|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Fajnie, jakby ktoś z góry zainicjował oficjalną akcję. Tak, żeby miało ręce i nogi. Byłaby to mega akcja promocyjna + z pewnością wyczyszczenie magazynu = kasa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Panowie! Jedziemy do przodu! Kupujmy coś Trzeba wspierać Wisłę na bieżąco! Mam nadzieję, że też aktywnie udzielacie się we wspieraniu młodej Wisły, ale przez pamiątki też Wisłę wspieracie! dajemy czadu!!! Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazdaaaaa!!!!![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tu nie chodzi o przechwalanie sie kto ile kupil i za ile ale o nakrecanie sie nawzajem. jak jest duzo osob ktore kupily cos i wrzucily potwierdzenie to innych moze to zmobilizowac to kupna. Takze kupowac i wrzucac skany Pany. Za miesiac kupie cos znowu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Na urodziny od kumpli dostałem kubek Wisły za 30 zł. Niestety paragonu mi nie dali
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
budujmy Wisłę od nowa i właśnie Błaszczu16 trafił w sedno sprawy... tutaj chodzi o mobilizację, motywację. Wielu pewnie się nie odzywa i widzi - niech ich trochę sumienie pogryzie i w końcu kupią. O to tu chodzi. A nie o przechwalanie się. Kicur - spoko - taki drobny wydatek, wyjątkowo, możemy doliczyć - by nie stał się jednak stałą praktyką, więc zastrzegam, że innych takich wpisów zaliczać nie będziemy RAZEM 3.108 zł!!! ![]()
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moi drodzy ! Dzisiaj chcę widzieć tutaj kwotę co najmniej 4 tysiące! Sam dziś zrobię zakupy i je wrzucę na forum
![]() ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
4000 tysiące na taki okres działanie tej aukcji mało
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
W zeszłym miesiącu zakupiłem koszulke meczową czerwoną, w sumie można doliczyć 259 zl. Czekam aż pojawi się znowu biała i też kupie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki za wrzucenie zdjęcia. Dorzucamy kwotę 259 zł do ogólnej zebranej kwoty. Ja - jak obiecałem - byłem na stadionie i kupiłem kolejną rzecz - czapkę za 35 zł
na potwierdzenie wrzucam jej zdjęcie A zatem, razem zebraliśmy już 3.402 zł!!! dziękujemy wszystkim, którzy dokonali zakupów dotychczas i czekamy na więcej!!! ![]()
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Są jakieś wieści mówiącec o tym, kiedy pojawią się białe meczówki w sklepie? Wstrzymuję się z zakupem, bo czekam, ale trochę to już trwa...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak chcesz biala meczowke na dzis to licytuj tą dla chłopakow bo jakby nie było spotkała ich tragedia
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
I z tego co widzę czysta bez sponsora. Poleci zamówienie
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
A no. W oficjalnym sklepie tez sa juz czyste.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Byłem ostatnio na stadionie i kupiłem szalik - kolejne 35 złotych wsparcia/pewnie do budżetu mniej, ale zawsze warto i w ten sposób wspierać/.
![]() Razem zebrało się już 4.437 zł. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 10.2016
Offline |
|
|
Jak chcesz dodaj jeszcze parę złotych
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Karnetu nie doliczamy, ale koszulkę - jak najbardziej.
Razem mamy już 4.696 zł ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Kita był.. ciekawe jest o co poszło w Nantes..
Ciekawe byłoby gdyby temat wrócił. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A ja myślę że dość już zmian właścicieli, nowa ekipa (co dziwne, bo się się nie spodziewałem) ogarnia temat, dajmy im pracować. Poza tym, jest jakiś powód dla którego Kitę atakują na trybunach wlasni kibice.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Razem mamy już 4.955 zł !!!
Odświeżam temat, bo Wisła nadal ma problemy finansowe i w czasie przerwy wakacyjnej nie możemy o niej zapominać. Więc kupujmy, co się da. Myślę, że warto zmienić formę zbiórki i doliczać także karnety oraz wszelkie inne droższe bilety na stadion. Dodatkowo - zastanawiam się nad prenumeratą "R22". Ktoś może już zaprenumerował? Pozdrawiam serdecznie, b. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@jonaf - I co, dowiedziałeś się coś może? bo ja sam z chęcią wykupię tę prenumeratę. Zastanawiam się również nad karnetem, bo teraz będzie go można nabyć na raty.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|