|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Ciekawe czy zaryzykuje z Loszką w pierwszym składzie? Jeśli nie, to raczej Boguś do środka, a Zachara na bok, tak jak to było w jednym sparingu. Wychodzimy niby 4-5-1. Nie wiem tez, czy nie będzie dmuchania na zimne i Sadlok nie wyjdzie. Wtedy boki to Cywa/Bartkowski chyba. A w ataku raczej Zdenek niz Pawka ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
FRAMAT Cytat:
Ostatnio edytowane przez picasso : 10.02.2017 o godz. 17:00.
![]()
dziękuję za uwagę
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Bartkowski ma zagrac? Po 5 czy 6 treningach i jeszcze po tym jak Kiko chwalil Cywke po sparingach?
Za Stilicem przemawia fakt ze jest znany druzynie ale fakt ze jeszcze ma braki to moze nie wyjsc. Hiszpana moglby zaryzykowac ale on tez trafil tu pare dni temu wiec nie sadze ze da mu od pierwszego wyjsc. Raczej z lawki wejdzie. Zachara na skrzydlo? Testowac mozna, ale nie wszystko na raz. Bogusia nie wygryzie, Malego tym bardziej Wyjdzie zelazna 11 + ewentualnie jakas drobna korekta typu Lionk lub Srmir albo 4-4-2
Ostatnio edytowane przez regan : 10.02.2017 o godz. 16:57.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
mnie osoba ktora bywa na treningach przekonywała dzisiaj ze semir na 100% nie jest do gry. Ewentualnie na 5 minut przy 3-0 do przodu.
A Zachara nie wygryzałby Bogusia, Boguś do srodka na swoja nominalna pozycje czyli "zyd w pustym sklepie" a Zachara jako pseudo skrzydło schodzące do środka. O Bartkowskim pisałem jako alternatywie dla Sadliego, bo to ze Cywa wygrał to zgrupowienie to żadna tajemnica. No ale zobaczymy jutro jak będzie. Niezależnie od składu, musimy wygrać. Dla psychiki i luźnej głowy. No i dla kiko fantastiko, bo przeciez hieny czekają tylko na potknięcie. W sumie Kiko jak Misiewicz. Pod zoomem każdej padliny która zarabia siejąc ferment. Co do odwołanego meczu, to przeciez wczoraj wieczorem burza na tt była. Janek wiedział szybciej ze bedzie przelozony mecz niz rzecznik Łecznej. Oczywiście, prawda jest, ze zadna ze stron nie chciała rozgrywac tego spotkania. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
w Lublinie tez byłem.z Łęcznej to ok 30 km tak wiec uwierz mi,ze pogoda identyczna
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie wiem jak was ale mnie niepokoi tylko sedzia Kwiatkowski. Statystyki z nim sa niestety koszmarne.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Gdyby Brlek zagrał to byłaby najlepsza opcja, ale niestety ostatnio nie trenował przez uraz i raczej nie usiądzie nawet na ławce w obawie o ryzyko. Sądzę, że zagra dopiero we Wrocławiu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kiko na konferencji stwierdził, że Stilic gotowy do gry, a Llonch i Videmont musza nadrobić okres przygotowawczy. Wiec między wierszami wydaje sie, ze jednak SS. Ja nie mam zdania, bo najchętniej widziałbym w środku tez Brleka, który jest dla mnie bardzo kompletnym pomocnikiem.
Swoją droga jaki postęp zrobił Popovic, ze każdy jako pewnik przyjmuje go z Mąką w środku. Dla mnie bardzo solidny, ale tak samo tez bywa nierówny. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
najwazniejsze by rozgonic towarzystwo z Kielc
Najlepiej tak 4 lufami by zapamiętali początek sezonu ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Obyśmy weszli dobrze w sezon i pewnie wygrali ten mecz marzy mi się takie pewne 3:0 z dobrą grą! Przecież R22 jest nie zdobyte!!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Apeluje o rozwagę w przewidywaniach. Fajnie, że są dobre nastroje, ale w przypadku dzisiejszego niepowodzenia (tfu!) duża część osób go będzie o 20 już zwalniać.
Zwróćmy dziś uwagę na grę, ale nie tylko tę ofensywną miłą dla oka, ale też na defensywe i organizacje gry, potencjał i rokowania tej nowo budowanej drużyny na następne mecze. Przede wszystkim nie na wynik, jak wpadnie o jedną więcej do przodu niż do tyłu to super, ale nie napalajcie się.
Ostatnio edytowane przez MłodePokolenie : 11.02.2017 o godz. 10:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mamy atakować, więc liczę na taki skład:
Załuska - Cywka, Głowacki, Gonzalez, Sadlok - Boguski/Zachara, Popović, Mączyński, Małecki - Brożek, Ondrasek |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Na pewno nie wyjdziemy trójką napastników od pierwszej minuty, ktoś z trio Zachara, Brożek, Ondrasek będzie siedział, bo w trakcie meczu nie bedzie juz możliwości rotacji, a tylko ich mamy na tą pozycje
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Na miejscu Kiko postawiłbym na taki skład:
Załuska - Cywka, Głowacki, Gonzalez, Sadlok - Boguski, Popović, Mączyński, Małecki - Ondrasek, Zachara Ondrasek i Zachara są w gazie. Szkoda tego nie wykorzystać. po przerwie koło 60' wpuścić Brożka ze Stilliciem. Znają się dobrze i na świeżości powinni napocząć Koronę. Największy dylemat myślę, że stoi przy nazwisku Llonch. Z każdej strony słychać o nim dobre opinie (co najważniejsze od kolegów z zespołu) i aż się prosić postawić na niego od 1 minuty. Jednak warto by nasi nowi obcokrajowcy poznali najpierw specyfikę ligi. Docelowo widzę zarówno Llona jak i Videmonta w 1 składzie. Nie wspominając już o Stilliciu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie wiem co mam powiedzieć, niby wygraliśmy niby mam niedosyt,ale z taką grą daleko nie zajdziemy praca,praca i jeszcze raz praca na treningach.Przez Pawła kiedyś odjadę do szpitala:
na plus: Załuska-chodź w pierwszej połowie niepewnie Gonzalez-będą z niego ludzie Małecki-Prze kot!! sklonować go 3 razy Cywka-dobra gra na minus: gra w środku pola.... Stilić tak wiem krótko,ale wrócił stary Stilić który pudłuje....
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 11.02.2017 o godz. 20:01.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Trochę słabo ze grając u siebie przegrywamy dosyć wyraźnie środek pola... Mąka Popek i slabo to wygląda...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Trafione w 100% ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cywka dziś chyba najlepszy na boisku. Szacun, myślałem, że już nic z niego nie będzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Llonch trochę uspokoił.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Grajac dwoma napastnikami i majac takich pomocnikow w srodku - Maczynski, Popovic, Brlek, Stilic bedziemy w srodku przegrywac za kazdym razem. Grac jednym napadziorem, do srodka dodac tego Lloncha i bedzie duzo lepiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Małeckiego sklonować 3x? No bez przesady... Gdyby nie był takim samolubem to by pewnie do kadry był powoływany. Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale... ZDENEK. Przecież ten chłop zrobił dzisiaj tyle dobrego na boisku, że głowa mała. Ivan, Głowa, !Cywka! bardzo dobry mecz. Gdyby Sadlok nie próbował być Tonim Kroosem byłoby na korzyść i jego oceny i zespołu. Mąka, Popo bardzo słabo. Boguski jak murzyn na pasach-niby kilka fajnych podań dał, ale większość meczu kompletnie niewidoczny. Zachara dużo walczył, ale nie może się do końca na boisku odnaleźć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Sędzia dzisiaj to był kur... dramat w III aktach. I tyle na gorąco.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Przykro patrzeć jak Paweł rozpada się... EDIT: Zapomniałem dodać, że 3 punkty cieszą :]
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 11.02.2017 o godz. 20:34.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Mąka słaby ? Kłuciłbym sięc
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wg mnie wcale nie wyglądało to zbyt dobrze. Wiadomo, że wynik cieszy, ale sama gra nie za bardzo (przynajmniej mnie). Nie jest normalnym, że przyjeżdża do nas Korona i to ona gra więcej w piłkę... Przynajmniej takie mam wrażenie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|