|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
100 tysiecy euro to smieszna kwota. Zreszta podobno Kazachowi tacy bogaci to niech placa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zrobić mu dobre videło i wysłać do Chin to sypną 1 milion euro
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
100K ? niech biorą z pocałowaniem reki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze ze niektorzy z was nie zasiadaja w radzie klubu bo za banke euro pol druzyny pogonili.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Dobrze że niektórzy z was nie zasiadają w zarządzie bo by krzyczeli zaporowe ceny..
Tak wiem że za podpis trzeba zapłącić - wiem też że jest solidnyum grajkiem i nic ponad to - a płacić co miesiąc mu trzeba (a przychodził do klubu kiedy jeszcze aż tak bardzo nie liczono się z każdym groszem) a też weźcie pod uwage że w środku mamy gęsto jeśli chodzi o zawodników.. a jak nie będzie Popovicia to mniejsze szanse na stratę Mąki <<-- to już gdybanie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Jovic 250k euro.
Bereszyński 2mln euro. Logiczne, nie? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Legia - mistrz i uczestnik Ligi Mistrzów
Wisła - 9 miejsce i o mało co bankructwo Logiczne już ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sprzedajemy zawodnikow przez pryzmat klubu w którym gra czy jego umiejetnosci,wieku itp?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Popovic piłkarzem jest jakim jest, ale patrząc na filmiki/zdjęcia klubowe to po części odpowiada za atmosferę w szatni i w klubie. Nie pozbywałbym się go w tym momencie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
a nie pomyślałeś że oba czynniki wchodzą w gre ?
nie myślisz że tego samego zawodnika klub który ma problemy finansowe sprzeda taniej niż klub który takich problemów nie ma ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
8 razy więcej? Dalej nielogiczne
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 16.02.2017 o godz. 16:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Ile Wy byście chcieli za tego Popvicia. Jeśli Kazachowie dadzą 250-300 tysięcy to z pocałowaniem ręki brać. Za 100 to jednak troszkę się nie opłaca pozbywać alej est Mączyński, Llonch, Brlek, Semir na środek pomocy/
Gośc ma 27 lat, szału nie robi, a niektórzy to by miliony chcieli xD |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|||
|
ashkeczup napisał(a):
Mysciak napisał(a):
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Różnica jest taka że Jović bardzo chciał odejść.
Moim zdaniem, Boban został sprzedany po mocno promocyjnej cenie. Ale jeśli sprzedaż jednego zawodnika przyczyniła się do poszerzenia kadry to łatwiej mi to zaakceptować. A Popović ? Kazachstan to jednak nie jest Turcja. My mamy kadrę już skrojoną, i żeby kogoś teraz wypuścić oferta musi być zdecydowanie mocniejsza. Zwłaszcza że Popo jest potrzebny w tej drużynie. Bo na dzień dzisiejszy bazując na ostatnim meczu, to jest zawodnikiem pierwszej jedenastki. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Głupie porównanie, ale niech Ci będzie. Dajesz 3,20zł, ja sądzę że Mixu jest wart dużo więcej. Na początek dam 10 zł. Teraz ty możesz mnie przebić, może to też zrobić ktoś inny. Będziemy się licytować aż w końcu zostanie na stole najlepsza oferta, a Mixu zdecyduje czy ją przyjąć.
Tak to właśnie działa.Też uważam, że Jovic jest wart więcej. Problem w tym, że nikt nie przebił oferty turków. Wartość zawodnika ustala rynek. Składa się na to wiele czynników, ale jednym z nich nie jest na pewno opinia użytkowników forum. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie. To że jakieś parchy dają 100k to nie znaczy, że tyle jest wart. Wycena to kwestia subiektywna. Dla mnie Popo przynajmniej 250 tak jak ktoś wyżej mówił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Takiego kocura to za minimum 500k
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Éver Valencia i Cristián Echavarría piłkarzami Wisły obaj wypożyczeni na pół roku.Powodzenia!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Tak myślę, że to wypożyczenie 2 Kolumbijczyków tylko do końca sezonu z opcją wykupu to w rzeczywistości nie ma na celu ich przetestowanie (na to, zwłaszcza biorąc pod uwagę limity obcokrajowców, czy też niezbędny urlop dla Valencii, może się to okazać zbyt krotki czas), ale po prostu stanowić to ma odroczenie terminu płatności za transfer. Teraz Wisły po prostu nie stać na zapłatę za kogokolwiek (w końcu tyle transferów zrobili), ale już teraz chcieliby ich sobie ich zaklepać.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nareszcie, doczekalem sie transferu Valencii. Czuje ze pozamiata lige
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
A ja uważam że to wypożyczenie to celowy zabieg, aby przez pół roku poznali taktykę i specyfikę EUR piłki TYLKO na treningach a następnie negocjować obniżenie kwoty wykupu bo okazali się "słabsi" niż się zapowiadali.
Trzymam za wszystkich nowych kciuki aby wypalili :] |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|