branco i Vidlicką dorzuciłbym jeszcze Jana Frederiksena! Pamięta go ktoś jeszcze?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
^Albo Romel Quito? Chyba nawet to samo okienko co Frederiksen
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Lantame Ouadia a później Goal Machine
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czasy się zmieniły, nastało nowe jutro jest Junco trzeba mu zaufać zobaczymy co z tego wyjdzie
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Guest
|
|
Do grona dziadów dodam Temple Omeonu (wg mnie z ogromnymi szansami na podium w erze Cupiała). Edno, Thwaite, Hiacu itp. też u nas nic nie pokazali. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Romell Quioto to casus Stępińskiego. To, ze u nas grał jak grał, to kwestia braku zaufania i występów od 1 minut. Obecnie 27 meczy w kadrze Hondurasu, 4 bramki. Jako zawodnik klubu z MLS, Houston Dynamo strzela bramki w tamtejszej LM.
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Vidlicka to nawet całkiem sensowną karierę potem zrobił: http://www.90minut.pl/kariera.php?id=6389
Największym dziadem wydaje mi się Wyn Belotte, ale może to przez to, że trafił do nas gdy mieliśmy najmocniejszy i osiągnęliśmy największy sukces |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za Petrescu było sporo wynalazków.
W tym dwóch kangurów jeśli mnie pamięć nie myli. Burns był nawet ok. A ten drugi, wysoki? Jak on sie nazywał? ![]()
Wściekły byk!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Michael Thwaite.
Ale jaki to ma związek z polityką transferową Wisły? ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
śmiesznie, gdyby Cristian okazał się lepszy od Evera
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jonaf napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A pamiętacie Kristoffa, tajemniczego zawodnika ściągniętego przez Skorżę?
Liczba nowych zawodników nie dziwi biorąc pod uwagę lata zaniedbań i braki w kadrze po T-F. Przy czym spora grupa to piłkarze "na przyszłość". Myślę, że optymizm większości bierze się nie z wysokich oczekiwań wobec nowych nabytków, raczej z faktu, że spodziewaliśmy zalewu testowanych ogórów a przyszli piłkarze z całkiem niezłym CV. Zawodowi piłkarze. Do tego większość jest młoda.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.02.2017 o godz. 12:51.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
||
Dudu goal machine - mam do niego sentyment za piękne wejście z Polonią Bytom Można go było zostawić jako rezerwowego, bo choć fizycznie odstawał, to miał jednak przyzwoity instynkt strzelecki, co pokazał pare razy w PP i PE.Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Serio? Jak dla mnie Kangur nie grał aż tak źle i miał potencjał na granie dużo lepiej. Ale może to czas zadziałał i już mi się pokićkało.
A Wyn Belotte rzeczywiście, słabiuteńki. ![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Kto nie bił braw za piętkę Thwaita z Sewillą ten gapa
![]() Endo - ten był asem.... a od Jaska Paulisty cztery piętki w bok. Nie ta pólka co paralitycy. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Charlie napisał(a):