|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Cały internet podchwycił. Gdzie nie wejdziesz tylko o tym. Pytanie czy sami sprawdzili, czy tylko powielają.
![]()
I choć serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem - za Wisłę - bo nie liczy się nic więcej - to pewne.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jakieś ruchy transferowe podczas poprzednich "rządów" Junco? ktoś coś?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Podobno to on pilotował ściągnięcie do klubu m. in. Marcelo oraz Jirsaka.
Wg mnie świetny wybór, wybór człowieka z doświadczeniem. Był kiedyś u nas, później w Anglii, w poważnym, europejskim klubie, a ostatnio z powodzeniem radził sobie w klubie MLS. Brawo, brawo, brawo.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ważne, że gość obyty w światowym futbolu a nie tylko w naszej ekstraklapie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Bardzo pozytywna informacja. Inna sprawa że za poprzedniego pobytu u nas z kranu leciał Jack Daniels. W klubach w jakich był też się raczej przelewało.
Tera jego zadanie to będzie raczej szukać dobrze i tanio (albo darmo). Ale i tak jest coraz bardziej optymistycznie.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Podoba mi się spokój i konsekwencja, z jaką działa obecny zarząd - czegoś takiego oczekiwałem po Gaszyńskim, ale jemu ( z różnych przyczyn, nie o wszystkim wiem, więc nie wnikam w szczegóły ) się nie udało.
Maleńki OT w ramach kubka ( też maleńkiego ![]() Powód: kropki, kreski, SOS... :D
Ostatnio edytowane przez BlurgH : 13.10.2016 o godz. 14:32.
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Każda próba działania na własną rękę kończyła zwolnieniem. Mam nadzieję że teraz będzie inaczej i osoby będzie się oceniać po jakiś przepracowanych czasookresach a nie po pojedynczych działaniach (lub próbach działań). |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podobno nowy wiceprezes ds. sportowych ma bardzo dobrze rozeznany rynek południowoamerykański.
Uważam, że przy dobrym rozeznaniu można ściągnąć 1,2 solidnych grajków, wypromować i sprzedać z zyskiem. Ma kontakty, pracował w renomowanym klubie więc ja jestem bardzo pozytywnie nastawiony do tej osoby. Środowiska nasze zna, gdyż pracował już w Krakowie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Dotychczasowe działania pani prezes i zarządu wystawiają im jak najlepsze świadectwo. Nowi sponsorzy, świetna decyzja o niezwalnianiu Wdowczyka (za Cupiała by wyleciał i wobec braku kasy zespół prowadziliby Kmiecik z Sobolem), teraz bardzo obiecujący ruch z Manuelem Junco.
Jak sobie przypomnę sierpień, to wierzyć mi się nie chce, że to było zaledwie 2 miesiące temu! Powód: literówki
Ostatnio edytowane przez crux.a : 13.10.2016 o godz. 18:09.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
I te 1-2 to max, bo na więcej nam nie pozwalają przepisy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie to miałem na myśli
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
W naszej obecnej sytuacji chociaż jeden naprawdę dobrze rokujący piłkarz może podnieść jakość drużyny - pytanie, czy taki grajek, do tego ambitny i pewny siebie, zostanie dobrze odebrany przez drużynę - bo przez takiego kolega nie zmieści się w składzie... Jak to było z bieganiem Marcelo po treningach ?
A na poważnie - marzy mi się teraz taki strzał, jak z Marcelo ( a za dwa to bym chyba się przeszedł na kolanach do Łagiewnik ). Życzę nowemu V-ce prezesowi takiego "otwarcia"... ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mimo że dosyć uważnie śledzę wszystkie newsy wiślackie to zupełnie umknęło mi info o odejściu z zarządu Daniela Gołdy. Ktoś coś więcej wie? było jakieś info w tej sprawie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Daniel Gołda przeszedł z zarządu do rady nadzorczej.
![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cieszy, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Brawo T.S !
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie jest ta wypowiedź Juszczyka?
![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2016
Offline |
|
|
Nie wiem czy dobry temat, ale raczej tak. Czy nie zastanawiało kogoś to, że nasi piłkarze jakoś zadziwiająco często łapią kontuzje nie w meczach, tylko na treningach/rozgrzewkach? Guzmics, Ondrasek, Sadlok grali w kilku meczach po czym okazuje się, że nabawili się jakiejś kontuzji. Tak samo na rozgrzewkach jest. ; Brożek, Głowacki. Może coś nie tak jest z osobami zajmującymi się przygotowaniem fizycznym, a może po prostu nasi piłkarze to takie szklanki. Jak sądzicie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() Jak widzisz, to chyba jednak nie to. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Albo za Sobola tak zapieprzają na treningach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Sobolescu
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
A Sobol nie był czasem jednym z tych, co pogonili Petrescu? : )))
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002