|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Hugo Boss mowi po ang także spokojnie
słyszałem co nie co jak Go odbierał Krzoska na lotnisku także problemu nie będzie Mnie osobiście tylko martwi obrona...bo o ile z przodu wyglada to nawet nieźle to tyły hmm conajmniej niepewnie jak na ten moment :/ ![]()
HONDA - THE WAY OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
właśnie... przydałby się Krzoska na środek obrony!
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Że tak pociągnę tego offtopa: A czy Kiko będzie tez mówił po angielsku?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
w wywiadach mówił o nauce j.polskiego. Nic nie było o j .ang.
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Myślę, że spokojnie Feio może tłumaczyć z hiszpańskiego na angielski dodatkowo/zamiast polskiego.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A czego tam sie uczyc? Dzida do przodu i zapier...!
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
"Czekamy na odp Valencii, walczymy o Arsenica, jeśli nie wyjdzie,może trafi się inny obrońca, poza tym okno dla Wisły zamknięte!"
https://twitter.com/KrzysiekTSW/stat...80951919906816 ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
A później sie dziwią ze Arsenal mistrza nie moze zdobyc! Przeciez Francuz tam jest trenerem, to jak mają zdobyć jak rozumie go tylko Giroud, Koscielny, Debuchy, Diaby, Flamini czy Sanogo. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
![]() To tak jakby na podstawie tego ze Lewandowski, Kuba i Piszczek mowi po niemiecku wyciagac wniosek ze Polacy mowia dobrze po niemiecku. Nikt nie mowi ze zaden Francuz nie gada po angielsku natomiast bezsprzecznym faktem jest to w FR jest duzy odsetek osob mlodych nie wladajacych jezykiem angielskim. czesto nawet osoby wyksztalcone nie potrafia sklecic 3 zdan po angielsku. Analogicznie brytole nie ucza sie obcych jezykow - i nawet jak przytoczysz tutaj przyklady 10 angoli gadajacych w innych jezykach to jest to mniejszosc. Wynika to z roznych przyczyn, braku motywacji, zapatrzenia w swoja kulture etc |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Z tym angielskim pelna zgoda. Francja, Hiszpania, ciezko to wyglada. Wenger to akurat chyba idealny na to przyklad. Proponuje posluchac jego angielszczyzny po 20 latach bycia w UK
Co do polityki transferowej. Wyjdzie w praniu. Oby to Kiko jakos ogarnal. Na papierze zle to nie wyglada. Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 06.02.2017 o godz. 15:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Od Czasów holendrów chyba najbardziej intensywne okienko transferowe, ktoś tam pisał, że idziemy na mistrza, ale inne ekipy w tym ta z Warszawy też się wzmacniają ...
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
na kogo idziemy ?
Idziemy w kierunku stabilizacji i to trzeba se wbic do głowy, a nie że idziemy po majstra bo potem będzie bezsensowny płacz i zgrzytanie zębów. Bez podjarki, pamiętacie jak skończyła "malinowa legia o ktorej marzyłem"? Transfery transferami a i jeszcze chyba Arsenal pyknęli. Jak się skonczyło wszyscy wiemy. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Ja osobiście jarałbym się niesamowicie gdyby udało się zająć miejsce 3-4.
W przyszłym sezonie należy zbudować taką kadrę aby wywalczyć miejsce na podium, a w perspektywie 2 lat realnie wkroczyć do walki o tytuł. Ale do tego potrzebni są kibice, więc marsz do kas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Panowie, spokojnie. W tej rundzie celem jest awans do grupy mistrzowskiej, a celem nadrzędnym, żeby drużyna się zgrała i była drużyną na nowy sezon.
Wraz z odejściem BC zmieńcie myślenie z "mistrz i LM na wczoraj, na już" na "step by step". |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Pozyskujemy zawodników bez kwot odstępnego a co poniektórzy widzą Wisłę w pucharach. Musi upłynąć sporo czasu za nim osiągniemy pełną stabilizację a do tego długa i wyboista droga. Klub ma zaległości względem swoich pracowników, co prawda podpisane ugody w przedmiocie spłaty zadłużenia zewnętrznego ale je trzeba spłacać.
Progres będzie wtedy gdy załapiemy się do pierwszej ósemki, jeżeli tak się nie stanie będzie to świadczyło o tym że jesteśmy w tym samym miejscu co rok temu. A co do oceny zawodników, którzy do nas dołączyli to w skali europejskiej to przeciętni bądź słabi gracze, których bez żalu pożegnali poprzedni pracodawcy, jedynym w tym gronie zawodnikiem z niemałym potencjałem jest nasz na razie niedoszły transfer E. Valencii. Na polskie podwórko powinno to wystarczyć a czy się tak stanie zobaczymy w maju. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak dobrze pamiętam, to co Pani Sarapata mówiła w Stan Futbolu to priorytetem jest grupa mistrzowska, a jeżeli będą puchary podkreślam jeżeli to będzie duży sukces dla klubu,ale za cel sobie stawiają pierwszą ósemkę a w następnym sezonie puchary
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
O to to. Podpisuje sie pod tym i popieram. Spokojnie, krok po kroku, niech wszystko zmierza ku normalnosci.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]()
"Nienawiść jest toksyczna i tu zanim dusza dorośnie do niej juz masz pierwszą krew na butach"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale do Legii za darmo
![]()
Wiadomo, że miejsce 8 też będzie ok i nikt nie będzie miał do nikogo pretensji, ale nie osiadajmy na laurach zarówno sportowo jak i kibicowsko.
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 06.02.2017 o godz. 20:26.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy ja wiem? Chociażby rok temu w zimie przyszli: Brlek, Małecki, Drzazga, Ondrasek, Balashov, Pietrzak, Wolski. Latem 2013 za Smudy przyszli obaj bracia Brożkowie, Guerrier, Fryc, Burdenski, Stjepanović.
Ostatnio edytowane przez R33 : 06.02.2017 o godz. 20:46.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wolski to tylko wypożyczenie, a Drzazgi nikt nie traktował jako poważne wzmocnienie tylko perspektywe kilku nastepnych lat
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Po angielsku, spokojnie się dogaduje. Zamieniłem z nim kilka zdań. Po polsku póki co ''denkuje'' ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
Ostatnio edytowane przez Dariook : 06.02.2017 o godz. 21:17.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
A Kiko też zna język synów Albionu? |
|
|
|
Member
Od: 12.2016
Offline |
|
http://www.przegladsportowy.pl/felie...06,1,1073.html to pokazuje dlaczego Tomasz Cywka dobrze radził sobie w Championship. Tam jest tylko siła walka i wybieganie, zero techniki |
|
|
|
Member
Od: 12.2016
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|