|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
Nie musiał zatwierdzać żadnego z tych transferów. Powiedział, że Mójty nie widzi? Pożegnali się w kilka dni. Który z trenerów miał tak szeroką kadrę w ostatnich latach? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Transfery wyglądają OK, poza Spiciciem który wydaje się być typową zapchajdziurą na "już". Videmont widać że chce grać i pokazać, gorzej jak nie zgra sę z drużyną i będzie robił cyrk na ławce. Pytanie co ze Stiliciem, słyszałem, że nie do końca pasuje do koncepcji Kiko. Czekam na piątek, ale zdaje sobie sprawę, że to zdecydowanie za wcześnie żeby zobaczyć prawdziwą twarz nowej drużyny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Nie przecenial bym mozliwosci sprawczych w przypadku Mojty. Raczel dostal syngnal ze u Kiko nie pogra wiec menago znalazl mu Piasta i sie dogadali. To nie tak ze Kiko pstryk i juz Mojty nie ma. Jezeli chodzi o szerokosc kadry to moim zdaniem kazdy z nich mial identyczna ilosc dostepnych zawodnikow bo na lawce zawsze ktos siedzial - pytanie teraz czy Spicic bedzie lepsza alternatywa niz Mojta. A to sie dopiero wyjasni za pare tygodni. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W żadnym wypadku się nie zgadza. Ławka w ostatnim czasie wyglądała żałośnie. W każdym razie jeśli chodzi i siłę rażenia. Nieważne jaki mecz grali Boguski czy Małecki i tak grali przeważnie cały mecz. Uryga, Bartosz, Cywka,Pietrzak, Mójta,Kujawa, Żemło,bramkarze, Drzazga, Zachara. Mocna ławka
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 08.02.2017 o godz. 17:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Zobaczymy jak to wszystko bedzie wygladać. Pierwsze 4-5 kolejek da nam juz odpowiedz o co bedziemy walczyć, ciesze sie z nowych transferów podpisujemy takich piłkarzy na jakich nas stac w tej chwili.
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Duże nadzieje pokładam w González'sie,Bartkowskim,Štilić'u i w Vidémont'cie bo raczej wszystkich nie wrzucą na raz do pierwszego składu no widzę też jeszcze nadzieje Arsenić,ale na razie nie gra u nas
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Nie róbcie zbawców z TS żeby 6 transferów zrobili, z których każdy jest WIELKĄ niepewnością (co innego gdyby np Czerwiński z GKS przyszedł - blisko Krakowa, Polak, najlepszy prawy obronca 1 ligi). Już zapomnieliście jak w 2015 przyszli: Ondrasek, Mąka, Mały, Brlek, Popovic, Wolski, Cierzniak (szuja, ale sportowo się sprawdził) ?! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czerwiński by nie był...Miałem coś konstruktywnego odpisać, ale się poddaje |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak Valencia przyjdzie to bedzie petarda w pomocy. Oby sie zdecydowal na Wisle. Gosc przypomina Meliksona.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Czuję, że jeśli przejdzie to będzie prezentował poziom Quioto i będzie wielkie rozczarowanie. Wg mnie jest na ten moment drużynie zbędny i jak widać nie do końca chce do nas przejść. |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Widziales z jaka swoboda operuje pilka, jaki ma balans cialem. Mlody ma duzy talent i jestem pewny ze jak do nas przyjdzie to bedzie gwiazda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Dzisiaj o 22 Kolumbia gra z Ekwadorem, mam nadzieje że zagra piach i nie zwroci na siebie uwage innych klubów (scout'ów)
![]() ![]()
... ale jest jeszcze jedna akcja, Kirm, jeszcze jest Boukhari i JEDEN DO ZERA dla WISŁY...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
Może i faceta ma talen,t ale nie rozumiem pompowania balonika, tym bardziej, że on wcale nie chce do nas prześć! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Nie wiem czy chce czy nie chce ale bycie pewnym o tym, ze bedzie gwiazda(nie wykluczam) jest co najmniej naiwnym podejsciem. Zatrudnijmy genetykow, skrzyzuja foke z cyrku z baletnica i bedzie potencjalna gwiazda bo i kontrola pilki i balans cialem bedzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Gdyby nie chciał przejść, Junco nie mówiłby, że w przeciągu tygodnia wyjaśni się kwestia jego grania w Wiśle.
I porównujesz reprezentacje kraju takiego jak Kolumbia z polskimi młodzieżówkami? Gratuluję ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Zobaczymy jak ta mocna lawka bedzie wygladac jak sie rozsypie Glowacki a Gonzalez zalapie kartki.
Nie neguje ze ilosciowo zawodnikow mamy wiecej ale jezeli chodzi o ich jakos mozna co najwyzej powiedziec ze jest na czym opierac optymizm (kazdy cos tam gral albo gdzies tam cos znaczyl) natomiast jestem pewien ze nie wszyscy sie sprawdza i zostana odpaleni po rundzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Tak, Czerwiński to byłaby wielka pewność. Zwłaszcza że w wieku 23 lat przestraszył się ekstraklasy. Psychika przyszłego mistrza. KAŻDY transfer w ekstraklasie to jest spora niewiadoma, bo nasze zespoły ściągają gości którzy nawet jeśli coś pokazują, to w cienkich zespołach i ogórkowych ligach. Nawet jak któryś coś potrafi, to może mieć zryty beret i nie ważne czy to my ściągamy Guerriera z Haiti za skrzynkę bananów, czy Legia Langila za śmieszne jak na europejskie warunki pieniądze (ale w Polsce - mega transfer). Idź już spać, człowieku.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.02.2017 o godz. 20:38.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Najważniejsze w tym wszystkim jest to, że może w końcu będziemy mieli jakąś ławkę...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
ABGwislakABG napisał(a):
Mieliśmy najlepszą drużynę juniorów w kraju, a indywidualnie ch*** ugrali w dorosłej piłce A jak wolisz lepsze porównanie to proszę MŚ U-20 kadra Polski, rewelacja MŚ U-20 z roku 2007: Bartosz Białkowski - Ben Starosta, Jarosław Fojut, Krzysztof Strugarek, Krzysztof Król - Artur Marciniak, Adam Danch, Grzegorz Krychowiak (90-Jakub Feter), Tomasz Cywka (61-Mariusz Sacha) - Patryk Małecki, Dawid Janczyk (73-Łukasz Janoszka) Ilu piłkarzy zrobiło karierę z tego grona? Krychowiak, Małecki, Fojut, a reszta kopie się po czołach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Jeszcze się okaże że z nowych najlepiej zaprezentują się ci którzy mają najkrótsze umowy czyli spicic i luncz
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|