|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Co z tym forum się dzieję od 1-2 tygodni że tak muli? a parę razy w ogóle nie działało
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Znowu burdel się zrobił w dziale Plotki oraz Wasze propozycje dotyczące transferów.Proszę o porządek
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Wam też wjeżdżają reklamy na dole? Za chiny nie mogę tego wyłączyć ....
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie da rady połączyć 2 tematów - mam pytanie i pytania do Wiktora, np. "Mam pytanie (do Wiktora)"?
![]() ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Zapytaj się Wiktora to Ci powie.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jest może w planach wrzucenie forum na tapatalk? Znacznie ułatwiło by to komunikację dla osób korzystających ze smartfonów
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ile jeszcze będzie tolerowany tu kłamca- wiktorpiekarski?
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Proszę o konkretne zarzuty
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Nazwałeś użytkownika kłamcą daj choć z dwa realne przykłady. Przeglądałem już forum i tam nic specjalnego w ostatni czasie nie ma. Jeśli masz coś z SB to czekam
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Twierdzi, ze wkleił na forum dowód wpłaty w f4c. Gdybyś regularnie przebywał na forum wiedziałbyś co on tu odpieprza. I ja tez czekam- czekam na to aż zamiast normalnych użytkowników, którzy napisali mu parę słów prawdy, długie bany będą dostawać takie pokemony jak on.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
fran23 napisał(a):
Cytat:
Nie dostaną jak nie będą mieli za co. Za słowa prawdy nikt bana nie dostał. Dziś dostali ci którzy na SB mimo moich próśb nadal obrzucali się błotem i tu nie chodziło o to że ktoś komuś coś zarzucał tylko prosta jazda od najgorszych. Na forum przebywam codziennie co nie znaczy że cały czas patrzę w SB. Codziennie przeglądam wszystkie tematy piłkarskie i reaguje jak coś jest nie tak. Wybacz ale nie jestem w stanie cały dzień śledzić SB, dlatego jeśli jest coś nie tak proszę o reakcję z Waszej strony. Po to jest min ten temat. I jeszcze jedno forum jest otwarte dla Wszystkich kibiców Wisły. Rozumiem że czyjś styl poziom wypowiedzi czy nawet poglądy mogą wk..wiać i mie też wku...wiają ale dopóki ktoś nie przekroczy regulaminu ja bana nie dam. Naprawdę nikt nigdy przynajmniej ode mnie bana za normalna krytyczną wypowiedź nie dostał ale gdy ktoś nawet w słusznej sprawie po chamsku jedzie po drugim daję bana. Prawda jest tak że większość troli robi zadymę licząc na odzew oni tym żyją. Ignorowani odchodzą w sina dal
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 17.02.2017 o godz. 22:48.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Proszę o porządek w Polityka transferowa Wisły bo się zrobił Byli piłkarze....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam, od pewnego czasu pojawia się u mnie błąd.
Nie mogę cytować postów. Pojawia się puste okienko i nic więcej. Jakiś problem na forum? Bo przeglądarka raczej błędu nie pokazuje, bo na innych forach normalnie mogę cytować wiadomości. Korzystam z firefoxa. Na innych przeglądarkach jest okej, ale przyzwyczaiłem się do firefoxa i nie chce korzystać z innej tylko na forum Jakaś rada, modów, adminów? ''Kup nowy internet'' - odpada ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Sugestia dla adminów. Może warto połączyć vBulletin z Tapatalkiem? Wygodniejsze to będzie podczas przeglądania forum na telefonie
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Ktoś tam zdublował temat meczowy. Proszę o zamknięcie jednego z nich bo się burdel zrobi
Dziękuje ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Zdublował mi się temat meczowy.. Ponieważ pojawiła się informacja, że wpisana wiadomość jest za krótka..
Dziwne. Proszę o usunięcie pustego tematu. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Ktoś myślał żeby zrobić subdomenę forum.wislakrakow.com?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Istniała lata temu. Co by to miało dać?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wygląda dobrze to po pierwsze. Ale przyśpiesza też łączenie się z forum. W przeglądarce autouzupełnianie kieruje do domeny co oznacza, że wpisując "wi" uzupełnia do wislakrakow.com. Następnie trzeba ręcznie dodać /forum żeby przejść na forum. Niby nie jest to wielki trud, ale odwiedzając forum kilka razy dziennie przyśpieszyłoby ten proces. A samo wdrożenie subdomeny nie kosztuje nic i trwa jakieś 60 sekund.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
daj sobie forum w ulubionych. Żaden wielki trud
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Albo stronę startową i po problemie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mozna na sb ocenzurowac słowa pis po i inne tego typu chujstwa żeby jeden z drugim nie w....iał innych użytkowników pieprzeniemo polityce 24/h na forum sportowym KIBICÓW WISŁY KRAKÓW? Mają temat polityczny to niech tam tocza dyskuaje. Ktoś chce zadać jakies normalne pytanie i ginie to w gąszczu wyzwisk po vs pis
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
I jak wtedy napiszesz np "idę po coś" i Ci ocenzuruje "po" i Cię nikt nie zrozumie. Zdanie straci sens, bez PO wszystko straci sens.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Albo ktos napisze. Lubie pisanie glupot.
A wyjdzie: lubie anie glupt. I nie wiadomo co to za ania. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Dlaczego "głupt" a nie "głupot"? O też miałoby być ocenzurowane? To teraz nawet nie będzie jak zapytać "o co ci chodzi".
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aaa widzisz. Powinno byc glut. Lubie anie glut.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dobrze, że Anie Glut, a nie glut Ani...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam ponad sto zakładek służbowych na samym pasku i jeszcze trzy razy tyle w ulubionych, dużo szybciej jest korzystać z autouzupełniania niż szukać konkretnej ikony. Ustawienie subdomeny nie jest żadnym wysiłkiem, nie kosztuje ani złotówki, nic nie usuwa a jedynie dodaje nowe. To czemu by z tego nie skorzystać? Jeśli choć jednej osobie to poprawi komfort korzystania z forum to w mojej ocenie warto.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|