The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.11.2016, 22:38
Prezydentowa napisał(a):Wyświetl post
Twoja wypowiedź jest tak merytoryczna, że aż ne da się jej przeczytać z powodu wykropkowanych bluzgów. SKumaj, że nie wszyscy mają takie samo zdanie jak Ty. I ja nie widziałam tu szczucia klubu tylko wyrażanie OPINII, że nasz zarząd nie zmierza w dobrym kierunku. I - wyobraź sobie - mają prawo do takiej opinii. A Ty szczekasz jak po.......ony na nich, bo jedynie Twoje zdanie jest słuszne.
Widze, ze twoje szczekanie rowniez wykropkowane. Witam w klubie

I zrozum jedno. Nie jestes na forum rasowych jamnikow, gdzie mozesz sobie dowoli kpic czy wytykac uzytkownikom, ze ich pupil ma ogon podwiniety od dupy strony.
Jestes na forum kibicow Wisly i nie kazdy kibic ma wyjebane na swoj ukochany klub i nie kazdy kibic bedzie sie godzil na bezpodstawne szkalowanie Wisly czy ludzi z nia zwiazanych. Musisz zrozumiec, ze pasuje liczyc sie ze slowami i z dupy osądami...bo inaczej moze Cie spotkac po prostu reakcja.

Ps:
To tyle z mojej strony. Baw się dobrze.
Z pozdrowieniami. Jżs!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 15.11.2016 o godz. 23:59.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 15.11.2016, 23:55
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Jestes na forum kibicow Wisly i nie kazdy kibic ma wyjebane na swoj ukochany klub i nie kazdy kibic bedzie sie godzil na bezpodstawne szkalowanie Wisly czy ludzi z nia zwiazanych. Musisz zrozumiec, ze pasuje liczyc sie ze slowami i z dupy osądami...bo inaczej moze Cie spotkac po prostu reakcja.
Dobrze rozumiem, że jak ktoś uważa, że Wdowczyk mógł mieć podstawy do zakończenia współpracy i ma wątpliwości co do wiarygodności naszego zarządu, to znaczy, że ma wyjebane na klub? To bardzo ciekawe.
Jakie szkalowanie Wisły? Szkalowanie to może być to, co wysmarowała Wyborcza. Czyli ewidentne przerysowywanie faktów i pokazywanie Wisły w jak najgorszym świetle. I na to nie można pozwolić. Ale tu jest forum i nie służy ono do tego, żeby się klepać po pupkach w towarzystwie wzajemnej adoracji, ale służy do dyskusji. Nie wydaje mi się, żeby obowiązkiem kibica było gnojenie Wdowczyka i trzymanie na siłę strony zarządu, bez względu na to, jaka jest prawda.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 16.11.2016, 01:41
Wdowczyk to niech wypupcza sprzedawczyk jeden. Ja temu czlowiekowi nie ufam w zadnym wypadku. Sprzedawal mecze na umur a teraz olal nawet nie nas kibicow nawet nie klub nawet nie Wisle... ale olał swoich piłkarzy. Bez honoru i tyle. Naopowiadal bzdur na konferencjach, patetyczne cytowanie hymnu... i okazlo sie po raz kolejny ze to zwykly sprzedawczyk. Co ciekawe te bajki ktore opowiadal polowa kibicow jeszcze kupuje to jest zenujace jak ludzie daja sobie grac i manipulowac na emocjach. Szkoda słów. Krzyż na droge sprzedawczykowi.
NIGDY WIECEJ LEGIONISTOW I WARSZAWIAKOW W WISLE!
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
dmc
Member

Od: 10.2014

Stary 16.11.2016, 11:07
Ty byś pracował za darmo w jakiejkolwiek firmie ? Tylko dlatego, że mają wypłaty dla wszystkich a dla Ciebie nie ?
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 16.11.2016, 11:14
dmc napisał(a):Wyświetl post
Ty byś pracował za darmo w jakiejkolwiek firmie ? Tylko dlatego, że mają wypłaty dla wszystkich a dla Ciebie nie ?
....a, a wiadomo czy rzeczywiście pracował za darmo? Był, jest i będzie .....m i sprzedawczykiem - nie wyczyści się nigdy z tego pokorupcyjnego syfu choć miał dużą szansę na to, żeby mocno ocieplić swoje imię. Jak chciał odejść to mógł to zrobić po 20.kolejce a nie przed być może decydującymi dla tego sezonu meczami.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 16.11.2016, 11:40
dmc napisał(a):Wyświetl post
Gdyby Wdowczyk chciał, to mógłby tutaj pracować "za darmo" nawet przez pół rundy.

