|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Który to był co tak gwarantował za Merasia nie ten Janekx?
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ja tam lubię się powoływać na Forlana w Anglii grał piach poszedł do Hiszpanii i stał się czołowym napastnikiem globu ... no ale on raczej nie stanie się czołowym skrzydłowym Eklapy, ale może chociaż przyzwoitym zawodnikiem.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak kogoś oceniacie to oceniajcie całościowo. Ja go śledzę na TT od dłuższego czasu i jakkolwiek ma wpadki - Radut w Lechu zamiast Steauya czy właśnie Meresinski, to zdecydowanie większość informacji ma sprawdzonych. M.in. jak pisał jako pierwszy o młodym chorwackim obrońcy w Wisle czy obrońcy z 2 ligi hiszpańskiej. Z mniejszych co sie potwierdziło to np. Vranyes w Piascie. Tajemnicą poliszynela jest, że info ma od menagera/ów moze ziomek moze ktos z rodziny, ale takiej wiedzy z wewnątrz nie zdobywasz na forach czy na TT u innych. Stad tez miał wiedzę o Meresiu, źródłem był wtedy Citko, który sam w to wszystko do pewnego momentu wierzył. Ale jak teraz wiemy kolportował nieświadomie kłamstwa. Wiadomo, że całe to środowisko sie zna.
Koniec offtopu z mojej strony. Co do Mazka - ja po prostu widzę, ze dramatycznie potrzeba skrzydłowych. Sorry, ale Boguski nie będzie dla mnie dobrym piłkarzem, który pociągnie Wisle w ważnych meczach o top 8. U Mazka widzę szybkość, przebojowość, ciąg na bramkę. Przy trenerze, który do niego trafi moze sie pięknie rozwinąć. A niektórzy chyba zatrzymali sie rzeczywiście lata temu. Daj Boże, aby tacy zawodnicy tu trafiali, bo jeszcze kilka msc. na taki pomysł pukalibysmy sie w głowę.
Ostatnio edytowane przez nesta : 10.01.2017 o godz. 21:19.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jagiełło, Kort, Mazek, Słomka, Chrapek, Stolarski.. dość sporo ostatnio się tych nazwisk przewija w kontekście Wisły. Fajnie, że w tym jednak jest dużo młodych Polaków których nazwiska nie są już takie anonimowe (oprócz Słomki).
Mazek za słaby na Wisłę? Jak to powiedział Junco chcemy mieć po 2 piłkarzy na jedną pozycję i taki Mazek to zawodnik w sam raz jako zmiennik. Technicznie nie jest z nim tak źle, jak niektórzy piszą. Jest jeszcze w jakim wieku w którym może odpalić. Szkoda mi Jagiełły, bo zdaje się, że odpuściliśmy temat jego sprowadzenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Cytat:
Mazek to ktoś z łapanki ? ..No w sumie racja. Dobrze, że trener był obserwowany i przygotowywany do swojej roli od wielu miesięcy. Ale wracając do tematu plotek transferowych. Muszę z przykrością ci oznajmić, że jeśli nie uda nam się zakontraktować Mazka, to z prawdopodobieństwem graniczącym niemal z pewnością: - lepszego skrzydłowego w tym okienku nie będzie. A już na pewno nie będzie to ktoś od dawna obserwowany.. i jakbyś sobie tego życzył 'skrojony' do taktyki Wisły. co do samego transferu to na czym miało by polegać to mityczne i powtarzane podbijanie oferty Zagłębia ofertą Wisły ? Zagłębie jest bogatym klubem i stać ich na zaproponowanie takiej oferty za pierwszym razem, której Wisła nie zaproponuje w ogóle. Nie oznacza to jednak, że Lubin i samo Zagłębie jest dla Mazka tak atrakcyjne jak Kraków i Wisła. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Co do Gonzaleza jedno mnie tylko zastanawia, gość grał w Rumunii i przegrał rywalizację z... Florinem Bejanem, tym samym parchatym drewnem co grzeje krzesełka w hipermarkecie przy kauży
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Jak wpadles na to, ze przegral z nim rywalizacje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
AZKAZ. Wartałoby odnosić się do źródeł podawanych informacji. wiesniak842 - potwierdzam jednak słowa AZKAZA - czytałem gdzieś w jakiejś notce prasowej informację na ten temat, że pierwszy sezon w Rumunii przegrał rywalizację z gościem, który gra teraz w Cracovii.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak ktoś czytał "Stan futbolu" Stanowskiego to wie, że Kucharski to człowiek, który jak widzi 5 zł to traci rozum. Dla kasy jest w stanie zrobić wszystko więc nie ma się co podniecać Mazkiem. Chciałbym się mylić, ale nie wygląda to.
Poza tym gdyby rzeczywiście Wisła złożyła poważną ofertę to spokojnie w ciszy by rozmawiali. A nie poleciał odrazu paplać do krakowskiej prasy jak go to Wisła strasznie chce żeby też wejść na ambicje sąsiadce i ich zmotywować. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
za górami za lasami Rosja była cesarstwem ps. co oczywiście nie neguje tego że mógł nie grać. Ale jak tak piszesz, to warto podeprzeć się dowodem bo gdzieś kiedyś ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
skoro trener mówił, że chce mieć po 2 zawodników na jedną pozycję to jestem ciekaw kto przyjdzie na lewą pomoc jeżeli weźmiemy pod uwagę, że Mały jest prawym pomocnikiem, a dokupiony zostanie Mazek?
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba najpewniejsze źródło na TT jeśli chodzi o Wisłę:
Krzysiek Kiewicz â@KrzysiekTSW 37m37 minutes ago Wisła złożyła ofertę K.Mazkowi, słabszą niż Zagłębie, większej oferty nie będzie, Wisła nie będzie przepłacać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jeżeli to prawda, to zadecyduje to jak mocny czuje się Mazek. U nas miałby bardzo blisko składu, w Lubinie niekoniecznie.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe ile chciałby Kalu Uche sam mówił kiedyś,że chciałby wrócić do Wisły,ale tutaj mogą pojawić się rozbieżności finansowe
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
A odpowiadając na pytanie - przychodzi Słomka i pewnie Mazek lub Jagiełło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Pytanie co woli Mazek - większą kasę i walkę z Janusem o 11. Czy też mniejszą kasę i niemal pewny plac w Wiśle.
Mam nadzieje że wybierze to drugie ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pamiętam jak do Wisły mieli przejść Hajduk i Gruszka (?) zapomniałem nazwiska drugiego grajka. W każdym razie MP juniorów. (edit: to był Duda boczny obrońca)
działo się to w latach 90-tych... ostatecznie nie przeszli do nas bo kibice z drugiej strony zagrozili że połamią im nogi ale ad rem i co z tego że grał w C.? Jagiełło i Mazek grali w Legii a Gonzalez w Madrycie (którego osobiście nie cierpię) to jest ich zawód idą tam gdzie ich chcą i gdzie będą mieli szansę na rozwój i hajs dla mnie to żaden argument że ten czy tamten grał w C. ps. Kmiecika wyrwaliśmy Cracovii. Tak tej Cracovii z której przychodzi Słomka
Ostatnio edytowane przez emjot : 11.01.2017 o godz. 16:11.
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Przepraszam bardzo, ale to nie ja zacząłem temat. Ten kto go zaczął powinien był znaleźć źródło, nie ja. Ja jedynie potwierdziłem, że rzeczywiście taka informacja była w jednym z artykułów prasowych.
A tutaj link: HTML Code:
http://firsteleven.com/artykuly/3907,byly-obronca-realu-madryt-zagra-w-wisle-krakow-kim-jest-ivan-gonzalez ![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zerknąłem tak na szybko na tą durną stronę transmarket cośtam i faktycznie Gonzalez w pierwszym sezonie u Rumunów grał bardzo w kratkę, raczej wchodził niż był podstawowy (chyba tylko 2 mecze od deski do deski) w drugim sezonie grał już wszystko bez żadnych zmian. Jeśli pauzował to za kartki.
ps. bonawentura ja nie wiem kto zaczął ten temat w oczy rzucił mi się Twój post. Sorka. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Fajna i pozytywna jest ta informacja o ofercie dla Kamila Mazka.
Bez względu na to czy go pozyskamy, czy nie świadczy to o tym iż Junco nie będzie ściągał hiszpańskiego szrotu i nie da całkowitej władzy trenerowi bo takie głosy także krążyły. Niemal pewny transfer Słomki pokazuje ponadto, że dokładnie monitorujemy również małopolski rynek, jeśli chodzi o najmłodszych graczy. Wracając do Mazka, nie wiem czy wypali u nas, ale fajnie gdyby jednak trafił, jest młody, solidny technicznie i bardzo szybki. Warto próbować. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Jeśli jest świadom swoich umiejętności, i chce coś osiagnac w piłce to pojdzie do Lubina. Jeśli jest natomiast Alanem Urygą który dziekuję za to że doszedł tak wysoko to wybierze Wisłę. p.s. jeszcze co do Jagiełły bo poruszany był temat. AJ jest ze Znicza. Znicza Pruszków któremu sprzedawać graczy może od 1 lutego. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jestem pewny, że pójdzie do Lubina. Kasa, kasa, kasa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
No ale na czym sie opiera dzisiejszy świat? Kazdy z nas pracuje by zarabiac i wydawac
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest szansa,że do Wisły:
Cytat:
Czas pokaże..... ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
To Handzlik pokazał wg Ciebie charakter odchodząc do legii dla kasy i wiedząc ze będzie tam grzał ławę? ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|