|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Powiedz to 7egii na temat Jędzy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czyżby w tajemnicy jakiś biznesmen wspierał finansowo (pożyczał) pieniądze Wiśle?
![]() Bo skąd taki luz w finansach? Budżet się z gumy zrobił? Spodziewamy się jakiegoś wielkiego sponsora? Nie ogarniam. Nie, żebym się nie cieszył. Ale wierzyć mi się nie chce, po letnich zawirowaniach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Wróbelki ćwierkają,że Fortuna ma zostać sponsorem ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
W sumie trafnie część osób komentuje, że transfer Stilicia to pójście na łatwiznę, przypodobanie się kibicom, itp. Stary, wypalony zawodnik, itd. Warto tylko pamiętać, że podobnie pisano o powrocie Radovicia do Legii. Teraz raczej nie żałują że go wzięli. Oby tu było podobnie i Semir przypomniał sobie, że potrafi grać w piłkę.
Ogólnie, na papierze okienko jak dotąd wygląda bardzo fajnie. Sądziłem, ze jeśli będziemy sprowadzali zawodników, to raczej jakichś totalnych anonimów, a tu wszystko wygląda bardzo sensownie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mnie zastanawia w takim razie po co byla ta szopka z 4 testowanym no-nameamii w grudniu?
Wiadomo, ze nie istnieje zespol skautow czy dyrektor sportowy, ktorzy przeprowadzaja same udane transfery, ZAWSZE trafi sie niewypal, ale widac, ze te ruchy sa przemyslane. Nie wiadomo jak stoimy finansowo, ale jezeli jako tako to zdecydowanie przydalby sie jeszcze jakis skrzydlowy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Jirsaka... Wiadomo, że lepiej byłoby być Benfiką czy innym Sportingiem, ale to nie ten etap. Teraz trzeba stabilizacji, sprawdzonych rozwiązań. Młodzi piłkarze muszą być wprowadzani powoli. Czy tylko ja uważam, że Bartosz to kompletnie nie jest poziom ekstraklapy? Kort niespecjalne liczby kręci, a Stilić ma kartę w ręku i nie sądzę, żeby był gorszym piłkarzem od Korta. Wiadomo, że paprykarz mógłby odpalić, ale przecież nie jest powiedziane, że za pół roku go nie ściągniemy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
Dziś modlę się o to by ta struktura trwała u nas jak najdłużej, niech jakiś sponsor się zgłosi na te koszulki nasze piękne. Potrzebujemy w tym wszystkim trochę szczęścia, a jestem pewien, że wrócimy na szczyt. Widać wizje i pomysł na ten klub. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Wygląda to profesjonalnie. Taki lekki raczej powiew "Junco-wego" zawdowostwa?
Pomijając kwestię sportowej dyspozycji Stilicia to jest to ruch baaaaardzo dobry marketingowo. Poza tym po nieudanej cypryjskiej przygodzie prawdopodobnie Semir zadowoli się mniejszym wynagrodzeniem i nie będzie zadzierał nosa. Za Czerwińskiego również wielkie brawa bo jak brać kogoś z 1 ligi to właśnie takich młodych, o stabilnej formie graczy. Do tych co piszą że Popović to ogór to ja się nie zgadzam. Jeden z lepszych w Wiśle ostatnimi czasy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam na to uwadze i jestem wdzięczny, że ludzie wyprowadzili ten klub do takiego miejsca, że mogę się teraz zastawiać czy Stilić czy Dawid Kort czy ktoś inny. Bardzo możliwe jak kolega wyżej napisał, że Semir tak jak Radović w Legii się sprawdził mimo że Legia miała bardzo duży opór go sprowadzić. Chciałbym aby ten transfer się świetnie zamortyzował i sternicy klubu mieli racje. Wydaję mi się, że nie jest jakimś przestępstwem, że mam inne poglądy na temat budowania zespołu. Cieszy mnie to że coś się dzieje, że są transfery że jest o czym dyskutować i wszyscy z zaciekawieniem będą oczekiwać nadchodzącej rundy.
Ostatnio edytowane przez wester : 12.01.2017 o godz. 19:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Wszystkim proponuję uczcić ten dzień zakupem karnetu i/ lub dołączeniem do akcji #12bohater jeśli jeszcze tego nie zrobiliście.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No ,no widać ze cos sie dzieje. Niektorym Stlic nie pasuje...bo za stary.Puknijcie sie wy ludzie w głowe i to porządnym młotkiem ze dwa razy. Jak widać mozna w miare szybko z klubu w rozsypce zrobic juz cos co ma ręce i nogi.Brawa dla zarządu.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 12.01.2017 o godz. 19:40.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
to tylko brak odniesienia i (może) narzekactwo nie mam nic do tego jakie jest Twoje zdanie ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I teraz Mazek powinien mieć dylemat, czy wybrać nas czy Zagłębie.
U nas szykuje się najmocniejsza obok Legii linia pomocy z takimi asami jak Małecki, Brlek, Mączynski i Stilic. Piłkarsko wydajemy się lepszą opcją, finansowo, cóż wszystko zostało chyba powiedziane, nie będziemy się o niego zabijać. niech sam dokona wyboru. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Cieszą szybkie transfery. Jednak po Stiliciu nie spodziewam się wiele, to nie ten sam piłkarz który przychodził tutaj 3 lata temu. Mam nadzieje, że dostał kontrakt na pół roku z opcja automatycznego przedłużenia o 2 lata jeśli klub będzie z niego zadowolony. Każdy wie jak wyglądała jego ostatnia runda tutaj, w APOELu szybko mu podziękowali, a ostatnie pół roku był bezrobotny. I oby jego przyjście nie oznaczało wkrótce sprzedaży Mączyńskiego.
Bo aktualnie na środek jest: Mączyński, Popović, Brlek, Cywka i Stilic. O jednego za dużo. Chciałbym żeby odpadł z tego grona Cywka. Trzeba też zastanowić się co zrobić z Mójtą, Buchalikiem, i jednym z dwójki: Drzazga lub Zachara
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 12.01.2017 o godz. 19:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma dostać niby 1,5 roku, tylko nie wiem czy z opcją, czy bez niej.
Optymalnie byłoby ubezpieczyć się i dać mu opcję na rok powiedzmy. |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Maestro witaj z powrotem!!
szkoda tylko tych ktorzy go jebali, teraz przez pare dni z norek głowy nie wychylą... Jovic sprzedany ponoc za 1mln euro - szacuneczek ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Zanim zaczniecie sie tak jarac Stilicem, poczekajcie najpierw na oficjalna informacje, bo za chwile dojdzie do fali samobojstw...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
problem w tym,ze walizki to spakowac sobie muszą sami.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Będzie to różnica góra 25%. I praktycznie pewny plac. Licze bardzo na tego Mazka i okienko będzie dla nas mega kozackie!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
pozazdrościć poczucia humoru
Ostatnio edytowane przez emjot : 12.01.2017 o godz. 20:31.
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Co za dzien a wiec jutro podpisza pewnie ze Stiliciem i Czerwinskim. Ciekawe co z Mazkiem? Ponoc dostal nowa oferte..Ciekawe natomiast kto jeszcze odejdzie bo nie mam watpliwosci ze zarzad bedzie chcial odswiezyc sklad i uszczuplic budzet placowy obstawiam ze chyba kariera Rafala moze dobiec konca...a wy jak obstawiacie?
Ostatnio edytowane przez rasel1906 : 12.01.2017 o godz. 20:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Na razie nie... ale jakieś mam dziwne przekonanie, że pod dobrym trenerem Jakub może stać się drugim (nomen omen) Kubą Błaszczykowskim.
Przynajmniej tak mi się marzy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znajomy z rep u21 twierdzi, że Bartosz pojawił sie na zgrupowaniu tylko kilka razy, ale przy nim Uryga to Diego Maradona. Prawda jest taka, że techniki chłopak nie ma za dobrej, a tego Kubie nie można było odmówić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Wybacz, ja dalej jestem sceptyczny i piszę o tym otwarcie.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jovicia zapamiętam z dobrej strony. Miał wpadki, ale to na prawdę solidny, pracowity zawodnik. Z drugiej strony wydaje mi się, że za bocznego obrońcę nie jest tak trudno zastąpić, dużo trudniej pomocnika czy napastnika.
![]()
.
. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|