|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Tu Weszło chwali Czerwińskiego http://weszlo.com/2017/01/11/pierwsz...e-ekstraklasy/ a do tego On Wislak
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Inny tez wyroznial sie w pierwszej lidze. Dzis gra w Bayernie...
Nie ma co skreslac pilkarzy, tylko dlategp, ze komus innemu z tego srodowiska nie wyszlo. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Rafał Pietrzak gra u nas rok z tego kontuzja dłuższy czas a wy że mu nie wyszło. Dajmy mu jeszcze chwilę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja tylko napisałem swoje zdanie, każdy może je mieć.Oficjalnie Alan rozpoczął testy medyczne u nas
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
tyle tylko że o Pietrzaku sami kibice Gieksy pisali w momencie przejścia do Wisły że do przodu to on nieźle gra, ale na obrońcę to się nie za bardzo nadaje...
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jakościowo pewnie przynajmniej na poczatku strata
Ale podoba mi sie dzialanie, zastepca od razu przygotowany, mlodszy, do tego wszystko zrobione po cichu, pozostaje tylko przyklasnac ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Nie ma co porownywac Pietrzaka do Czerwinskiego. Przyjdzie pogra troche i bedzie widac czy on naprawde taki dobry jak o nim pisza. Pietrzak tez jeszcze moze wiele. Kazdy skreslal Brleka a teraz nikt nie chcialby go stracic. Jakby Czerwinski poszedl do Jagi tak jak pisze PS to byloby marudzenie czemu my nie bierzemy wyrozniajacych gosci z I ligi.Mi sie te ruchy podobaja, Myslalem ze Junco bedzie sciagal samych zagranicznych ale sie mylilem. Obserwuje wszystkie podworka i wszystkie mozliwosci.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No to witamy i zyczymy powodzenia. W naszej lidze to nawet zawodnik z 3-4 ligi moze sie sprawdzic. Teraz czas na wzmocnienie bo to tylko zastepstwo za Gumisia. Jak to weszlo napisało (a z nimi rzadko kto sie zgadza) skoro w ekstraklasie potrafił swego czasu brylować Dani Quintana ściągnięty z Segunda B czy Ruben Jurado wypatrzony podczas meczu hiszpańskich bezrobotnych to i on moze.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 12.01.2017 o godz. 09:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
z 1 Ligi też przychodził ŚO - Czerwiński do Pogoni i od razu zrobił różnicę... także trzeba wierzyć mocno, że nasz Czerwiński równie dobrze wejdzie w ligę!
a tak nawiasem mówiąc to klub świetnie przygotował się do odejścia kluczowych zawodników, widać że to było planowane od kilku miesięcy, wszyscy wiedzieli że Guzmics i Jovic odejdą i mieli już przygotowanych następców... czapa ze łba panie dyrektorze! ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Sprawa z Czerwińskim, to jest nasz OGROMNY sukces. Przynajmniej marketingowy/ wizerunkowy. Wygraliśmy wyścig o niego z Jagiellonią - jakby nie było, liderem ekstraklasy.
Sportowo, jeśli ktoś to JUŻ teraz ocenia, to znaczy, że szkoda czasu na czytanie jego postów. Chłopak ma za sobą bardzo udaną rundę, oby to był początek zwyżki jego formy, a nie jej szczyt. Brawo zarząd.
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 12.01.2017 o godz. 10:04.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
to wynika że odmówił Jadze natomiast nie do końca rozumieją jego wybór mimo że twierdzą że to nasz kibic![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Dokladnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Bardzo łatwo zacząć porównywać Czerwińskiego do Pietrzaka - ten sam klub, I Liga. Różnica jest jednak dość duża. Alan to absolutny top na swojej pozycji w tamtej lidze. Utrzymuje równy, wysoki poziom od 2-3 sezonów, notuje dość dużo asyst, jest częścią defensywy, która w tym sezonie straciła tylko 13 bramek w 19 meczach, stać chłopaka na to, żeby być czymś więcej niż solidnym ekstraklasowcem. Pietrzak od początku był tylko "wyróżniającym się" kopaczem, a GKS był wtedy raczej średniakiem I Ligi bez perspektyw na awans. Niektórzy jarają się tu folksdojczem Konczkowskim - OK, nie mówię, że to zły piłkarz, ale pomyślcie przez sekundę: czy TEORETYCZNIE lepiej brać zawodnika, który niedługo prawdopodobnie spadnie z E-Klasy z drużyną, która ma najgorszą obronę w lidze, czy lepiej brać piłkarza, który prawdopodobnie za rok awansuje do E-Klasy z drużyną, która gra naprawdę niezłą piłkę?
|
|
|
|
Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Poprawka, awansuje za około 5 miesięcy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Z moich informacji wynika, że w ciągu 24h powinna wyjść bardzo dobra informacja dotycząca ofensywnego pomocnika
* Nie chce zapeszać więc nic wiecej*źródło własne |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Więc teraz pozostaje tylko jedno pytanie - Stilić, czy Wolski?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Wypożyczenie portugalca podobno
Info znalezione gdzieś parę dni temu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Pewnie ktos taki o kim nie mamy pojecia
No to czekamy![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Świetny ruch z Czerwińskim.
Najlepszy prawy obrońca w I lidze. Jaga chciała go mieć za wszelką cenę, ale Alan nie chciał jechać do Białegostoku. Przychodzi do Wisły także dlatego, że od zawsze jest jej kibicem. Pochodzi z Olkusza, mieszka w Bolesławiu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Krzysiek Kiewicz â@KrzysiekTSW 1 min.1 minutę temu
Czerwiński, Gonzalez, Słomka, ofensywny pomocnik z zagranicy w tym tygodniu jak nic się nie spieprzy! |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ehhh... Tyle dobrego można zdziałać bez grosza przy dupie na transfery, ale za to z zarządem który ma głowę od myślenia.
Oby tak dalej ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Bez grosza?
Za Jovica i Guzmicsa nawet w pesymistycznej wersji wpadnie pewnie z 5mln zl Za to mozna naprawde sporo w naszych warunkach zdzialac, wazne, ze ktos ma wizje, zapewne mozna dyskutowac czy sluszna ale przynajmniej konsekwetnie ja wdraza
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 12.01.2017 o godz. 11:59.
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Żaden z nich nie wybił się poza poziom ekstraklasy, a chyba naszą aspiracją nie jest walka o utrzymanie? Oczywiście można spróbować, ale nie za wszelką cenę.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ale ta kasa raczej jest potrzebna gdzie indziej
Tyle zrobili to pozostaje teraz czekać aż Kubę sprowadzą |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Dobrze, że zachowujemy balans miedzy zawodnikami z zagranicy, a Polakami. Bardzo duży +
@szamik: 100% racji Ciekawi mnie jaki wyjdzie bilans $$$ transferów. Sprzedajemy, a pozyskujemy darmowych piłkarzy lub pewnie za niewielkie pieniądze. Nie widać też parcia, by Arsenica? pozyskiwać już teraz. ![]()
Kibic Białej Gwiazdy
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|