|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Lider chorwackiej ligi jest zainteresowany usługami tego słabiaka, który tylko do najbliższego albo strata?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Dankowski? No błagam...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
Powód: przepraszam za double posta.
Ostatnio edytowane przez wolfu : 19.01.2017 o godz. 22:42.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
up
Idąc tokiem rozumowania niektórych to skoro coś takiego zadeklarowałeś to tera prosimy o imie i nazwisko bo jak nie to trollujesz |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Popovic i Mojta niech jak najszybciej odejdą. Tego Monterde odesłać, ogór jak nie wiem... Koleś się w rezerwach Bytovii nie łapał, a oni go do nas na testy? Chyba tylko dlatego, że Hiszpan. Czemu Stilić nie grał i Zdenek? Coś czuję, że ten cały Kiko max w marcu zostanie "urlopowany" Sezon dokończą Sobol i Kmiecik w grupie spadkowej!!! Tak będzie na 70%. Nie ma napastnika, skrzydłowego. Czy ....a zarząd tego nie widzi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Albo jeszcze spać nie poszedł...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dla przypomnienia!
Każda złotówka, którą teraz wpłacimy zostanie dodana do budżetu transferowego. I niezależnie czy akcja zakończy się liczbą 300 500 zł czy 600 000 zł. Dlatego wpłacać! https://fans4club.com/project-bohater |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Wpłacać, bo trzeba ogórka z Bytowa opłacić.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ogórek z Bytowa na szczęście nie znalazł się na liście do Turcji
![]() Choć na końcu jest zdanie, że mogą dojść jeszcze dwa nazwiska... Mam nadzieję, że nie czekają np. na niego, aby Bytovia dała mu zgodę na dalsze testy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
mam pomysł! trzeba przekonać Owsiaka, żeby w przyszłym roku zbierał na transfery do Wisły!
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() KOMPROMITACJA |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
To że jakas dziennikarzyna tak pisze, nie oznacza że ma to odzwierciedlenie w rzeczywistości
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Akurat Miga ma na ogół sprawdzone info. Coś z nim kombinują, bo w normalnym świecie wczoraj godzinę po meczu powinno się pojawić info,że ogór zakończył testy i wraca do siebie. A tu cisza i mityczne 2 miejsca czekają, bo trener ogór musi jeszcze dwóch znajomych upchać na fuchę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jezeli to prawda to miejmy nadzieje ze hiszpanczyk wykupil wyjazd na #12BOHATER
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tomasz Cwiakala
Pol Llonch (92, skrzydłowy) z rezerw Granady wypożyczony do tego klubu z Girony na celowniku Wisły Kraków. Duże zainteresowanie. 20 meczów w 3 lidze, 2 gole.. Czerwone światełko ma nam się zapalić...? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Oby z perspektywy czasu nie okazało się, że przy obecnym zaciągu hiszpańskim, niegdysiejszy zaciąg holenderski to byli wirtuozi. Pierwsze przymiarki, były super, ale widać planu B na wypadek niepowodzenia jak zwykle nie było i teraz będzie łapanka.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do Załuski nie mogę się zgodzić. Początki miał mierne ale im dalej w sezon tym grał lepiej |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ten Mortadeles to jest jakiś słaby żart.
W ogóle mam złe przeczucia odnośnie tego ogóra który nas trenuje. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Tez mnie zaczyna sytuacja niepokoic. Mam wrazenie, ze paleczke przy transferach przejmuje Kiko.
Rozumiem sytuacje gdyby byl to doswiadczony trener z nazwiskiem i szukal zawodnikow pod swoj styl prowadzenia zespolu ale to jest przede wszystkim no name, po drugie glowna wykkladnia staje sie hiszpan/lub ubiegle trenowany zawodnik. Jesli dostal za duzo luzu w decyzjach i sie nie sprawdzi, on zniknie szybko a my zostaniemy ze szrotem, ktorego i teraz mamy sporo. A szrotowi tez trzeba placic. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja sie wstrzymam z oceną zawodników z 2/3 ligi hiszpańskiej. Nikt nie wie dokładnie jaki tam jest poziom. Równie dobrze to może być jak u nas doł Ekstraklasy czy 1 liga. I wyróżniający się tam to może być jak wyróżniający się np. w Ruchu czyli ktoś kim Wisłą też by się interesowała.
Natomiast nie ma zgody u mnie na takie akcje jak z tym Mortadesem. 27 lat, chłop nie łapie się do I ligowej drużyny, w meczu wypada bardzo słabo, a oni debatują... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
to tylko pokazuje jak nisko upadliśmy nesta
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|