The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kicur
Senior Member

Od: 06.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2016, 16:40
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
O czym Wy rozmawiacie?

O tym, że Wisła udzieliła poparcia? Dobrze się to nazywa? Udzieliła niech będzie, że poparcia JW w tym, żeby mógł sobie wystartować w wyborach na szefa PZPN. Od razu Cię trochę uspokoję. Inne drużyny z eklapy też to zrobiły.
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 29.09.2016, 17:19
Zrobiło tak chyba 7 drużyn z Ekstraklasy, z czego ponoć Śląsk chciał sie wycofać, ale było już za późno.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 29.09.2016, 17:41
kicur napisał(a):Wyświetl post
O tym, że Wisła udzieliła poparcia? Dobrze się to nazywa? Udzieliła niech będzie, że poparcia JW w tym, żeby mógł sobie wystartować w wyborach na szefa PZPN. Od razu Cię trochę uspokoję. Inne drużyny z eklapy też to zrobiły.
No właśnie. Stąd moje zdziwienie skąd ta histeria i dzikie domysły. Ludzie ogarnijcie się do chuja.
Odpowiedz cytując
Drako
Junior Member

Od: 07.2016

Stary 29.09.2016, 18:36
Jakim Wojciechowski był właścicielem, takim był, ale naprawdę ktoś z Was miałby coś przeciwko temu, żeby JW Construction było sponsorem koszulkowym?
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 29.09.2016, 18:45
Drako napisał(a):Wyświetl post
Jakim Wojciechowski był właścicielem, takim był, ale naprawdę ktoś z Was miałby coś przeciwko temu, żeby JW Construction było sponsorem koszulkowym?
Oczywiście, że nie - jednak mnie się wydaje, że to nie jest gość, którego coś takiego satysfakcjonuje i on by chciał wszystko albo nic.

Bo umówmy się, po cholerę mu reklama na koszulkach Wisły?
Odpowiedz cytując
Drako
Junior Member

Stary 29.09.2016, 18:59
Z tego samego powodu, dla którego reklamują się inni sponsorzy. Kraków to duży rynek, a Wisła to wciąż medialny klub.
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Stary 29.09.2016, 19:25
Drako napisał(a):Wyświetl post
Z tego samego powodu, dla którego reklamują się inni sponsorzy. Kraków to duży rynek, a Wisła to wciąż medialny klub.
Nie miałem na myśli Wisły - po protu nie wydaje mi się, żeby to logo na koszulce miało jakieś przełożenie w jego branży. Patrząc po Polonii, on jak wydaje kasę, to chce mieć władzę albo coś namacalnego, ale to tylko moje zdanie.

Prędzej coś z FMCG, ew. bukmacher, motoryzacja, elektronika.

No chyba że to miałby być faktycznie misterny plan na pierwszeństwo na te grunty.
Odpowiedz cytując
Drako
Junior Member

Stary 29.09.2016, 19:51
Ciężko powiedzieć, ale na koszulkach Podbeskidzia reklamuje się deweloper "Murapol".
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 29.09.2016, 20:46
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
No właśnie. Stąd moje zdziwienie skąd ta histeria i dzikie domysły. Ludzie ogarnijcie się do chuja.
Ty chyba nie znasz siły leśnych dziadków w PZPN.
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 29.09.2016, 21:23
Ale o co chodzi?

Wisła mogła wystawić rekomendację każdemu?

Mogła?
Mogła.

Powiem więcej - mogła wystawić nawet 3 osobom.

Rekomendacja wcale nie oznacza, że Wisła będzie Wojciechowskiego wspierać, ani na niego głosować.

A Bońkowi przyda się konkurencja w wyścigu o stołek - będzie wiedział, że nie jest niezatapialny. W wyborach o to chodzi, żeby więcej niż 1 osoba startowała. Polska piłka to nie prywatny folwark Bońka, więc niech się liczy z tym, że można go zastąpić.

A jeśli Wiśle coś z tego tytułu skapnie? Jeszcze lepiej!
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 30.09.2016, 09:27
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Ale o co chodzi?

Wisła mogła wystawić rekomendację każdemu?

Mogła?
Mogła.

Powiem więcej - mogła wystawić nawet 3 osobom.

Rekomendacja wcale nie oznacza, że Wisła będzie Wojciechowskiego wspierać, ani na niego głosować.

A Bońkowi przyda się konkurencja w wyścigu o stołek - będzie wiedział, że nie jest niezatapialny. W wyborach o to chodzi, żeby więcej niż 1 osoba startowała. Polska piłka to nie prywatny folwark Bońka, więc niech się liczy z tym, że można go zastąpić.

A jeśli Wiśle coś z tego tytułu skapnie? Jeszcze lepiej!
Mam identyczne zdanie.
Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 30.09.2016, 10:10
gdsmk napisał(a):Wyświetl post
Nie miałem na myśli Wisły - po protu nie wydaje mi się, żeby to logo na koszulce miało jakieś przełożenie w jego branży. Patrząc po Polonii, on jak wydaje kasę, to chce mieć władzę albo coś namacalnego, ale to tylko moje zdanie.

Prędzej coś z FMCG, ew. bukmacher, motoryzacja, elektronika.

No chyba że to miałby być faktycznie misterny plan na pierwszeństwo na te grunty.
Elektronika czy motoryzacja ma Twoim zdaniem większe przełożenie na biznes niż rynek nieruchomości? Moim zdaniem takie same, a nawet większe. Bez wchodzenia w wielkie ideologie - koszt kupna nowego auta powiedzmy 60 000 zł, koszt telewizora Smart TV 3 000 zł, koszt 55m2 mieszkania po cenie rynkowej w Krakowie 400 000 zł. Wiadomo, że wolumen w przypadku mieszkań jest o wiele mniejszy, ale ludzie również kupują nieruchomości, czy to na własny użytek czy jako inwestycje. Wydatek jednorazowy jest nieporównywalnie większy. Ogromna część ludzi przychodząca na stadion kupiła lub kupi auto, a także kupiła lub przymierza się do kupna mieszkania/domu/lokalu. Jeśli chodzi o potencjał reklamowy to branża jak każda inna, moim zdaniem nawet z większym potencjałem jeśli chodzi o przychody, jak i prezentację korzyści dla klienta. Oczywiście są branże z małym potencjałem reklamowym, ale jest to zazwyczaj nisza rynkowa, usługi wychodzące z mody lub usługi specjalistyczne.
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 30.09.2016, 11:02
Musimy jeszcze trochę poczekać, przynajmniej wszystko na to wskazuje, że umowa nie zostanie podpisana do końca tego tygodnia.
Kilka dni temu krążyły informacje że negocjacje trwają, jeśli wszystko się uda to do końca tego lub przyszłego tygodnia powinno się okazać co to za firma.

Wg mnie deweloperka jest bardzo prawdopodobna, zwłaszcza z obecną sytuacją na rynku, gdze jest to branża szybko rozwijająca się, a sam Kraków ponownie się ,,buduje". Zobaczymy
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Stary 30.09.2016, 11:42
Siemion napisał(a):Wyświetl post
Elektronika czy motoryzacja ma Twoim zdaniem większe przełożenie na biznes niż rynek nieruchomości? Moim zdaniem takie same, a nawet większe. Bez wchodzenia w wielkie ideologie - koszt kupna nowego auta powiedzmy 60 000 zł, koszt telewizora Smart TV 3 000 zł, koszt 55m2 mieszkania po cenie rynkowej w Krakowie 400 000 zł. Wiadomo, że wolumen w przypadku mieszkań jest o wiele mniejszy, ale ludzie również kupują nieruchomości, czy to na własny użytek czy jako inwestycje. Wydatek jednorazowy jest nieporównywalnie większy. Ogromna część ludzi przychodząca na stadion kupiła lub kupi auto, a także kupiła lub przymierza się do kupna mieszkania/domu/lokalu. Jeśli chodzi o potencjał reklamowy to branża jak każda inna, moim zdaniem nawet z większym potencjałem jeśli chodzi o przychody, jak i prezentację korzyści dla klienta. Oczywiście są branże z małym potencjałem reklamowym, ale jest to zazwyczaj nisza rynkowa, usługi wychodzące z mody lub usługi specjalistyczne.
Wyszedłem z założenia, że konsument na rynku nieruchomości nie kieruje się nazwą dewelopera, tylko lokalizacją, ceną etc.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 30.09.2016, 13:44
gdsmk napisał(a):Wyświetl post
Wyszedłem z założenia, że konsument na rynku nieruchomości nie kieruje się nazwą dewelopera, tylko lokalizacją, ceną etc.
Jest coś takiego jak świadomość marki. Jeżeli konsument widział reklamę, to podświadomie traktuje markę jako znaną, jest do nie bardziej przychylny. Mając dwie podobne oferty wybierze firmę, która mu się kojarzy.

