The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.01.2017, 13:19
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Zestawianie Pawłowskiego z tym anonimem i amatorem, to obraza dla tego pierwszego. Teddy pracował w zawodowych klubach(na normalnym szczeblu), a tu wyskakuje gość, który całe życie spędził na kurnikach, z kopaczami - też amatorami.
JESZCZE wstrzymam się z oceną Kiko, ale powiedz Ty mi, w jakich "zawodowych" klubach na "normalnym szczeblu" pracował niby Pawłowski zanim na rok objął Śląsk?

Z tego, co mi wiadomo, to trenował drużyny młodzieżowe na jakimś zadupiu w Austrii. Jeżeli twierdzisz, że to wyższy poziom niż III liga hiszpańska, to po prostu majaczysz.
Odpowiedz cytując
Valdi88
Member

Od: 03.2016

Stary 05.01.2017, 13:30
No właśnie, wesoły Tadek oprócz drużyn młodzieżowych trenował wielkie kluby takie jak Motobi Kąty Wrocławskie oraz Polar Wrocław faktycznie o wiele wyższe szczeble niż nasz Kiko.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 05.01.2017, 14:21
Trzeba powiedziec, ze konferencja odbyla sie z klasa i rowniez naleza sie wyrazy szacunku dla Junco za to ze Sobol i Kmiecik byli wtajemniczeni w fakt, ze poszukiwany jest traner.

Uwazam tez ze Junco to lebski facet i pkazal to podpisujac kontract z Kiko tylko na pol roku. Prawde powiedziawszy to Wisle spadek nie grozi, puchary raczej tez. Osobiscie uwazam, ze Wisle nie stalaby sie krzywda nawet gdyby z poziomu murawy zespol prowadzil Boguski.
Dlatego zeoferowanie Kiko kontraktu na pol roku ma sens bo zarzad, kibice oraz pilkarze beda mu sie w stanie przyjrzec i zobaczyc z bliska kto zacz. Jesli sie sprawdzi i awansuje to 8ki to mu sie zaoferuje kontrakt w lipcu i nikt nie bedzie pamietal, ze przyszedl z trzeciej ligi.
Jesli sie natomiast nie sprawdzi i lige skonczymy w drugiej 8ce to kontraktu sie nie przedluzy i bedzie wtedy mozna zatrudnic jakiegos Urbana lub Rumaka.

Skoro juz Kiko jest trenerem to powinnismy mu okazac wsparcie bo przynajmniej na nastepne pol roku jest jednym z nas.

P.S. Jesli czyta to ktos z klubu to na milosc boska nastepnym razem wezcie tlumacza, ktory czuje futbol i choc troche sie na nim zna bo ta pani - ktora napewno jest swietnym tlumaczem - nie potrafila kompletnie przekazac kontekstu i swoistego pilkarskiego slangu. Fakt, ze Kiko musial jej tlumaczyc kto to jest Cholo Simeone byl troche kompromitujacy.
Ostatnio edytowane przez As : 05.01.2017 o godz. 14:27.
Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 05.01.2017, 14:26
Decyzja na pierwszy rzut ka szokująca, ale tak na chłodno to jaki był wybór?. Sobolewski choć należy mu się szansa to licencji odpowiedniej nie posiada, zatrudnienie kogoś było koniecznością. Więc co? kolejna szansa dla Rumaka? Ojrzyński? jakiś inny znany Polski trener, który nigdy na dłuższą metę się nie sprawdził?. Przecież to droga donikąd...

Ktoś znany zza granicy, bądź jakiś młody obiecujący trener stamtąd? przecież żaden na chwilę obecną tutaj nie przyjdzie.