p.s. za darmo pracowac w PL nie da się. Wszystko regulują umowy, a kwota i tak koniec konców wyladuje na koncie wdowczyka tyle ze powiekszona o odsetki.
no ale jestem w stanie Wdowca, starego sprzedawczyka zrozumiec, ze miał tak wysokie koszta zycia (mieszkanie i fura płacone przez klub) i ze nie moze sobie pozwolić z oczekiwaniem na wpłate hajsu bo na koncie, stara sprzedajna menda nie ma nic.
Tak to rozumiem rozgorycznie trenera.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 16.11.2016, 12:11
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Gdyby Wdowczyk chciał, to mógłby tutaj pracować "za darmo" nawet przez pół rundy.

p.s. za darmo pracowac w PL nie da się. Wszystko regulują umowy, a kwota i tak koniec konców wyladuje na koncie wdowczyka tyle ze powiekszona o odsetki.
no ale jestem w stanie Wdowca, starego sprzedawczyka zrozumiec, ze miał tak wysokie koszta zycia (mieszkanie i fura płacone przez klub) i ze nie moze sobie pozwolić z oczekiwaniem na wpłate hajsu bo na koncie, stara sprzedajna menda nie ma nic.
Tak to rozumiem rozgorycznie trenera.
Ale chyba nie rozmawiamy o tym, czy mógłby pracować za darmo... Jak ktoś podpisuje kontrakt, to wypłaca się to, co jest tam zapisane(bez szemrania). Inaczej ktoś taki jest sk*rwysynem i oszustem, który nie powinien pełnić funkcji dyrektorskich. Dobrze, że sprawą zajmie się PZPN(bo Wdowiec na 99% złożył tam już dokumenty, wiadomo że takie decyzje trzeba przyklepać). Dziwi bierność klubu, bo skoro racja po ich stronie, to gdzie działania, konkretne działania?

P.S - I chyba nie chodzi o to, żeby ktoś z kimś ciągał się po sądach. Widać dla niektórych jest to normalne, dla mnie nie. Niektórzy, to mają logikę szefów korporacji. Umowa jest, ale jej nie przestrzegamy i nie płacimy, a pracownicy niech się z nami sądzą. Dobrze wiedzieć, że bogacze na forum. Obyście firm nie zakładali .
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 16.11.2016, 12:17
Obecny zarząd nie zatrudniał Dariusza Wdowczyka, nie podpisywał z nim żadnych umów ani też nie ustalał wysokości kontraktu.

Ten śmieć razem z pozostałym bajzlem został pozostawiony przez poprzedników i obecny zarząd robi co może by to ogarnąć.
Ostatnio edytowane przez element : 16.11.2016 o godz. 12:23.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 16.11.2016, 12:29
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Ale chyba nie rozmawiamy o tym, czy mógłby pracować za darmo... Jak ktoś podpisuje kontrakt, to wypłaca się to, co jest tam zapisane(bez szemrania). Inaczej ktoś taki jest sk*rwysynem i oszustem, który nie powinien pełnić funkcji dyrektorskich. Dobrze, że sprawą zajmie się PZPN(bo Wdowiec na 99% złożył tam już dokumenty, wiadomo że takie decyzje trzeba przyklepać). Dziwi bierność klubu, bo skoro racja po ich stronie, to gdzie działania, konkretne działania?
A to Ty nie pamietasz ile razy przegrywaliśmy wygrane sprawy?
Przeciez ostatnio, sprawa Cierzniaka - Mam wrazenie ze nasi po fakcie tylko potrafia oswiadczenia pisać. Taki jamnik co szczeka za zamkniętą bramą, a jak się ją otworzy to spieprza gdzie popadnie.

p.s. Element - Wdowczyk kase wypłaca S.A. a nie zarząd.

wg. tego co napisaleś wychodzi na to ze nowy Zarząd jak zobaczył umowe Wdowczyka to sie przestraszył i chciał z niej zejsc jak najszybciej. Opcje były dwie- Wdowiec odchodzi sam bez odszkodowania, Wdowiec odchodzi sam z odszkodowaniem. Wybrano opcję nr 2 i nie płacono mu pensji, co mądre nie jest bo i tak tą pensje wraz z odsetkami mu zapłacą, a i piarowo strzał w stope, najpierw mówimy ze spłacamy wszystkich a potem takie kwasy. Każdy godny trener teraz zastanowi sie dwa razy przed przyjeciem oferty Wisły, wszak skąd moze mieć pewność ze i z nim nie zachowają sie podobnie?
KLASA.
słowo klucz którego brakuje od tego sezonu na kazdej plaszczyznie
E: nie literowka ale masz racje. Klasy brakuje nie od dziś.
a kasy brakuje kazdemu.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 16.11.2016 o godz. 13:37.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 16.11.2016, 13:34
KLASA.
słowo klucz którego brakuje od tego sezonu na kazdej plaszczyznie
Nie no, wcześniej był Wersal, że przypomnę Mandziarę, niepłacone kontrakty i faktury, wiślacki "klub Kokosa" załozony przez Bednarza, maksymalnie wieśniackie zwalnianie trenerów (praktycznie wszystkich w całej historii TeleFoniki), zakazy stadionowe dawane od czapy przez łysą pałę...

Chyba że to po prostu literówka i chciałeś napisać, że brakuje KASY. Ale to też nie od tego sezonu.

Nie wiem czego oczekujecie, ale ewidentnie 99% piszących tutaj nie ogarnia sytuacji. Chrzanicie coś o złym zarządzie kiedy realną perspektywą do niedawna był brak możliwości dokończenia sezonu i czwarta liga. I co chwila jakiś mózg stiwerdza, że potrzebny nam bogaty właściciel i nic że chętnych nie ma i pewnie od dawna nie było.

Czytam te brednie i naprawde nie wiem skąd się urwaliscie i czy naprawdę wszyscy macie pamięć złotej rybki. A najlepszy jest nesta, pierwszy fan Meresińskiego który do końca wierzył w idiotyczne zapewnienia, a teraz jest wielce zatroskany. Może gdyby Twój idol nie wyprowadził 500 tys. to byłoby na wypłaty dla Wdowczyka? Taka sugestia, może lepiej zamilknij w temacie.

Dobrze rozumiem, że jak ktoś uważa, że Wdowczyk mógł mieć podstawy do zakończenia współpracy i ma wątpliwości co do wiarygodności naszego zarządu, to znaczy, że ma wyjebane na klub? To bardzo ciekawe.
Jakie szkalowanie Wisły? Szkalowanie to może być to, co wysmarowała Wyborcza. Czyli ewidentne przerysowywanie faktów i pokazywanie Wisły w jak najgorszym świetle. I na to nie można pozwolić. Ale tu jest forum i nie służy ono do tego, żeby się klepać po pupkach w towarzystwie wzajemnej adoracji, ale służy do dyskusji. Nie wydaje mi się, żeby obowiązkiem kibica było gnojenie Wdowczyka i trzymanie na siłę strony zarządu, bez względu na to, jaka jest prawda.
Chcesz wiedzieć jaka jest prawda? To proste - mamy olbrzymie długi po TeleFonice, brak jakichkolwiek struktur i trzeba wszystko budować od zera, albo nawet poniżej, jak w przypadku wizerunku klubu.
Nie ma mowy o towarzystwie wzajemnej adoracji kiedy Wy wszycy nie bierzecie pod uwagę podstawowych faktów - na przykład naszej sytuacji organizacyjno - wizerunkowo - finansowej. Czujesz się mądrzejsza krytykując obecny Zarząd za skutki wieloletnich zaniedbań poprzedniego właściciela których kulminacją była sprzedaż Wisły skazanemu za oszustwa cwaniakowi bez kasy? Który przy okazji wyprowadził z i tak zadłużonego klubu pieniądze.

Otóż nie jesteś ani mądra, ani bezstronna, pokazujesz tylko że masz pamięć muszki owocówki skoro wystarczyło kilka zwycięstw i ciszy medialnej wokół klubu żebyś zapomniała w co TS musiał wdepnąć.
Wiesz co jest sukcesem? Że prawdopodobnie dostaniemy licencję bez większych problemów.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.11.2016 o godz. 13:58.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 16.11.2016, 13:56
wolfy napisał(a):Wyświetl post

Chcesz wiedzieć jaka jest prawda? To proste - mamy olbrzymie długi po TeleFonice, brak jakichkolwiek struktur i trzeba wszystko budować od zera, albo nawet poniżej, jak w przypadku wizerunku klubu.
Ale to wie każdy. Ale jaka jest prawda w przypadku konfliktu na linii Wdowczyk - Zarząd? Kto mówi prawdę? Zarząd - że trener nie miał podstaw do rozwiązania umowy i nie wywiązywał się z obowiązków. Czy Może Wdowczyk - że komunikacja z Zarządem i ich styl prowadzenia tego biznesu są lekko...nieprofesjonalne? O to tu się rozchodzi. A nie o długi.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 16.11.2016, 14:01
O to tu się rozchodzi. A nie o długi.
Szczerze mówiąc nie wiem nawet jak na to odpowiedzieć.

Zdajesz sobie sprawę, że długi muszą być spłacane przez co brakuje pieniędzy? Że TS dostał w spadku po TeleFonice kontrakty (również Wdowczyka) które nie bilansują się z przychodami?

Ale jeśli faktycznie chodzi Ci o biedę jakiej zaznał tu Wdowczyk, to załóż mu jakiś fanpejdż czy coś...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 16.11.2016, 14:11
Wychodzi na to, że zarząd zachowałby się profesjonalnie zaciągając kolejny dług, byle tylko handlarz miał zapłacone w terminie.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 16.11.2016, 14:21
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Wychodzi na to, że zarząd zachowałby się profesjonalnie zaciągając kolejny dług, byle tylko handlarz miał zapłacone w terminie.
widzisz.
Ja uwazam ze rozsadniej dac mu 40 tys w łape i kopa w dupe teraz
niz sie z nim jebac i włoczyc po sądach, i dac mu 40 000 + odsetki.( a odsetki od takiej kwoty są dosc spore)

Tak czy siak jak zarzad kasy nie ma, to bedzie musiał hajs zorganizowac, a każdy kolejny dzien to narastające złotówki.

p.s. Patrzac na lata wstecz, lepsze było by wg. Ciebie spłacenie Genkowa od razu czy walczenie z nim tyle czasu? Tak samo sprawa ma sie z Jovanicem i resztą, która ograła nas w sądzie.
No ale to tylko moje zdanie.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 16.11.2016, 14:29
widzisz.
Ja uwazam ze rozsadniej dac mu 40 tys w łape i kopa w dupe teraz
niz sie z nim jebac i włoczyc po sądach, i dac mu 40 000 + odsetki.( a odsetki od takiej kwoty są dosc spore)

Tak czy siak jak zarzad kasy nie ma, to bedzie musiał hajs zorganizowac, a każdy kolejny dzien to narastające złotówki.

p.s. Patrzac na lata wstecz, lepsze było by wg. Ciebie spłacenie Genkowa od razu czy walczenie z nim tyle czasu? Tak samo sprawa ma sie z Jovanicem i resztą, która ograła nas w sądzie.
No ale to tylko moje zdanie.
OK, ale Ty zakładasz że my to 40 tys. mamy (pomijając juz, że tu pewnie o wiele więcej pieniedzy chodzi). Kontrakty trenerów i piłkarzy mają zero pokrycia w przychodach klubu, nawet nie wliczając w to długów zostawionych przez Cupiała (jakieś 10 baniek). To samo dotyczyło Genkowa i resztę trupów w szafach które kolejno z nich wypadają.
A priorytetem było otrzymanie licencji i nie będę tłumaczył dlaczego...

Pisanie tutaj przez niektórych o honorze etc. jest kuriozalne, bo to nie TS zatrudniał Wdowczyka ani żadnego z jego poprzedników (za których zwolnienie też trzeba było płacić). To Cupiał bawił się w zatrudnianie i zwalnianie trenerów wedle własnego widzimisię na konto Wisły.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.11.2016 o godz. 14:40.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 16.11.2016, 14:40
Szprotson - zaciągnięcie kolejnego długu (oprocentowanego) by spłacić dług?

Ps. Ufam zarządowi, Wdowczyk zapewne nie ma podstaw do rozwiązania kontraktu a moje powyższe posty są czysto hipotetyczne.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 16.11.2016 o godz. 14:44.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 16.11.2016, 14:48
serek - oczywiscie ze tak, bo koniec końców My mu musimy zapłacić.
Wiec dla mnei sprawa skonczyła by sie w excelu - pozyczka + spłata pozyczki musi byc mniejsza niż zaległa kwota+odsetki.

poki co jestesmy w sytuacji przegrany przegrany,bo nie mamy kasy a i tak ją musimy zapłacić.
ale ktoś w sumie obiecywał sponsora....ale co tam, ważne ze klub nie upadł, a to ze niektorzy zrealizowali swój plan o którym bylo wiadome juz jakis czas temu...

Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 16.11.2016, 14:56
Ja myślę, że część tu obecnych nie zdaje sobie sprawy z tego, że niektóre z góry przegrane sprawy lądują przed sądem nie z powodu jakiejś naiwnej wiary w to, że my je wygramy, tylko po to, żeby długi "rolować", odciągając w czasie ich wymagalność.

No więc czasem wybór nie polega na tym czy dać Iksińskiemu 40 tys. od razu, czy 40 tys. za chwilę z odsetkami, tylko na tym, czy dać Iksińskiemu czy Igrekowskiemu. A jeśli (nie)danie Iksińskiemu od razu wiąże się tylko z kosztem odsetek (i ew. postępowania), a (nie)danie Igrekowskiemu wiąże się z możliwością rozwiązania przez niego kontraktu i utraty piłkarza ze składu oraz możliwości sprzedania go w następnym okienku transferowym za rozsądną cenę, to trzeba wybrać Igrekowskiego. Tak po prostu.
Odpowiedz cytując
tomek4489
Junior Member

Od: 09.2016

Stary 16.11.2016, 15:12
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Ja myślę, że część tu obecnych nie zdaje sobie sprawy z tego, że niektóre z góry przegrane sprawy lądują przed sądem nie z powodu jakiejś naiwnej wiary w to, że my je wygramy, tylko po to, żeby długi "rolować", odciągając w czasie ich wymagalność.

No więc czasem wybór nie polega na tym czy dać Iksińskiemu 40 tys. od razu, czy 40 tys. za chwilę z odsetkami, tylko na tym, czy dać Iksińskiemu czy Igrekowskiemu. A jeśli (nie)danie Iksińskiemu od razu wiąże się tylko z kosztem odsetek (i ew. postępowania), a (nie)danie Igrekowskiemu wiąże się z możliwością rozwiązania przez niego kontraktu i utraty piłkarza ze składu oraz możliwości sprzedania go w następnym okienku transferowym za rozsądną cenę, to trzeba wybrać Igrekowskiego. Tak po prostu.
w końcu ktoś bardzo dobrze to napisał!
Odpowiedz cytując
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 16.11.2016, 19:13
MaLk napisał(a):Wyświetl post

Tak na marginesie, to gdybym ja był na miejscu osoby decydującej o tym, w którą stronę pociągnąć tą za krótką wciąż kołdrę, czyli czy zapłacić powiedzmy przykładowemu Sadlokowi, czy Wdowczykowi (oczywiście to wszystko moja czysta spekulacja, bo jak było w rzeczywistości oczywiście nie wiem, podobnie jak zapewne wszyscy tu dyskutujący) to moje kalkulacje byłyby identyczne: zapłaciłbym Sadlokowi, oceniając, że rozwiązanie kontraktu przez Wdowczyka jest daleko mniej prawdopodobne, po prostu nie spodziewałbym się jednak, że wywinie taki numer, bo przecież ta robota spadła mu z nieba i to głownie jemu powinno zależeć, żeby tu wciąż być.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 16.11.2016, 20:46
Mi tam Wdowczyka żal , bo to dobry trener , który nas dwukrotnie wyprowadził z regresu. Po tych wszystkich wtopach włodarzy Wisły , kiedy to bo ich nieudolnych decyzjach musieliśmy płacić kary,odszkodowania itd. ,to wcale bym sie nie zdziwił ,że i tym razem zarząd coś zrobił na co Wdowzyk nie mógł przystać.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 17.11.2016, 11:31
masada napisał(a):Wyświetl post
Tak na marginesie, to gdybym ja był na miejscu osoby decydującej o tym, w którą stronę pociągnąć tą za krótką wciąż kołdrę, czyli czy zapłacić powiedzmy przykładowemu Sadlokowi, czy Wdowczykowi (oczywiście to wszystko moja czysta spekulacja, bo jak było w rzeczywistości oczywiście nie wiem, podobnie jak zapewne wszyscy tu dyskutujący) to moje kalkulacje byłyby identyczne: zapłaciłbym Sadlokowi, oceniając, że rozwiązanie kontraktu przez Wdowczyka jest daleko mniej prawdopodobne, po prostu nie spodziewałbym się jednak, że wywinie taki numer, bo przecież ta robota spadła mu z nieba i to głownie jemu powinno zależeć, żeby tu wciąż być.
dokladnie, plus takiego Sadloka mozna sprzedac za jakies pieniadze a za trenera nie wezmie sie zadnych pieniedzy (no moze jakies drobne jak Korona dala za Bartoszka).
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 17.11.2016, 11:38
As napisał(a):Wyświetl post
dokladnie, plus takiego Sadloka mozna sprzedac za jakies pieniadze a za trenera nie wezmie sie zadnych pieniedzy (no moze jakies drobne jak Korona dala za Bartoszka).
Oczywiscie ze macie racje.
Tak samo miała się sytuacja np. z Genkowem
A nie, jego jednak nie opłaciło się trzymać.....

p.s. pisanie o zaskoczeniu ze Wdowiec moze taki numer wykonac tutaj nie jest adekwatne, no ale fakty sa takie ze Wdowiec s.......ił a my mu lecimy kasę.

Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 17.11.2016, 12:40
Pierwszy raz zgadzam się z SKWK. Smutne, bo Wdowczyk mógł skończyć lepiej
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 17.11.2016, 13:38
A ja w to nie wierze i tyle ,wolno mi
Pewnie prawda leży gdzieś pośrodku...

Przepraszam,że nie w temacie ,ale chciałbym zapytać ,co się dzieje z tematem meczowym,bo pojutrze mecz ,a tu cisza....
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 17.11.2016, 13:46
Sa ludzie ktorzy wola wierzyc sprzedawczykowi... ktory przeciez "ma ambicje i latwo sie pisze takie rzeczy ale on nie jest tu dla pieniędzy"
Ok
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
situs
Junior Member

Od: 08.2013

Stary 17.11.2016, 14:53
Akurat skwk nie bardzo wierzę.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 17.11.2016, 15:05
http://skwk.pl/pilkanozna/12-wazne-p...go-gracza.html

A ja nie wierzę Wdowczykowi.
Ostatnio edytowane przez heoij : 17.11.2016 o godz. 15:11.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 17.11.2016, 15:12
heoij napisał(a):Wyświetl post
A ja nie wierzę Wdowczykowi.
Akurat jemu to nie ma co wierzyć, nawet pomijając lata korupcyjnych oszustw wystarczy przypomnieć co niedawno mówił na konferencjach u nas. Nawet warszawscy dziennikarze mieli polew cytując jego patetyczne teksty o ambicji i szacunku do klubu etc.

Śliski gość. Niektórzy to mają idoli.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów