|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No właśnie o tym pisałem wcześniej. Są pewne wartości niewymierne. Nie można wszystkiego przeliczać na hajs.
Tym bardziej jak Cupiała było stać, tyle zaoszczędził poprzez Kraktel to właśnie mógł sie szarpnąć na zajebistu autokar. To sa kwestie wizerunkowe tez. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Nowe władze mocno chcą stawiać na Akademię Piłkarską.
Do 2019 roku na terenach TS-u ma powstać, nowe, pełnowymiarowe boisko ze sztuczną nawierzchnią. AP chce pozyskać 2 nowych trenerów (techniki indywidualnej i napastników). Celem jest generowanie 2 profesjonalnych zawodników w roczniku. Władze chcą reaktywować drużynę rezerw. Wychowankowie i 6-7 bardzo dobrych zawodników z zewnątrz i będziemy mocni. Taki model kupuję. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ciekaw jestem kwestii kierowcy. Czy takiego będą wynajmować do jazdy czy też zatrudnią na etacie lub ? A to oznacza że koniec z polityką cięć kadrowych
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
ZWE zamykają firme od września to może sie załapie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jest jeszcze opcja że Kiko posiada prawko na kat. D i chcą go dodatkowo zaktywizować
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
http://sport.se.pl/pilka-nozna/ekstr...ia_939627.html
sympatyczny wywiad z Panią Prezes. Sporo z tego, co wiemy, ale o Wiśle zawsze warto przeczytać. ![]()
Tylko Wisła
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2017
Offline |
|
|
Mam znajomego w marketingu WK i mówił mi że są prowadzone bardzo poważne rozmowy sponsorskie (nie wiem czy chodzi o koszulki) ma być grupa kapitałowa Wanicki z Krakowa. Z tego co sprawdzałem na ich stronie internetowej to zajmują się różnymi branżami m.in ciężarówki DAF, salony Citroen, traktory John Deere i różne inne tego typu biznesy, ale co najciekawsze są również dystrybutorem na Polskę autokarów IRIZAR! Słyszał ktoś coś w tym temacie? Dla mnie było to zaskoczenie, ale oczywiście każda kasa na Wisełkę się liczy.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Myślę, że słyszała już cała Polska, no ale jak widać ktoś się ostał
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
ja rozumiem chęć uwiarygodnienia swojej wiadomości ale po co kogoś wsadzać na minę, no chyba, że klub nie ma nic przeciwko "wyciekaniu" informacji.PS: ciekawym czy to nasz wspólny znajomy ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kumpel tu kumpel tam przeciek tu przeciek tam blablabla poczekajmy na efekty
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Ale tu cudow z tym autokarem nie ma co wymyslac. Ten autokar z 1,5mln jest warty, wiec pewnie umowa na 3 lata i 500 tys w reklamie rocznie dostana. Druga opcja - za 1mln wchodza na tyl koszulek na 3 lata, 500 tys w barterze, 500 tys gotowce i wtedy w koncu bede mogl pochwalic Wisle ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2017
Offline |
|
|
Nie wiem czy to nasz wspólny znajomy, na pewno nikomu nie chciałem zrobić problemów
generalnie z tego co mi wiadomo w około marketingu pracuje w Wiśle conajmniej kilka osób.Po prostu wydawała mi się to całkiem ciekawa informacja. Wiedziałem, że Wisła będzie miała nowy autokar, ale to że jest to powiązane z nowym sponsorem to już nie. Miejmy nadzieję, że już niedługo się okaże czy to prawda. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jesli chodzi o nowego sponsora na koszulki, to szykowana jest... bomba.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Pozytywna? Czy jacyś szajkowie i dlatego bomba
(Komentarze: WIEM ALE NIE POWIEM inc) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Te bomby już od ponad dwóch lat spadają i nie mogą spaść
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Al Kaida postanowiła zainwestować w piłkę nożną?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Obama już nie jest prezydentem ale z przyzwyczajenia do bomb postanowił sponsorować Wisłę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
sl@y napisał(a):
10 znaków |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Fiskars
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/731...ad-prawde.html bardzo ciekawy wywiad z Dukatem o Meresińskim, Kiko Ramirezie, Wdowczyku, Cupiale i innych i to zdanie: "Pamiętajmy jednak, że największym sponsorem spółki są kibice i gdybyśmy mieli po piętnaście tysięcy ludzi na każdym meczu to nie potrzebowalibyśmy sponsora na koszulki."..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
i ty w to wierzysz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Matematyka w to wierzy. Załóżmy, że w 20 meczach byśmy mielibyśmy te 4000-6000 więcej to daje name parę ładnych milionów złotych.
Tylko pytanie ile się oczekuje od sponsora na koszulki ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
bardzo zaokrąglając
5000 biletów co mecz sprzedanych 20 zł za bilet 100 tys za mecz - licząc w ujęciu sezonowym mamy 18-19 meczów u siebie to masz prawie 2 mln na sezon ... w najlepszym okresie od Tyskie chyba braliśmy 5mln na sezon więc oczekiwanie w obecnej sytuacji więcej niż wyżej wspomniane 2 mln było by myśleniem bardzo życzeniowym i nierealnym |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|