|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Glowa o Llonchu:
Kto z nowych piłkarzy już zdążył wpaść panu w oko? Poza Ivanem oczywiście, podczas treningów szybko spodobał mi się Pol Llonch. Dobry w odbiorze, dobry w rozegraniu, to może być bardzo cenny zawodnik. Szybko przechodzi do pressingu, potrafi przenieść ciężar gry, sporo widzi. Nie wiem, czy będzie grał od razu, ale biorąc pod uwagę, że przed nami 12 meczów, z pewnością dostanie szansę. I powinien ją wykorzystać, bo ma ku temu predyspozycje. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Cały wywiad z Arkiem Głowackim
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...e-mysle/rc349s |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dobry wywiad i cieszy mi się morda,że w tym wieku jeszcze mu chce się grać, a nawet dłużej i treningi mu sprawiają przyjemność. Ciekawe jakby losy się potoczyły Sobola gdyby nie Smuda pewnie też by grał do tej pory.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
A to nie było tak, że Sobol miał jeden z większych kontraktów w klubie (podpisywany jeszcze w lepszych czasach) a grał coraz słabiej? I dlatego dla łysego był pierwszy na liście do odstrzału?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Myślisz, że nie zgodziłby się na obniżenie kontraktu? Że w Zabrzu płacili lepiej? Że nie wolałby zostać w Wiśle mimo dużo mniejszej kasy?
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A poza tym jak odszedl do Gornika to byl najlepszy w zespole, wiec to sa brednie o obnizce formy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Wyjebanie Sobola to chyba jeden z pierwszych warunków Smudy
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Cytat:
Ciężko powiedzieć. Ja wiem tyle, że na korytarzach mówiło się, że nie ma pieniędzy na Sobolewskiego. Ile mu dali w Zabrzu nie mam pojęcia. Faktycznie po transferze miał dobrą rundę, pytanie, na ile czynnikiem była postać Nawałki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tak się zastanawiam, dlaczego jeszcze nie zostały przedłużone umowy tym co się kończą umowy.A może zarząd myśli o pozbyciu się wiekowych piłkarzy typu Boguski czy Brożek ? lub mniej przydatnych np.Buchalik
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 13.02.2017 o godz. 10:44.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Raczej odejda. Widac ze to chyba przebudowa druzyny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Podejrzewam, że to zależy od nich samych. Jak będą w formie to na pewno dostaną propozycję dalszej współpracy.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Kogo my tam mamy:
Brozio-sam narzeka że już fizycznie ciężko, jeśli zdecyduje się dalej grać to tylko u nas. Buchalik-do odstrzału. Miskiewicz-tylko na drugiego, brak innych zainteresowanych. Uryga - zmiennik wyłącznie reszta patrz wyżej. Bogusia - 33 lata albo następny rok u nas albo gdzie? Zachara - nic do tej pory aby go zatrzymać nie pokazał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Niestety, ale widać po nim że fizycznie jest coraz gorzej.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
W moim odczuciu to już koniec i chyba sam o tym wie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ew. może go cofnie trener do rozegrania, albo będzie wchodził na ostatnie 15-20 minut, ale prawdą jest też że ma wiele urazów i łapie często kontuzje. Organizmu się nie oszuka...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Tylko czy nas stać płacić za te 15-20 min. Nie wiem ile zarabia ale chyba nie tak kiepsko?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
WG mnie przesadzacie, Brożek jeszcze w tej rundzie to udowodni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wczoraj tak źle nie wyglądał, pare razy pokazał przyspieszenie jak za najlepszych lat... Może faktycznie nie ma siły na granie po 90 minut, ale na zmiennika jak najbardziej.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Może, trzymam kciuki aby mi ktoś na koniec wytknął, że moja rozkmina to tylko o kant dupy...
![]()
Ostatnio edytowane przez borys : 12.02.2017 o godz. 22:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Myślę, że Pawel potrzebuje troszkę więcej czasu na regeneracje po przygotowaniach i tylko tyle ma tu jego wiek do rzeczy...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Moze ja juz coraz mniej wymagam, ale oprocz tych zmarnowanych setek to dla mnie to bylo jedno z najlepszych kilkudzisieciu minut Brozka w tym sezonie. Kilka razy swietnie utrzymal pilke, rozegral, do tego doszedl do kilku bardzo dobrych sytuacji, ktore gdyby wykorzystal, to pewnie by powalzy o MVP z Maleckim.
Dla mnie taki Brozek na te ostatnie 20-30 minut na kolejny sezon? Jak najbardziej tak. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
a z Brozkiem dalej to samo.. odkąd wrócił 17 ,15 i 14 bramek a ciągle głosy , że ławka. Okej ten sezon bramkowo już słabo ale pokaż mi jeden z drugim , który napastnik potrafi tak przytrzymać piłkę ,odegrać dzięki czemu stwarza sytuacje dla innych. Wcześniej były Genkovy Sikorskie Qioto i co?. Jeszcze za Brozkiem zatęsknicie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
Czy tylko ja w sobote jak Paweł podchodził do karnego , trzymałem z całej siły kciuki żeby sie nie skompromitował czując że w jego przypadku problemem jest trafienie z 11 metrów ? i faktycznie , cud że dobił... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
10 znaków |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
![]() Ale tak serio, trollujesz? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Cwetan o klasę lepszy niż Paweł
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez wislak2214 : 13.02.2017 o godz. 00:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
nie no jasne chłop co strzelał Standardowi Liege = Rommel Quioto
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No super strzelil jedną bramke i czym sie jeszcze wyróżnił w pucharach? Acha z Twente wczesniej w grupie tez ok no i co? Dzięki temu jest klase lepszy od Brożka tak? Brozek tez strzelal Beitarowi, Totenhamowi Panacie Nancy Basel Feyenordowi...
Ostatnio edytowane przez wislak2214 : 13.02.2017 o godz. 00:28.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|