Trzeba przy tym pamiętać czym jest Hiszpania w dzisiejszej piłce, jak tam wygląda szkolenie młodzieży, przeciętny trener stamtąd nawet z niższych lig, ma większą wiedzę na temat nowoczesnej piłki niż połowa naszych fachowców z ekstraklasy.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 05.01.2017, 14:43
Mnie najbardziej cieszy, że Radek zostaje jako 2 trener. Bałem się, że powstał jakiś konflikt na linii Sobol - zarząd co skutkowało zatrudnieniem nowego szkoleniowca. A na konferencji ewidentnie widać, że Radek wszystko spokojnie zaakceptował i chce się czegoś nauczyć od nowego trenera.

A co do samego trenera, na konferencji zrobił pozytywne wrażenie, chociaż wiadomo, że gość nie ma wielkich papierów. Jak wypali będzie super, jak zawiedzie nikogo to nie zdziwi. Jest to dla gościa ogromna szansa i ciekaw jestem co z tego wyniknie.

Sama informacja o jego zatrudnieniu była bardzo zaskakująca, nawet szokująca - na początku byłem wściekły, potem rozczarowany, a teraz jestem zdania, że skoro został zatrudniony to trzeba mu dać szansę i patrzeć co z tego wyniknie.
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 05.01.2017, 15:29
O matko, pamietam jak wybrano Nawalke na selekcjonera i tez rzucano argumentami pt. jak ktos kto na codzien prowadzil Bartosza Iwana i Lukasza Madeja ma prowadzic Lewandowskiego i Blasczykowskiego.

Mi sie podoba to, ze szukano kogos o konkretnej charakterystyce i zarzad zamiast pojsc na latwizne, podjal decyzje, o ktorej wiedzial, ze spotka sie, z delikatnie mowiac, mieszanymi odczuciami.

Nie wiem jak to sie skonczy, moze fatalnie, moze bedzie to strzal w 10. Ale pierwszy raz od bardzoooo dawna widze, ze ktos ma jakas wizje i pomysl na budowanie tego klubu i zespolu.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 05.01.2017, 15:52
WioReXXX napisał(a):Wyświetl post
O matko, pamietam jak wybrano Nawalke na selekcjonera i tez rzucano argumentami pt. jak ktos kto na codzien prowadzil Bartosza Iwana i Lukasza Madeja ma prowadzic Lewandowskiego i Blasczykowskiego.

Mi sie podoba to, ze szukano kogos o konkretnej charakterystyce i zarzad zamiast pojsc na latwizne, podjal decyzje, o ktorej wiedzial, ze spotka sie, z delikatnie mowiac, mieszanymi odczuciami.

Nie wiem jak to sie skonczy, moze fatalnie, moze bedzie to strzal w 10. Ale pierwszy raz od bardzoooo dawna widze, ze ktos ma jakas wizje i pomysl na budowanie tego klubu i zespolu.
dobrze powiedziane
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 05.01.2017, 17:24
baton napisał(a):Wyświetl post
For_FuN_ Czyli dla Ciebie Ekstraklasa = Primera Division i dalej analogicznie ?

AHA
A skąd te wnioski ? Poziom amatorski, to poziom amatorski i nie ma tu znaczenia kraj(wystarczy wspomnieć, ilu trenerów pracuje na poziomie Tercera Division).
Po drugie, skoro trafia nam się taki geniusz - amator, to czemu tylko pół roku? Czyżby Prezesi też nie byli przekonani, co do tego Pana ? Drugiemu Mourinho, to daje się 2 - 3 lata spokojnej pracy, a tu takiego fajnego trenera możemy zaraz stracić . Widać, że tu nie ma żadnej wizji i myślenia o przyszłości.

P.S - A wyróżniający się trenerzy w Iszej lidze polskiej, co chwilę lądują w ekstraklasie(Magiera, Bartoszek). Ale o nim mówią w naszym języku, więc są be .

Revolver napisał(a):Wyświetl post
JESZCZE wstrzymam się z oceną Kiko, ale powiedz Ty mi, w jakich "zawodowych" klubach na "normalnym szczeblu" pracował niby Pawłowski zanim na rok objął Śląsk?

Z tego, co mi wiadomo, to trenował drużyny młodzieżowe na jakimś zadupiu w Austrii. Jeżeli twierdzisz, że to wyższy poziom niż III liga hiszpańska, to po prostu majaczysz.
Moment, ale to chyba ty majaczysz. Ja coś pisałem o pracy przed Śląskiem? Chociaż dziennikarze z C+ twierdzili, że tu uznana akademia w Austrii . Był Śląsk(tutaj pracował półtora roku, a nie rok), był Polar, więc widział trochę więcej od trenera amatora. W dodatku ja nigdzie nie twierdziłem, że Teddy to dobry trener . Wręcz przeciwnie(odsyłam do moich postów po jego zatrudnieniu). Ani jeden, ani drugi, ani Wdowczyk(z wiadomych względów) nigdy nie powinni zostać tutaj zatrudnieni. W Polsce mamy masę młodych, zdolnych trenerów.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 05.01.2017 o godz. 17:33.
Odpowiedz cytując
Bene Nati
Senior Member

Od: 01.2015

Stary 05.01.2017, 17:32
Mam nadzieję, że u nowego trenera defensywa, dyscyplina taktyczna i zaangażowanie jest na pierwszym miejscu, podobnie jak u Simeone.

Trzymam kciuki by mu się powiodło, by odcisnął swoje piętno na tej drużynie wciągu pół roku.

Powodzenia.
Odpowiedz cytując
kbr
Senior Member

Od: 08.2015

Stary 05.01.2017, 17:34
Ja wiem, że trzeba dać czas itd. Ale na dzień dzisiejszy wygląda to jak Tadek Pawłowski rok temu, czyli w marcu będziemy szukali nowego trenera W ogóle nie mogę pojąć takiej roszady. Jak miał przyjść ktoś taki to już lepiej było zostawić Sobola i dać mu czas na wykazanie się do końca sezonu. I nie uważam, żeby zespół za Sobola grał dobrze, wręcz przeciwnie. Ale po takich ruchach można powiedzieć, że zamienił stryjek siekierkę na kijek.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 05.01.2017, 18:22
Ja pier... do Was sie mówi jak do ściany. Sam Sobol powiedział, ze nie czuje sie jeszcze gotów na takie zadanie. A Junco, ze Wisła ma duży problemu taktyka i organizacja gry (tak właśnie młody zdolny przedstawiciel PMS Wdowczyk ich ustawił). I Sobol nie jest jeszcze trenerem, który bedzie umiał taka organizacje gry i taktykę wdrożyć. Czy uda sie Ramirezowi? Nie wiem, ale po to Junco zrobił szeroki research żeby mieć podstawy, ze tak. I dlatego go wybrał w dostępnym budżecie.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 05.01.2017, 18:30
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
akiego fajnego trenera możemy zaraz stracić . Widać, że tu nie ma żadnej wizji i myślenia o przyszłości.

P.S - A wyróżniający się trenerzy w Iszej lidze polskiej, co chwilę lądują w ekstraklasie(Magiera, Bartoszek). Ale o nim mówią w naszym języku, więc są be .
.
W sumie mogło byc lepiej gdyby naszym trenerem został:
Rafał Ulatowski
Robert Podoliński
Jerzy Brzęczek
Marcin Sasal
Ryszard Tarasiewicz
Tomasz Wilman
Marcin Kaczmarek
czy nawet Rafał Janas.

Mogło by być lepiej. Komuś zawsze jest lepiej komuś gorzej.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 05.01.2017, 19:06
Wybór tego amatora byłby kompromitacją gdyby umowa była np. na 2,5 roku. A tak to typek zarobi, za 6 miesięcy go już nie będzie a za rok nikt, poza kibicami Wisły i Stanowskim, oo nim nie będzie pamiętał. Niewiarygodny wręcz leszcz trenerski i tu żadne teorie tego nie zmienią.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 05.01.2017, 19:34
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Sobolewski nie mógł być dalej trenerem bo przygotowanie zespołu na nowy sezon bez żadnego doświadczenia w tym temacie jest nie możliwe.
Przeciez Sobolewski ma w cholere doswiadczenia jesli chodzi o przygotowanie fizyczne. Wszak sie chlop przez 20 lat w kazda zime do wiosny przygotowywal. Akurat o to ze Sobolewski wie jak sie nalezy przygotowywac do rundz wiosennej bylbym spokojny.
Odpowiedz cytując
Franeklowcabramek
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 05.01.2017, 19:42
Nie róbcie z Radka Sobolewskiego jakiegoś bożka trenerskiego, który już mógłby wygrywać z Wisłą mistrzostwo Polski jako trener bo takim nie jest i sam Radek o tym doskonale wie. Wszędzie tylko czytam "A czemu nie Sobolewski?" temu bo po pierwsze nie ma licencji UEFA Pro, która jest niezbędna do prowadzenia zespołu na wysokim szczeblu z ławki trenerskiej. Obecnie Radek posiada licencję UEFA A, dzięki której może być pierwszym trenerem w seniorskiej drużynie na poziomie amatorskim oraz asystentem trenera na poziomie profesjonalnym. Nawet prowadzenie drużyny w II lidze (trzeci szczebel) umożliwia dopiero licencja UEFA Pro. Aby taką otrzymać to jednym z warunków jest odbycie tygodniowego stażu w zagranicznym klubie. Dzisiaj dyrektor Junco powiedział, że na takim stażu będzie niedługo Mariusz Jop, który będzie podpatrywał trenerów lizbońskiej Benfiki.

Co musi zrobić Sobol aby otrzymać licencję UEFA Pro?

"złożyć aplikację na kurs do PZPN (należy to zrobić 2-3 miesiące przed początkiem kursu)
– przesłać do związku niezbędne dokumenty (m.in. skan ważnej licencji UEFA A)
– zdać wstępny egzamin pisemny i praktyczny
– przejść rozmowę kwalifikacyjną (na kurs dopuszczanych jest tylko 20 kursantów)
– przelać na konto Szkoły Trenerów PZPN 14 tysięcy złotych+VAT
– odbyć tygodniowy staż w klubie zagranicznym (50 godzin zajęć)
– uczestniczyć w piętnastu trzydniowych sesjach (350 godzin zajęć)– zdać egzamin końcowy tzw. licencyjny

Absolwenci otrzymują trenerski Dyplom UEFA PRO oraz licencję UEFA PRO ważną trzy lata."

Jak widzicie to nie jest takie hop siup i przed Radkiem jeszcze długa droga aby móc samodzielnie prowadzić jakiś zespół w Ekstraklasie, I/II lidze czy zespół europejski.
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Stary 05.01.2017, 19:46
Ok, wymogi wymogami, Radek Radkiem, ale zatrudnianie jakiegoś totalnego trenerskiego beztalencia to kpina. Na szczęście tak jak pisałem szybko stąd wyleci.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
cudlaty
Senior Member

Stary 05.01.2017, 19:47
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
Wybór tego amatora byłby kompromitacją gdyby umowa była np. na 2,5 roku. A tak to typek zarobi, za 6 miesięcy go już nie będzie a za rok nikt, poza kibicami Wisły i Stanowskim, oo nim nie będzie pamiętał. Niewiarygodny wręcz leszcz trenerski i tu żadne teorie tego nie zmienią.
Chyba, że zmieni TO praktyka. Już za kilka tygodni, po pierwszych trzech, czterech meczach pewniie niejeden tu piszący będzie miał już wyrobione swoje zdanie na temat Kiko.
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Stary 05.01.2017, 19:53
To teraz odrzućmy najważniejszy fakt, czyli, to, że wszyscy jesteśmy kibicami Wisły i co powiedziałbyś jak np. Lech nawet craxa zatrudniłaby tego Kiko?
Turlałbys się ze śmiechu i czytał z rozbawieniem komentarze w necie. Ten typek to absolutny leszcz jeśli chodzi o poważną piłkę, nawet w polskim wydaniu. Kpina, parodia, dramat.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 05.01.2017, 20:03
A może szczęście się do nas w końcu uśmiechnie i facet wybije się u nas, zyska on, zyskamy my i popracuje z 2-3 sezony? Przez te sezony będziemy w czołówce, zdobędziemy jakieś MP przez ten czas, wypromujemy jakichś 2-3 piłkarzy ściągnietych przez Junco i zarobimy kilka baniek ojro, a do tego dołapiemy sponsora z prawdziwego zdarzenia. Po takich pasmach niepowodzeń w końcu musi być lepiej.
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Stary 05.01.2017, 20:06
Uwierz mi, że to jedno z moich największych marzeń, ale to nierealne. Wierzysz, że trenerskie beztalencie, amator, zupełny leszcz nagle poprowadzi nas po MP? Bądźmy realistami, ten typek nie ma żadnych poważnych umiejętności.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 05.01.2017, 20:15
Ja po mimo wszystko cieszę się, że jest to ktoś spoza tej karuzeli trenerskiej w Polsce, będzie się coś działo, coś nowego, jest nadzieja. Bo jakbym zobaczył u nas Rumaka czy Ojrzyńskiego, to bym machnął ręką, pokiwał głową i czekał na ich koniec bo to by było bez przyszłości.
Ostatnio edytowane przez MłodePokolenie : 05.01.2017 o godz. 20:26.
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 05.01.2017, 20:15
Jeżeli ktoś jest w stanie uwierzyć, że trener, z tak marnym CV, nie znający języka nie mówię nawet o polskim a angielskim poprawi organizację gry i ustawienie taktyczne drużyny w ciągu pół roku to gratuluję dobrego samopoczucia. Mam takie wrażenie, że od nastu lat w Wiśle Kraków sekcji piłkarskiej pracują sami gamonie, z wyłączeniem kilku jednostek.
Po drugie trener żeby coś poprawić musi mieć ....a materiał ludzki, a co my mamy pół skrzydłowego, napastników nie strzelających bramek etc....
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 05.01.2017, 20:17
Bądźmy realistami, ten typek nie ma żadnych poważnych umiejętności.
To generalnie gościa już w akcji widziałeś i znasz się na tyle na piłce, żeby móc ocenic jego warsztat? Nie piszę, że Kiko to dobry trener, w zasadzie niewiele świadczy, ze mógłby on taki być, ale z osądem umiejętności wstrzymajmy się do pierwszych meczów o punkty.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.01.2017, 20:18
Uwierz mi, że to jedno z moich największych marzeń, ale to nierealne. Wierzysz, że trenerskie beztalencie, amator, zupełny leszcz nagle poprowadzi nas po MP? Bądźmy realistami, ten typek nie ma żadnych poważnych umiejętności.
A radek jakie ma umiejetnosaci trenerskie? Z calym szacunkiem widze Sobola jako pierwsEgo trenera Wisly ale za kilka lat. W tym momencie ma mniejsze doswiadczenie trenerskie praktyczne i teoretyczne niz ten "niedorajda, nieudacznik,lajza ... I dopisZ co tam jeszcze chcesz"
Ostatnio edytowane przez wiertar : 05.01.2017 o godz. 20:21.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 05.01.2017, 20:19
Jeżeli ktoś jest w stanie uwierzyć, że trener, z tak marnym CV, nie znający języka nie mówię nawet o polskim a angielskim poprawi organizację gry i ustawienie taktyczne drużyny w ciągu pół roku to gratuluję dobrego samopoczucia. Mam takie wrażenie, że od nastu lat w Wiśle Kraków sekcji piłkarskiej pracują sami gamonie, z wyłączeniem kilku jednostek.
Po drugie trener żeby coś poprawić musi mieć ....a materiał ludzki, a co my mamy pół skrzydłowego, napastników nie strzelających bramek etc....
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Stary 05.01.2017, 20:25
Nic ....a nic a nic nie przemawia za tym hiszpańskim leszczem, NIC.
Obym się mylił, ale ten typ poleci do kwietnia, najpóźniej w czerwcu już go nie będzie.
Za Radkiem przemawia choćby znajomość szatni czy języka, bo warsztat na razie ma mizerny, ale to Wiślak i nie sądzę żeby był gorszy od tego Kiko.
Ludzie ten koleś nawet po angielsku nie mówi, nie no, ta decyzja jest nie obronienia.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 05.01.2017, 20:36
Nic ....a nic a nic nie przemawia za tym hiszpańskim leszczem, NIC.
Obym się mylił, ale ten typ poleci do kwietnia, najpóźniej w czerwcu już go nie będzie.
Za Radkiem przemawia choćby znajomość szatni czy języka, bo warsztat na razie ma mizerny, ale to Wiślak i nie sądzę żeby był gorszy od tego Kiko.
Ludzie ten koleś nawet po angielsku nie mówi, nie no, ta decyzja jest nie obronienia.
a jak się ma ta znajomość szatni i języka Sobola do wyniku z drugą stronią Błoń i następnego meczu z Ruchem Ch?
tak z ciekawości pytam
pomysłu na grę, chęci kopaczy do zap.. na boisku czy choćby nowatorskich pomysłów zmieniających coś w sytuacji na boisku i zmieniających wynik z 1-0 dla Rch na 2-1 dla nas na ten przykład

jak rozumiem jesteśmy Realem, Barceloną albo ManUtd z workiem piniąchów i możemy se przebierać wśród masy świetnych trenerów obowiązkowo mówiących po angielsku gdyż ponieważ tudzież jak i również jest to podstawowy wyróżnik dobrego trenera

ten cały Kiko to niewiadoma
Sobol w tej chwili prochu nie wymyśli
rozumiem że wolisz Ojrzyńskiego, Ulatowskiego albo Podolińskiego
bo na Skorżę nas nie stać a Tarasiewicz pracuje w Miedzi
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Stary 05.01.2017, 20:48
Zostawiłbym tak jak jest (wiadomo jakis słup byłby potrzebny), zamiast pakowac kasę (której nie mamy) w amatora. Z Ruchem owszem nie wyszło, ale z craxą zdebilały sędzia pozbawił nas zwycięstwa. Owszem nie wygląda to olśniewająco, ale nie wierzę w Kiko. To nie wypali.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 05.01.2017, 20:49
To teraz odrzućmy najważniejszy fakt, czyli, to, że wszyscy jesteśmy kibicami Wisły i co powiedziałbyś jak np. Lech nawet craxa zatrudniłaby tego Kiko?
Turlałbys się ze śmiechu i czytał z rozbawieniem komentarze w necie. Ten typek to absolutny leszcz jeśli chodzi o poważną piłkę, nawet w polskim wydaniu. Kpina, parodia, dramat.
Chcialbym skromnie zauwazyc, ze Lech zatrudnil takiego Kiko kilka lat temu przy czym ich Kiko byl slawny jako pilkarz i gral w wielkiej Barcelonie. Trenersko byl za to amatorem a dodatkowo alkoholikiem
Odpowiedz cytując
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Od: 03.2003

Stary 05.01.2017, 21:02
As napisał(a):Wyświetl post
Trzeba powiedziec, ze konferencja odbyla sie z klasa i rowniez naleza sie wyrazy szacunku dla Junco za to ze Sobol i Kmiecik byli wtajemniczeni w fakt, ze poszukiwany jest traner.

Uwazam tez ze Junco to lebski facet...
Zgadzam się.
Kiko jest niewiadomą ale konferencja miała klasę i sposób wypowiedzi wszystkich dobrze świadczył o Klubie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów