|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ Można się czepiać wycen wartości piłkarzy na TF, że są wzięte z sufitu. Jednak jak chodzi o rejestrowanie występów poszczególnych piłkarzy, to nigdy żadnych nieprawidłowości nie stwierdziłem. O co chodzi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ABGwislakABG Tak sobie siedzę i myślę,a może Pawłowi jest potrzebny psycholog ? Mówię tu całkiem serio,siedzi mu w psychice,że nie może strzelać goli może by mu to pomogło ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez wester : 29.08.2016 o godz. 09:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
A czy klub zrezygnował już z usług Pani psycholog która ponoć przyglądała się poczynaniom piłkarzy i analizowała ich zachowania itd? Nie pamiętam czy to było jeszcze w poprzedniej rundzie czy podczas okresu przygotowawczego ale było takie info na głównej (swoją drogą po tym news-ie pomyślałem wtedy że może zaczyna ktoś profesjonalnie podchodzić do tematu prowadzenia drużyny...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
On nawet w swietnej formie potrafil mascic setke za setka. Ale te maszczone okazje to byly strzaly w slupki, poprzeczki, w bramkarza, ponad bramka. Masz sporo racji odnosnie psychologii, ja kieruje sie bardziej zerowym przygotowaniem motorycznym.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
A ja myślę, że to już niestety zgrany piłkarz - zużyte-bolące ciało+psyche grajka na ostatniej prostej. Gdyby cała Wisła się poderwała do zwycięstw to jeszcze może coś, a tak już chyba tylko smutna końcówka przed Nim.
Ostatnio edytowane przez arti : 29.08.2016 o godz. 19:26.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Ostatnio nawet Małecki zaliczył dość poważny zjazd formy, także jest to bardzo niepokojące ... zważywszy na to jak się prezentował w poprzedniej rundzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Paweł Strąk (33lata) jest bez klubu. Dawać go na środek obrony z Ryśkiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Też mi się tak wydaje. Brożki się brzydko starzeją. Piotrek przecież już na emeryturze. Chociaż, gdyby cała drużyna w magiczny sposób nie straciła formy, to imo Paweł mógłby się sprawdzić jako człapiący ofensywny pomocnik. Podać potrafi.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Z tym Ryśkiem? ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
o to zagramy znów 3-5-2 dwóch Ryśków i Strąki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy Marek Zieńczuk grający tu w ramach sentymentalnego pożegnania z piłką nożną i ostatniego spięcia by ratować Wisłę od spadku niczym Rocky w ostatniej części byłby gorszy od reszty naszych skrzydłowych? Tzn. mamy jednego, a chcemy na powrót grać dwoma, więc może warto zapytać, czy zgodziłby się tu grać za (pół) darmo. Tylko pytam, czy w ogóle warto się zastanawiać. Niech ktoś, kto oglądał mecze Ruchu się wypowie.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Powracający Zieńczuk prawdopodobnie dał by nam tyle, co powracający Żurawski albo Głowacki w aktualnej formie.
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Już wolał bym vrdoljak bo rozwiązał kontrakt
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Gracze z kartami w ręku
Ivica Vrdoljak-Defensywny pomocnik Pavel Vidanov-Prawy obrońca Vitali Balashov-Lewy napastnik |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wyjebaliśmy Bałaszowa gdyż ogór jakich mało, na dodatek po akcji z III ligi debil do kwadratu mogący sobie przybić żółwika i trzasnąć selfie w windzie z iq77, ale teraz go ściągnijmy
![]() Sprawdź, czy spakowałeś na pewno wszystko zgodnie z planem lekcji do plecaka / wyjdź na pole / odstaw ciężkie narkotyki. I Vrdoljak. No kurva... ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Patrze tylko co zostało na rynku na nic lepszego nie można liczyć na ta chwile
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W końcu Latal wrócił do Piasta : )
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jeżeli przyjmą ewentualną dymisję DW to może ściągnąć duet SS (smida stilic)?
Tylko czy warto mieć bośniaka w pakiecie ze smudą, czy może lepiej nie mieć ich wcale? |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Smuda postanowil z nas zedrzec ostatni grosz. Niech spierdala dziad.
Biedny nie byl, mogl poczekac a nie po sadach nas wloczyc. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ktoś tą umowę ze Smudą podpisał, a ty być pracodawcy podarował pensje za free
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Już widzę obecnie rządzących podpisujących umowę ze Smudą
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Smuda to przeszłość. Na chwilę obecną trzeba stworzyć podwaliny profesjonalizmu w klubie, bo żaden potencjalny inwestor nie będzie ładował pieniędzy w burdel. Trochę za TF niestety tego bałaganu było. Brak spójnej polityki transferowej doprowadził do stanu, w którym jesteśmy dzisiaj. Musimy pazernie bronić się przed spadkiem i próbować przetrwać obecny stan. I by były transfery, kibice muszą wspierać klub! Musimy wygenerować taki przychód od nas samych - kibiców, jakiego Wisła jeszcze nie miała. Dlatego, za każdym razem, w każdym poście proszę, żebyśmy chodzili na mecze i kupowali pamiątki, a jak nie możemy chodzić na mecze to chociaż kupili jakiś szalik czy koszulkę. Aktualnie to najprostszy sposób na wsparcie, choćby w minimalnym stopniu, klubu. Ratujmy Wisłę. De facto to w nas samych drzemie potencjał tego klubu
więc musimy zwierać szyki i co miesiąc coś kupować ze sklepu, a na mecze przy R22 chodzić obowiązkowo. Inaczej nie damy sygnału dla inwestorów, że chcemy budowy coś więcej niż tylko średniego klubu polskiej ligi. Jak będą przychody od kibiców, to i pojawi się sponsor, a jak będzie sponsor to wtedy będą transfery. Teraz jednak musimy liczyć tylko na siebie ![]() ![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Semir Stilic oficjalnie rozwiazał kontrakt z Apoelem
http://www.transfermarkt.pl/semir-st.../spieler/46340 Damian Kadzior ciekawa opcja na prawe skrzydło http://www.transfermarkt.pl/damian-k...spieler/199299 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Kadzior jest bardzo ciekawą opcją. W klasyfikacji kanadyjskiej łącznie, po 9 kolejkach ma 9 punktów. Jak chcemy odbudować swoją siłę, to tylko takimi zawodnikami. Natomiast pytanie, czy ktoś nam go sprzed nosa wcześniej nie sprzątnie. Z kolei Stilic chyba już dawno rozwiązał kontrakt z Apoelem, ale mogę się mylić. Btw. ja bym się zastanowił nad zakontraktowaniem jako OfPoma - Roberta Brzęczka, syna Jerzego Brzęczka. Podejrzewam, że rozwinąłby się na b. dobrego zawodnika. Ma 20 lat - odpowiedni wiek na wejście do poważnej piłki, przynajmniej tej "ekstraklasowej". ![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Stilić pewnie jest totalnie poza zasięgiem finansowym, nie mówiąc o jego już schyłkowym wieku i chimeryczności.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
a co do jego oczekiwań finansowych to miejmy nadzieje, że przygoda na Cyprze mocno te jego wymagania obniżyła... ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|