The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2016, 15:02
czy byly wlasciciel Wisl nie wyprowadzil 0.5 mln zl z Wisly? Temat o tamtym panu zamkniety wiec wrzucam tu bo dotyczy obecnej sytuacji tez
https://eszjot.wordpress.com/2016/10...ancje-bankowe/
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.10.2016, 16:15
bódyń napisał(a):Wyświetl post
czy byly wlasciciel Wisl nie wyprowadzil 0.5 mln zl z Wisly? Temat o tamtym panu zamkniety wiec wrzucam tu bo dotyczy obecnej sytuacji tez
https://eszjot.wordpress.com/2016/10...ancje-bankowe/
Nie ten dział, było wrzucić do Byli piłkarze, trenerzy i inni pracownicy Wisły.A to nie były 4 miliony które Telefonika zostawiała ?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
foxtrot_green
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 21.10.2016, 23:08
Wiadomo coś o tym tajemniczym, nowym sponsorze, który ma zająć centralne miejsce na koszulkach? Swoją drogą nasi dzisiaj znowu wybiegli bez logotypu Lyoness na rękawach.
Odpowiedz cytując
wierny
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.10.2016, 23:19
foxtrot_green napisał(a):Wyświetl post
Wiadomo coś o tym tajemniczym, nowym sponsorze, który ma zająć centralne miejsce na koszulkach? Swoją drogą nasi dzisiaj znowu wybiegli bez logotypu Lyoness na rękawach.
Rzecznik pisał na twitterze, że dopiero od grudnia Lyoness
Odpowiedz cytując
Danielek1906
Member

Od: 07.2016

Stary 22.10.2016, 09:56
Czekają aż impel zwolni miejsce na rękawku, bo ma umowę do grudnia
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 22.10.2016, 11:36
Danielek1906 napisał(a):Wyświetl post
Czekają aż impel zwolni miejsce na rękawku, bo ma umowę do grudnia
Lech promuje się 3 firmami na rękawku (w tym Lyoness), więc dziwne że nie mogą pogodzić dwóch sponsorów.
Odpowiedz cytując
siara
Socios Wisła Kraków

Stary 22.10.2016, 11:53
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Lech promuje się 3 firmami na rękawku (w tym Lyoness), więc dziwne że nie mogą pogodzić dwóch sponsorów.
Może kwestia umowy na "wyłączność" dotychczasowego sponsora ?
Odpowiedz cytując
siara
Socios Wisła Kraków

Stary 22.10.2016, 15:53
Kolejna dobra wiadomość Loża VIP bez Fedora

"Wisełka-Termalika 2:0. Gratuluję. Oglądałem w TV,bo decyzją Zarządu zostałem wyrzucone z loży gości honorowych,w której zasiadałem od 1978.To była nagroda za moją społeczną pracę na rzecz TS Wisła. Rewanżowałem się wiślackimi dniami dziecka,spotkaniami z kibicami,programami i komentarzami w prasie radiu i tv,drużyną" Wisła 78", Galami z Dańcem i Piskorzem.akcjami charytatywnymi itd,itd. Drogi kapitanie Arku Głowacki;powiedz Pawłowi i Patrykowi ,a przez nich całej drużynie,że Fedor wraca na trybuny i znowu usłyszycie :"Orły do bojuuuu!!!"
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 22.10.2016, 18:11
Nie wiem co do Niego masz.Znasz Go?Ja poznałem Go prywatnie w szpitalu jak miał tam wnuczkę(a ja córkę) i uważam ,że jest w porządku.
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 22.10.2016 o godz. 18:13.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
foxtrot_green
Senior Member

Stary 22.10.2016, 18:28
Ok, czyli kompletnie nic nie wiadomo o tym sponsorze?
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 22.10.2016, 18:38
Mam nadzieje ,ze to wszystko pozytywne co ostatnio dzieje się z Wisłą(frekwencja,regulowanie zobowiązań,nowi pracownicy ,wyniki) powinno się przyczynić do pozyskania takowego
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 22.10.2016, 18:38
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem co do Niego masz.Znasz Go?Ja poznałem Go prywatnie w szpitalu jak miał tam wnuczkę(a ja córkę) i uważam ,że jest w porządku.
Słyszałeś, aby coś zrobił dla Wisły? Bo tu o to w tym chodzi. Jeżeli przez X lat nie zrobił nic konkretnego, nie zasługiwał na miejsce w loży honorowej. Ja pamięci krótkiej nie mam i zawsze było o nim głośno w kontekście naszego klubu, akurat jak zbliżał się termin kolejnych wyborów. Później przez 3 lata cisza. Teraz wylewa żale, bo nie stać go wydać 50 zł na mecz ukochanej drużyny?
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 22.10.2016, 19:05
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Słyszałeś, aby coś zrobił dla Wisły? Bo tu o to w tym chodzi. Jeżeli przez X lat nie zrobił nic konkretnego, nie zasługiwał na miejsce w loży honorowej. Ja pamięci krótkiej nie mam i zawsze było o nim głośno w kontekście naszego klubu, akurat jak zbliżał się termin kolejnych wyborów. Później przez 3 lata cisza. Teraz wylewa żale, bo nie stać go wydać 50 zł na mecz ukochanej drużyny?
Ok w tych Jego wylewach mówi,że jednak coś robił.Myśle,ze coś więcej niż nie jeden z nas.W mediach też zawsze się dobrze wyrażał o Wiśle i uważam,że był po prostu kibicem.Ktoś mu tą loże przydzielił (nie wiem kto i za co),teraz zabrali i tyle.Ale nie wiem czy to powód do tego,żeby się z tego cieszyć jakby był przynajmniej Jej wrogiem.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 22.10.2016, 19:08
Zapewiam Cię że biedny to on nie jest i stać go na bilet, zeby przyjść na mecz i kibicować ukochanej ponoć Wiśle. Niestety z tym panem jest tak ze on dużo robi wokół siebie szumu, ale niestety czyny nie idą za tym w ślad.

Nie płakałem bo zebraniu loży Federowiczowi.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
pekaczech
Member

Od: 10.2016

Stary 22.10.2016, 19:24
Po pierwsze przerzut, drugie to lans przedwyborczy, trzecie do kurvy nędzy to polityk, po czwarte platformy obywatelskiej. Potrzebujesz czegoś więcej?

Co robił dla Wisły? Lobbowal na rzecz budowy nowej hali Wisly, czy bez zajakniecia cicho-sza jak Majchrowski wszystko przelał na rzecz Tauron Areny? Z okazji bojkotu pokazał gdzie ma kibiców i bojkotowal bojkot.

Raz na parę lat mamy 1 mecz kosza. A jeszcze mamy się cieszyć, bo i na nim nie będzie kompletu, na Eurolidze, co dopiero na polskiej lidze.
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 22.10.2016, 19:38
Ok w tych Jego wylewach mówi,że jednak coś robił.Myśle,ze coś więcej niż nie jeden z nas.W mediach też zawsze się dobrze wyrażał o Wiśle i uważam,że był po prostu kibicem.Ktoś mu tą loże przydzielił (nie wiem kto i za co),teraz zabrali i tyle.Ale nie wiem czy to powód do tego,żeby się z tego cieszyć jakby był przynajmniej Jej wrogiem.
Tylko zawsze jakoś się tak składało, że tą swoją "aktywność" prezentował przed wyborami. Teraz minął rok od wyborów i zrobił coś konkretnego dla Wisły? Jakoś w mediach o tym nie słyszałem. Dodatkowo słowa klucz, czyli "polityk" i "mówi", którzy prawdę powiedzą jak się pomylą. Uważam, że obecny zarząd klubu wie lepiej czy on działa/działał aktywnie na rzecz Wisły. Zresztą on zakazu stadionowego od klubu nie dostał, więc może przyjść i kupić bilet.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 22.10.2016, 19:42
Akurat bojkot przyniósł wymierne korzyści finansowe Wiśle.....
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
pekaczech
Member

Stary 22.10.2016, 19:48
Działania Bednarza również. To, co po bojkocie to już jest sprawą indywidualną każdego Wislaka czy i jak często będzie wspierał swój klub zakupem biletu czy klubowego gadżetu.
Odpowiedz cytując
cudlaty
Senior Member

Stary 22.10.2016, 23:16
[QUOTE=siara;1455511]Kolejna dobra wiadomość Loża VIP bez Fedora

Czy taka dobra, to zobaczymy jak się to odbije na Wiśle. Jak na razie wizerunkowo, strzał w kolano. I nie pytaj mnie tu o uzasadnienie, bo wystarczy poczytać wpisy pod "newsami" w temacie, na portalach.
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 22.10.2016, 23:29
Obłudny i zakłamany typ. Nie pamiętam aby występował kiedykolwiek w obronie Wisły i jej interesów. Zajęty warowaniem u Majchrowskiego. Strzeż nas Panie Boże od takich przyjaciół.
Odpowiedz cytując
siara
Socios Wisła Kraków

Stary 23.10.2016, 08:34
Znam osobiście i to znam dobrze. Mogę potwierdzić to, co koledzy napisali.
Kwestia budowy nowej hali Wisły. Jego syn był przeciw budowy hali dla Wisły w głosowaniu ( jest radnym miejskim ).
Ja wiem, że za dzieci, zwłaszcza te pełnoletnie sie nie odpowiada, ale jeśli ojciec w ostatnich wyborach do RM, agituje za synem, to jednak bierze jego działalność na siebie. A ja agitacyjne SMSy od Fedora dostawałem...
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 23.10.2016, 08:46
Przede wszystkim, dwie sprawy do dodania:
1. Dukat na facebooku Fedorowicza napisał, że odebrali wejściówkę na LOŻĘ PREZYDENCKĄ, natomiast przyznali wejściówkę na LOŻĘ VIP. To chyba istotne. Poza tym Damian bardzo fajnie się tam wypowiada, aż byłem zdziwiony.
2. Polecam zapamiętać, co o naszym zarządzie na fb pod tym wpisem napisał niejaki Grzegorz Lipiec.
Odpowiedz cytując
Thuesen
Member

Od: 05.2010

Stary 23.10.2016, 15:13
gdsmk napisał(a):Wyświetl post
Przede wszystkim, dwie sprawy do dodania:

2. Polecam zapamiętać, co o naszym zarządzie na fb pod tym wpisem napisał niejaki Grzegorz Lipiec.
Nie widzę żadnego wpisu (może zostały wykasowane). Podasz jakieś szczególy?
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 23.10.2016, 15:19
Cytuje: "Chvje".
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 23.10.2016, 16:32
gdsmk napisał(a):Wyświetl post
1. Dukat na facebooku Fedorowicza napisał, że odebrali wejściówkę na LOŻĘ PREZYDENCKĄ, natomiast przyznali wejściówkę na LOŻĘ VIP. To chyba istotne.
Skandal! Jak można tak zasłużonemu (khem! khem!) działaczowi dupę od krzesła w loży prezydenckiej siłą odspawać. I do tego przyznać miejsce w loży VIP, razem z plebsem!

Ja wiedziałem, że kibole z TS-u wszystko zniszczą! Gdyby tu był dzisiaj Bednarz...

A tak na serio, to widzę chroniczny ból dupy u kilku osób którym TS od początku się nie podobał i szukają na siłę problemów. A prawda (wymierna i obiektywna) jest taka, że gdy TS przejmował Wisłę w stanie agonalnym nikt chyba nawet nie marzył że w krótkim czasie będzie taka poprawa (chodzi mi o uregulowanie zaległych płatności przed końcem września).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.10.2016 o godz. 16:55.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
foxtrot_green
Senior Member

Stary 23.10.2016, 23:26
Pytałem o sponsora, a tu Gazeta Krakowska podaje, że coś jest na rzeczy z Garbarnią Szczakowa:
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...sora,10774284/
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 24.10.2016, 02:05
Tutaj jest dokładna treść żali Fedorowicza, a jak zjedziecie poniżej dokładna informacja rzecznika Wisły że "obrażony" wielmożny pan senator nie raczył się zgodzić na przyjęcie bezpłatnej wejściówki do loży VIP Gold

https://twitter.com/SzJadczak/status/789803916405899264

Szkoda, że Fedorowicz koniec końców poszedł po rozum do łba i wykasował swoje żale, bo zarazem zniknęły bardzo interesujące komentarze osób próbujących wielmożnemu przypomnieć jego zaniechania względem ponoć "ukochanego Klubu" i lansowanie się przed wyborami oraz jego dalsze brnięcie w kompromitacji wraz z kolegą partyjnym (a zarazem obecnym członkiem Zarządu Sejmiku województwa małopolskiego) określającym obecny zarząd Wisły mianem "ch..".
Odpowiedz cytując
pekaczech
Member

Stary 24.10.2016, 06:20
Jeżeli dziennikarz gw mówi, że żale Fedorowicza to durny wpis i nie darzy go sympatią (polityk po) to wiedz, że coś się dzieje
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 24.10.2016, 06:58
Thuesen napisał(a):Wyświetl post
Nie widzę żadnego wpisu (może zostały wykasowane). Podasz jakieś szczególy?
za onetem:

Cytat:
Całą sprawę, krótko skomentował Grzegorz Lipiec, wicemarszałek małopolski i kibic Wisły. Pod wpisem posła napisał on: "chu..". Dopytywany przez fanów Białej Gwiazdy co takiego zrobił dla klubu, odpisał: "Stworzyłem z chłopakami takie fajne pisemko Forza Wisła".
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Drako
Junior Member

Od: 07.2016

Stary 24.10.2016, 09:43
Z Fedorowiczem nigdy nie miałem do czynienia, ale pamiętam jedną sytuacją. Przy okazji meczu "Gwiazdy dla Białej Gwiazdy" wysłałem mu na fb wiadomość z pytaniem czy mógłby włączyć się w promocję akcji. O dziwo dość szybko odpisał, że niebawem to uczyni. I co zrobił? Oczywiście nic, nie udostępnił nigdzie nawet informacji, że taka akcja się odbywa. Wiem, że to drobnostka, ale tak zapamiętam jego wielkie zaangażowanie w sprawy Wisły.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów