|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Kolejki w sobote bedą pewnie pod budke z kebabem. Aż przypomniało mi się stanie w kolejce po bilet na Apoel, 5h stania...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Załuska-Cywa,Bartkowski, Ivan,Głowa-Mąka,Popovic, Zachara, Mały- Zdenek,Paweł
Zdenek zakochany wiec wsadzi 2 ![]() ja prdl, ale mamy ławkę! Loszka, Spocic, Voldemort, Semir, Brlek i Boguś Szok
Ostatnio edytowane przez szprotson : 09.02.2017 o godz. 15:55.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
kupować bilety i karnety bo będzie nas żałośnie mało.... Ja namówiłem już 4 osoby, brać się do roboty !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Podobno Hugo Videmont został uprawniony, więc pewnie czekamy już tylko na Pola.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Kolejny hattrick Boguskiego i jedziemy ze scyzorami !!!!!!!!!!! Jazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Na pewno na plus jest dobra atmosfera, która się zapewne wszystkim udzieliła dzięki transferom - piłkarzom też. Jeżeli dodatkowo otrzymują wypłaty w terminie, a wierzę, że tak jest, to mają poczucie, że wróciła normalność i nic tylko zapierniczać tym bardziej, że na ich miejsce czekają Młode Wilki... Oby tylko wilki miały pazury i ostre zęby. Bardzo w to wierzę. No bo tak się zastanawiam, jakby taki Radović albo dajmy na to Trałka poszedł do logi francuskiej albo hiszpańskiej to czy grałby w najwyższej klasie rozgrywkowej? Kto od nas z pierwszego składu grałby? Mam nadzieję, że ta młodzież podbije naszą ligę.
A co do samego meczu to wiadomo jak ważne jest dobrze wystartować... Cenię trenera Bartoszka, ale to my mamy więcej atutów piłkarskich plus powinniśmy chcieć ich zaebać za porażkę w Kielcach, najbardziej krzywdzącą w tym sezonie. Znaczenie będzie mieć jednak taktyka i liczę na odpowiedni dobór taktyki. Wyobrażam sobie, że taktyka Korony będzie głównie zasadzała się na niwelowaniu naszych atutów i grze z konty. Plus to co zawsze walka, łokieć, wślizg, kolano, śledziona. ![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Oczywiście decyduje kwestia formy fizycznej, ale ja bym postawił na Semira nawet, jeśli zagrałby 60 minut.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Bądź że chłopie poważny... ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Podoba mi się Wasza rozkmina przedmeczowa. 2 strony przed meczem z Koroną dwa dni przed meczem, to dobry wynik. Widać, że już tym żyjecie po dwóch miesiącach posuchy
. Mam nadzieję, że to się przełoży na frekwencję w sobotę. Tylko zwycięstwo. Ave Wisła. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Zobaczymy czy ma rację, ale nie powiem, że cieszyłbym się, patrząc na boki obrony. Dla mnie wtedy Bartkowski jednak, a nie Cywka na PO. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Oglądałem wszystkie sparingi Wisełki i wg mnie Cywka na PO naprawdę wyglądał solidnie.
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
A ja bym jednak postawiła na Cywkę. Jakoś podskórnie czuję, że on na PO może dawać radę. On jest ekstremalnie nie kreatywny, ale na obronie PO może się sprawdzić. Natomiast Bartkowski...jakoś mnie nie przekonuje. Oczywiście, widziałam go tylko w jednym sparingu, ale zaciągi z 1 ligi są dla mnie bardzo niepewne i boję się, że gość może się w takim meczu (inauguracja rundy, duże oczekiwania) zwyczajnie spalić.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
bankowo ławeczka poki co.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cos co wiedza wszyscy to moge ci i ja podac...
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Czy jego certyfikat już dotarł do Krakowa? Bo podawali info, że dokumenty Hugo już tu są, ale o papierach Pola cisza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Tutaj caly wywiad z Arkiem - jego wywiady zawsze sie czyta z przyjemnoscia.
Nie zgadam sie tylko z tym co pisze ze 6 teamow juz ma pewne miejsce w gornej czesci tabeli - moim zdaniem roznice sa tak male ze poza Legia, Lechia i Jaga nikt nie jest pewien niczego. http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...e-mysle/rc349s |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Ja postawiłbym na Pola (jeśli dotarł certyfikat), a na ostatnie 20-30 min niech Semir wejdzie na podmęczonego rywala i go dobije.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Sadlok wg Migi gotowy do gry.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Prywatnie również widzę jedynie delikatną szanse na jeszcze jedne derby. Ale wszystko w nogach sąsiadki - piłka jest okrągła a bramki są dwie. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Mecz Łęcznej odwołano z powodu niekorzystnych warunków (mróz).
Jak to u nas wygląda? Prognozy wskazują, że w porze meczu może być -6 stopni. Co z murawą? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ostatnio ktoś wrzucał zdjęcie murawy na fb i wyglądała bardzo dobrze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Ta.
A fakt, że sprzedali na ten mecz ok 100- 200 biletów na pewno nie miał z jego odwołaniem nic wspólnego. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Skoro tak twierdzisz.....
Ale pisali, że trudno się w takich warunkach murawę podgrzewa, żeby jednocześnie zapewnić bezpieczeństwo piłkarzom i nie zniszczyć jej ukorzenienia. Tylko dlatego pytam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Co do Lloncha, to nie tylko według kibiców ma spore możliwości. Cytat z wywiadu z Głową :
"Poza Ivanem oczywiście, podczas treningów szybko spodobał mi się Pol Llonch. Dobry w odbiorze, dobry w rozegraniu, to może być bardzo cenny zawodnik. Szybko przechodzi do pressingu, potrafi przenieść ciężar gry, sporo widzi. Nie wiem, czy będzie grał od razu, ale biorąc pod uwagę, że przed nami 12 meczów, z pewnością dostanie szansę. I powinien ją wykorzystać, bo ma ku temu predyspozycje." Nie ma co straszyć ludzi, Kraków to nie Łęczna, czy inny wy....ów. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rrrety nie wiem jak Wy ale ja już od dawna nie czekałem z takimi emocjami na rozpoczęcie rundy, zobaczyć zestawienie pierwszego składu, obejrzeć po prostu mecz i spojrzeć i ocenić kto jak gra. JJBG!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Miga może mieć dobre informacje, ostatnio ociepliły się relację tego wafla (pdk) z klubem, jak tam zmięty, konto jeszcze aktywne? Co mnie akurat nie boli jakoś bardzo, on potrzebuje akredytacji i dobrych stosunków z klubem żeby wykonywać swoją pracę a my musimy zakończyć ten czarny PR autorstwa M.Migi. Poza tym trzeba pamiętać, że chłop kiedyś mocno działał na Wiśle (czego żywym dowodem jest to forum) a po sobie wiem, że z takich rzeczy się po prostu nie wyrasta.
Co do meczu, czuję remis bo kielce są dla nas upierdliwym rywalem. Nic nie grają, przeszkadzają a i tak potrafią władować bramkę na wagę remisu czy nawet zwycięstwa (po meczu w kielcach chodziłem w....iony przez tydzień). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mysle ze realna 11 na jutro to: Zaluska - Cywka Glowacki Gonzalez Sadlok - Boguski Popovic Maczynski Stilic Małecki - Brozek.
Ewentualnie zagramy dwojka napastnikow i za Stilica bedzie Ondraszek ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|