The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2016, 22:34
nesta napisał(a):Wyświetl post
Mówię "jeśli". Na ten temat jest tyle różnych opinii, z różnych źródeł, że moim zdaniem nie ma opcji, aby wina była w 100% po jednej stronie. Może trzeba było jakoś negocjować, aby chociaż został do końca rundy (czyt.: do długiej przerwy). Mam po prostu wrażenie, że można było zrobić więcej, aby go zatrzymać. Nawet kosztem przełknięcia pigułki, że to Legionista, korupter itp. W tej sytuacji najważniejsze jest dobro Wisły.
przecież to Wdowczyk zdecydował się odejść więc co tu negocjować? Miał zadzwonić Szymański i poprosić by się nie wygłupiał z tym odejściem i wnioskiem i niech dalej pracuje, choć tego nie chce? co Wisła miałaby niby mu zaproponować w tych negocjacjach?
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 19.11.2016, 22:58
Kasą nie śmierdzimy. Długów mamy w cholerę....przebija nas Pogoń, Płock czy Nieciecza...
Odpowiedz cytując
SlawekS
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 19.11.2016, 23:24
PvD napisał(a):Wyświetl post
przecież to Wdowczyk zdecydował się odejść więc co tu negocjować? Miał zadzwonić Szymański i poprosić by się nie wygłupiał z tym odejściem i wnioskiem i niech dalej pracuje, choć tego nie chce? co Wisła miałaby niby mu zaproponować w tych negocjacjach?
Chciał odejść bo zrobił niezły wynik i załatwił sobie lepszą robotę czy musiał odejść i przedził kroki zarządu. Z moich źródeł wynika, że raczej to deugie chociaż cholera wie ...
Tak czy inaczej zarząd wiedząc że nie ma kasy na innego trenera powinien zrobić wszystko żeby tego nie stracić. Nie po fakcie dymisji tylko przed.
Odpowiedz cytując
TS&ZKS
Senior Member

Od: 10.2014

Stary 19.11.2016, 23:28
Moim zdanie ma już od wiosny pewną posadke. W innym wypadku nie odszedłby po 15 kolejce ( z możliwościa podjecia pracy w rundzie rewanżowej w innym klubie) tylko poczekałby do przerwy zimowej (wiązałoby się to z bezrobociem w Polsce do lata, ale jednocześnie z wypłatą z Wisły). Dla mnie to oczywiste, ale kto wie. Tak człowiek z honorem nie robi i basta.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 19.11.2016, 23:55
SlawekS napisał(a):Wyświetl post
Chciał odejść bo zrobił niezły wynik i załatwił sobie lepszą robotę czy musiał odejść i przedził kroki zarządu. Z moich źródeł wynika, że raczej to deugie chociaż cholera wie ...
Wisła nie zwolniła go przy fatalnych wynikach więc niby kiedy go chcieli zwolnić?
Cytat:
Tak czy inaczej zarząd wiedząc że nie ma kasy na innego trenera powinien zrobić wszystko żeby tego nie stracić. Nie po fakcie dymisji tylko przed.
czyli co? jak zatrzymać pracownika, który nie chce pracować?
i kto powiedział, że nie ma kasy na nowego trenera?
Ostatnio edytowane przez PvD : 19.11.2016 o godz. 23:58.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 20.11.2016, 00:01
SlawekS napisał(a):Wyświetl post
Chciał odejść bo zrobił niezły wynik i z...
....Nie po fakcie dymisji tylko przed.
Ty sobie jaja robisz, no nie?

To niestety nie jest takie proste, że bierzesz charyzmatyczną legendę klubu i robisz z niej trenera. To przejebanie ciężki kawałek chleba, wymagający lat doświadczenia, warsztatu, siły.
No popatrz. A Smude tak gnoili.

Dobra rada. Wytrzeźwijcie i wpadnijcie jutro.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 20.11.2016 o godz. 00:13.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 20.11.2016, 13:11
Co tam było napisane, tak w skrócie? Coś w stylu wpisów z dzisiejszej nocy?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.11.2016, 21:19
Jeśli zarząd rzeczywiście ma coś na sumieniu w kwestii Wdowczyka, to mam nadzieję, że w skrytości każdy z nich teraz cierpi. Nie twierdzę, że z Wdowczykiem by nie przegrali, ale jestem pewien, że wyglądałoby to inaczej.
Napisz do swojego idola, Meresińskiego, może odkupi Wisłę od złego TS-u

Mam nadzieję, że zrozumiesz kiedyś jaki z Ciebie naiwniak i wtedy w skrytości podejmiesz decyzję żeby się ogarnąć. Jeśli w ogóle jesteś w stanie zrozumieć co się wokół Ciebie dzieje.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.11.2016 o godz. 21:44.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
filoo
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 21.11.2016, 15:50
Dobra, było już o jutrzejszych rewelacjach? Nie chcę się wypuścić, ale jutro jest konferencja dotycząca "projektu marketingowo-sponsorskiego"
Ciekaw jestem co to oznacza. Bo nie chodzi o sponsora, to by było za proste, jednak o projekt?
Ktoś coś gdzieś kogo?
Take me down
To the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Oh, won't you please take me home

G 'n' R
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 21.11.2016, 15:53
filoo napisał(a):Wyświetl post
Dobra, było już o jutrzejszych rewelacjach? Nie chcę się wypuścić, ale jutro jest konferencja dotycząca "projektu marketingowo-sponsorskiego"
Ciekaw jestem co to oznacza. Bo nie chodzi o sponsora, to by było za proste, jednak o projekt?
Ktoś coś gdzieś kogo?
Tylko jakieś przecieki na razie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 21.11.2016, 15:55
Ktoś coś gdzieś kogo?

Akcja z fans4club.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 21.11.2016, 16:51
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Akcja z fans4club.
Znowu ściepa?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Stary 21.11.2016, 17:09
Ktoś coś gdzieś kogo?
https://twitter.com/Fans4Club/status/800704688798564352
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 21.11.2016, 18:58
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Znowu ściepa?
może ściepa na transfer?
Odpowiedz cytując
SMOKE 8541
Member

Od: 04.2016

Stary 21.11.2016, 19:21
Klub sponsorów w stylu klubu 100 sponsorów wspierających dany klub albo coś w stylu Socios ale to raczej odpada albo jakiś inny projekt związany z zaangażowaniem byłych Wiślakówalbo przy okazji coś w temacie miejsca na koszulkach ewentualnie kolejny sponsor lub kolejna zbiórka kasyDużo możliwości jutro wszystko o tej porze będzie wiadomo
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 21.11.2016, 20:07
Oby coś pozytywnego. Zwykła akcja fans4club moze nie byc tak spektakularna jak ostatnia...
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 21.11.2016, 20:08
Zastanawiam się na jaki cel będzie prowadzona zbiórka i czy akcja odbędzie się rzeczywiście w tradycyjnej formie.
Być może będzie odnosiła się do nadchodzących, 10 grudnia derbów Krakowa.

a) W pierwszej akcji Wisły Kraków zbieraliśmy na spłatę zobowiązań
b) Lechia Gdańsk zbierała na biało-zieloną PGE Areną, czyli nadanie swojemu stadionowi, szatni klubowych barw.
c) Górnik Zabrze na nowy strój dla swojej maskotki
d) Ruch Chorzów na budowę siedziby kibiców chorzowskiej drużyny

Ciekawe jak będzie tym razem u nas, klubowy autokar w wiślackich barwach, trójkolorowy stadion, klubowe muzeum, nowa strefa kibica, a może coś bardziej wyszukanego.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 21.11.2016, 20:14
krzaq12 napisał(a):Wyświetl post
Zastanawiam się na jaki cel będzie prowadzona zbiórka i czy akcja odbędzie się rzeczywiście w tradycyjnej formie.
Być może będzie odnosiła się do nadchodzących, 10 grudnia derbów Krakowa.

a) W pierwszej akcji Wisły Kraków zbieraliśmy na spłatę zobowiązań
b) Lechia Gdańsk zbierała na biało-zieloną PGE Areną, czyli nadanie swojemu stadionowi, szatni klubowych barw.
c) Górnik Zabrze na nowy strój dla swojej maskotki
d) Ruch Chorzów na budowę siedziby kibiców chorzowskiej drużyny

Ciekawe jak będzie tym razem u nas, klubowy autokar w wiślackich barwach, trójkolorowy stadion, klubowe muzeum, nowa strefa kibica, a może coś bardziej wyszukanego.
e) Pomoc Akadami Piłkarskiej.

Zaznaczam, że właścicielem Wisły jest TS Wisła a co za tym idzie wchodzi w to jeszcze AP oraz m.in sekcja koszykówki, a cele jak i nagrody są zróżnicowane.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 21.11.2016, 20:41
Myślałem o tym, ale celowo nie wpisałem tego gdyż nie tak dawno były już dwie spontaniczne akcje na rzecz AP i osobiście obawiam się o powodzenie 3 w stosunkowo krótkim czasie.
Nie znaczy to oczywiście, że nie popieram takiej inicjatywy, wręcz przeciwnie.
Jeśli pojawią się atrakcyjne nagrody to może wypalić. Np budowa profesjonalnego boiska dla akademii lub czegoś w rodzaju centrum treningowego na terenach TS-u.
Odpowiedz cytując
SMOKE 8541
Member

Od: 04.2016

Stary 21.11.2016, 21:22
f) Socios Ostatnio do Wisły zawitał Hiszpan jako nowy dyrektor sportowy więc możliwe że Wisła będzie chciała stworzyć z małą pomocą Hiszpana projekt zbliżony do Socios który pozwoli kibicom wspomóc finansowo klub w zamian z korzyściami przywilejami dla kibiców którzy wspomogą klub. Samo hasło jest ciekawe Wiślacka Drużyna... czyli kibice team Sobolewskiego czy powrót byłych Wiślaków w nowej roli Jedno jest pewne szykuje się ciekawy wtorek i oby jutrzejsza akcja była duuużym magnesem dla nowych sponsorów
Ostatnio edytowane przez SMOKE 8541 : 21.11.2016 o godz. 21:30.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 21.11.2016, 21:26
Natknąłem się dziś w necie, przed chwilą w sumie, na coś takiego:

http://krknews.pl/kibice-wisly-wicep...lopie-dymisji/

To jakaś prowokacja?
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.11.2016, 21:32
Vinci napisał(a):Wyświetl post

To jakaś prowokacja?
Tak,ze strony Pana Migi
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 21.11.2016, 21:58
Ze strony PS to chyba póki co to zdjęli

Swoją drogą jakiż trzeba mieć tupet, żeby coś takiego wrzucić, bez informacji, kto za tym stoi, ile osób to podpisało, a prezentując jako stanowisko większości kibiców.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 21.11.2016, 22:00
Vinci napisał(a):Wyświetl post

To jakaś prowokacja?
Co za ....a!

Ja .......e. Wezmę trzech znajomych z sektorów A C D i wrzucę tekst w imieniu "kibiców Wisły Kraków".

Szczyt bezczelności.
Ddf
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 21.11.2016, 22:07
To jak z listami 11 latki do Premier RP, albo przemalowanym murzynem od Michnika...
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 22.11.2016, 20:50
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
To jak z listami 11 latki do Premier RP, albo przemalowanym murzynem od Michnika...
Nie lepszy jak pisali inni wcześniej....
Tak czy owak to jakiś "ciepły wrzut",bo wątpie ,żeby jakoś zorgnizowało się tyle sektorów...
Chociaż biorąc pod uwagę wydalenie Federowicza,gwizdy przy pozdrowieniach dla Ruchu i kilka innych przypadłości,to jakaś garśc może za tym stać
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
kt77
Junior Member

Od: 06.2016

Stary 26.11.2016, 04:12
Jak ktoś ma do mnie pytania to na pewno znajdzie mój kontakt. Dzwońcie lub piszcie maile. Postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania. Wskazówka: profixhale.pl.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 26.11.2016, 05:52
kt77 napisał(a):Wyświetl post
Jak ktoś ma do mnie pytania to na pewno znajdzie mój kontakt. Dzwońcie lub piszcie maile. Postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania. Wskazówka: profixhale.pl.
Ja osobiście pytań nie mam żadnych. Jedynie chciałem z tego miejsca Panu podziękować, równy z Pana gość. Oby jak najwięcej takich kibiców Wisły!!!
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 26.11.2016 o godz. 05:53.
Odpowiedz cytując
foxtrot_green
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 26.11.2016, 17:57
Ogromny szacunek dla Pana.
Odpowiedz cytując
cierpliwy
Member

Od: 06.2013

Stary 26.11.2016, 21:22
Ja mam pytanie, poprzez forum, może się uda.
Czy po tym jak się tu ujawniłeś i od czasu sponsoringu Wisły, widać jakiś efekt jeśli chodzi o zainteresowanie Waszą firmą, w ilości kontrahentów itp.? Czy sponsoring tak znanego klubu jak Wisła jest dla Was marketingowo i rynkowo opłacalny, i ewentualnie jak bardzo. Da się zauważyć bezpośrednie przełożenie, czy też jest zbyt wcześnie na osądy?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów