|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 04.2016
Offline |
|
|
autokar Galacticos ,obóz w Turcji, ciekawe tylko kto jest nowym hojnym sponsorem który pewnie pokryje koszty i kiedy w końcu zostanie zaprezentowany jeszcze w tym roku czy w styczniu
|
|
|
|
Guest
|
|
|
baraszkowanie w Turcji, autokar - milo to slyszec...
a jaki sklad wiosna? |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Podobno Wisła czeka na otwarcie okienka transferowego z transferami Pewnie skończy się tradycyjnie żeby kogoś kupić będzie trzeba kogoś sprzedać ewentualnie na zawodnikach z kartą w ręku Jeszcze tylko 2 tygodnie i zobaczymy na kogo postawi Hiszpan i kto pożegna się z Wisłą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ciekawe czy te środki czasem nie idą z konta pewnego biznesmena z Myślenic.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Kolejny raz informacje, pozytywne oczywiście pojawiają sie tuż przed końcem roku. Który to już raz?
Teraz może być jednak inaczej, bo rzecznik klubu na twitterze potwierdza, że klub czyni starania o pozyskanie własnego autokaru klubowego, a Grzegorz Wójtowicz który raczej nie bawi się w plotki potwierdza, że zimowe zgrupowanie w Turcji jest już pewne. Takie działania wymagają określonego nakładu finansowego, więc jestem pozytywnie nastawiony co do przyszłości Wisły Kraków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
słyszałem, że interesujemy się Lipskim tylko nigdzie nie mogę znaleźć źródła...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
czyli rozbiory Chorzowa zaczęte, Mazek podobno wybiera się w stronę gorszej strony Błoń
|
|
|
|
Member
Od: 12.2016
Offline |
|
|
,,Michał Trela: Wspomniał pan o chęci zmian w 2017 roku. Czy to zapowiedź zmiany klubu? Interesuje się panem Jagiellonia Białystok, lider ekstraklasy.
Zdenek Ondrasek : Ja jestem szalony i w mojej głowie cały czas wiele się dzieje. Dlatego nie chcę sobie jeszcze dodatkowo zaprzątać uwagi plotkami. Jestem umówiony z menedżerem, że dopóki nie ma papierów na stole, nie muszę o niczym wiedzieć. Cieszę się, że inne kluby zauważają moją grę. Ale nie planuję zmiany klubu w zimie. " Miejmy nadzieje, że faktycznie zostanie, bo nie wiem kto w ekstraklasie potrafi się tak dobrze przepchać jak on. |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
A swoją drogą ciekawe ile nam zabierze czasu by znów walczyć o mistrza. Znaczy sportowo i finansowo,żeby realnie a nie życzeniowo o tym myśleć. Mieć skład i budżet na poziomach Lecha,Jagi,Lechii. Zrobić ciekawy transfer,sprzedać kogoś za naprawdę dobre pieniądze. Ogólnie mówiąc iść do przodu nie zatrzymywać się nie cofać. Chyba normalność się to nazywa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Tak więc może to byc kilka lat, albo dekad ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie rozumiem sensu obozow w Turcji i innych cieplych krajach. Strata kasy.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
!!IRIVER!! zbyt piękne by było prawdziwe po odejściu Kapki ostatniego człowieka biznesmena z Myślenic powrót C do Wisły nawet jako sponsora albo partnera mało prawdopodobny. Hociaż było by miłym zaskoczeniem jakby się okazało że nie JW Włodarski ani Smolny tylko BC jako osoba prywatna wykupił jakiś mniejszy procent udziałów Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
w mózgu... |
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
We wczorajszym programie Stan Futbolu, Pani Marzena zdradziła między słowami, że rozmowy na temat finalizacji sponsora koszulkowego mogą być bardzo bliskie. Miejmy nadzieje, że faktycznie tak jest
![]() ![]()
www.hattrick.org najlepszy manager on-line...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Nie żebym nie wierzył w słowa Pani prezes, ale rozmowy są bliskie finalizacji już od jakiegoś czasu...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
finalizujemy rozmowy ze sponsorem na koszulki już od grudnia...
tą samą śpiewkę podtrzymywał swego czasu Gaszyński... no ale Pani prezes ma jeszcze 12 miesięcy... żeby wywiązać się z obietnicy. ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skończ już narzekać może będzie ? czego im nie zaufasz ? Sarapata to nie Cupiał więc....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Caly program Stan Futbolu z Prezesem Wisly
https://www.youtube.com/watch?v=vk0iyYQW5Wo |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Może ktoś podsumować pierwsze dni pracy Kiko z grajkami w Myślenicach? Widać już kogo nowy trener nie ceni, jak będziemy grać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Co do sponsora na koszulkach to główny motyw rozbija się o nową ustawę o bukach.
Ustawa będzie jaka będzie i chyba P. Prezes uruchamia plan b. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
U made my day
![]() ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
ludzie to pelikany ![]() ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Haha czyli zrezygnujemy np z reprezentanta Pl i Stilica kosztem Urygi i Cywki ahahaha. Nie wierze
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
silver03 - dziękuję za odpowiedź.
Że niby nasz skład miałby NA TEN MOMENT wyglądać tak: Załuska - Bartosz, Głowacki, Gonzales, Sadlok - Boguski, Cywka, Uryga, Mójta - Brożek, Ondrasek Czy może miało być, że Alan w środku, ale obrony? |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Napiszcie im jeszcze, że UFO na boisku w Myślenicach wylądowało, też uwierzą
|
|
|