|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Godz. 17:00 23 984 - 3 750 = 20 234
|
|
|
|
Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
O godzinie 17;00 pozostalo 3750 biletow
![]() O godzinie 12:00 pozostalo 5133 biletow ![]() A wiec poszly 1383 bilety 18 851+1383=20234 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Sektory B11/B12 zostaly wyprzedane czy jeszcze nie zostały otwarte do sprzedaży ?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Jeśli ktoś nie ma czasu jechać po bilet a zgubił KK lub straciła ona ważność, to można ją odnowić przez Internet, opłacić za 15 zł i wybrać odbiór osobisty. Domyślnie karta będzie ustawiona na nieaktywną, ale jeśli poproście mailowo na [email protected] o aktywację karty to ją Wam aktywują, wtedy możecie kupić bilet na portalu a kartę kibica odebrać przed meczem. Kolejek po karty przed meczami już nie ma bo jak wiemy, nie są one obowiązkowe. Kolejka po bilety będzie sto razy dłuższa.
Ostatnio edytowane przez Bogdan81 : 08.12.2016 o godz. 18:10.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Właśnie nie ma nigdzie napisane, ale z reguły tak było. Nawet ceny karnetów sugerują większą liczbę meczy.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...edaz_karnetow/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jakie sektory pozostały jeszcze do odblokowania ?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja mam karnet i zawsze tak było ze mecze grające awansem były już nabite na karnet jesienny, chyba nic się nie zmieniło. Jak coś to wchodzę z bramą
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Ilekroć w regulaminie jest mowa o: âRunda Rozgrywekâ należy przez to rozumieć mecze w ramach rozgrywek Ekstraklasy SA rozegrane pomiędzy 15 lipca 2016 roku a 22 grudnia 2016 roku, |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
a sektor E16?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Panowie jak wyglada sytuacja z biletami za 5 zlotych? Ta pierwsza wizyta na stadionie obejmuje tez mecze "premium" jakimi sa derby?
![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Obejmuje wszystkie mecze. Jedynie nie dziala na sektorze szkolnym
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Czy jeśli icki zużyją tylko tysiąc biletów to można ich upchnąć na G5, z G4 zrobić bufor a G3 jeszcze włączyć do sprzedaży?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwsze muszą się sprzedać bilety na G1, żeby otworzyli G2, a później można myśleć o G3 itd.
Obecnie na G1 zostało około 300 biletów. |
|
|
|
Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
G3 to w ogóle kiedy otworzyli ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Chociażby na meczu z Legią, jak był komplet
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Tylko jeden sektor buforu? Nie sądzę, żeby tak było. To jest mecz podwyższonego ryzyka i podejrzewam, że w dziesiątej minucie pojawiła by się policja na tym buforowym, żeby komuś do łba nie strzeliło robienie burd
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez filemon : 08.12.2016 o godz. 21:53.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Witam,
mam taki problem. Kupowałem bilety poprzez stronę. Wszystko szło ladnie, pięknie. Strona przekierowała mnie do płatności w banku. Okazało się, że miałem za mało środków na koncie, więc wyszedłem ze strony banku(przelałem potrzebne środki z konta na konto), znów wszedłem na stronę zakupu biletów i w "moje zakupy" ponowiłem transakcję. Na maila przyszło mi potwierdzenie o otrzymaniu płatności przez Klub. Ale po kilku godzinach przyszedł mail, że anulowano rezerwacje z powodu braku płatności. Dziś rano wszedłem na stronę zakupu biletów i w moich zakupach miałem anulowane te bilety, więc dokonałem ponownego zakupu(miejsca wybrane wcześniej były wolne). Pytanie brzmi: Czy nie będę miał problemów z wejściem na stadion? ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member