|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wdowczyk sprzedawczyk nigdy nie powinien pracowac w naszym klubie. Warszawska łajza !
Ostatnio edytowane przez Dariook : 10.11.2016 o godz. 22:13.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jakis debil
Powaznie to huj to tak naprawde wie. Ja nie wiem.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 10.11.2016 o godz. 22:19.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ciekawe czy wcześniej Dariusz sie pożegnał z Maćkiem i Krzysiem, którzy pojechali wcześniej na zgrupowanie czy ich olał. W sumie tak słabo się dowiedzieć o stracie trenera na zgrupowaniu repry. Był ktoś na spotkaniu z piłkarzami w galerii? były pytania o byłego trenera?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Cała otoczka tego odejścia jest mocno podejrzana i pewnie nigdy nie wyjdzie na światło dzienne o co tak naprawdę poszło. Szkoda tylko, że odbywa się to wszystko w momencie, kiedy praktycznie wyszliśmy na prostą przynajmniej piłkarsko. Strach pomyśleć jak na brak Wdowczyka zareagują teraz piłkarze, których sam bronił przez tyle meczów, mimo iż grali piach.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
SEREK "zonk" w sensie sprawa, która powoduje negatywne emocje gromadzące się wokół nas, macie racje, ja zawsze to podkreślałem, że my kibice: UJA WIEMY, nie wiemy i się nie dowiemy co było kością niezgody, tak samo jak nie dowiemy się czy Sobol wypłacił liścia Frankowskiemu w Atenach...
Fakty są takie,ze zarzad nie jes wiarygodny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Widzisz, właśnie tyle co 90% tych co chodzą teraz na mecze i setki tysięcy tych co czytali o tym na onetach, interiach i innych tego typu tablicach. Info poszło w świat... Ty zapewne, wiesz tyle co ci, których znasz. Ale błoto się przykleiło i skutki tego w mniejszy lub większy sposób widać na bandach reklamowych na stadionie, w stopce głównej www i na koszulkach meczowych. Nikt z tym błotem nie walczy, albo walczy zbyt słabo.
![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
|
|
Member
Od: 04.2016
Offline |
|
100% Racji Zarząd zaczyna początki są trudne ale obiecujące 3 sponsorów i Hiszpan jako człowiek odpowiadający za pion sportowy w ciągu kilku miesięcy brak sponsora na koszulki możliwe że w oczekiwaniu na ewentualną decyzje inwestora albo większego sponsora Na razie można tylko przypuszczać i się tylko zastanawiać o co naprawdę poszło na linii Wdowczyk - Zarząd Warto pamiętać że Wdowczyk jeszcze kilka tygodni wychwalał Zarząd teraz narzeka i oczernia Zarząd serek.c2 200% Racji w tym co napisałeś wcześniej
Ostatnio edytowane przez SMOKE 8541 : 10.11.2016 o godz. 22:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
cudlaty jakie to opinie, które się sprawdzają na temat zarządu do Ciebie docierają ? Możesz walić konkretami, czy w stylu wiem, ale nie powiem albo udaje, że wiem. Nie odbieraj tego jako chęci dopierdalania się do Ciebie, po prostu pytam z ciekawości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Co wiem? To samo co większość tutaj, o czym poczytasz na tym forum i tylko szkopuł w tym, że różnie TO jest odbierane przez różne osoby i akurat się tak tu zdarza, ze punkt widzenia zależy tu, od miejsca w jakim się siedzi na trybunach Ot taki ciekawy przypadek ![]() ![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Zarząd Wisły Kraków to banda nieudaczników i muszą przegrać każdy proces o kasę w sądzie. To jest jedyna stała w tym klubie.
Za jakiś rok będziemy czytać jak to trzeba zapłacić Wdowczykowi kasę i odsetki. Co do wypowiedzi do prasy może po prostu zachowywał się porządnie i nie chciał w mediach robić burzy. A może udawał idiotę i czekał na to, aż zaległości sięgną 3 miesięcy. Tego się nie dowiemy. Szkoda bo piłkarsko wychodziliśmy na prostą a teraz obawiam się, że wracamy do degrengolady. Nie wiem czy znajdzie się jakikolwiek chociaż średni szkoleniowiec zdesperowany na tyle żeby poprowadzić Wisłę Kraków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Słuchaj, a poprzedni zarząd niby jaki był ? Powiedz mi co można zrobić mając ogromne długi ? Nie ma z czym poszaleć, to nie szaleją. Obiecanki... prawda jest taka, że ludzie chcą takowe słyszeć, bo inaczej jest wielka tragedia (patrz co się dzieje przed każdymi wyborami), a może te obiecanki miały, mają jakieś podłoże ? Owszem może zarząd popełnił gdzieś błąd, może Wdowczyk zachował się jak Radzio 1 bramkarz Legii tego nie wiemy. Pamiętaj jedno, że kij zazwyczaj ma dwa końce i Dariusz mógł się po tych wynikach poczuć znacznie pewniej i sam zmieniać jednak stosunek. Nie wierze jednak, że zarząd działa świadomie na szkodę klubu bądź odpierdala fuszerkę bo tak.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2016
Offline |
|
|
Tragedia jakby co najmniej legenda Wisły jakaś odeszła z klubu . Odszedł tylko marny trener może profesjonalista ale w latach 90 tych kiedy święcił triumfy i tak głównie pamiętany i wspominany z handlowania meczami Dzisiaj pamiętany z największego sukcesu jakim jest 10 miejsce w tabeli eksperymentów ze składem w obronie ,zakłamania i amatorskiego zachowania .Jedno jest pewne odejście Wdowczyka sprzedawczyka który nigdy nie powinien pracować w Wiśle może wyjść tylko na zdrowie wszystkim.
