|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o twoją filozofie to 99. Czemu nie wychodzi 11 napastników skoro chodzi o strzelanie bramek? "Nowa szkoła piłki nożnej" by Drozd od jutra w emipikach.
Rafałek ma nosa. https://www.youtube.com/watch?v=nVxF3d1Qmu4 Tutaj miał jeszcze dynamikę. Kiedyś może i był z niego "nie byle piłkarzyna", ale gdy widzę jak obecnie snuje się apatycznie po boisku to nie mogę na to patrzeć. Nie można powiedzieć, że nie pressuje, lecz niestety ciągle w stałym tempie, praktycznie w ogóle nie dojeżdza na pełnej do przeciwnika. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Ta bramka ze sparingu jest nieprzypadkowa. Boguś coraz lepiej odczytuje zamiary Małego, czego najlepszym przykładem jest druga bramka z arką (kapitalna gra bez piłki).
Szkoda, że fabryka dała mu tak mało zdrowia bo gdy nie jest w dołku fizycznym to wciąż bardzo przydatny zawodnik. keczupie, niedawno Messi zrobił identyczny numer. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Syndrom geniusza najwidoczniej
Nie no akurat nie miałem złych zamiarów wklejając tych link. Chciałem pokazać różnice w atrybutach fizycznych Rafałka wtedy i dziś |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Niestety utrata szybkości w dość młodym piłkarsko wieku u zawodników e-klapy to stary temat, często Lenczyk nad tym się rozwodził.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
|
|
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
4:3 ze Steauą po naprawdę niezłym meczu w naszym wykonaniu. Tak, wiem, "to-tylko-sparing", ale śmiać mi się chce z tych "kibiców", którzy już nam wróżyli superwpierrdol od każdego kolejnego przeciwnika po meczu z Rakowem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No no no coraz lepiej to wyglada. Dzisiaj zagrali na bardzo wysokim poziomie. Martwia tylko kolejne bledy w obronie i biernosc Zaluski. Nie chce nic mowic ale dobrze by bylo jeszcze jakiegos bramkarza sciagnac zwlaszcza gdyby Buchalik wrocil do Chorzowa. Fajnie sie mecz ogladalo, jakby to byla potyczka ligowa. Wygrac 4-3 przegrywajac 1-3 z tak dobra druzyna jaka jest Steaua, wiceliderem ligi rumunskiej i do tego grajacej podstawowym skladem zasluguje na uznanie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Załuska da rade luzuj gacie masz słowo harcerza. Prawe skrzydło by się przydało bo Boguś dzisiaj 90% meczu w środku boiska spędził,a na rozpisce był właśnie na prawej flance.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Liga nas zweryfikuje i wtedy pogadamy
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=5B06ts8_ZVQ
4:08 polecam |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
i co w związku z tym? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mnie się bardziej podoba Ondrasek z 4:15: https://youtu.be/5B06ts8_ZVQ?t=255
Dokładnie w taki sposób dzisiaj załadował akurat bramkę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Czyli co, przeskakujemy ze spiralą hejtu na Urygę?
Znajdźcie sobie jakieś hobby poza internetem... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Broń Boże. Jak na profesjonalnego piłkarza to jest zajebisty. Bardzo pochwalam takie przykładanie się do treningów. Widać, że pachołek też nie jednego piłkarza już zatrzymał, ale koniec końców to Uryga wyszedł z tego pojedynku zwycięsko. Brawo
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ty, odpuść sobie pajacu jeden dopierdalanie sie do naszych piłkarzy w kółko.
To nie Barcelona ze wszyscy maja mieć umiejętności z gier komputerowych. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty, wróć, do gimnazjum, po, trochę interpunkcji.
O....... Alankowi gałę, że tak ładnie poradził sobie z pachołkiem. Poczytaj sobie moje posty sprzed tygodnia? i zobacz, że go broniłem co nie znaczy, że nie mogę trochę beki pocisnąć, że się prawie o pachołka wyjebał i kark złamał. |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
@ enzo,
Przecież on na Twoim filmiku rusza się jak słoń między pachołkami i na koniec ładuje prosto w Miśka A tak szczerze powiedziawszy, to kibicuje Ondraskowi, żeby zaczął trafiać tak jak w sparingu, bo kibicuję Wiśle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Wsadzic Maleckiego na prawa obrone. Ma wszystkie atuty zeby tam grac a zwlaszcza w obronie jest nie do przejscia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
A na skrzydle będzie grał duch...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cywka na lewym skrzydle podobno tam go widzi Kiko.....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2014
Offline |
|
|
Przesunięcie Małego na obronę... To żeś wymyślił... Przecież to strata połowy tego co Wisła ma do zaoferowania w ofensywie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zwłaszcza, że w ostatnich sparingach grał na PO
hmm... to w sumie logiczne!![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jezu nie oglądałem sparingów nie czepiaj się
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Tego Małeckiego, który w rundzie jesiennej cofając się do obrony prokurował nieustannie rzuty wolne dla rywala w pobliżu naszego pola karnego? Na tej pozycji trzeba rozsądku, a nie wariata.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Ja tam nie widzę oficjalnego potwierdzenia, więc tak samo mamy Bartkowskiego, jak Valencie na chwilę obecną.
![]()
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Nie no szanujmy się, Cywka to byłby w TOP5 najgorszych prawych obrońców w tej lidze. On nie radził sobie z juniorami Żyliny.
![]()
Cytat:
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|