|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
to nawet lepiej , no bo jakby wyglądała linia obrony z dwoma Alanami, Misiek krzyczy "Alan moja" , obaj sie odwracają a środkiem wjeżdzą pociąg do bramy
![]() ŻART |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
heheh coś w tym jest gościu wygląda jak przez okno taki janusz sukcesu ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Szkoda gadac co odwalil Czerwinski. Bal sie zrobic krok do przodu. Zycze im teraz 3 miejsca w 1 lidze niech dalej tam dziaduja.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Tak naprawdę Alan sam nie wiedział czy odchodzić z gieksy. Opcja Jagi nie wchodziła w rachubę, chociaż oni bardzo naciskali na transfer. Sam piłkarz zraził się zarówno opiniami o klubie jak i sposobem negocjacji, bo ten był delikatnie mówiąc żenujący.
Walka o niego trwała do wczoraj, bo jeszcze wczoraj byli u niego przedstawiciele Jagi jak i nasz trener Kiko. Kiko bardzo chciał Alana, ale koniec końców zaufał trenerowi Brzęczkowi, który namówił go żeby został jeszcze w gieksie. Gdyby decydowała kasa to poszedłby do Jagi. Nie poszło ani o kwotę transferu, ani o odstępne, ani o prowizję managera. Manager jest ważny, ale na Boga to piłkarz decyduje gdzie chce grać. Alan postanowił zostać w gieksie. W kwestii mojej wiarygodności, to ja pierwszy na shoutboxie podałem info, że Czerwiński nie przyjdzie do Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Sorry, z taką mentalnością niech się lepiej trzyma pierwszej ligi, z daleka od Wisły. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
staszek2309
To niech spada Alan wielki kibic "cygańskiej" gieksy i tyle w w temacie. Nie on będą inni. Szkoda czasu na cykora. Miałem o nim lepsze zdanie. Myślałem że on wie co chce, a to niezdecydowany cykor jak "kobita" z całym szacunkiem. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Też mam takie wrażenie.
Dziwi mnie postępowanie Wisły, bo zapłaciła za testy medyczne gościa z którym nie uzgodniła kontraktu. A chyba nie kosztują one tanio... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tak jak napisałem - mentalnie trochę słabo wygląda po tym wszystkim. Po jednym nieudanym meczu i rytualnym obsmarowywaniu przez "Weszło!" i paru kibiców-debili chłopak mógłby się zwyczajnie spalić. Gieksę wszyscy mają w dupie, medialność zero, to i może się tam czuć bezpieczny. Żeby grać w piłkę trzeba mieć mocną psychikę.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.01.2017 o godz. 17:34.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
testy medyczne to grosze
szkoda ze od razu nie podpisali umowy jak byla mozliwosc i tyle. ciekawe czy mamy alternatywę, i nie bedzie to Hiszpan z IV ligi ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
Druga kwestia to te wycieczki na FB pod adresem pana Bolka są nie potrzebne. Możliwe. że gość jest najgorszą hieną jednak życie uczy, że nie warto sobie palić mostów, nawet teraz w momencie kiedy wydaje się, że zarząd Wisły nie chce po tym moście chodzić. Nie wiemy co będzie za dwa, trzy lata.
Ostatnio edytowane przez wester : 16.01.2017 o godz. 18:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
A jak wyglądają umowy piłkarz-agent? Nie można jej rozwiązać w konkretnych warunkach?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Ogólnie nie rozumiem, o co chodzi z tym Czerwińskim, bo o jego istnieniu dowiedziałem się przy okazji tego niedoszłego transferu. Ktoś go w ogóle oglądał ? Wiadomo, jak kończą gwiazdy(o ile takową w ogóle jest) Iszej ligi w ekstraklasie.P.S - I Jaga była podana dla przykładu, bo troszkę tych firm na naszym rynku jest. Kwestia pewnie dni, kiedy okaże się, gdzie zagra już teraz lub latem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Przeciez bylo info to sam Czerwiński bardzo chciał do Wisły,ale dzis wszytsko liczy sie wokół agentów piłkarzy,a ten ma niejakiego pana Bolka goscia ktory zostawił zone dla czeskiej prostytutki zablokował transfer i ma brzydkie dziąsła,a takim sie nie ufa.Takie zycie.Bez ladnych dziąseł daleko nie zajdziesz. Pozatym nie róbmy z Alana Czerwinskiego niewodomo kogo,Mójta tez sie dobrze zapowiadał.Znajdą kogos innego.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 16.01.2017 o godz. 19:38.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
O Stiliciu tez juz pisali, ze transfer upadł i do nas nie trafi a nawet juz w Pogoni go widzieli tak wiec z Czerwinskim (ok, klub poinformował, ze zostaje) moze temat nie jest jeszcze zamkniety. Jakos watpie by mlody chlopak nie chciał grac w takim klubie jak Wisła, badz co badz dalej lepiej postrzeganym od takiej Jagiellonii czy Lechii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Wg mnie chłopak przyjechał na testy do "biednej" Wisły. Zaproponowano my umowę. W międzyczasie pojawił się Ivan, Stilić, inne pogłoski i wraz z menago uznali że ofertę trzeba podbić bo ta Wisła nie taka biedna... No i się przejechali.
Wg mnie żadna strata. Trochę Gieksy widziałem i dla mnie niczym się nie wybijał... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Pytanie do użytkowników z dłuższym stażem na forum i mniej emocjonalnym podejściem.. na ile realne jest odejście jednego z naszych zawodników do stolicy ? Pomijam te wszystkie opowieści dla naiwnych o przywiązaniu do barw (bo takich piłkarzy jest niestety bardzo niewielu).
negocjacje podobno są na dość zaawansowanym poziomie i nie padło stwierdzenie, że nie bo nie. Także to chyba kwestia $ ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
^^
Do mnie takie głosy doszły w grudniu. Tzn że ani Wisła ani Mąka nie powiedzieli nie. Tylko, ze wtedy jakoby wpłynęło zapytanie łączone na Mąke i Sadloka. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też dotarłem do informacji jakoby negocjację z pewnym zawodnikiem trwały od grudnia. Generalnie wiadomo, że kolegów ma się w całej polskiej lidze a nie tylko w Wiśle..
Jak się zapatrujecie na taką możliwość ? Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez pomeran : 16.01.2017 o godz. 21:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Słabe dziąsła = s.......one życie. Jedyne co Ci zostaje to czeskie prostytutki.
Legia to nie Cracovia. Niby też wstyd, ale to jego życie. ![]()
Już za cztery lata,
|
||
|
|
Member
Od: 03.2016
Online |
|
|
No wydaje mi się, że jednak większość ludzi byłaby mocno zniesmaczona odejściem Krzyśka do 7egii. I pewnie straciłby szacunek u znakomitej większości kibiców.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
A Kuba w Legii ? To by dla nas wiślaków było trudne do przelknięcia. A jednak jest bardzo prawdopodobne i jak popatrzymy na sytuacje Kuby, to moze dla niego byc dobrą opcją...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=w1HJGaimEX8
Tak, ja wiem, że po filmiku na youtube nie ocenia się grajków. Muszę jednak przyznać, że rzuty wolne bite przez hiszpana są na bardzo przyzwoitym pozioimie, Semir będzie miał konkurencję! Będzie to wyglądać zdecydowanie przyzwoiciej, niż wolne Sadloka czy Popovicia. Do tego można zauważyć fajne, zwinne dryblingi hiszpana. Wiem, że to poziom niższych lig, ale w razie podpisania kontraktu to jedyne pozytywy, jakie na siłę chciałem wyciągnąć przed zobaczeniem gościa w akcji... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim zdaniem, jeśli jakiś zawodnik grający w Wiśle bierze w ogóle pod uwagę odejście do W-wy to przy najbliższej okazji powinien zostać sprzedany za dobry $. Skoro i tak ma w nosie zasady lojalności klubowej to ucieknie prędzej czy później. Także jak wjadą z dobrym cashem -oddawać bez żalu.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|