|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2016
Offline |
|
|
,,Z wyścigu o pozyskanie Mazka najprawdopodobniej odpadła Cracovia. Według Leszka Błażyńskiego szybkim skrzydłowym interesuje się natomiast Wisła Kraków."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
kierunek Lubin.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
też mnie dziwi spore zainteresowanie na forum, tym jakby nie było przeciętnym i podatnym na kontuzje zawodnikiem...
i trudno się nie zgodzić z opinią emjota chyba wszystko napisał... ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Member
Od: 12.2016
Offline |
|
Prawdziwym, największym w Wiśle, jeźdźcem bez głowy był wspomniany Guerrier. Do teraz się zastanawiam jakim cudem zarobiliśmy na nim pół miliona euro ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
a na Sarkim i Barrietosie nic ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
Ostatnio edytowane przez Dariook : 10.01.2017 o godz. 13:46.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Mazek w Wiśle? Ponoć on i jego menadżer (kucharski) tego by chcieli:
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...rzow,11671006/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mazek?
Przeciez to kolejny lekkoatleta , jak Przybecki, dobry zawodnik tylko slabo w pilke gra Dajcie spokój, moze jeszcze do druzyny nastawionej na kontre by sie nadwal ale u nas? Mielismy grac krakowska pilke ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Nesta skąd to info?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
@bridgeburner
Mazek tak samo nadaje się do gry kombinacyjnej jak Małecki, który bierze piłkę, ciągnie do linii i wrzuca na oślep. Guerrier też nie pasował do krakowskiej piłki, ale jakby miał trochę więcej w głowie to dorobek bramkowy by podwoił, bo świetnie wychodził na wolne pole do piłek. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
P.S - Mazek i Przybecki |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Mazek to byłoby coś. Od razu pierwsza 11. Przybeckiego łączy tylko szybkość z Mazkiem. Nic więcej. Technika, kreatywność to mocne strony Kamila. Ech pomarzyć można
![]() btw A coś o tym Słomce, ktoś widział? ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Niby taki przyjacielski transfer gdzie Ruchu raczej nic przed spadkiem nie uchroni?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Niestety zgodzę się z opinią niektórych, że Kucharski taką wypowiedzią po prostu negocjuje wyższy kontrakt dla Mazka i prowizję dla siebie od Zagłębia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Kucharski jest znany z tego, że wyszukuje dla swoich piłkarzy najlepsze oferty pod względem finan$owym tyle tylko, ze w ostatnim czasie ma całkiem niezłe kontakty z Wisla i to moze przechylić szalę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Na czym polegają te dobre kontakty z Wisłą i dlaczego tak uważasz?
Pytam bo nie siedzę w temacie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Też jestem ciekawy.
Akcja z Wojciechowskim? Że niby aż tak daleko to zaszło? Jak dla mnie, to może tylko grać na kontrakt w Zagłębiu. Ale trzymam kciuki. Mazek jest prawonożny? Myślałem, że lewo. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
No ja Was prosze, Mazek kreatywny i techniczny... Z dzisiejszego podsumowania Weszło na podstawie Instata Mazek ma najgorszy wynik z prawoskrzydłowych w lidze "Mazek – 71% celnych podań, mniej niż jedno kluczowe zagranie na mecz (dokładnie 0,8), ale najbardziej bolą najważniejsze statystyki w futbolu. Zero goli, zero asyst" ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Czyli co? Mazek za słaby na Wisłę? Czy wyście się zatrzymali w 2003 roku?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja osobiście w 1978
![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To byłby transfer na miarę "starej Wisły". Młody wyróżniający się z PL ligi.
Ale będzie mega ciężko wygrać rywalizację z Zagłębiem... Niezależnie jak się ona skończy to sama przymiarka do niego jest już optymistyczna. Kucharski mówi o poważnej ofercie czyli z finansami jest coraz lepiej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
sam nie wiem czy bardziej jest mlody czy bardziej sie wyróżnia ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ma jeszcze ze siedem lat żeby odpalić ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdyby miał te 19-20 lat i świetne statystyki to myślałby teraz o transferze do Bundesligi. Wisła musi brać piłkarzy z pewnym potencjałem do dalszego rozwoju, dla których będzie ostatnim klubem w PL przed wyjazdem za granicę. Mazek nie jest gwiazdą, jest właśnie piłkarzem wyróżniającym się, który ma szansę gwiazdą się stać.
Edit. Natomiast tematu i tak raczej nie ma poważnego: @janekx89 Popytałem teraz i jest tak jak myślałem, CK gra na podbicie stawki i chce wzbudzić zainteresowani Cracovii większe.
Ostatnio edytowane przez nesta : 10.01.2017 o godz. 20:34.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|