Nikt nie kupi mieszkania bo zobaczył nazwę developera na koszulce, ale kiedy już będzie wybierał, to "znany" developer wyda mu się pewniejszy.

Taka reklama nie tyle ma zachęcać do zakupu co sprawiać, że znasz markę, kojarzysz nazwę.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
wester
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 30.09.2016, 14:30
Cytat:
Sprawy z Cierzniakiem nie wolno zapomnieć. Rozwój tego zdarzenia skompromitował cały związek oraz pokazał sposób działania pewnego dobrze znanego medium internetowego. Nie oszukujmy się niektóre kluby za czasów Zbyszka mają lepiej, a inne gorzej i Wisla jest w tej drugiej grupie. Gdzieś na tam na górze sobie wymyśli że Legia będzie mogła wyciągać tu każdego piłkarza i panoszyć się na rynku transferowym bez opamiętania tak aby wzorem białoruskiego BATE jeden klub zdominował całą ligę co miąłby dać upragniony awans do LM. Czy takiego związku potrzebuje Polska piłka ?

Dobrze dzieje się, że jest inny kandydat ale... nazwisko Wojciechowskiego mnie nawet nie przeraża tak mocno jak nazwiska osób z jego otoczenia. Kręcina, Majdan itd
Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 30.09.2016, 15:13
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jest coś takiego jak świadomość marki. Jeżeli konsument widział reklamę, to podświadomie traktuje markę jako znaną, jest do nie bardziej przychylny. Mając dwie podobne oferty wybierze firmę, która mu się kojarzy.

Nikt nie kupi mieszkania bo zobaczył nazwę developera na koszulce, ale kiedy już będzie wybierał, to "znany" developer wyda mu się pewniejszy.

Taka reklama nie tyle ma zachęcać do zakupu co sprawiać, że znasz markę, kojarzysz nazwę.
To nie jest takie proste, bo świadomość marki buduje się w długim okresie. Jedno obejrzenie reklamy to jest kropla w morzu. Czasami firmy katują nas swoimi reklamami (vide Media Expert) i mimo, że jest to po pewnym czasie przekaz kojarzący się negatywnie, to jednak pompuje im przychody i utrwala się w świadomości klienta. Czy pozytywnie czy negatywnie, niektórzy o to nie dbają. Zmierzając do sedna - firmie/marce opłaca się sponsorować klub w długim okresie. Kibic, który kupi koszulkę z nazwą firmy/marki, będzie oglądał ją na każdym meczu na koszulkach, bandach, materiałach będzie bardziej przychylny do zakupu. Świadomie czy też podświadomie. Ja np. wędliny w Szubrycie kupuję do dzisiaj. Są świetne to raz, ale wiem, że właściciele są kibicami Wisły to 2. Taki powiedzmy Deweloper może dawać upusty kibicom klubu. Mają wspólną płaszczyznę, która może wpływać na transakcję itd.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 30.09.2016, 15:16
wester napisał(a):Wyświetl post
Sprawy z Cierzniakiem nie wolno zapomnieć. Rozwój tego zdarzenia skompromitował cały związek oraz pokazał sposób działania pewnego dobrze znanego medium internetowego. Nie oszukujmy się niektóre kluby za czasów Zbyszka mają lepiej, a inne gorzej i Wisla jest w tej drugiej grupie. Gdzieś na tam na górze sobie wymyśli że Legia będzie mogła wyciągać tu każdego piłkarza i panoszyć się na rynku transferowym bez opamiętania tak aby wzorem białoruskiego BATE jeden klub zdominował całą ligę co miąłby dać upragniony awans do LM. Czy takiego związku potrzebuje Polska piłka ?

Dobrze dzieje się, że jest inny kandydat ale... nazwisko Wojciechowskiego mnie nawet nie przeraża tak mocno jak nazwiska osób z jego otoczenia. Kręcina, Majdan itd
Uważam podobnie. Jeżeli dla kogoś "Weszło!" lub Stanowski są wyznacznikami tego co dobre i przyzwoite, to mogę tylko i wyłącznie współczuć.

