|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ja bym się tak Załuską nie podpalał. Od sezonu 2010/2011 (czyli od 7 lat)zagrał 34 mecze, więc to w jakiej jest dyspozycji i czy cokolwiek jeszcze potrafi jest wielką niewiadomą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Rysiek jest widoczny na zdjęciach z treningu, Guerriera niestety nie widać. Szkoda, że zamiast wziąć się do pracy to woli sobie odpoczywać w momencie kiedy Wisła go najbardziej potrzebuje od czasów Moskala :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A może św.Mikołaj w lipcu i nie wróci?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przeciez podobno dg69 Jest w rezerwach
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Member
Od: 01.2016
Offline |
|
a co to teraz piłkarzy nie ma że DG jest tu witany jak Bóg? i gdzie to widziałeś że Wisła go potrzebuje "bardzo"? bo mi się wydaje że DW dał do zrozumienia działaczom by go wytransferowali, a on sam nie widzi go w zespole szczerze niech spie*dala jak najdalej od Wisły, nieprofesjonalny i głupi piłkarz ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nikt go nie wita jak Bóg. Chodzi o jego potencjał jaki bez wątpienia ma a my potrzebujemy zawodników ofensywnych bo kadrowo słabo to wygląda, Małecki czy Boguski złapią kontuzje i kto zagra? Nawet nie kontuzje a głupie żółte kartki sprawią, że będzie trzeba sięgać do rezerw klubu. Kto ma grać? Brlek na skrzydle albo Cywka? Przypominam, że swego czasu przez podobną sytuację przechodził Małecki u Smudy i wrócił z podkulonym ogonem. Guerrier ma po prostu złych doradców, tak jak napisałem potencjał ma a gdyby trochę się ogarnął to byłby dużym wzmocnieniem na nowy sezon 2016/17.
Ostatnio edytowane przez Franeklowcabramek : 12.07.2016 o godz. 16:54.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Gurrier to ma zły mózg, a nie doradców,
twierdzisz że to piłkarz z potencjałem? a jakim? fizycznym? tak, silny, zwinny, skoczny, a typowo piłkarskie? żenada, w Wiśle nauczył się dopiero podawać, jak trzeba kopnąć do bramki to przypie*dala na siłę ile fabryka dała, udaje Robbena bez umiejętności, nie liczy się z zespołem, ale najważniejsze na co nikt z was nie zwraca uwagi - mózg piłkarski, spalony? a co to? faul na żółtą/czerwoną? a co to? po za tym bardzo nieprofesjonalny piłkarz, co 2 tygodnie kontuzja, podejrzewam że w wielu przypadkach wymyślone, bo nagle haitański szamani go uzdrawiaja na kadrę, po czym wraca z kadry...z kontuzją, tą sama co miał przed wylotem, gościu kombinuje na wszelakie sposoby i doi Wisłę, zwyczajnie doi, w dupie ma granie, on nie ma na to ani sił, ani chęci może Donald kupił u paru maślane oczy na swój widok, ale kto ogarnięty zrozumie że ten piłkarz kariery nie zrobi, a po Wiśle wyląduje w jeszcze gorszym klubie, bo w głowie mu ruchanie, pijatyki, lansy bansy diliżansy, podobnie jak z Sarkim ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto tak powiedział, że dopiero w Wiśle nauczył się podawać? Niech zgadnę, Franz Smuda? No tak bo on poznawał piłkarza po tym jak po schodach wchodził, nie zdziwię się jak wszyscy windami jeździli przy nim. A tak na poważnie to tak Guerrier to jeździec bez głowy, jak większość obawiam się po prostu o wąską kadrę ale mam nadzieję, że Darek Wdowczyk wie co robi bo w poprzednim sezonie pokazał, że ma fach w ręku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Menago Donalda naopowiadał mu o zainteresowaniu z Bundesligi i od tego czasu odwala maniane. Takich jak on to do Niemiec zwożą wagonami i wybija się 1/1000. Gość z takim nastawieniem mentalnym może zrobić karierę ale ewentualnie na pudelku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Sarki to w ogóle znalazł jakiś inny klub poza Wisłą po tym jak go odpaliliśmy?
Bo w sobotę go widziałem w klubie, ale Coco. Pogodził się chyba z końcem kariery. ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Co by o Franzu w tym akurat przypadku nie powiedzieć, to tutaj połapał się szybko i stwierdził, że mniejszą szkodę wyrządzi łapiąc spalonego w ataku niż wjeżdżając w kogoś dwoma wyprostowanymi nogami albo łamiąc linię spalonego w obronie
Ostatnio edytowane przez Patryko : 12.07.2016 o godz. 21:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kiedy ostatnio byliśmy na zagranicznym obozie? Bo z tego co pamiętam to chyba ostatnio cały czas Myślenice?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatni raz byliśmy w styczniu 2016.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wisła Kraków - MSK Żylina 2:1
Rafał Boguski 28 Jakub Bartosz 78 Tomasz Cywka 79 (sam.) DZIKI DAJESZ KU...A!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Bramka Cywki to jakaś parodia...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Myślałem, że w sparingu liczy się bardziej gra(zagrał całkiem nieźle) niż bramki(nawet kuriozalny swojak)...
|
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
no goose pokazal klase
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Boguski stadiony świata, gdyby go nie nabił Małecki to pewnie Rafał strzeliłby nad poprzeczką. A od Cywki się odczepcie, bo dokładnie taki sam przypadek jak bramka Dzikiego. Mam nadzieję, że Cywka się odblokuje i zacznie grać na tyle na ile go stać, a Rafałowi urosną cohones i przestanie się bać walki o piłkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ehh... jakbyście się skupiali na pozytywach tak jak na negatywach... No i ...., że swojak? Pomielcie tak te posty np. o Goznalezie, który jak wszystkie znaki wskazują, ma więcej atutów od Ryśka. Nie wiem ile kto ma lat, ale czasem serio brzmicie jak zmęczone życiem Grażyny...
|
|
|
|
Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Dokładnie tak jak piszesz, niektórzy z gory u.......ili sobie ze Cywka jest chvjowy i niec tego nie zmieni. Nawet to ze wczoraj znowu Bartosz był najsłabszym ogniwem. Ale jak to nasz wychowanek strzelił bramkę. Ano tak to , nie wracał , gubił krycie i cały czas zostawiał Cywke z dwoma zawodnikami do krycia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
PSYCHOLTSW napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
Boguski jest słaby, bo ma problem z głową. Po Brożku również jebałem, przez wiele lat zresztą ale teraz jak wrócił po kontuzji wreszcie gra mniej więcej tak jak powinien tylko nie ma bardzo siły na cały mecz. Koń Rafał ma, tylko co z tego? Dalej nie wierzę, że się odblokował, bo jego problem leży w głowie, nie w umiejętnościach. Nawet 10 strzelonych hattricków tego nie zmieni, jeżeli Rafał nie przestanie się bać walki o piłkę, starć w powietrzu i męskiej gry. P.S. Powiedz mi grałeś kiedyś na obronie? nieważne na jakim poziomie tylko czy na tej pozycji? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Okazjonalnie na lewej stronie, częściej w pomocy na lewej. Później na bramce, bo nie było nominalnego bramkarza
![]() Generalnie Cywka wbił swojaka, bo nie wiedział gdzie dokładnie się znajdował, nie kontrolował tego. Jego błąd i tyle, ogólnie w meczu zagrał przyzwoicie. Rafał może i uważa na nogi czasem (i nic dziwnego po tym jak po Borysiuku pauzował 2,5 roku) ale swoje robi i jechanie po nim, gdy strzela tyle bramek jest nie do obrony żadnymi argumentami ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|