|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Majac do wyboru Zaluska - Cierzniak wole tego pierwszego ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
z tym Everem to brzmi trochę za dobrze..i wygląda za dobrze...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Pewnie jesli nie do nas to przejdzie gdzies do Chorwacji czy Rosji, gdzie liga troche lepsza, a okno na swiat rownie dobre.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Brawo, Enzo. Bardzo dobry post. Adam Mójta się w Wiśle nie sprawdził, bez dwóch zdań, ale to nie powód, żeby jechać po nim jak po burej suce. Rozstał się z Wisłą na zdrowych zasadach i niech się chłopakowi wiedzie...
... acz, oczywiście zdaję sobie sprawę, że apele o przyzwoitość na tym forum do większości ludzi nie trafią, bo nic tak nie nabija SLF (szacunek ludzi forum) jak obrażanie piłkarzy, najlepiej grających we własnym klubie. Co do Valencii. Pozostaje w zasadzie tylko trzymać kciuki, żeby się udało. |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Chodzą plotki, że pomimo nowego klubu, Mojta wziął niemałą kasę za "rozwiązanie za porozumieniem stron"...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Zaległości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
FOREVER LLONCH, I WANT TO BE FOREVER LLONCH, DO YOU REALLY WANT TO LIVE FOREVER, FOREVER LLOOOONCH
https://www.youtube.com/watch?v=t1TcDHrkQYg |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Hugo Videmont, ograny w Ligue 2 solidny skrzydłowy już w drodze do Krakowa
https://twitter.com/19sariachan06/st...80563489570816 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ten Videmont aż za dobrze wygląda. Co - poza tym, że w tym sezonie stracił miejsce w składzie - sprawia, że chciałby u nas grać?
CV jak na wiek i wymogi naszej ekstraklapy ma bardzo dobre, porównajcie sobie z Moulinem. Ed: nawet nie stracił, 13 występów
Ostatnio edytowane przez d : 03.02.2017 o godz. 12:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
I jeśli któryś transfer z jakichś powodów nie wypalił to była gotowa opcja B. Chyba nigdy tak nie było. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Wiem, że to pierdoła, ale jednak dość symboliczna - Videmont gra z dychą na plecach, w całkiem nieogórkowym klubie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Mnie tylko zastanawia skad na to wszystko dulary jak przeciez tacy zadluzeni bylismy/jestesmy.
Ciekawe czy wpadnie jakas extra kasa czy to wszystko na kredyt znowu.... Sam spodziewalem sie raczej testow bezrobotnych jak ten Spicic a tutaj goscie ktorzy cos tam graja. Szkoda ze nie wyszlo z tym Czerwinskim bo wydawal sie lepsza opcja niz Bartkowski. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Hugo Vidémont - nie stary bo 24 lata (można ew. jeszcze na nim zarobić), 120 meczy w nieogórkowatej lidze Ligue 2, jestem za.
Szczerze mówiąc, kadra zrobiła się dosyć szeroka i nie mam pojęcia jak to poukładać, choć nie moja w tym głowa.. ![]() EDIT. Hmm.. w sumie troche poleciałem z tą szerokością kadry, bądź co bądź odeszła 4 zawodników w tym okienku |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Francuska wiki podaje, że Videmont jest napastnikiem chociaż ostatnio grał na skrzydle. Natomiast na stronie ligi francuskiej jest przedstawiany jako pomocnik.
Kibice na forum Ajaccio twierdzą, że utrzymanie w sezonie 2014-15 zawdzięczają głownie jemu. Na forum małe zdziwienie, że odchodzi do... Polski, bo ponoć ostatnie pół roku miał bardzo dobre |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
co się dzieje..ja jestem w szoku.
myślałem że będzie dramat.. a tutaj w miarę rozsądne ruchy. zobaczymy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znam piłkarzy ,którzy nie zaliczają asyst(choć to jednak ważne na tej pozycji),robią więcej roboty i są bardziej przydatni niż nie jeden ,które takowe zalicza,ale np. z przypadku....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
|||
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Znalazłem zestawienie zarobków w Ligue 2
1,3% piłkarzy w Ligue 2 zarabia poniżej 280 euro miesięcznie. 2,6% otrzymuje poniżej 940 euro netto. 10,7% zarabia pomiędzy 940 a 1 880 euro. 20,2% pomiędzy 1 880 a 3 800 euro. 22,3% pomiędzy 3 800 et 7 500 euro. Ponad 1/4 zarabia pomiędzy 7 500 a 14 000 euro netto miesięcznie. 12,9% zarabia do 28 000 euro. Mniej niż 1% zarabia pomiędzy 28 000 a 56 000 euro. Tylko wyjątki zarabiają ponad 95 000 euro. Co do Ajaccio to wszystkie zarobki wszystkich piłkarzy razem wyniosły w ostatnim roku łącznie 450 000 euro. Ciekawe w których widełkach mieścił się Videmont, że przychodzi do Krakowa? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
ale co Ty z Mojta tutaj wyjezdzasz i z jego bramki czy asysytami? Koles w obronie nie potrafi grac W OGOLE a to ze zrobi rajd i da asyste czy strzeli gola z karnego nie oznacza, ze jest dobrym obroncą. Jest chvjowy jak nieszczescie i bardzo dobrze ze odszedl. W ogole z.....o, ze jakis klub z eklapy go chcial, ale widac Jankowski, Mojta = Piast. Łosie. Tylko tylko mozna napisac |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z naszego podwórka np.Mójta i Boguski,chociaż ten w ostatnim okresie (ostatnich paru meczach) te statystyki znacznie podciągnął.
A w zasadzie może zły przykład,bo nie ta sama formacja,to może porównanie z Nicolą?
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 03.02.2017 o godz. 14:29.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No to chyba jakiś żart, bo Mójta przydatny był jedynie w Podbeskidziu czyli jak strzelał bramki i asystował. Jak skończyły mu się liczby w ofensywie to została tylko słaba defensywa.
Boguski bez liczb, no nie zupełnie. 244 występy w Ekstraklasie 49 goli i 32 asysty. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czyt. statystyki grających u nas,a nie przez pryzmat ekstraklasy. ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|