The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2016, 09:20
Jedyne co na dzien dzisiejszy mnie interesuje to zwycięstwo.....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 21.10.2016, 09:29
2:0, Boguski, Brożek
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.10.2016, 11:45
Marzy mi się takie 4:2 jak graliśmy na wyjeździe wtedy z Niecieczą, bodajże to był debiut? Darka na ławce trenerskiej i fajna ofensywna gra!
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 21.10.2016, 12:04
W defensywie za to słabo było ostro Ale co tam, co wpadnie z tyłu, nadrobić trzeba z przodu
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 21.10.2016, 21:42
No jak tam? Jak na grę w 10(Boguski) to wynik elegancki.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 21.10.2016, 21:45
Bylo 7 meczow bez zwyciestwa a teraz 5 meczow bez porazki. Teraz tylko piac sie w gore tabeli
Odpowiedz cytując
Mixu
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 21.10.2016, 21:53
Pierwsza połowa w naszym wykonaniu świetna. Druga już raczej nie za bardzo. Karnego zdaje się nie było ale nam raz na rok niesłuszny karny nie zaszkodzi Boguski to cień piłkarza, zupełnie bezproduktywny i wolny. Już wolałbym Brleka spróbować na tej pozycji niż go oglądać.
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 21.10.2016, 22:13
Brawa chłopakom za mecz!

Boguski do zwolnienia.
Odpowiedz cytując
ulTraS
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2013

Stary 21.10.2016, 22:15
Brawa dla Wisły że wygrali w 10.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.10.2016, 22:16
adam_09 napisał(a):Wyświetl post
Brawa chłopakom za mecz!

Boguski do zwolnienia.
Nareszcie wyglądamy przekonująco. Boguski tyle piłek sprezentował dziś rywalom, że głowa mała.
Nie będę na niego najeżdżał, tym bardziej, że bardzo go szanuję.
Ale może niech zmieni na jakiś czas myślenie? Najlepiej oglądając mecze z trybun? Tak, żeby się trochę zresetował.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 21.10.2016, 22:31
Cieszmy się ze zwycięstwa (dopiero 4 w sezonie) oraz w koncu upragnione opuszczenie strefy spadkowej. A jeśli tylko tak dalej będziemy punktować, to może pod koniec listopada awansujemy do czołowej 8.

A i nie wiem co tak przeciętny zespół jak Termalika robi na 3 miejscu. Nasza liga jest po prostu przeraźliwie słaba.

Po zespole widać, że w końcu każdy jest pewny siebie i nie osiada na laurach. A i wypłaty podziałały tylko i wyłącznie dobrze na piłkarzy.
Odpowiedz cytując
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 21.10.2016, 22:40
A założymy się, że i tak (jak zwykle) Boguskiemu przedłużą kontrakt?
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 21.10.2016, 22:58
3 punkty najważniejsze.Głowacki Pan Piłkarz dzis dla mnie!GŁOWA jestes Legenda tego klubu!!!
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 21.10.2016, 23:04
Głowacki klasa sama w sobie.

Na drugim biegunie kilka lat młodszy Brożek - forma fizyczna Brożka to jakiś dramat. Gość snuje się po boisku jakby miał kilka lat więcej niż Głowacki. Co się z nim dzieje?
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 21.10.2016, 23:54
Inna charakterystyka piłkarza bądź organizmu jak kto woli. Brożek jest szybkościowcem, Głowa wytrzymalosciowcem.

Mnie natomiast w....ia to gadanie, że wyplacili im kasę to zaczęli grać a jak kasy nie bylo w terminie to olewka. Chciałbym przypomnieć, ze to ze nie bylo kasy w klubie to głównie wina piłkarzy. Jakby dali więcej z siebie to i ludzi by więcej na stadion przyszlo, wieksza kasa z transmisji, bardziej atrakcyjny produkt to i więcej sponsorów. Którego z nas trzymalby szef w pracy jakbyśmy na siebie nie zarabiali ?
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 22.10.2016, 05:39
Mam nadzieję,że Cobra na dobre się przełamał,coś zaczyna się zazębiać tylko ten nieszczęsny RB9 #hejtstop nawet Załuska nie popełnia baboli,a wczoraj nawet dobrze bronił.Nawet popo zagrał dobre zawody,a szkoda kartki Mąki bo pewnie zagramy z Brlekiem w Lubinie z braku laku.Cieszy mnie postawa Małego, Mały don't stop kolejny dobry mecz w jego wykonaniu.

chwilo trwaj!:

Ostatnio edytowane przez brylant17 : 22.10.2016 o godz. 05:48.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
maciekkk
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 22.10.2016, 06:17
Mecz całkiem OK. Ciężko się gra gdy drużyna broni się prawie całym zespołem. Brakuję wciąż kreatywności w ataku pozycyjnym, bo prawie wszystkie akcje idą stroną gdzie jest Mały, i wrzuta w pole karne.

Udało się strzelić dwa gole i za to należą się gratulacje. Nasza obrona w końcu zaczęła wyglądać tak jak powinna

Mam nadzieję, że amice pykniemy i w u nas przyklepiemy awans !
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 22.10.2016, 07:06
Załuska bardzo fajnie wczoraj się zaprezentował. Wróciła chyba pewność siebie w bramce i mam nadzieję, że z każdym kolejnym meczem będzie jeszcze lepiej. Z tyłu bardzo spokojnie to wyglądało.

Krakowska podała, że zaległości uregulowane. Teraz trzeba patrzeć kto zostanie z nami na przyszły sezon. Wygląda bowiem na to, że wiosną kończą się kontrakty blisko 3/4 kadry.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 22.10.2016, 07:25
Vinci napisał(a):Wyświetl post
Załuska bardzo fajnie wczoraj się zaprezentował. Wróciła chyba pewność siebie w bramce i mam nadzieję, że z każdym kolejnym meczem będzie jeszcze lepiej. Z tyłu bardzo spokojnie to wyglądało.

Krakowska podała, że zaległości uregulowane. Teraz trzeba patrzeć kto zostanie z nami na przyszły sezon. Wygląda bowiem na to, że wiosną kończą się kontrakty blisko 3/4 kadry.
Trzeba już w zimie usiąść do rozmów a nie czekać do czerwca przede wszystkim Wdowczyk bo jemu umowa kończy się w grudniu oprócz niego to:

Miśkiewicz
Załuska
Gumiś
Głowa ale on chyba kończy
Bobek
Boguski-out
Zachara

Dobra nie zaśmiecajmy tematu ja tylko podałem co i jak
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 22.10.2016, 07:41
Cieszę się że Ondrasek w końcu wykorzystał swój atut w postaci wzrostu i postury. W tym od pewnego czasu upatruję jego jedyną szansę. Stałe fragmenty gry. Jego technikę przemilczę. Po takim meczu nie wypada nic na ten temat pisać. Zastanawia mnie tylko jedno. Gdzie on się taki uchował? Bez napastnika i goli daleko nie zajedziemy. Brawa dla całej w drużyny wraz ze strzelcem dwóch goli. Dziękuję!
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 22.10.2016, 07:43
Zaluska Jovic i Zachara maja w kontraktach opcje przedluzenia wiec jesli bedziemy chcieli to zostana. Jedynie trzeba Ryska do pozostania przekonac bo Glowa pewnie juz pojdzie na zasluzona emeryture. Boguski i Uryga tez juz lepiej niech poszukaja szczescia w innym klubie.

Co do meczu. Dobry spokojny mecz. O to chodzi. Po tej serii z porazkami teraz rosnie apetyt na zwyciestwa. Oby we wtorek pokazac amice ze Wisla wraca do gry.
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 22.10.2016, 08:05
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
Głowacki klasa sama w sobie.

Na drugim biegunie kilka lat młodszy Brożek - forma fizyczna Brożka to jakiś dramat. Gość snuje się po boisku jakby miał kilka lat więcej niż Głowacki. Co się z nim dzieje?
Nie zgadzam się co do Brożka. Akurat Paweł robił to co do niego należało. Był łącznikiem między pomocą a atakiem. Kiedy dostawał piłki zawsze próbował to fajnie rozprowadzić, nawet kosztem spowolnienia akcji, ale żeby w końcowym rozrachunku były tego efekty. A Ondrasek w takich sytuacjach biegł na przebój do przodu i w 99% tracił piłkę. O Zacharze nie wspomnę, ten to mi przypomina Sikora...
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 22.10.2016, 08:07
Kolejne świetne spotkanie Popovica.

Zagraliśmy tak jak powinniśmy, strzeliliśmy dość szybko bramkę i mogliśmy grać bezpiecznie.

Teraz PP, w tym momencie tylko to się liczy!!!!
Odpowiedz cytując
nieznajomy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 22.10.2016, 10:06
Pytanie czy pauza Mączyńskiego za 6 żółtą kartkę dotyczy tylko lig,i czy też w to wchodzi puchar polski ?
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 22.10.2016, 10:19
Raczej tylko lig.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Stary 22.10.2016, 10:32
Patryk Małecki do reprezentacji Polski!
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
FrankDrebinTSW
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 22.10.2016, 10:59
To, ze emeryt Głowacki ciagle potrafi wymiatac i na tle obroncow z innych druzyn potrafi sie wyrozniac swiadczy o tym jaki poziom jest obecnie a jaki był 10lat temu. Nawet słaby emeryt Brozek potrafi w tej lidze strzelic czasem jjeszcze gola.
Tylko Wisła...

San Antonio Spurs ) 99,03,05,07

Madrid cabron....

Detroit Red Wings!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 22.10.2016, 12:10
Wsiokom z Niecieczy widze sodowka do glowy uderzyła. Najpierw wolali na Małeckiego wypierdalaj gdy schodził a potem pierwsza liga, pierwsza liga Wisła Krakow. Jeden sezon sie im udaje i wszystkie zmysły potracili
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 22.10.2016, 13:24
nieznajomy napisał(a):Wyświetl post
Pytanie czy pauza Mączyńskiego za 6 żółtą kartkę dotyczy tylko lig,i czy też w to wchodzi puchar polski ?
6? a nie 4?
Odpowiedz cytując
Jay jay
Member

Od: 05.2016

Stary 22.10.2016, 14:56
Chłopcy ale to nie jest nawet 50%. możliwości Wisły w tym sezonie. Okrzepnac musi Ondrasek, Mączyński musi brać więcej gry na siebie a jeśli zima dojdą boczni obrońcy + napastnik, który nie usiądzie pod ciężar odpowiedzialności gry na całej długości boiska to miejsce w pierwszej trójce będzie obowiązkiem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów