|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ale wcześniej był ok - tak czy nie?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dzisiaj w programie Skandalisci o 20:00 gosciem był Zbigniew Stonoga
https://www.youtube.com/watch?v=BUg8oei153g |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taka prawda, ubarwiać to on lubi
![]() Co nie zmienia faktu, że chociaż nie wierze że to prawda, to wiele bym dał, żeby faktycznie okazało się, że Jarek jest ciepły ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a tam Stonoga - Morawiecki dzisiaj u Rymanowskiego przebił wszystkich
Ranczo wyznacznikiem standardów ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kurski szaleje, kolejni dziennikarze spierdzielaja z PiSTV. Pewnie mysla, ze moga byc podsłuchiwani a potem nagranie zostanie sprzedane Stonodze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I to jest nasz problem. Rządzą nami tacy jebani idioci, że przeciętny człowiek ich słucha i dostaje jakiegoś porażenia mózgowego od ich .......enia. O ile każdy z nich umie się ładnie wypowiadać, zna jakiś fachowy język czy nazewnictwo ze swojej dziedziny więc może tym szybko omotać i przegadać takiego zwykłego Kowalskiego o tyle jak zejdzie rozmowa na grunt neutralny to wychodzi szydło z worka. I później mamy, 6 króli, Belzebuba, później mamy tego kretyna Morawieckiego, Szydło, która nie wie kiedy Polska weszła do UE lub nie wie co to jest spalony gdzie przed chwilą kłamała, że wie. Tu też jest dobre https://www.youtube.com/watch?v=t74N4WTU9mw O ile pytanie o to kto jest prezydentem Iranu czy premierem Włoch to dla mnie przesada o tyle nie wiedzieć ile jest państw w UE, że Norwegia nie jest w UE itp to już beka. W ogóle co ci posłowie wiedzą tak na prawdę? I teraz pytanie, jak ci ludzie mają rządzić Polską, tworzyć prawo, podejmować decyzje, rozstrzygać spory skoro oni na nic wiedzy nie mają? Moim zdaniem ich jedynym plusem jest to, że mają dobrą gadkę, potrafią na pamieć wykuć w razie potrzeby kilka zdań i na tym jadą całe życie. Jak tu ufać takim imbecylom? Ja bym w szkole szacunku i zaufania do nauczyciela debila nie miał, a co dopiero do polityka. PS Taki quiz na tematy z wiedzy ogólnej to bym z chęcią zobaczył podczas debat przed wyborami prezydenckimi lub parlamentarnymi. Wtedy by się okazało czy wybieramy między debilem, który się ładnie nauczył tego co mu pijarowcy napisali czy człowieka, który ma jakiś zasób wiedzy ogólnej.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 23.01.2017 o godz. 14:44.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I to wszystko jeszcze z uśmiechem na twarzy i pełną powagą - do momentu aż padło pytanie czy to samo ma się tyczyć parlamentarzystów i senatorów - "a to nie, to inna kwestia"
. Niefart, że akurat dzisiaj Ucho Prezesa poświęcone właśnie panu Mateuszowi ![]() Nie idioci - za idiotów to oni mają nas wszystkich. Przydałby się, zdecydowanie tylko w jakieś niezapowiedzianej formie - inaczej bez sensu. |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
O ile pytanie o to kto jest prezydentem Iranu czy premierem Włoch to dla mnie przesada o tyle nie wiedzieć ile jest państw w UE, że Norwegia nie jest w UE itp to już beka. W ogóle co ci posłowie wiedzą tak na prawdę?
Wiesz dlaczego tak jest? Bo do polityki trafiają ludzie, którzy nie nadają się do normalnej roboty, bo są zbyt głupi lub na kilometr śmierdzi od nich złodziejem. W polityce tacy są cenieni bo zrobia to co lider karze bez szemrania. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kijowski z omamami, myśli, że zabije go gazeta
![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na Antka też polują - będzie nowy zamach?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
https://polskaniepodlegla.pl/kraj-sw...zach-wykletych
Tej Nurburgring ogumienie mózgowe już nie wytrzymuje. Jebnie jak u Raikkonena: ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taaaa ale o wolności słowa, poglądów przy okazji "afery" z mediami to pierwsza pieprzyła. Nie da się tej kobiety słuchać, non stop ma włączony tryb ataku na wszystko i wszystkich.
https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=3kexEccpW5c Tak wiem, że w Szkle też się nie patyczkują, ale ci dwaj panowie byli najzwyczajniej w świecie chamscy. A kobiecina tak na dobrą sprawę nic złego nie powiedziała. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Z jednej strony program stronniczy, z drugiej na PiS też coś pokazują bo mówią a to o Uchu Prezesa (i pokazują urywki), coś tam o PiSowcach jak źle zrobią też wspomną (kiedyś widziałem urywek to o San Escobar mówili) ale nie da się ukryć, że program normalnie pro PiSowski. A może nie tyle pro PiSowski co po prostu prowadzący się boją mówić źle, mają obsrane majty dlatego cała konstrukcja programu jest anty PO/KOD itp zamiast po prostu komentować po równo. Generalnie wszystko zależy od prowadzących. Widać kto ile wchodzi w dupę PiSowi albo ciągle pieprzy o PO, GW itp. Np Ogórek co drugie słowo mówi o PO i GW. Wczoraj właśnie prowadziła Ogórek i gościu bodajże o nazwisku Świetlik. I z tego co zaobserwowałem to ten Swietlik to chyba jedyny normalny gościu (z Ziemkiewiczem jeszcze nie widziałem całego programu) tam. Nienawidzę tych POwsko KODowskich zdrajców ale ja jebie, jak jest program, który dotyczy aktualnych zdarzeń i który z założenia ma obśmiewać i komentować wszystko a o czym by nie wspomnieli to gdzie się da przypominają o tym jak PO zjebało temat, to aż się oglądać nie chce bo to po prostu przypomina szkło kontaktowe. Propaganda i manipulacja co 20 sekund. Ale w ostatecznym rozrachunku to i tak stoi półkę wyżej niż szkło kontaktowe i mimo wszystko jeszcze jakoś tam się broni jeśli chodzi o całokształt. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przyznaje się, że ani wtylewizji ani szkla nie ogladam już od dawna, więc też ciężko mi się odnieść jaki jest tam aktualnie poziom, ale podejrzewam, że nie wiele się zmieniło. Zresztą szkło swego czasu oglądałem i tak tylko wtedy, kiedy był Andrus, którego uwielbiam.
To, że są stronnicze to wiadomo - bardziej mi chodziło o robienie idiotki z kobieciny na wizji. Czy publiczna czy tvn - wszyscy żyją z oglądalności, więc to co najmniej dziwne postępowanie z utrzymującymi ich stołki. Niechaj w tvp jadą po PO itp. , a w tvn po PiSie - ale do widzów z szacunkiem, bez buractwa. Nie wiem czy w szkle miały podobne sytuacje miejsce. Inna sprawa, że do szkła raczej rzadko dodzwoni się ktoś z opinią inną niż w kanonie tvnu ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Najpierw trzeba ogladnac wiadomosci na tvn a potem na tvp. Czasem dwa światy.
Przedwczoraj chyba było fajne zdjecie. trzy programy poranne, na polsacie Brexit, na jedynce komisja AG a na Tvn chłop co zrobił salto. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
pisowski projekt zmian w krs, a co za tym idzie wyboru sędziów:
http://legislacja.rcl.gov.pl/docs//2...ment270266.pdf Zainteresowanym polecam uzasadnienie. https://www.youtube.com/watch?v=z3cDboNvmrE |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to co jeszcze zostało, żeby pod PiS podporządkować? bo słyszałem, że nawet za apteki chcieli się wziąć
![]() i mam pytanie jeszcze z innej beczki, dla kumatych, bo nie jestem w temacie. Lecznicza marihuana, poza całym propagandowym wydźwiękiem - ma być dopuszczona jako lek, ale ma być zakaz jej produkcji na terenie PL...no po prostu nie kumam biorąc pod uwagę, że to nie jest towar(o ironio), którym inne państwa chcą jakoś specjalnie handlować - to jaki jest sens takiej ustawy, gdyby kiedykolwiek weszła w życie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Pozwolić pić wódkę i jednocześnie zakazać jej produkcji. Pozwolić korzystać ze smartfonów ale nic nie robić by je samemu produkować. Mieć ciepłownie na węgiel i zabronic go wydobywać. Genialny ruch ze strony producenta który produkuje poza granicami kraju i tam transferuje zyski. Rynek jest, zapotrzebowanie jest, towar jest - trzeba tylko wyciąć konkurencję zanim zacznie sprzedawać. Każdy nas rozgrywa jak chce. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Ale pal licho zielone. Przetarg na traktory do wojska to jest hit. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Prasówkę czas zacząć.
Cytat:
Dawno niespotykane zjawisko gospodarcze. Makaroniarze idą wraz z umlautami po jednej OSI odnośnie zakłamywania polityki historycznej. Tutaj niestety hasztagi nic nie pomogą, cyberataki jak najbardziej. Przepoczwarzenia w nowoczerskiej. Ritchie dyma Szmidta niczym Małysz Svena za najlepszych czasów, ze starego składu w prezydium zostaje tylko on i wicemarszałkini. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
||
Nie sądze by kogokolwiek ten zakup ruszył. Są swoi ktorych sie nie rusza i przykład idzie z samej góry. W MON rządzi Misiu a szarą eminencją według wyborczej jest zaufany szofer - Kazimierz Bartosik. Czyli kto bliżej 'ucha' ten ma wieksza władze. Górski jestes geniuszem. Kto trawi wyborczą, proszę: Tajemnice pana Kazimierza. Kierowcą Antoniego Macierewicza jest były funkcjonariusz WSW http://wyborcza.pl/7,75248,21299337,...Redirects=true Postać Antonego też jest specyficzna. Facet z gatunku tych którzy najpierw mówą a potem sie zastanawia co tak na prawde powiedzieli i jaki to przyniesie skutek. Choć w przypadku Antoniego nie jestem pewny co do tego drugiego. Świeżym i dobrym przykładem jest 'szpilka' Rydzyka z ktorej antoni wniosków nie wyciągnął. Cytat:
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
||
|