|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Mieszkamy w Polsce! Nie w Chinach! U nas też byłby do dobry ruch, ale nie tyle marketingowy co wzmacniający drużynę.
IMO Donald był przeciętniakiem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Też tak myślałem do momentu, aż sobie uświadomiłem, że strzelił 20 bramek mimo wielu głupkowatych zachowań.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
ze tez wam sie chce z takim trolem dyskutowac
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie wyobrażam sobie grać Bartoszem na prawej przez całą rundę.. Włączam na 5 sekund spring, pika górna leci, Bartosz źle przyjmuje, jakaś szamotanina i piłka pod nogami Załuski, który wali w aut... ehhh Konieczne wzmocnienie prawej strony na wczoraj!!
Po tym całym zamieszaniu Czerwiński już do nas raczej nie przyjdzie nawet po braku awansu Katowic... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Świetny jesteś po 5 sekundach ocenić zawodnika brawo ty będzie z ciebie skaut.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Arsenic odsuniety od pierwszej druzyny. Co na to pzpn?
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Skaut to minimum. Bardziej prorok, bo jeszcze o Czerwińskim zdanie udało się wtrącić.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Po 5 sekundach i 90 minutach meczu z Pogonią + kilku innych meczach. Jakby tak ufano Bartoszowi to nie szukaliby co najmniej jednego obrońcy na tą pozycję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Warto, jeśli klub na niego stać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Jakby prezentował z 70% to tak. Pamiętam jak wrócił do nas Żurawski i .....zresztą nie ma co rozpamiętywać. ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
brylant
No mówię wam... Wystarczy kiedy widzi jak ktoś wchodzi po schodach A tak poważnie to tu ma racje. Bartosz do 1 składu w Wiśle, a na chwilę obecną do żadnej ekstaklasowej ekipy się nie nadaje. Oglądał ktoś sparing? Testowany hiszpan 90 minut grał i jestem ciekaw waszych opinii?
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 19.01.2017 o godz. 14:51.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak dla mnie należy mu podziękować. Zupełnie nie ten poziom. Przypomina mi uboższą wersję Brasili czyli dobra technika i ułożona lewa noga i na tym koniec jego atutów. Podobnie było z Brazylijczykiem tylko, że on miał jeszcze ponadprzeciętne przyśpieszenie i szybkość.
Brak mu jakiejkolwiek siły fizycznej, nie ma szans w ekstraklasie na skrzydle przy tych parametrach. Serio nie wiem po co sie takich zawodników bierze na testy. Myślałem, że rzeczywiście Kiko coś w nim znał i moze Kafarski się uwziął na niego, ale to po prostu bardzo przeciętny zawodnik. Nie jakos wybitnie słaby, po prostu przeciętny. Gdyby miał te 19/20 lat to jak najbardziej, moznaby go fajnie jeszcze rozwinąć. Same stałe fragmenty gry to za mało. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądam właśnie no i rzeczywiście technika niezła. Taka refleksja mnie naszła jaki poziom naszej ligi jest żałosny. Ze lewej strony kilka piłek dośrodkowali i ani Małecki ani Mortende(?) nie potrafią na tyle mocno dośrodkować, żeby piłka była na dobrym poziomie i dobrej wysokości...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ale sie przypierdalacie
Jeśli piłka bedzie na dobrym i odpowiednim poziomie to i tak nic z tego nie wynika Trzeba jeszcze ją przyjąć i strzelić bramke. Nikolicz juz odszedł z Ligi, nie ma sensu dawac dobrych piłek. W PL lepiej zagrać tzw "zmięta wrzutke" czyli cos co robi 99% polskich ligowców. Wrzutka na pierwszego na wysokosci miednicy Mam nadzieje ze dzisiejszy sparing dał wiedze panu Kiko jaka ta intensywnosc moze go spotkac w rozgrywkach ligowych. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Nie wiem, jakoś nie przekonuje mnie ten Tsvetomir Panov. Obawiam się, że zacznie się łapanka, spowodowana niedoszłym transferem Czerwińskiego.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale twardo walczyć potrafi https://www.24chasa.bg/sport/article/4770383
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Transfery, transferami ale czy wiadomo coś w sprawie przedłużania kontraktów ?
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Knura pisał na TT że rozmawiając z Załuska ten powiedział, że z nikim na ten temat nie rozmawiamy. Alan, Boguś, Broziu, Zachara jest się po co spieszyć?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Iban Salvador wyglada ciekawie na papierze, nie wrzucałbym go do worka pt "ściaganie ogórków z hiszpanii", czyms zainteresował Valencie, ze go wyciągneli z niższej ligii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
![]() Iban Salvador-zdecydowanie jestem za. Młody, podobno duży walczak, z bardzo dobrym dryblingiem i motoryką. |
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Iban Salvador to może być ciekawy zawodnik. W 2015 załapał się na PNA nawet bramkę strzelił.
https://youtu.be/kwTd4lgtlqs?t=2m17s |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie no, na pewno to nie jest ogór. Inna sprawa czy nas na niego stać...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jezu wolfy się załamie,że jego ulubiony piłkarz Dennis Popović odejdzie....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|