|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nosz qrwa warszawiak pełną gębą. .sam się dałem nabrać
![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Online |
|
|
Ja to samo, a Ty co napiszesz, jeśli okaże się, że zaleglosci wynosiły ciut ponad 3 miesiące (brzytwa Ockhama, najprostsze wyjasnienie), sprawa jest przegrana i Twoja Wisła ma mu w związku z tym płacić pewnie bardzo sowite odszkodowanie? Wszystko cacy, fajny chłopak?
|
|
|
|
Member
Od: 10.2016
Offline |
|
|
Po 1 - rozwiązała się sprawa z przeciągającym się sponsorem na koszulki.
Po 2 - wyjaśniła się aktywność Sobola na ławce trenerskiej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Po 3 - skończ pie.rdolić.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Member
Od: 10.2016
Offline |
|
|
Argumenty, czy potwierdzisz negatywny wydźwięk swojej ksywki?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja to widzę tak po prostu Wdowczyk dostał lepszą propozycję,albo był skłócony z zarządem
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A ja mam to w dupie , nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To tak samo ,jak ja.
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Chyba nie myśleliście, że gościu będzie za friko pracował w Wiśle i był Jej oddany do końca swoich dni a zarząd będzie tylko ciął ciął ciął i obiecywał
![]() Dzięki Darek za dwukrotne poukładanie tej drużyny. Wyniki pokazują jasno, że w ostatnich latach miał najlepszą średnią punktów z wiadomo jakimi zawodnikami i organizacją w klubie. Ciekawe, który piłkarz pierwszy podłapie pomysł i prześle stosowne pismo do klubu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Patryk Małecki: My dostaliśmy jakieś pieniądze.Z tego, co nam wiadomo - przede wszystkim z gazet - trener nie, więc zrezygnował.
Szykuje się ciekawy pojedynek prawników. Sarapata vs prawnik Wdowczyka. To będzie bardzo szybka weryfikacja nowych władz i właśnie pani Marzeno. Jeśli Wisła Kraków wygra ten proces, to będę w stanie zaufać. Boje się jednak, że mimo nowych władz są stare zwyczaje, czyli przepierdalanie wszystkich spraw i wciąganie klubu w większe gówno niż wcześniej |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Historia narodów uczy, ze narody niczego nie uczą sie ze swojej historii Proces przegramy, dokladnie jak wszystkie inne a Wdowczykowi i tak trzeba bedzie oddac zaleglosci, plus odszkodowanie w wysokosci calej reszty pozostalego kontrakt Calej reszcie zaplacili to jem nie mogli, w imie jakichs dziecinnych gierek I teraz bez trenera jestesmy na Sobola jest za wczesnie, spali sie i nic z tego nie bedzie, potrzebuje 2-3 lat jako asystent i drugie tyle samodzielnej pracy w slabszym klubie ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jeszcze niedawno wdowczyk opowiadał jak to jest pięknie i że klub zapłacił mu już większość pieniędzy. Wiesz co wdowczyk ... idź w .......u jesteś zwykłym śmieciem. Życzę ci jak najgorzej. Jak się okazuje kto jest mendą, mendą pozostanie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
Napisałem, że będzie ciekawy z jednego powodu. Pani Sarapata będzie mogła się wykazać i pokazać, że zna się na tym fachu. Przy okazji będziemy wiedzieli, jak wygląda sprawa kasy wobec drużyny. Pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ech Wisło Ukochana ma, co oni k...wa z Tobą robią?!?!?! A miało być tak k...wa pięknie.... ![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Weź się już pajacu przymknij.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
To forum opanowali "faszyści" i "stadionowi bandyci"
![]() ![]() ![]() Natomiast konkurencyjny portal stał się Merkką lemingozy ![]() To tak na marginesie sprawy Dariusza W. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ech... powiedział co wiedział, główny głos tegoż forum... przepraszam pajacu
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Handlarz Wdowczyk pierdnął coś do prasy, a Ty oczywiście murem stoisz za tą łajzą. Nie poczekasz na rozwój wypadków, bo przecież masz info o gierkach Szymańskiego (o którym chuja wiesz) i "nieudacznictwie" zarządu.
Ten zarząd pajacu wyciąga od kilku miesięcy klub na prostą - czy Ci się to podoba czy nie. Warto byłoby dać im szansę na przedstawienie swojego stanowiska, a nie gnoić Wiślaków po słowach byle handlarza.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 10.11.2016 o godz. 21:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A co do SUKCESÓW nowego "Zarządu" to poza sponsorem, który sam się wcisnął Wiśle i drugim, którego za uszy dociągnęli kibice do kasy to jakoś nic nie widzę. Już miesiąc temu miał być ten, który w któryś czwartek był zapowiadany, że w, któryś piątek miał być ogłoszony, ale coś tam stanęło na przeszkodzie... tak poprowadzić klub to i ja bym potrafił... Słyszę, natomiast kilka głosów moich mniej, lub bardziej znajomych, że może by "weszli", nawet z tymi swoimi "gównianymi" pieniędzmi, tylko, no ale... no właśnie... "no ale"! Dzięki za możliwość wypowiedzenia się. Poczytam co wiecie. ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Gdybyś nie zauważył nie zabierałem głosu w tej dyskusji, dopiero po postach takich jak Twój napisałem kilka słów.
Na nikim psów nie wieszam, Ty za to robisz to z wielką przyjemnością, nie czekając nawet na wypowiedzi drugiej strony. Ty wiesz, że to zły zarząd wychujał Wdowczyka i już, nie przegada Cię nikt. O sponsorach, znajomych którzy by weszli z kasą do Wisły, ale "no ale" to już nie opowiadaj bzdur. Co ich niby powstrzymuje, Pani Sarapata? Możesz tak prowadzić klub? Co więc stanęło na przeszkodzie, że go w odpowiednim czasie nie odkupiłeś i go nie prowadzisz? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
242 dni hańby, można powiedzieć - nareszcie.
Połamania nóg, sprzedawczyku. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
- nie pisałem, że chciałem czy mógłbym odkupić klub a że "mógłbym go poprowadzić" a to różnica. A jeśli już pytasz... to: życie mi miłe, i patrz co się przydarzyło Kicie... i tak właśnie myśli jeszcze kilka osób z Małopolski. Dobra! Ok! Ty może nie pisałeś ale jak czytam sbx i tego pajaca powyżej.... no... to tyle... pozdrawiam Powód: lit
Ostatnio edytowane przez cudlaty : 10.11.2016 o godz. 21:40.
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Wdowczyk był szmaciarzem za to co mu zostalo udowodnione i jeszcze większa szmata za to co nie zostało w czasach gdy byl trenerem ległej (chyba pamietacie abusrdalne mecze?), to raz, odszedł w dosc dziewaczny sposob, widac , że coś bylo nie tak, dwa był to trener pod wzgledem warsztatu chyba najlepszy od czasu Maaskanta lub nawet lepszy, do kazdego miałem sporo pretensji, chyba nikt nie zaprzeczy, ze było bardzo dobrze (procz tych 7 poorazek ktore zbiegły sie z innymi problemami)?
Marcys Motyka? Oby nie... On już zgłaszał swą gotowość za czasu Smudy i Moskala.... Było w stabilnie w górę teraz znowu jest ZJAZD jeszcze przed derbami! Bogucki papiery robi.... Ja też.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 10.11.2016 o godz. 21:47.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sam byłem mile, nieco zaskoczony, że w miarę TO wszystko zostało ogarnięte i trochę ciszej w negatywach się zrobiło o Wiśle, a i wyniki były całkiem niezłe. Ale widać, na dłuższą metę "się nie da". Teraz z trwogą patrzę co dalej i ku...wa mam nadzieję, że się mylę! Mam nadzieję, że jednak coś gdzieś pozytywnego się dzieje...
Powód: lit
Ostatnio edytowane przez cudlaty : 10.11.2016 o godz. 21:53.
![]()
|
|
|
Guest
|
|
|
Z Bogiem Dari... rób jak uważasz.
oby wyszło to Wiśle na zdrowie, to jest najważniejsze. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Wdowczyk to łajza nie od dziś, ale aby nabrać zaufania do zarządu to muszą bardzo dużo ugrać, póki co NIE SĄ WIARYGODNI...Stąd taka opinia społeczna. Ktoś coś słyszał o GAZPROMIE? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
myślę, że pierwszy zonk to był ze sztabem i z "szatniarzem"... Nikt nie wymagał cudów, ale profesjonalizmu już tak.
Błagam... z tym GAZPROMEM to mnie rozwaliłeś... ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jaki "zonk" poszedł? Dzisiejszy z Wdowczykiem? Chyba żartujesz... Nigdzie nie napisałem, że zarząd jest wiarygodny (choć dla niektórych jest i znam takich).
A o "szatniarzu" cudlaty co wiesz poza tym, że go zwolniono? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|