|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Podobna sytuacja była/ jest u Djibrila Cisse
Powód: qwert
Ostatnio edytowane przez Kordel. : 07.02.2017 o godz. 21:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nie wiem czy dobry temat ale w 2010 roky Keylor Navas (pierwszy bramkarz Realu Madryt) był bliski transferu do Wisły Kraków. Zamiast niego zdecydowaliśmy się na Milana Jovanicia. http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...o-wisly-krakow
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Nie to zebym sie czepial ale to przeciez zadna nowosc
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po wpisie na forum sprawdziłem że artykuł z listopada 2016. Widocznie umknęła mi formacja że Navas był przymierzany do Wisły. Co nie zmienia faktu że fajnie się taki "news" czyta
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Real to nie ta półka. Jeśli znów chcemy grać o Mistrza to musimy ściągać jednak lepszych zawodników niż Navas
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Tymczasem Lucas Guedes w 5. lidze portugalskiej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Robia ludzie kariery...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pamiętam jak była rozpacz jak odchodził do Lecha. Krytykowany był sztab że oddajemy świetnego grajka.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
O niego, Stolarskiego i Handzlika.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Chłopaki kto był ostatnim naszym juniorem który zrobił karierę?
Czy to u nas czy w innym klubie? Naszym mam na myśli że został wychowany/ przyszedł w wieku max 18-19 lat. Kuba Błaszczykowski? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Michał Chrapek?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Też mi się wydaje,że Chrapi
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
a także Mateusza Brozia (bodajze V liga)
Sebastiana Leszczaka ( gra teraz zawodowo w futsal) czy Mikołaja Kałudy (ten z kolei jest zawodnikiem... MMA) Takie to kariery porobiły "talenty", do dawania szansy którym nawoływano ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kurva jego mać, a czy to jest wina samych zawodników, czy może również klubu, że chvja im dał, a nie warunki?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chvj, że przez lata TF Cupiał miał w dupie szkolenie młodych, jakiekolwiek dla nich bazy, akademie huczne itd.
Sami mieli trenować, jak Rocky? Problem w tym, że piłka nożna to sport zespołowy i oprócz jednego gra jeszcze dziesięciu. Cytat:
Wszyscy mieli problemy z dziurą we łbie? Pogratulować "myślenia". ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
. Może napisz ze trenera nie mieli ani piłek czy koszulek, a hajs ktory otrzymywali to były pieniądze z monopoly. A do Skotnik to jeździli leczyć kaca (apropo bazy) p.s. domniemuje ze kolega nie przeżył imprez w cieniu z dwójka i nie wieo co lotto z dziurami w głowie. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mariusz Stępiński, piękna bramka w meczu Nantes z Olympique Marsylia:
http://sport.interia.pl/ligue-1/news...go,nId,2351339 ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Jaka tam piękna? Rykoszet. Bez tego bramkarz by wyłapał.
A tak zwykły fuks nieudacznego piłkarza. We Francji mają go zdecydowanie dosyć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Kto ma go dosyć o "nieomylny wszechwiedzący"?
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Francuscy kibice?
Na forum FC Nantes? http://www.nantesforum.com/viewtopic...=5748&start=30 A jak Stępiński odchodził byłem szczęśliwy. Nic mnie nie boli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
A gardzisz tymi 2 milionami ojro, które Ruch za niego dostał? Wyjebałbyś do kosza jakbyś dostał?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
A to zupełnie inny temat.
Prawda? Kto bogatemu zabroni płacić za nieudaczników? |
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Sam jesteś nieudacznik.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|