|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
alexx6 napisał(a):
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Myślę że będą negocjować i dojdą do porozumienia. Zawsze na początku daje się większą kwotę, więc bez paniki.
Szacunek dla Mójty że ma jakąś ambicję, bo wychodzi na to że będzie u nas siódmy na pozycji lewego obrońcy (za Sadlokiem, Spicićiem, Pietrzakiem, tłumaczem trenera i dwójką masażystów). Ósmy jeśli ściągną już teraz Arsenicia. Nie ma co się na niego denerwować, co najwyżej na Wdowczyka i Kapkę za klepnięcie tego transferu. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Skończy się pewnie ugodą, wyrównają mu zaległości o ile takie są i rozwiążą umowę za porozumieniem stron i poszł won
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Chłop miał kontrakt życia. Juz nigdy takiego nie dostanie. Nigdy. wazne ze cos ruszyło, bo mógł powiedziec ze ma wyjebane i se leżeć na ławce rezerwowych odcinając kupony ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
na futmal lata info ze niby jakiegos francuza z ich drugiej ligi chcemy
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
skąd masz takie info?
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jakub Bartkowski oficjalnie w Wiśle.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._wisly_krakow/ Kontrakt podpisany na 1,5 roku z opcją przedłużenia o kolejny rok. ![]()
W Polskę wierzę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Skad mam to mam
oficjalny transfer jednego masz juz wlasnie potwierdzony przez klub
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 01.02.2017 o godz. 16:40.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podoba mi się to podejście, że kontrakt na półtora roku. Kiedyś to z automatu by walili na 30 miesięcy.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Daj boże żeby się w Wiśle sprawdził albowiem reasumując poza Błaszczykowskim, czy Boguskim żaden zawodnik z niższych lig się u nas nie sprawdził.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Daj Boże, żeby Ci się w końcu neurony odblokowały. Twojego pierrdolenia nie da się czytać.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Bartkowiak ..Andrzej > nieee ten rezyser raczej poza zasiegiem,ale obstawiam ze jakby przyszedł to by wygryzł Cywke ze skladu ;D ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2016
Offline |
|
|
Mauro Cantoro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
z automatu to kiedyś walili 5 lat
![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Adam Mójta z @WislaKrakowSA przejdzie dziś testy medyczne w Piaście Gliwice, jeśli będą pozytywne to podpisze kontrakt do czerwca 2018r.
https://twitter.com/janekx89?lang=en Info tylko z głupkowatego twittera, ale szybko dowiemy się czy to prawda, skoro testy mają być dzisiaj. Powodzenia Adam! ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Skoro juz wzieli naszego najlepszego napadziora, odkrycie roku 2008(9?) Macieja J. a teraz biora nasza ostoje obrony, zapore nie do przejścia Adama M. ,
to moze jeszcze by sie skusili na pluca zespolu, prawdziwego pomocnika box to box Tomasza C i wtedy do kompletu dorzucamy gwaranta spokoju w bramce, slynacego z nieprawdopodobnych parad golkipera Michala B. ?
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 02.02.2017 o godz. 12:24.
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Mauro Cantoro, Kalu Uche, Artur Sarnat i zapewne jeszcze by się znalazło kilku innych. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mójta out ,czyżby Spicić in ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszystko na to wskazuję. Zwłaszcza że raczej z Arseniciem się nie dogadają.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Przeciez Arsenic podpisany od 1.07.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tak przechodził do nas z ŁKS Łomża w sezonie 05/06 ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|