Siemion napisał(a):Wyświetl post
To nie jest takie proste, bo świadomość marki buduje się w długim okresie. Jedno obejrzenie reklamy to jest kropla w morzu. Czasami firmy katują nas swoimi reklamami (vide Media Expert) i mimo, że jest to po pewnym czasie przekaz kojarzący się negatywnie, to jednak pompuje im przychody i utrwala się w świadomości klienta. Czy pozytywnie czy negatywnie, niektórzy o to nie dbają. Zmierzając do sedna - firmie/marce opłaca się sponsorować klub w długim okresie. Kibic, który kupi koszulkę z nazwą firmy/marki, będzie oglądał ją na każdym meczu na koszulkach, bandach, materiałach będzie bardziej przychylny do zakupu. Świadomie czy też podświadomie. Ja np. wędliny w Szubrycie kupuję do dzisiaj. Są świetne to raz, ale wiem, że właściciele są kibicami Wisły to 2. Taki powiedzmy Deweloper może dawać upusty kibicom klubu. Mają wspólną płaszczyznę, która może wpływać na transakcję itd.
Jasne. Właśnie o takie utrwalanie marki w świadomości mi chodziło.
Dlatego sponsor na koszulki to zwykle część długofalowej polityki, co jest dla nas dobre.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 30.09.2016 o godz. 15:20.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 30.09.2016, 15:28
wester napisał(a):Wyświetl post
Dobry prawdziwek z Ciebie . Widać coś przeoczyłeś w ostatnich kilku latach, bo losem drużyn ekstraklasy zajmuje się spółka do tego powołana - Ekstraklasa S.A., a nie PZPN .
Cierzniaka nie komentuje, bo nasz klub kompromitował się, jeśli chodzi o sprawy prawne wielokrotnie(ile spraw przegranych, itd.). Najlepsze było, że nasi włodarze zrobili wszystko, żeby w tej sprawie nie zeznawał trener - Pawłowski(w tej sprawie ukłony dla tego pana).
Odpowiedz cytując
wester
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 30.09.2016, 15:38
For_FuN napisał(a):
Dobry prawdziwek z Ciebie . Widać coś przeoczyłeś w ostatnich kilku latach, bo losem drużyn ekstraklasy zajmuje się spółka do tego powołana - Ekstraklasa S.A., a nie PZPN .
Cierzniaka nie komentuje, bo nasz klub kompromitował się, jeśli chodzi o sprawy prawne wielokrotnie(ile spraw przegranych, itd.). Najlepsze było, że nasi włodarze zrobili wszystko, żeby w tej sprawie nie zeznawał trener - Pawłowski(w tej sprawie ukłony dla tego pana).
Pomijam atak personalny. Zachęcam do wizyty oficjalnej strony związku i zorientowanie się na co wpływ ma PZPN, dodam, że są to sprawy bardzo istotne dla klubów ekstraklasy. To nie jest tak, że osoba spółka Ekstraklasy SA ma 100% wpływu na to co dzieje się z klubami. Sędziowie, komisje licencyjna , wydziała dyscypliny to leży w gestii PZPNu. Ekstraklasa to może sobie przykładowo prawa do transmisji sprzedać i rozdzielać między kluby.
Ostatnio edytowane przez wester : 30.09.2016 o godz. 15:41.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 30.09.2016, 16:50
Boniek zanim został szefem PZPN wprost mówił że legia powinna być eksportowym produktem naszej rodzimej piłki i grać w LM. I jak widać jak może to im pomaga (sprawa Cierzniaka). Dlatego jakby Wojciechowski został szefem PZPN to płakał nie będę.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 30.09.2016, 17:07
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jasne. Właśnie o takie utrwalanie marki w świadomości mi chodziło.
Dlatego sponsor na koszulki to zwykle część długofalowej polityki, co jest dla nas dobre.
Ważne jest jeszcze to aby 'twarz' promująca markę była w miarę atrakcyjna i kojarzyla się z sukcesem. Dlatego też duży i silny sponsor poza tymi wymienionymy przez Ciebie atutami, zawsze będzie wymagał od klubu nieskazitelności czy utrzymywania pozytywnych skojarzeń. Tego tez nam potrzeba.

Silny sponsor oznacza zysk dla obu marek.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 30.09.2016 o godz. 17:12.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 30.09.2016, 18:04
Co Wy piszecie. Fakt, Boniek często zachowuje się jak buc, ale o Wiśle, akurat często wypowiadał się dobrze i z troską o przyszłość klubu.
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 30.09.2016, 20:22
wester ma rację. Sprawy Cierzniaka nie można zostawić. To był jeden z najbrutalniejszych w ostatnich latach pokazów faworyzowania Legii przez władze piłkarskie, w tym przez Bońka, któy zabierał w tej kwestii głos publicznie.
Ja wiem, że nowe przepisy itd. Pokażcie mi chociaż jeden przypadek zastosowania tych przepisów inny niż sprawa Cierzniaka!
Odpowiedz cytując
abcabc
Senior Member

Od: 02.2014

Stary 30.09.2016, 23:51
Prawdziwym brakiem honoru byłoby poparcie przez Wisłę Bońka.
Boniek to wróg Wisły i Krakowa.
Ten bezczelny spisek w sprawie Cierzniaka jest rzuceniem rękawicy. Stanowski nawet szydził, że Wisła rzuciła się z motyką na słońce próbując dochodzić swych praw (czyli: Legia w koalicji z PZPN jest nie do ruszenia).
Wiślak rudego poprzeć nie może. Z zasady.
Boniek i Stanowskie najwyraźniej wystraszeni zostali kandydaturą Wojciechowskiego. I dobrze. Panika w mafii.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 01.10.2016, 17:57
Robienie z Bonka wroga Wisly albo fana Legii jest tak samo mądre jak bronienie Meresińskiego przed negatywnymi artykułami w prasie kilka miesięcy temu. Ośmieszanie naszego środowiska i tyle. Co do tematu Cierzniaka to swoje 3 grosze dodał też Pawlowski, który specjalnie mu do Legii nie odradzał przechodzić...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 01.10.2016, 21:07
Vinci napisał(a):Wyświetl post
Robienie z Bonka wroga Wisly albo fana Legii jest tak samo mądre jak bronienie Meresińskiego przed negatywnymi artykułami w prasie kilka miesięcy temu. Ośmieszanie naszego środowiska i tyle. Co do tematu Cierzniaka to swoje 3 grosze dodał też Pawlowski, który specjalnie mu do Legii nie odradzał przechodzić...
Nie jest fanem, ale wprost mówił że na nich stawia i dla polskiej piłki byłoby lepiej żeby cwelka zdobywała regularnie MP i grali w LM.

Niby co to jest?

A sprawa z Cierzniakiem to co jest? Plują na ciebie a ty że deszcz pada?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 01.10.2016, 22:36
Tak samo, jak w sprawie Cierzniaka była różnica pomiędzy mądrą walką o swoje, a wydawaniem bzdurnych oświadczeń i miotaniem się przez kibiców, tak i w ocenie Bońka jest różnica pomiędzy kreowaniem go na wroga Wisły i Krakowa, tworzeniem idiotycznych teorii spiskowych, a negatywną oceną tego człowieka jako prezesa PZPN (ze względu na standardy, etykę etc.).
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 01.10.2016, 23:02
Boniek to zwykly karierowicz- ktory wszystkim chcial pokazac ze jak wejdzie na stolek i bedzie GLOWA PZPNu to bedzie mial reprezentacje i swoja exportowa druzyne w europie - po Smudzie i Formaliku - to Nawalka juz nie mogl byc gorszy i trafil w fajny okres naszych reprezentantow grajacych w ligach zagranicznych - ma teraz swoja exportowa druzyne klubowa wspolnie z lobby wraszawskim i mediom - glownie pro-warszqwskim i tyle w temacie - przeciez droga 7egii do LM byla latwiejsza niz kiedys do intertoto albo nawet pucharu Borka i Polsatu
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 01.10.2016, 23:19
czaro
Idze idze w kukurydze. Szkoda z tobą dyskutować. Warszawa ci mózg przeżarła. Mieszkałem przez wiele lat w Warszawie ale tak się nie skundliłem.
(Żyjemy w kraju gdzie ciągle zapadają wyroki we Wrocławiu za korupcję. A i tak większość przekrętów nie ujrzała i nie ujrzy światła dziennego. O nie uczciwym lobbingu cweluchów nie ma co pisać i komisji legii... )
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 01.10.2016 o godz. 23:22.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów