|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
20 letni kolega gra w jakiej lidze?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Skoro "wyśmiał" ofertę to źle świadczy tylko o nim, a nie o Wiśle. Pomijając ze cała historyjka zapewne jest wyssana z palca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a jak z głupotami merytorycznie dyskutować?
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Nie Kapustka. Nie będę zdradzał danych personalnych. Ci co chcą to uwierzą. Było to rok temu, zgadza się. Czy wy żyjecie w innym świecie? W chwili obecnej zaczyna się dziać lepiej, ale jeszcze niedawno to był nieustanny zjazd w dół. Przykro się o tym mówi, ale zna ktoś drugą taką kompromitacje jak sytuacja z Meresińskim?
Tak, powiedział że parchy i Zagłębie są dla niego dużo bardziej atrakcyjne. Co z tego, że odpadną na samym początku? Lepiej kończyć sezon na 9 miejscu? Nie jest kibicem żadnej z drużyn z Krakowa dlatego podejrzewam, że jest to obiektywna ocena... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Z Młodych co ostatnio odmówili Wiślę to pamiętam Piotra Parzyszka i Krystiana Popielę (choć nie pamiętam, czy to nie Wisła go nie ostatecznie nie chciała),
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
A czy przypadkiem to nie jest taki kolega co to go nikt nie widzi a Ty rozmawiasz z nim tylko na osobności? ![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzę, że to nie ma sensu. Shitstorm wywołany kilkoma słowami prawdy. Nawet jakbym podał nazwisko to i tak byście zaprzeczyli, bo przecież nie mam tego na piśmie. Gra w ciepłym kraju na południowy zachód od Polski. Chyba, że to moja druga osobowość to wszystko zmyśliła.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie. Informacja nawet nie sprzed roku tylko z jesieni. Dalej gra poza granicami naszego kraju
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Zrób coś pożytecznego dla świata i spożytkuj gdzieś takie pokłady energii i weny
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Pomijając to, że Dawidowicz już nie w Portugalii gra , a siedzi na wypożyczeniu w VFL Bochum. Więc 2.Bundesliga i nawet sporo tam gra. a nawet rezerwy Benfiki to dalej II liga Portugalii, więc ma się gdzie rozwijać. ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Kocham takie posty. Przecież mogłeś się doskonale spodziewać, że nikt ci nie uwierzy, bo niby na jakiej podstawie? W jaki sposób 20-letni gówniarz może się wypowiadać o organizacji w klubie piłkarskim? Pracował kiedyś na stanowisku dyrektora/prezesa w tak dużej spółce? Wie jak wygląda od podszewki prowadzenie biznesu? W Polsce może z 3 kluby mają to poprawnie uporządkowane, a wśród nich na pewno nie ma cracovii. Piszesz tak okrętnie, że nie dziw się reakcji forumowiczów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
upx10
Ten tekst nie był o organizacji klubu, a o jego atrakcyjności dla zawodników. Przeczytajcie go jeszcze raz |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dobry troll, skutecznie wciągnął użytkowników w swoje bajki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
weźcie zmieńcie temat bo już nudno się robi. Ktoś coś powiedział/strollował przez 2 strony. Niech se gra chłop nawet w uber parchy team.
Liczy się tylko Wisła i to czy Arsenić przyjdzie teraz i kogo pozyskamy do przodu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Doprawdy nie wiem jak można traktować poważnie teksty gościa, który najpierw pisze o Wiśle per "my" i "nasza Wisła", by kilka postów dalej twierdzić, że nie jest kibicem żadnej drużyny z Krakowa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Chorwackie media trąbią, że Arsenić przeniesie się do Wisły już zimą... i to byłoby bardzo dobre rozwiązanie!
Potrzebujemy w obronie wzmocnień, mam nadzieję że uda im się go pozyskać przed wyjazdem do Turcji no i oczywiście jakiegoś prawego obrońcę! ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
MaLK
Nie wiem jak można traktować gościa, który nie potrafi czytać ze zrozumieniem. NIE JEST=/= nie jestem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
cofam moje słowa
Powód: cofam moje słowa
Ostatnio edytowane przez ArturBarlinek : 18.01.2017 o godz. 12:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Chlopak pisze ze jego kolega kopacz nie jest kibicem a on sam jest
![]() Co nie zmienia faktu ze wielkie mi rzeczy, jakis junior poszedl do zydkow - oh ah. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie ma się co dziwić takim opiniom o Wiśle wśród piłkarzy. Czarny pijar wobec naszego klubu jest uskuteczniany od dawna. Nawet kibice Gieksy uważają Wisłę (niezależnie od niechęci związanej z układem z Ruchem) za gorzej niż jakiegoś dziada kalwaryjskiego. Co by nie uważać o złośliwości warszawskich przekaźników, to praprzyczyną jest rola jaką odegrał Bednarz w tej propagandzie.
Ostatnio edytowane przez rozarian : 18.01.2017 o godz. 13:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Minie dużo wody w Wiśle zanim wrócimy do postrzegania Nas na zewnątrz jako klub stabilny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Szukasz tu atencji i poklasku, czy co? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Szkoda tylko że Arsenić nie jest żadnym wybawieniem na boku obrony. Tzn w defensywie może być ok ale w ofensywie koleś nie istnieje.
Kolega który zna jego potencjał porównał go do Głowackiego który w pewnym okresie pobytu w Wiśle z braku laku grał na lewej obronie... No chyba że z tego wszystkiego wrócimy do 3-5-2-1... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Tak jak do tej pory.Podobnie jak pani prezes - jakby ktoś pare msc temu powiedział mi o takim okienku zimowym na pewno bym nie uwierzył. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nie wiem czy Wisła to klub w tej chwili szczególnie stabilny, ale jednak patrząc na lidera ESA, w której kontrakty miesięczne nie przekraczają kwoty 40 tys zł (razem 480 tys zł rocznie czyli niewiele ponad 100 tys euro), to chyba jesteśmy na najlepszej drodze do tego, aby stać się klubem stabilnym. Najwiekszy dług w stosunku do miasta spłacany jest w ratach, a aktualne koszty wynajmu stadionu myślę, że regularnie są płacone (inaczej wierzyciel nie poszedłby na ugodę w spłacie zaległości). Widać, że jesteśmy w stanie zaproponować niezłe warunki finansowe skoro zakontraktowailśmy Arsenicia czy Stilicia.
Co do Czerwińskiego - to nie wiem po co ten cały wylew pomyj na kolesia - wszak stwierdził, że dogra końcówkę kontraktu w Gieksie. A od lipca wcale nie jest powiedziane, że nie może trafić na Reymonta ;-) ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Trochę zimnej głowy. Jakie okienko? popatrzcie na bilans
odchodzą: -Rysiek - podstawowy zawodnik, reprezentant kraju -Boba - podstawowy zawodnik, reprezentant kraju -Drzazga - wypożyczenie przychodzą: -Semir - bez meczu od kilku miesięcy -Ivan - tak naprawdę wielka niewiadoma, ostatnio bez stabilizacji na dodatek nie zna angielskiego (Przykład z Arsenalu gdzie Kościelny kiedyś stwierdził że nie lubi grać z Gabrielem bo nie może się z nim skomunikować. Gabriel od 2 lata w Anglii i ni w ząb angielskiego) -Słomka - raczej melodia przyszłości -być może Arsenic - jak dla mnie wypełnienie defensywy gdyby Sadlok odszedł Przedłużone kontakty: -brak Pozyskani sponsorzy: -brak Pozyskani trenerzy -Kiko - jeden z 360 trenerów z ligi z której spaść można już tylko do ligi osiedlowej... To oznacza, że w całym okienku bazujemy na kasie za Ryśka i Bobana. Wiem, że wielu z Was wmawia sobie że już jest różowo ale nie jest. Przykładem choćby to że dla takiego Słomki propozycja Wisły wcale nie była jakoś specjalnie atrakcyjna. Oczywiście taki Semir czy Ivan moga wypalić i być filarami zespołu ale też może być różnie.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
znaczy zmusili go widzę tu braki logiczne w tym wywodzie ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|