The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.12.2016, 18:26
sergio ubeku daj dowody ze nie walil!!!
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 19.12.2016, 18:29
Haha od kodomitów będzie mnie wsza wyzywać. Powiedz mi kto z tam obecnych nie ładował. Ty lubisz jak Cię Twoi idole w dupę ładują chyba. Trzeba mieć nasrane w głowie, aby tak bronić polityków... Tusk jakby się rozjebał na brzozie też by został bohaterem znając życie.
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 19.12.2016, 18:46
Cytat:
Gamoniu podaj dowody ze walił równo wódę z komuchami kodomito albo zamilcz
Trochę kultury bo zachowując się jak lewackie ścierwo chluby sobie nie przynosisz.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 19.12.2016, 18:58
master17 napisał(a):Wyświetl post
Haha od kodomitów będzie mnie wsza wyzywać. Powiedz mi kto z tam obecnych nie ładował. Ty lubisz jak Cię Twoi idole w dupę ładują chyba. Trzeba mieć nasrane w głowie, aby tak bronić polityków... Tusk jakby się rozjebał na brzozie też by został bohaterem znając życie.
Proszę Cie zwyrolu abys swoich fantazji tu nam wszystkim nie przedstawiał bo ja sie w takie rzeczy nie bawię
TYLKO WISŁA!
master17
Senior Member

Stary 19.12.2016, 19:05
Właśnie widać ... a może robisz, to nieświadomie ?
Nie będę z Tobą więcej dyskutował, bo zachowujesz się dokładnie jak te matoły przed sejmem.
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 19.12.2016, 19:10
Nie zapomnij zabrać kanapek. Dobranoc
TYLKO WISŁA!
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 19.12.2016, 19:27
a była taka w miarę kultura w tym temacie :/
master17
Senior Member

Stary 19.12.2016, 19:29
Jak widać nie wszyscy potrafią ją zachować Na SB wczoraj też można było normalnie pogadać
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 19.12.2016, 21:29
Jesteście naprawdę pojebani że jako bracia po szalu wyzywacie się o te ....y z wiejskiej.
master17
Senior Member

Stary 19.12.2016, 22:03
Zaraz Tobie się oberwie za obrazę idoli
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 19.12.2016, 23:10
Dajcie spokój Panowie, szanujmy się.
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 20.12.2016, 09:36
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
sergio ubeku daj dowody ze nie walil!!!
Sorry - jeżeli ktoś coś twierdzi, to musi mieć na to dowody, Sergio poprosił właśnie o takowe, a z jego wypowiedzi nie wynika, aby stwierdzał coś przeciwnego.

Taki tekst jak zapuściłeś kolego jest przykładem manipulacji wywodzącej się z dialektyki - udowodnij że nie jesteś pedofilem, nekrofilem czy mordercą stetryczałych staruszek.....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 20.12.2016, 09:47
No bardzo trafne porownanie, tymbardziej ze Kaczynski tam byl i sa na to dowody Jak trzeba bedzie to udowodnie, ze nie jestem pedofilem, nekrofilem czy co tam sobie jeszcze wymyslisz a sergio nie udowodni, ze Kaczynski tam nie pil wodki. Ot, taka "manipulacja".
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 20.12.2016, 13:19
No bardzo trafne porownanie, tymbardziej ze Kaczynski tam byl i sa na to dowody Jak trzeba bedzie to udowodnie, ze nie jestem pedofilem, nekrofilem czy co tam sobie jeszcze wymyslisz a sergio nie udowodni, ze Kaczynski tam nie pil wodki. Ot, taka "manipulacja".
Dowody miały wykazać czy walił wódkę, a nie czy był tam. jak na razie dowody pokazują, że był, a nie że walił.... Co zaś do manipulacji - nie przedstawisz dowodu, że np. nie jesteś pedofilem, bo jaki to miałby być dowód
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 20.12.2016, 13:59
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 20.12.2016, 15:01
No i krótko i na temat skoro sam się przyznał, natomiast udowodnienie, że ktoś czegoś nie robił byłoby niemożliwe
Jaroo1
Senior Member

Stary 20.12.2016, 21:09
Ludzie od Kukiza rozpieprzają tych gamoni z PO-PiS praktycznie w każdym przemówieniu. Ciekawe co by się działo gdyby takie osoby doszły do władzy

Nie wiem jak tu wkleić bezpośrednio link do filmu, a więc:
https://www.facebook.com/endecja.pod...4775010926873/
Chodzi o filmik sprzed 2 godz, wypowiedź Andruszkiewicza
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 20.12.2016, 22:10
Tego Kukiza stworzonego przez bezpieczniaków jako zawór bezpieczeństwa?

Bardziej niż popieranie PO/N. czy PiS rozweselają mnie ostatnio te coming-outy odnośnie popierania Kukiza. Zarówno tyczy się to dziennikarzy, jak też osób publicznych.

Zbyt dużo wiadomo już o jego zapleczu finansowym, jak tez politycznym. O Jakubiaku z WSI, a także kilku innych bezpieczniakach na zapleczu.

Kukiz to dobrze marketingowo stworzona postać, która prawdopodobnie miała zostać "zagrana" przeciw PiS-owi, a okazało się, że był to miecz obosieczny, który ugodził PO w samo serce.

Stary artykuł o zapleczu finansowym i nie tylko partii Kukiza.
http://archiwaipn.hvs.pl/kukiz-i-bez...oni-baronowie/
Jaroo1
Senior Member

Stary 20.12.2016, 22:18
Tak, dokładnie o tego Kukiza mi chodziło.
drozd:
emj10
Senior Member

Stary 20.12.2016, 22:24
W takim razie dziwi mnie, że świadomie piszesz w ten sposób.

Od sprawy związanej z przeobrażeniem się z proupowca i promajdanowca w człowieka o antyukraińskich poglądach, po jego proweniencję od Jarocina, przez Owsiakowe orkiestry, ultralewicowe lata 90-te oraz mizianie się z PO oraz PiS, na komuchu Dudzie kończąc (tym od związków), a także patrząc na te plecy od bezpieczniaków to wali od niego fałszem na kilometr.

Udało się kiedyś wykreować jednego Leppera przez służby wojskowe. Teraz obstawiam, że to eksperyment cywili.
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 20.12.2016, 22:31
Od kiedy Kukiz ma jakas partie?
emj10
Senior Member

Stary 20.12.2016, 22:37
Ma. Od kiedy jako partia startował do sejmiku wojewódzkiego. Dokładnie chodzi o dawny dwór Dutkiewicza.
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 20.12.2016, 22:48
To znaczy jaka - Komitet Bezpartyjni Samorzadowcy?
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.12.2016, 22:53
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Tego Kukiza stworzonego przez bezpieczniaków jako zawór bezpieczeństwa?

Bardziej niż popieranie PO/N. czy PiS rozweselają mnie ostatnio te coming-outy odnośnie popierania Kukiza. Zarówno tyczy się to dziennikarzy, jak też osób publicznych.

Zbyt dużo wiadomo już o jego zapleczu finansowym, jak tez politycznym. O Jakubiaku z WSI, a także kilku innych bezpieczniakach na zapleczu.

Kukiz to dobrze marketingowo stworzona postać, która prawdopodobnie miała zostać "zagrana" przeciw PiS-owi, a okazało się, że był to miecz obosieczny, który ugodził PO w samo serce.

Stary artykuł o zapleczu finansowym i nie tylko partii Kukiza.
http://archiwaipn.hvs.pl/kukiz-i-bez...oni-baronowie/
Masz racje ,bo ludzie z WSI już montują "rząd ocalenia narodowego" http://wpolityce.pl/polityka/320304-...to-trzyma-lont
Jaroo1
Senior Member

Stary 20.12.2016, 23:54
Cytat:
W takim razie dziwi mnie, że świadomie piszesz w ten sposób.
Bo na dzień dzisiejszy to jedyna dobra opcja. Ty byś chciał ze mnie zrobić jakiegoś żołnierza Kukiza a ja go .......e i chcę go jedynie wykorzystać do swoich celów.
Jest u Kukiza sporo ludzi sensownych i w nich pokładam swoje nadzieję. Czy to sa ludzie, którzy w razie potrzeby będą dalej myślec po polsku - nie wiem, ale jak nie da się im szansy to nigdy się nie dowiem.
Kukizy to jest jedyna alternatywa na to co się w Polsce dzieje. I zapewne za 3 lata nic się nie zmieni i do wyboru będzie albo PiS - PO/N lub jakiś łączny twór tych dwóch partii, może jakieś gówno powstałe z KODu, no i nieśmiertelni Janusz Korwin-Mikke oraz PSL, do tego lewactwo może coś wystawi.
I kogo ja mam popierać z tej całej watahy? Chyba normalne, że stawiam na ludzi, którzy mówią z sensem. Nie będę profilaktycznie zakładał, że taki Andruszkiewicz, Borowska, Marzec czy Tyszka pieprzą pod publiczkę i specjalnie kłamią.

A jeśli WSI coś montuje to wygląda na to, że za porozumieniem z PiSem bo jakby nie patrzeć to ci dają pożywkę tym cwelom z KODu, np ta cała akcja na temat aborcji - nie chcieli tego wprowadzać to po co od razu się nie odcięli od tego projektu (?), czy teraz z dziennikarzami (po co tym pedałom podsuwać tematy żeby mogli się produkować jak to w Polsce się mediom zamyka usta?).
Także takich scenariuszy sobie można wymyślać tysiące tylko i tak na końcu każdego z nich są dwa pytania.
1. Czy mimo wszystko idziesz na wybory i na kogoś głosujesz bo masz nadzieję, że to coś da?
2. Na kogo głosujesz z wąskiego grona partii i ludzi?

Także teorii, możliwości są tysiące a alternatyw na kogo zagłosować jest blisko zeru.
Myślę, że internet robi tyle złego co dobrego. Za dużo jest tego przypieprzania się o wszystko. I nie chodzi mi o to aby nie pamiętać co w przeszłości robił przykładowy Kukiz ale o to, żeby mieć to na uwadze a mimo to jeśli na chwilę obecną wydaje się, że jest na dobrej drodze to go czy innego Kaczyńskiego popierać. Będąc zbyt prawilnym to ja bym nawet na siebie nie zagłosował w żadnych wyborach bo zawsze na życiorysie u każdego się znajda jakieś rysy. A na kogoś i tak się trzeba zdecydować. No chyba, że nawet mniejszego zła nie chcemy wybierać i od razu oddajemy pole większemu złu, bez walki.

PS Gdyby nie ten klub Kukiza to mielibyśmy już pewnie koniec rządów PiSu bo by w sejmie był sam PiS i wszyscy antyPiS. Także byliby równo jebani i by bardziej to wyglądało, że wszyscy skoro jebią PiS to musza mieć rację. A takt o Kukizy są taką ostoją normalności. Gdyby nie Kukizy to by w tym sejmie nie było 90% merytoryki, wielu mądrych słów, to by nie było mądrych wywiadów przed kamerami i gdyby nie Kukizy to by w tej chwili w tym sejmie był tylko i wyłącznie jeden jebany wielki burdel czyli wojna PiS vs PO/N. A takt o jest głos rozsądku w całym tym szambie.

Dlatego u mnie mają za to plusa i zobaczymy jak dalej będa działać.
drozd:
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 21.12.2016, 09:53
a ja bym chciał tylko jedno powiedzieć - czy to PiS, czy PO, czy Nowoczesna czy Polska Partia Przyjaciół Piwa - każdy jak będzie u władzy, będzie robił wały, z tym że nikt nie robił tego tak bezczelnie jak dzieje się to teraz.

A gadanie o patriotyzmie, ojczyźnie i wszystkie idiotyzmy o kościele i bogu - ludzie, wydoroślijcie.
Staszek
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 21.12.2016, 11:40
azor to z czego mamy wydoroslec ? bo tak czytam Twoja wypowiedz i nie wiem co masz na mysli ?
Zawsze wierni i oddani z Nowej Huty Wisły Fani!!
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 21.12.2016, 11:42
@azor Czyli co najlepiej siedzieć i się rozpłakać?

Wydoroślej i weź sprawy w swoje ręce, a nie licz na polityków.
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 21.12.2016, 11:42
Ale nikt nie robił takich wałów jak PiS
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 21.12.2016, 12:59
to się zgadza - kreatywności to im nie brakuje

@heoij - ale dokładnie o to mi chodzi zamiast bawić się manifestacje rządowe, antyrządowe, protesty etc. - ogólnie rzecz biorąc, niepotrzebnie się denerwować, lepiej zająć się sobą. Chociaż akurat jeżeli jakimś cudem udałoby się doprowadzić chociażby do referendum, to będę pierwszy w kolejce, żeby PiS poleciał. I tak, pomimo świadomości tego, co PO narozrabiało przez poprzednie lata, to chyba aktualnie najbardziej "wyjściowa" frakcja. A jako szary obywatel, który mam gówno do gadania i zerowy wpływ na to co się dzieje, patrzę na polityków z perspektywy reprezentatywnej - w całej szerokości tego pojęcia.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów