|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mi się tego bajzlu nie chce oglądać zbytnio bo szkoda czasu. Ktoś mi powie o co teraz dokładnie chodzi. Wiem, że PiS chce jakoś tam ograniczyć, choć może lepszym słowem byłoby uregulować dostęp dziennikarzy do parlamentu (uprzywilejowanie po 2 dziennikarzy z każdej redakcji itp) . I cały ambaras teraz polega na tym, że PiS niby zabiera wolność słowa i krzywdzi media.
Dobrze to rozumiem czy nie? A może jeszcze sa inne przesłanki, o których nie wiem? Dla mnie wczorajszy dzień/noc na razie jednogłosnie wygrywa ten filmik https://twitter.com/magdusiapo/statu...94198669725697 Wolność mediów, demokracja!!! A później jakiś młody cwel robi ustawkę a banda innych cweli robi z tego pożywkę. Co za łajzy. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Padł jak rażony piorunem, uwaga mocne!
Oglądacie na własną odpowiedzialność.
Ostatnio edytowane przez heoij : 17.12.2016 o godz. 12:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
https://m.facebook.com/story.php?sto...00001099530519
Powyżej, jeden z głosów Ukraińców co sądzą o naszym "Majdanie" To jakaś farsa! jeśli doszłoby do obalenia władzy to chyba bylibyśmy jako kraj ewenementem na skala światową. P.S. nie jestem pewien źródła, więc proszę o zachowanie dystansu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Cytat:
Drugi mechanizm jest taki żeby o wszystko zrobić aferę. PiSiory piardną to tamci już robią marsz, przecież te dwa ostatnie dni to jakaś farsa. I w ten sposób szukają punktu zapalnego aby tu rozkręcić wojnę domową. Szczują ....y pięknie ale mam nadzieję, że ludzie wyjdą na przeciw nich. Wystarczy kilka setek chłopak i te stare ....y będą tak gonione, że im się przypomni na prawdę komuna tylko tym razem nie oni będa bili tylko będą bici. Cytat:
Chociaż całe zamieszanie z krzyżem, przenoszeniem krzyza, tablica upamiętniającą było rzeczywiście podobne do tego co teraz czyli "zrobimy manifestację bo nam gościa z obrad wywalili" czyli takie szukanie na siłę problemów. Ale jak PiS protestował to chociaż w jednej konkretnej sprawie a nie o każde duperele. No i PiS miał podstawy bo tak nas komuchy wyruchały z tym Smoleńskiem (zero śledztwa, brak wraku i czarnych skrzynek) że było o co walczyć, a dziś wszystko robione na siłę przez PO. PS Ktoś w ogóle wie ile tys ludzi demonstruje w tej Wawie? Ciekaw jestem jaką to skalę przybrało a nigdzie nie widzę jakichś danych na ten temat. https://www.youtube.com/watch?v=-hwd2pNEEEA
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 18.12.2016 o godz. 09:46.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
PiS nigdy nie blokował mównicy za rządów PO, nigdy nie namawiali do wypowiedzenie posłuszeństwa , do nachodzenia biur POwskich i ich lokowania, nie straszył ich publicznie że będą wyskakiwać przez okna (Wałęsa,Niesiołowski)... PiS to w pewnym sensie sekta (duża część elektorat), ale od roku widzimy, że młodzi, wykształceni z wielkich ośrodków to sporo gorsza sekta i mafia (wspierana przez sędziów, adwokatów, czyli nadzwyczajną kastę). Obalenie tego rządu będzie się równało z powrotem pachołków Brukselskich spod znaku tęczowej flagi, miłośników przyjmowania uchodźców.
W interesie szeroko rozumianej prawicy czy antysystemowców jest to, aby ta władza utrzymała się do wyborów w 2019 roku. a czas ten wykorzystać do budowy JEDNEGO takiego połączonego bloku, jako alternatywy do PiS-u. RAZ dziś na FB : Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy Kukiz i jego klub sa ok? Nie wiem. Czy sprawdziliby się mając pełną władze lub w koalicji? Nie wiem. Ale na chwilę obecną wydają sie najsensowniejszym i najbardziej pewnym punktem do ewentualnego objęcia władzy po PiSie. Najsensowniejszym dla Polaków, bo dla UBekó to wiadomo, że lewica czy inne PO. Także powinno się własnie tak jak piszesz, utrzymać PiS do 2019 roku i starać się aby to Kukizy objęły władzę za 3 lata.
Innej sensownej drogi nie widzę. Myślec, że przez 3 lata wykiełkuje jakoś nowa pro Polska, super patriotyczna partia to idiotyzm. Do tego, Kukizy mają ten plus, że już sa w tym Sejmie i nie będa ludźmi bez doświadczenia, z pierwszej łapanki, już trochę ich życie zweryfikowało i jak pokazuje ten rok np taki Liroy okazał się spoko gościem, jest jeszcze Tyszka, Borowska i paru innych, o których zapomniałem. Także dla wszystkich ludzi, którzy myślą po Polsku plan powinien być jasny. Bronić PiSu u władzy, jebać PO i inne ....y komunistyczne i starać się aby Kukiz jak najwięcej ugrał na tym cyrku. Na nic więcej liczyć nie można. A co będzie za 10 lat to się można martwić po następnych wyborach. Wtedy ewentualnie można stawiać na partie, które wykiełkują za rok czy 3 lata. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nie pamiętam, ale może ktoś mnie oświeci, czy pisiory latały co chwilę za granice kręcąc aferę i prosząc o pomoc ?
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nigdy się to wcześniej nie zdarzyło - no ale ryj oderwany od koryta boli
![]() ps. https://www.youtube.com/watch?v=lN2Yz-4fJ9s szkoda że idiota się nie zastrzelił żeby było bardziej przekonywająco ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
"...Jednocześnie do dymisji podało się kilku generałów, którzy⌠blokowali plan Ministra Obrony Narodowej przeniesienia ciężkiego sprzętu na polskie granice wschodnią i północną. Owi generałowi są zdania i taką strategię realizowali, że główne siły polskiego wojska powinny nadal pozostać w zachodniej części Polski. Przy granicy niemieckiej. Więc ktoś się musiał bardzo zdenerwować, że już nie będą polską armią dowodzić.
Rosyjskie media opisują dziś Polskę jako kraj chaosu, prawie państwo upadłe. A przede wszystkim, że ânie jest częścią Zachoduâ. Czytaj: Zachód nie kiwnie palcem, gdyby trzeba było pomóc zagrożonym towarzyszom. Podobne obrazy są w mediach zachodnich. Pokazywany w TVP, Trwam, Republice oraz internecie układający się na asfalcie prowokator, mąż dziennikarki âKrytyki politycznejâ na Zachodzie jest pokazywany tylko w drugiej części nagrania, gdy komediant bohatersko wypoczywa, a zbliżają się do niego zatroskani towarzysze. Niemieckie media już ogłaszają âpoczątek końca tego rząduâ. Piramida kłamstwa znowu zaczyna być skuteczna. Najsilniejszą bronią rządu jest dziś prawda. Dociera ona przez TVP. I oto nagle okazuje się, że do większości województw sygnał TVP nie dociera. Awaria âzdarzyła sięâ akurat wtedy, gdy występowała premier Beata Szydło. Nadająca sygnał TVP âamerykańskaâ spółka EmiTel roi się od byłych pracowników komunistycznych służb. Problem rozrasta się. Mam nadzieję, że polskie służby już wkroczyły do akcji, bo wygląda to na klasyczną operację⌠tak, ataku na państwo...." http://wpolityce.pl/polityka/319970-...elac-snajperzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Przecież minister obrony narodowej, to główny agent rosyjski. Rozbrajania polskiej armii ciąg dalszy... Były śmigłowce(teraz ich nie będzie, też tych które obecnie mamy, bo zostaną wycofane ze służby), powołuje się dziwną formacje(która ma latać po lasach i bronić nas przed artylerią, lotnictwem i czołgami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
a wszystkie media o tym że to spontaniczny i niezaplanowany protest. Tylko idiota i totalny leming może myśleć że tutaj chodzi o obronę wolności i demokracji. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Takie poczucie polskości, że nie przeszkadza im dalej łupić kraju i żydom dalej obiecywać dopełnienia ich roszczeń. Jedna zaraza większa od drugiej, a ludzie dają się mieszać w ich porachunki i walki o przywileje, a później na takiego Kowalskiego się wypną i jeszcze dojebią. Komuchom się dobierają do kasy, ale czy wszystkim ? Zimny Lechu ładował równo wódę w magdalence z resztą "elity" ot takie patriotyczne podejście. Tych s....ysynów należałby wszystkich powiesić i cały skład polityków powymieniać.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na pewno PiS nie jest aż taką łajzą jak KODy, PO i Nowoczesna więc to już jest poprawa sytuacji.
Nie ma na dzisiaj innej realnej alternatywy niż PiS więc pozostaje to zaakceptować i pracować nad tym aby za 3 lata była owa alternatywa. Obalanie teraz PiSu to jest prosta droga do powrotu PO. Jak chcecie kurestwa, zadym na MN, pałowania ludzi 11 listopada, pedalstwa, gender, Sienkiewicza, który każe spalić budkę a może i tęczę czy wóz TVNu na MN, seryjnego samobójcy, brudasów w Polsce, 100% bycia sługą UE itp to roz.......cie PiS w drobny pył. Na pewno dzięki temu będzie lepiej. PiS to jest chociaż spokój dla nas i Polski w sferze ideologicznej, brak opluwania kościoła i Boga, brak wykorzeniania wiary z Polaków (zdejmowanie krzyży), mniejsze lub brak opluwania narodowców - czyli dobry czas na spokojna prace i rozwój organizacji narodowych. I jeszcze pewnie kilka rzeczy pozytywnych by się znalazło. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na pewno PiS nie jest aż taką łajzą jak KODy, PO i Nowoczesna więc to już jest poprawa sytuacji.
Nie ma na dzisiaj innej realnej alternatywy niż PiS więc pozostaje to zaakceptować i pracować nad tym aby za 3 lata była owa alternatywa. Obalanie teraz PiSu to jest prosta droga do powrotu PO. Jak chcecie kurestwa, zadym na MN, pałowania ludzi 11 listopada, pedalstwa, gender, Sienkiewicza, który każe spalić budkę a może i tęczę czy wóz TVNu na MN, seryjnego samobójcy, brudasów w Polsce, 100% bycia sługą UE itp to roz.......cie PiS w drobny pył. Na pewno dzięki temu będzie lepiej. PiS to jest chociaż spokój dla nas i Polski w sferze ideologicznej, brak opluwania kościoła i Boga, brak wykorzeniania wiary z Polaków (zdejmowanie krzyży), mniejsze lub brak opluwania narodowców - czyli dobry czas na spokojna prace i rozwój organizacji narodowych. I jeszcze pewnie kilka rzeczy pozytywnych by się znalazło. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
master17 i Gin
Ale co Wy chcecie? Obalicie teraz Kaczyńskiego i co? Na ich miejsce wchodzi PO z Nowoczesną, no ....a wspaniale Nie możecie zrozumieć, że albo jedni albo drudzy będą rządzić, tu nie ma dużego wyboru. Dlatego wybiera się mniejsze zło i koniec kropka PS: Wiem, że zło jest zawsze złem i dlatego w Polsce jest tak jak jest, bo ludzie wybierają wciąż tych samych, ale ani ja, ani Wy nic na to nie poradzimy.
Ostatnio edytowane przez heoij : 18.12.2016 o godz. 22:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego albo szanujemy to co mamy na obecną chwilę czyli powiedzmy w skali 100% mamy 5% sukcesu i szanse na więcej albo znowu robimy krok wstecz i wracamy do Adasia Szechtera jako głównego guru polskiego dziennikarstwa, kasy dla Agory, ludzi honoru Kiszczaka i Jaruzela, zadym na MN, niszczenia zalążków patriotyzmu - bo jak ktoś ma być wyciagany z domu o 6 rano bo jedzie na marsz 11 listopada, pałowany, spisywany, nazywany od nazistów wszędzie to może 100 osobom się to podoba ale 500 młodziaków po.......i takie odcienie patriotyzmu.
Jest źle ale lepiej. Jest szansa żeby było dobrze... kiedyś. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Z cyklu "Polew z kretynów z KOd-u":
![]() Urocze ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Pokaz proszę jak to Kaczyński ta wódę ładował z komuchami? kogo ty bronisz? Panie generale zdrowie pana i tym podobne? Kolejny zakuty łeb. Bez pozdrowień ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wychowany przez TVN i GW.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Poczekamy i pogadamy jak PIS porządzi 4 lata i nie rozdupcy gospodarki to osobiście ich poprę w następnych wyborach a ja spowoduje że w mojej firmie będzie źle to napewno na nich nie zagłosuje i nawet 500 plus nie pomoże, idelogie to ja mam w dupie bo ideologia dzieci nie wykarmie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zydek Maleńczuk
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
heoij ja nie chcę obalenia pisu, dla mnie opozycja to również jeszcze większe gówno, ale śmieszy mnie fakt jak oni mają "poczucie polskości". Gdyby zależało im na dobru kraju a nie na swoich interesach i pełnej sakwie, to byłoby inaczej.
sergio zakuty łeb, to masz właśnie Ty i żal mi takich ludzi, bronią polityków, którzy później leją na was z góry na dół. Co do Zimnego Lecha: " Niektórzy twierdzą, że był jakiś spisek w Magdalence, że tam po cichu między sobą pewne sprawy uzgodniono. Byłem uczestnikiem wszystkich tych posiedzeń i mówię jasno: nie - powiedział w radiowych "Sygnałach Dnia" prezydent Lech Kaczyński, komentując wydarzenia sprzed 20 lat." leszekm Gratuluje mediów, którymi się interesujesz, bo ja nawet nie mam pojęcia o czym oni tam .......ą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Gamoniu podaj dowody ze walił równo wódę z komuchami kodomito albo zamilcz
![]()
TYLKO WISŁA!
|