|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
![]() Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Kasą nie śmierdzimy. Długów mamy w cholerę....przebija nas Pogoń, Płock czy Nieciecza...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Tak czy inaczej zarząd wiedząc że nie ma kasy na innego trenera powinien zrobić wszystko żeby tego nie stracić. Nie po fakcie dymisji tylko przed. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Moim zdanie ma już od wiosny pewną posadke. W innym wypadku nie odszedłby po 15 kolejce ( z możliwościa podjecia pracy w rundzie rewanżowej w innym klubie) tylko poczekałby do przerwy zimowej (wiązałoby się to z bezrobociem w Polsce do lata, ale jednocześnie z wypłatą z Wisły). Dla mnie to oczywiste, ale kto wie. Tak człowiek z honorem nie robi i basta.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
||
Cytat:
i kto powiedział, że nie ma kasy na nowego trenera?
Ostatnio edytowane przez PvD : 19.11.2016 o godz. 23:58.
![]() Cytat:
|
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
||
Dobra rada. Wytrzeźwijcie i wpadnijcie jutro.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 20.11.2016 o godz. 00:13.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Co tam było napisane, tak w skrócie? Coś w stylu wpisów z dzisiejszej nocy?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Mam nadzieję, że zrozumiesz kiedyś jaki z Ciebie naiwniak i wtedy w skrytości podejmiesz decyzję żeby się ogarnąć. Jeśli w ogóle jesteś w stanie zrozumieć co się wokół Ciebie dzieje.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.11.2016 o godz. 21:44.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dobra, było już o jutrzejszych rewelacjach? Nie chcę się wypuścić, ale jutro jest konferencja dotycząca "projektu marketingowo-sponsorskiego"
Ciekaw jestem co to oznacza. Bo nie chodzi o sponsora, to by było za proste, jednak o projekt? Ktoś coś gdzieś kogo? ![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko jakieś przecieki na razie.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Akcja z fans4club. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2016
Offline |
|
|
Klub sponsorów w stylu klubu 100 sponsorów wspierających dany klub
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Oby coś pozytywnego. Zwykła akcja fans4club moze nie byc tak spektakularna jak ostatnia...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Zastanawiam się na jaki cel będzie prowadzona zbiórka i czy akcja odbędzie się rzeczywiście w tradycyjnej formie.
Być może będzie odnosiła się do nadchodzących, 10 grudnia derbów Krakowa. a) W pierwszej akcji Wisły Kraków zbieraliśmy na spłatę zobowiązań b) Lechia Gdańsk zbierała na biało-zieloną PGE Areną, czyli nadanie swojemu stadionowi, szatni klubowych barw. c) Górnik Zabrze na nowy strój dla swojej maskotki ![]() d) Ruch Chorzów na budowę siedziby kibiców chorzowskiej drużyny Ciekawe jak będzie tym razem u nas, klubowy autokar w wiślackich barwach, trójkolorowy stadion, klubowe muzeum, nowa strefa kibica, a może coś bardziej wyszukanego. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Zaznaczam, że właścicielem Wisły jest TS Wisła a co za tym idzie wchodzi w to jeszcze AP oraz m.in sekcja koszykówki, a cele jak i nagrody są zróżnicowane. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Myślałem o tym, ale celowo nie wpisałem tego gdyż nie tak dawno były już dwie spontaniczne akcje na rzecz AP i osobiście obawiam się o powodzenie 3 w stosunkowo krótkim czasie.
Nie znaczy to oczywiście, że nie popieram takiej inicjatywy, wręcz przeciwnie. Jeśli pojawią się atrakcyjne nagrody to może wypalić. Np budowa profesjonalnego boiska dla akademii lub czegoś w rodzaju centrum treningowego na terenach TS-u. |
|
|
|
Member
Od: 04.2016
Offline |
|
|
f) Socios Ostatnio do Wisły zawitał Hiszpan jako nowy dyrektor sportowy więc możliwe że Wisła będzie chciała stworzyć z małą pomocą Hiszpana projekt zbliżony do Socios który pozwoli kibicom wspomóc finansowo klub w zamian z korzyściami przywilejami dla kibiców którzy wspomogą klub. Samo hasło jest ciekawe Wiślacka Drużyna... czyli kibice
Ostatnio edytowane przez SMOKE 8541 : 21.11.2016 o godz. 21:30.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Natknąłem się dziś w necie, przed chwilą w sumie, na coś takiego:
http://krknews.pl/kibice-wisly-wicep...lopie-dymisji/ To jakaś prowokacja? ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ze strony PS to chyba póki co to zdjęli
Swoją drogą jakiż trzeba mieć tupet, żeby coś takiego wrzucić, bez informacji, kto za tym stoi, ile osób to podpisało, a prezentując jako stanowisko większości kibiców. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Ja .......e. Wezmę trzech znajomych z sektorów A C D i wrzucę tekst w imieniu "kibiców Wisły Kraków". Szczyt bezczelności. ![]()
Ddf
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To jak z listami 11 latki do Premier RP, albo przemalowanym murzynem od Michnika...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Tak czy owak to jakiś "ciepły wrzut",bo wątpie ,żeby jakoś zorgnizowało się tyle sektorów... Chociaż biorąc pod uwagę wydalenie Federowicza,gwizdy przy pozdrowieniach dla Ruchu i kilka innych przypadłości,to jakaś garśc może za tym stać ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2016
Offline |
|
|
Jak ktoś ma do mnie pytania to na pewno znajdzie mój kontakt. Dzwońcie lub piszcie maile. Postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania. Wskazówka: profixhale.pl.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ja osobiście pytań nie mam żadnych. Jedynie chciałem z tego miejsca Panu podziękować, równy z Pana gość. Oby jak najwięcej takich kibiców Wisły!!!
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 26.11.2016 o godz. 05:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
Czy po tym jak się tu ujawniłeś i od czasu sponsoringu Wisły, widać jakiś efekt jeśli chodzi o zainteresowanie Waszą firmą, w ilości kontrahentów itp.? Czy sponsoring tak znanego klubu jak Wisła jest dla Was marketingowo i rynkowo opłacalny, i ewentualnie jak bardzo. Da się zauważyć bezpośrednie przełożenie, czy też jest zbyt wcześnie na osądy? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|