Ostatnio edytowane przez SMOKE 8541 : 10.11.2016 o godz. 23:10.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Już nie pierd że marny trener, trenerem był co najmniej dobrym co nie raz udowodnił. Był i jest łajża warszawską z innych względów... Chciałbym że udupili kiedyś ległą i polonię za przekręty z nim bo wtedy go najbardziej znienawidziłęm, jak robił wały siedząc na ławce legii i polonii.... |
|
|
|
Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
7 porażek z rzędu jest wynikiem historycznym, więc mimo wszystko odchodzi człowiek legenda. A wszystko przez to, że ktoś sobie Mójtę wymyślił. sportowo się dźwignęliśmy - to organizacyjnie Klub się roz.......i i zgodnie z mójtową tradycją spadnie ligę niżej. A już tak całkiem poważnie, to w naszej lidze naprawdę niewiele trzeba, żeby coś tam grać i jestem przekonany, że Sobol nie będzie miał się czego wstydzić przekazując Klub komuś bardziej doświadczonemu. A zarząd i historia ze sponsorem - o ile dobrze pamiętam, to Lyoness chciało trafić na centralne miejsce na naszej koszulce i zapłacić trochę więcej, więc trudno mi uwierzyć, że ktokolwiek kłamał o toczących się rozmowach, skoro można było wszystko załatwić od ręki.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Z Kmiecikiem jako trenerem ( i Sobolem) czeka nas zapewne 5 porażek z rzędu ,powtórka z rozrywki ,gdy po odejściu Moskala trenował Kmiecik z Broniszewskim
|
|
|
|
Member
Od: 10.2015
Offline |
|
Mi też coś śmierdzi w tej sprawie całej, zobaczymy co dalej czas pokaże, bo będzie się działo na pewno: oświadczenia, zainteresowanie mediów, oczywiście poszukiwania nowego trenera, w końcu prezes Marzena będzie mogła pokazać w praktyce, czy jej jedyne zalety to zdjęcie na LinkedIn i wiślackość. Zobaczymy czy może jednak jest też dobrym prawnikiem czy raczej takim jak Bednarz. Sprawdzam. Generalnie rzeczywistość nie jest chyba tak różowa w Wiśle, jak ta kreowana przez oficjalkę, konferencje i inne Instagramy i TT. Piłkarsko się podnieśliśmy, choć trzeba pamiętać, że ani nie jesteśmy tak słabi żeby gładko zaliczać 7 porażek z rzędu, ani tak dobrzy żeby lać każdego jak za dawnych lat. Chodzi o to, by wykorzystywać potencjał drużyny - i tego chcę od nowego rozdania trenerskiego. Z boku wydaje się że jesteśmy ułożeni, pierwsza jedenastka / trzynastka piłkarzy jest chyba dla każdego klarowna. Walczymy dalej. Vivere militare est. ![]()
Nawet gdy upadniesz, ja będę z Tobą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
A czy Sobol w ogóle chce?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Pomijając już to czyją winą jest odejście Wdowczyka, pomijając też to czy powinien w tym klubie pracować ktoś z taką historią (sam byłem przeciwny jego zatrudnieniu) to najgorsze jest, że wszystko szło w dobrym kierunku i nagle to wszystko szlag trafił.
Zobaczymy jak to się potoczy i oby to znów nie odbiło się na drużynie i wynikach, choć niestety obawiam się że tak będzie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
NIe wiem jak to będzie dalej, ale jeśli bedziemy mieli płacic jakies dodatkowe pieniadze poza tymi, ktroe jestesmy winni Wdowczykami to bedzie kurewska łajza do nieskończoności, wiedzial jaka sytuacja w klubie jest, ze kasy nie ma i jesli bedzie chcial kase do konca kontraktu....
Poza tym nikt kto nie byłby pewny w 100% swoich racji nie odszedłby, tak wiec raczej prawnie mozna domniemywac ze Wdowczyk ma racje. Być może miał zaległości, ale wiadomo, ze bylyby splacone w odpowiednim czasie, wiedzial ze pakuje sie w trudna sytuacje i teraz to wykrozystał, jak rasowa ....a.... Pamiętajcie, tylko .....i wykrozystuja kogos słabość w sytuacji kiedy jest tragicznie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Kontakty na linii zarząd- wdowiec od dawna były nieciekawe. Tak wynika z wypowiedzi. Punkt dla obu stron ze wyszło to dopiero przy okazji odejścia. Nikt tutaj nie zwrócił uwagi na to, że wdowczykowi kończył sie kontrakt bodaj w czerwcu. Moze dostał wyraźny sygnał ze niezaleznie od wynikow przedłużenia nie bedzie i postanowił wyprzedzić ruch Wisły ? Zostawia klub w chujowym momencie. Ledwo stanęliśmy na nogi.. Teraz kiedy mamy tak ważny mecz w pp i serie spotkań u siebie, po ktorych mozemy byc wysoko. Za to nie mam do niego szacunku.
P.s : jesli naprawde Junco dzwonił do ojrzynskiego to powinien zostać natychmiastowo wy....ony dyscyplinarnie. Tylko czekać az sie wzmocnimy w zimie janota i korzymem. Świadczy to tylko o tym ze nie ma zielonego pojęcia o polskim rynku. Zaznaczam - jesli to prawda. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
lepszy byłby nawet Wójcik. Przynajmniej byłoby śmiesznie <ironia> ojrzynski to jest jakas podróbka a nie trener.
Tu masz zródło https://mobile.twitter.com/knuram/st...94379000283136 |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
W zimie pewnie wszystko sie posypie dalej beda szukać sponsora odejdą wszyscy czołowi gracze nic z tego nie będzie niestety nie chce w to wierzyć ale gdyby bylo Ok Wdowiec by sie nie ewakuowal bo lepszego goscia z warsztatem trenerskim jak On w tej chwili nie znajdziemy..Sobol szczescia i powodzenia życzę!
Ostatnio edytowane przez vip2008 : 11.11.2016 o godz. 00:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
przyszedł zmarszczony do Wisły bo nikt go nie chciał zatrudnić, każdy na niego nad.upcał a teraz robi z siebie mourinho że nie chciał zostawiać zespołu jak nie szło za dobrze.faktycznie zrobiłby sobie reklamę odchodząc po kilku porażkach z rzędu będąc na ostatnim miejscu, wybrał najlepszy moment dla siebie żeby s.p.i.e.r...ić i tyle w temacie.A czy mu płacili czy zalegali to już osobny temat, przychodząc do Wisły inaczej śpiewał.
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 11.11.2016 o godz. 00:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
kiedys byly rozne infa ze zima tego roku bedzie sądna dla WIsly - moze szczur szybko uciekl z tonacego okretu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Fakty są takie, że Wdowczyk był najlepiej punktującym trenerem od czasów Maskanta. Jeżeli dodamy do tego w jakiej sytuacji Wisłę przejął (radosna twórczość Tadzia & co) oraz perturbacje na początku sezonu kiedy bardziej od porażek niepokoiło nas to co się dzieje w klubie plus brak kasy na cokolwiek to można śmiało stwierdzić, że Wdowczyk był najlepszym trenerem od wielu lat.
Nowemu zarządowi Wdowczyk od początku nie pasował i stąd te tarcia o których pisze Wdowczyk. SKWK od początku stawiało na Sobola na fotelu trenera. Nie łudźcie się, że przyjdzie ktoś nowy na miejsce Wdowczyka. Nawet jak będą pojawiały się jakieś nazwiska na karuzeli trenerskiej to będzie to zasłona dymna. Oby Sobol miał dużo szczęścia i okazał się trenerem nie gorszym niż był piłkarzem. W innym przypadku ci którzy obecnie wymyślają Wdowczykowi od mend legijnych szybko za nim zatęsknią. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Do tej szopki brakuje jeszcze Pawełka M., ale jeszcze rok się nie skończył... może nas zaskoczy jego końcówka? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Co Ty masz gościu do prezes Sarapaty? Co masz do Szymańskiego, poza tym, że nie podobają Ci się jego maniery? Jakim trzeba być deklem, żeby gnoić swoich na podstawie słów takiego dna moralnego jak Wdowczyk?
"Po tylu doświadczeniach z naszym zarządem ..." - po jakich? Co do chuja Wam nowy zarząd zawinił? Stilica i sponsora za 100 baniek Wam nie znalazł? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|