|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Vat, Vat Vat, wszędzie ten Vat.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Już reszta podchwyciła..http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...ny,nId,2285640
I jak tu q...a ma być normalnie.Przynajmniej Sarapata będzie miała dodatkowa fuchę... Z deszczu pod rynnę.Trafiliśmy w ręce oszusta (JM) ,żeby teraz trafić....gdzie? ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wy się w ogóle klubem, sprawami z nim związanymi interesujecie? Może macie sklerozę? Sprawa stara jak świat, odgrzewana pierdyliard razy...
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Ten klub przez lata gnoiła komuna wcielając Go w nieczyste łapy i dzięki temu teraz ma pożywkę ż..a szmata... Każdy kto ma nieczyste sumienie niech sp..la jak najdalej od naszego KLUBU!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dokładnie, klub zaczął - przynajmniej sportowo - odbijać się od dna. Taki to pretekst.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Interesuja sie tym co ktos pierdyliard razy napisze. Bez wzgledu na to czy to jest prawda, pól prawda czy niestety nie prawda. Jak dzieci wywolane do tablicy, zabieraja wtedy glos(wrzask).
Ostatnio edytowane przez Dariook : 05.10.2016 o godz. 11:58.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zajrzyj na ostatnią stronę tematu o aferach w polskiej piłce. Że też żaden dziennikarzyna nie wrzuci na okładkę tematu o sprzedajnej kurtyzanie z drugiej strony Błoń... Ale przecież nie będą srać do własnego gniazda no nie?
Kiedyś kupowałem Dziennik regularnie. Teraz to zwykły szmatławiec, nie warty wydania na niego ani złotówki. Zresztą podobnie jak Krakowska. I wydaje mi się, że jest więcej myślących podobnie jak ja. Sprzedaż spada to trzeba szukać sensacji. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Oczywiscie, ze nasz klub jest czysty jak łza. Jako jeden z nielicznych nie umoczony. To są fakty!
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Najgorsze, że takie artykuły mogą w znacznym stopniu wpłynąć na potencjalnych sponsorów. Z resztą dziennikarze podkreślają ten aspekt. Piszą, że potencjalni sponsorzy mogą nie zechcieć przyjść do Wisły. Akcja udana. Wisła powinna wystawić oświadczenie: Domniemanie niewinności: Do momentu potencjalnego wyroku pracownik pozostaje osobą niewinną. W przypadku uznania winy, do zwolnienia. W przypadku niewinności, dalsza praca. Nieważne jak ktoś jest zasłużony, musi być czysty. Brak transparentności wpływa źle na wizerunek kluby i po prostu należy dostosować się do określonych procedur, podobnie jak w korporacji.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przeglądam artykuły w necie i kiedyś zawsze coś nowego pojawiało się na temat Wisły(czasami kilka razy dziennie),nie wazże czy pozytyw,czy negatyw.Teraz po kilka dni jest cisza.Ja dasz w narzędziach z ostatniego tygodnia to się coś pojawia... Zamiast zastanowić się po kij gość poszedł do zarządu w takim momencie (mając burdel po JM),kiedy tylko to może popsuć wizerunek (sponsorzy),to tu dywagacje ,ze to już dawno,ze to już było,gość ogólnie cacy ,to pismaki złe. C..j mnie obchodzi co mówią,czy nie mówią o innych ,interesuje mnie to co mówią o Wiśle.
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 05.10.2016 o godz. 11:57.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie to ty pier.....sz !
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Sam .......isz. Co to pierwszy raz takie wrzutki są przez pismaków wstawiane? Nie wiedzieli o sprawie miesiąc temu? Piszą o tym od lat, co jakiś czas robiąc z tego sensację. "Ruszyło w sprawie"
Edit. I wstrzymaj się z takimi tekstami jak ten nad moim postem, a gdybyś jednak chciał pogadać w takim tonie, to proponuję nie zza monitora.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 05.10.2016 o godz. 12:03.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Druga sprawa, w te same problemy wchodzimy kolejny raz. Bycie prezesem/włascicielem klubu wyciąga osobe na świecznik i, jesli chcemy dbać o PR, osoba tam znajdująca się musi być z nieskazitelną historią i nie mieć nić 'konkretnego' za uszami. Meresiński się o tym boleśnie przekonał, oby obecny v-ce prezes nie. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo Ty wiesz dlaczego się pojawił artykuł....,ok.Ale to ,ze ma takie zarzuty to wszystko ok.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Obecny v-ce prezes też się o tym przekonał, nie jest w Wiśle od wczoraj...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ostatnia noc spedzilem z toba nie pamietasz juz
![]()
Ostatnio edytowane przez radek2323 : 05.10.2016 o godz. 12:10.
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakie kłopoty ma prezes Wisły mozna odgrzewać na milion razy i na tym polega 'tuba' prasy. Co robił Meresiński pzed zakupem klubu i co robi po jego sprzedaniu nikogo nie interesowało i nie interesuje. Przed zakupem i po sprzedaży medialna płotka. Doskonaly przykład wzrostu popularnosci i zainteresowania dzieki marce klubu.
Ad rem. SKWK czy TS to nie ten sam kaliber medialny co SA. Nie te marki, nie ta medialność. Szymański w TS a Szymański w S.A. to jak porównanie golfa do porsche. Ja się nie dziwię że odgrzewaja kotlety które ponownie można dobrze sprzedać. Marka Wisły nadal silna. ![]()
|
|
|
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
Nie wiem jak można być wiślakiem i .......ić takie farmazony.Wiesz w ogóle kim jest Pan Szymański i jakie ma zasługi dla TS Wisła?Jak nie to chociaż zapoznaj się z tym artykułem: http://skwk.pl/skwk/4-stowarzyszenie...an-robert.html i nie dawaj więcej pożywki tym dziennikarskim hienom. ![]()
Wisła Kraków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Bardziej chodzi o naszą medialność, ale wiadomo że mamy pod górkę i w wielu dziennikarzach jadących czosnkiem czy z warszafki budzimy schadenfreude.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
|
brakuje ludzi....sami wystawiamy się na strzał...a że bedą strzelać to pewne jak podatki....trzeba ograniczać potencjał przeciwnika a nie dawać mu amunicje do reki...
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A Nasz kierownik Jarosław Krzoska dzisiaj swietuje 46 urodziny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
To że wielu dziennikarzom nie zależy na Wiśle to jasne, to że wielu źle nam życzy to też jasne, wywlekają pewne sprawy bo jak ostatnio sporo osób zauważyło, nie mają innych sensacji. Kilka dni temu minął termin 30 września, do którego musieliśmy uregulować wszystkie zobowiązania z procesu licencyjnego. Jak widać w tej kwestii cisza, co akurat dobrze wróży. Napisali coś głośnego żeby zwiększyć klikalność.
Szanuję nowe władze Wisły, wiem, a raczej domyślam się że wykonują tytaniczną pracę dla dobra klubu, jednak takie artykuły zapewne nie pomagają w poszukiwaniu sponsorów. Pamiętam jak na konferencji Szymański wspominał, że istnieje szansa iż do końca tygodnia takowy sponsor się pojawi, miało to czas ponad miesiąc temu, a sponsora dalej brak. Podobnie było w tamtym tygodniu, gdzie do mediów wyciekła informacje (od samego TS-u) że prowadzone są finalne rozmowy ze sponsorem strategicznym i umowa powinna zostać podpisana w ciągu kilku najbliższych dni. Dalej cisza. Nowe władze muszą jak najszybciej puścić w świat dobrą informację (sponsorzy, partnerzy) by ostudzić zapał pseudo dziennikarzy, którzy co jakiś czas negatywnie wypowiadają się o Wiśle Kraków. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
) nie mogłeś podać....Trochę obiektywizmu.To po pierwsze ,a po drugie nie Jego "wiślackość" jest przedmiotem dyskusji.... dla mnie to" wsio radno"... ![]() I to mniej więcej miałem w zamyśle,tylko może za bardzo emocjonalnie podszedłem do tematu...
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 05.10.2016 o godz. 19:07.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ciekawe czy Miga tym razem trafił
Hiszpan Manuel Junco ma zostać dyrektorem sportowym Wisły Kraków - poinformował na Twitterze Mateusz Miga z "Przeglądu Sportowego". ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|