The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wislak35
Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.11.2016, 13:37. Jubiler Kraków okolice
Szukam jubilera w Krakowie ale może być tez w okolicach, taniego i DOBREGO w celu zakupu obrączek ślubnych oczywiscie nie interesuja mnie Aparty i Kruki.... Może ktoś z was poleci mi jakiegos fachowca ?
Odpowiedz cytując
Marcinkrakwoj
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 13.11.2016, 20:56
Wislak35 napisał(a):Wyświetl post
oczywiscie nie interesuja mnie Aparty i Kruki....
Ja też w temacie jestem, ale dlaczego w sumie nie aparty i kruki?

Opowiem Ci coś.
Zaręczałem się w styczniu, od roku narzeczona dawała znaki jaki pierścionek ją interesowałby. No i spodobał się jej jeden, dodatkowo fartem od lokalnego jubilera - Węc na Bieżanowie. Spodobał się jej taki jak jej koleżanka pokazywała. Już miałem kupować, chwała Bogu narzeczony koleżanki wcześniej kupił i się zaręczał. Z opowiadań narzeczonej - jak zobaczyła ten pierścionek to aż jej szczena opadła z wrażenia - w negatywnym sensie.

Ułaziłem się na Podhalu i po Krakowie u lokalnych jubilerów, ale w końcu wybrałem - i to trafnie - pierścionek z YES. Nie dość że znaleźli mi mniejszy wymiar, niż był do wyboru na necie, dodatkowo -10% rabatu (bo mieli błąd na stronie) to mega szybka wysyłka. Dodam, że pierścionek za ponad 2 koła.

Najpierw miałem stracha, bo poczytałem komentarze na necie, że sieciowe pierścionki się rozwalają i problemy z gwarancją, na tą chwilę po prawie roku - odpukać - wygląda zarąbiście.

Natomiast na początku jako zwolennik lokalnych jubilerów teraz jestem umiarkowanym pesymistą, byłem teraz na Targach Ślubnych na Klimeckiego tydzień temu - Jaracz i inni daleko za Yes jeżeli chodzi przynajmniej o design i kategorię - cena/wygląd.

Ale tak jak wspomniałem - jestem na kupnie i jak ktoś poleci jakiegoś lokalnego to chętnie tam polecę na przymiarki itp.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 14.11.2016, 11:25
Apart i Kruk czemu nie? Bo jest drogo zwyczajnie.

Pierścionki jeszcze spoko, można trafić na promocje jak się poszuka posprawdza to wychodzi ok.

Obrączki jednak to inna historia. Tak naprawdę aby porównywać bierzesz pod uwagę główne czynniki ceny, próbę, wagę, usługę wykonania. Wagi w Apartach itp najczęściej nie podają i tu jest najciężej porównywać. Ja swoje obrączki mam z Dimond Sky i jak swoje polecam tak po późniejszych przebojach znajomych już nie. Na Wiślnej po prawej idąc od rynku jest miły Pan jubiler Rubin i ostatnio jak coś złotego to u niego kupuję ale obrączki nie wiem jak robi. Najtaniej za obrączki wychodziło na Zwierzynieckiej w Silver-Pol ale jakoś mi nie podobały się wzory.

Obrączki polecam zrobić z soczewką, droższe ale wygodne.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów