|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
I to jest dobry news. Ten kierunek mi się podoba. Oby się udało !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Bardzo fajnie, oby się udało.
Podobno daliśmy sobie spokój z testowanym Chorwatem, a tymczasem on chyba dalej trenuje z drużyną. Zdjęcie z dziś. http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...artegia/96383/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
może nie do pary zawodników pojechało na obóz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/24/news249235.html
Ciekawe komentarze... W czwartej lidze grał? Trafił tylko dzięki wujkowi, co on wie o poważnej, seniorskiej piłce... Niech i teraz historia się powtórzy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Beto też grał w U20 Brazylii... Po prostu stwierdzam, że nie ma się czymś jarać...
![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Nesta, polać mu!!!!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Widze ze ktos ujawnił bombe transferową... a to mialem byc ja!
Wiarygodny informator! ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Niektórym oczekiwania wywindowały zdecydowanie za wysoko. Stilić, Gonalez zawodnicy z przeszłością, którzy powinni dać z marszu jakość. Ściągamy perspektywicznego Słomkę, mówi się o pomocniku z akademii Legii, Arsenic 22 lata latem przychodzi(może zimą). Naprawdę patrząc pod kątem CV zawodnicy konkretni jak na polskie realia i Wisły gdzie TS przejęło pół roku temu klub w totalnej rozsypce finansowej, marketingowej, klub skompromitowany, z serią porażek bodajże na ostatnim miejscu w tabeli. Teraz pogłoski o transferze tego kolumbijskiego młodziana gdzie oceniamy go pod kątem YT i od razu widać, że gość ma coś co na polską ligę na początek powinno wystarczyć, czyli szybkość i trochę techniki, ciekawe jak z jego głową bo drugiego donalda pod kątem inteligencji nam nie potrzeba. Więc tak jest się czym jarać i jest światełko w tunelu na lepsze jutro.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
@wyar,
Nie skauci, kibice. Poczytaj TT, poznaj ludzi. Wierz lub nie, ale są więksi fanatycy niz ja czy Ty np., którzy zarwą nockę, aby obejrzeć potencjalnego piłkarza BG. Zawsze można do nich napisać, wymienić opinie. Bardziej to wartościowe niż kłapanie dziobem bez żadnych podstaw na forum. Bo to, że odpali lub nie to banał. Wiadomo, że tak jest. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^
Nie każdy jest też Mójtą. Po co w ogóle to bezsensowne przekomarzanie się? Dajcie mi jeden przykład piłkarza, którego byście chcieli i na którego nas STAĆ. |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Gdyby ten Kolumbijczyk w takim wieku ładował asysty i bramki te pewnie teraz byłby przymierzany do FC Porto lub innego dobrego klubu europejskiego klubu.My właśnie powinniśmy szukać młodych i uzdolnionych piłkarzy na których będziemy mogli porządnie zarobić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Kupujemy znak zapytania i potrzeba czasu żeby można było coś więcej powiedzieć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Co poniektórym to naprawdę nie dogodzi transfery są-źle transferów nie ma-tym bardziej źle ludzie qrwa.Może Junco wie co robi ? trzeba mu zaufać
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
regan
Tak dla pewności... Wiesz który mamy rok? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem, ze zaden uzdoliony pilkarz nie moze grac nizej niz w FC Porto. Nie mowiac juz o Legii a tym bardziej o nas
![]() Dlatego liga niemiecka od miejsca 6-18, liga belgijska holenderska, szwajcarska, angielska od 10-20, hiszpaska od 6-20 francuska od 6-20 i portugalska od 3-18 a tym bardziej polska itd itd nie moze miec utalentowanych pilkarzy bo tacy sa przynajmniej na celowniku FC Porto
Ostatnio edytowane przez regan : 27.01.2017 o godz. 18:14.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak chcesz do czegoś porównywać ekstraklasę to prędzej do kazachskiej czy bułgarskiej niż w.w.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wam to się chyba trochę miesza. Gdyby nie te Mistrzostwa Ameryki Południowej U20, na których grają WSZYSTKIE drużyny z kontynentu, to nawet nie wiedzielibyście co to za koleś, a teraz podjara, jak by to był młody gwiazdor, którego wytransferujemy za grube melony na Zachód. W U20 reprezentacji z Ameryki Południowej grały różne gwiazdy, np taki Beto czy inny Nunez. To nie jest jakiś mega punkt odniesienia.
Nie mówię, że koleś nie ma talentu, bo może ma, może nie ma. Jedno co mnie zadziwia to fakt, że w wieku 20 lat nie ma nawet pełnych 10 meczów w seniorskiej piłce. W takim razie czego od niego mamy oczekiwać? Że od razu zamiecie całą ligę? Wątpliwe. Pewnie minie z pół roku, zanim się zaaklimatyzuje i wskoczy do pierwszego składu. Bo chyba nie liczycie że wygryzie Małego czy Boguskiego? Po prostu zejdźcie na ziemię. To może być max. ciekawe uzupełnienie składu, ale obawiam się, że jeszcze daleko do tego, by koleś wskoczył do pierwszej jedenastki. O ile w ogóle do nas przyjdzie. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Świeży wywiad z Bartkowskim: http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...udostepnij-dol
Chłopak ma poukładane w głowie, zupełnie inna postawa niżeli Alana Czerwińskiego. Możemy go w zasadzie powitać już w Wiśle. |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
A skąd wiesz, co wpisał pracownik Porto, w kajecie na jego temat?
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
TRNKRN
Przestań że ....a. Nikt nie pisze że przychodzi żeby wciągnąć ligę nosem na wiosnę. Ale w....ia niemiłosiernie jak narzekacie na wszystko. Nie wygryzie Rafałka ze składu? Co takiego ma nasza gwiazda czego nie ma chłopak, którego w życiu w akcji nie widziałeś? |
|
|
|
Member
Od: 07.2015
Offline |
|
|
Gdy pisałem na SB o 31-letnim Okoronkwo testowanym przez Sandecje to też narzekaliście. Tylko to umiecie. A zobaczycie - jeszcze będziecie ubolewać, że nie gra w Krakowie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odpowiem. Co takiego ma 20-letni chłopak z Kolumbii, który zagrał kilka meczów z rówieśnikami ze swojego kontynentu, który nie rozegrał nawet pół sezonu na poziomie ekstraklasy swojego kraju? Jak ściągaliśmy Marcelo, to on miał za sobą przynajmniej sezon w Santosie, ten koleś ma wg jednych statystyk 10, według innych 4 mecze w Independiente w Kolumbii.
Jestem za, żeby ściągać utalentowanych graczy, bo to jedyna droga, by oprócz wprowadzania wychowanków zarobić sensowny hajs. Jestem przeciwny jednynie jaraniem się kolesiem, który może się okazać kompletnym niewypałem, bo na poziomie seniorskiej piłki w wieku 20 lat nie pokazał dosłownie nic. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nic nie umie ma przemycać towar.
![]()
alejasienieznam