The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
nero
Hanys

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2016, 06:08
Czemu tak ciagle piszecie o tym logo na stronie? Czy to takie wazne? Moze strony dogadaly sie inaczej i nie bedzie logo?
Nie rozumiem po co az taka afera z tym logo.
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 15.09.2016, 07:51
Po prostu trzeba się do czegoś przyjebać, żeby nikt nie zapomniał, jak jest chujowo - wszystko po to, żeby pomóc klubowi, oczywiście.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 15.09.2016, 08:12
No i jest to łatwiejsze niż namawianie na kupno biletów.
Odpowiedz cytując
Thuesen
Member

Od: 05.2010

Stary 15.09.2016, 13:13
Prezydentowa napisał(a):Wyświetl post
Po prostu trzeba się do czegoś przyjebać, żeby nikt nie zapomniał, jak jest chujowo - wszystko po to, żeby pomóc klubowi, oczywiście.
To nie jest przyjebanie się żeby pokazać ze jest chujowo. Nie sadzisz ze to jasny sygnał dla innych sponsorów że Wisła ma swoich partnerów/ sponsorów w dupie a w klubie panuje bałagan? No tak po Twoim wpisie widzę ze lepiej zaklinać rzeczywistość i udawać że jest super.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 15.09.2016, 13:26
A moze umowa sponsorka nie zawierala prezentacji loga na pasku? Nie wpadles na to?
Tos znalazl sygnal... pasek na dole strony... dobrze ze w kiblu paska nie znalazles...
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Thuesen
Member

Od: 05.2010

Stary 15.09.2016, 13:44
regan napisał(a):Wyświetl post
A moze umowa sponsorka nie zawierala prezentacji loga na pasku? Nie wpadles na to?
Tos znalazl sygnal... pasek na dole strony... dobrze ze w kiblu paska nie znalazles...
To się popisałeś ziomeczku. Sprowadziłeś rzeczową rozmowę do swojego poziomu czyli rynsztoka czy też kibla w którym zwykle skarbów szukasz. Przynajmniej tak wynika z tego co piszesz.
Odpowiedz cytując
serek_dj
Member

Od: 01.2010

Stary 15.09.2016, 14:26
ja tam nie wiem... jak tylko podpisali obu nowych to obaj są w zakładce sponsorzy i partnerzy... w kwestii paska ciężko powiedzieć
I choć serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem - za Wisłę - bo nie liczy się nic więcej - to pewne.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 15.09.2016, 16:09
Thuesen napisał(a):Wyświetl post
To się popisałeś ziomeczku. Sprowadziłeś rzeczową rozmowę do swojego poziomu czyli rynsztoka czy też kibla w którym zwykle skarbów szukasz. Przynajmniej tak wynika z tego co piszesz.
Rynsztokowe to są te wasze rozkminy. Z kompletnie nieistotnych spraw gdzie nie macie żadnej wiedzy o tym o czym probujecie dywagowć, uprawiacie defetyzm przed całą Polską. Na media piszecie, że złe że kłamią a sami robicie oborę wokół klubu, co pokazuje ze wcale nie jestescie lepsi.

Jak masz jakis pomysl uwage to napisz do klubu, teraz sa rozne formy komunikacji. Napewno to przyniesie lepszy skutek niż pisanie przed cala Polska, że "żaden sponsor do nas nie przyjdzie, bo nie ma ich na pasku"... to jest lagodnie mowiac dziecinada.
Skończcie ten głupkowaty temat, bo wstyd
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 15.09.2016, 16:51
Eska, Dziennik Polski jest w pasku ale ma w nim nie być firmy profix, która jest sponsorem Wisły Kraków a nie tylko partnerem?
Nie dodali jeszcze bo albo czekają na jakieś odpowiednie grafiki albo zwyczajnie mają bałagan i zapomnieli o tym.
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Stary 15.09.2016, 18:45
Thuesen napisał(a):Wyświetl post
To nie jest przyjebanie się żeby pokazać ze jest chujowo. Nie sadzisz ze to jasny sygnał dla innych sponsorów że Wisła ma swoich partnerów/ sponsorów w dupie a w klubie panuje bałagan? No tak po Twoim wpisie widzę ze lepiej zaklinać rzeczywistość i udawać że jest super.
Ale gdzie ja mówię, żeby udawać, że jest super? Wiemy, że jest słabo. Nie wiemy, jak bardzo. Można o tym rzeczowo i delikatnie rozmawiać, ale wywalanie pomyj na swój klub nie jest najlepszym rozwiązaniem. Ludzi od czarnego "piaru" już mamy - dziennikarzy. Kibice mogliby jednak dbać o wizerunek klubu i szukać pozytywów.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.09.2016, 19:08
krzaq12 napisał(a):Wyświetl post
Eska, Dziennik Polski jest w pasku ale ma w nim nie być firmy profix, która jest sponsorem Wisły Kraków a nie tylko partnerem?
Nie dodali jeszcze bo albo czekają na jakieś odpowiednie grafiki albo zwyczajnie mają bałagan i zapomnieli o tym.
A może czekają jeszcze na sponsora/ów ?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 15.09.2016, 20:39
Litości, można z trudem wiązać koniec z końcem i stawać na głowie, żeby spiąć klub finansowo, ale żeby nie uaktualnić strony, skoro i tak jest pracownik dedykowany do kontaktów z mediami (rzecznik) to jest niechlujstwo. Zresztą nie tylko nowego zarządu, bo tak było od lat. Powtarzam: rzecznik ma czas na twittera, a nie ma czasu na stronę internetową, wizytówkę klubu?
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 15.09.2016, 21:17
czaro napisał(a):Wyświetl post
Litości, można z trudem wiązać koniec z końcem i stawać na głowie, żeby spiąć klub finansowo, ale żeby nie uaktualnić strony, skoro i tak jest pracownik dedykowany do kontaktów z mediami (rzecznik) to jest niechlujstwo.
O ile oczywiście dany pracownik ma kodziki do edycji całego źródła strony, a nie tylko artykułów
Odpowiedz cytując
serek_dj
Member

Stary 16.09.2016, 07:47
Z ciekawości zapytam czy ktoś z Was do niego o to napisał (do rzecznika)?
I choć serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem - za Wisłę - bo nie liczy się nic więcej - to pewne.
Odpowiedz cytując
serek_dj
Member

Stary 16.09.2016, 09:13
Cytat:
Dzień Dobry,

Czekamy na komplet materiałów. Nie chodzi o problemy techniczne. Umowy obowiązują, logotypy w końcu trafią do właściwego działu, nie ma powodów do niepokoju.

Pozdrawiamy,

Biuro Prasowe Wisły Kraków SA
macie odpowiedź
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Stary 16.09.2016, 10:51
serek_dj napisał(a):Wyświetl post
macie odpowiedź
Eee, niemożliwe! To na pewno przez bałagan i lenistwo nie ma jeszcze logotypów
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 16.09.2016, 11:00
Ufff w samą porę. Taboret zaczynał mi się niebezpiecznie majdać a lina od stropu króciutka.

Dzieki Bogu, bedzie jednak logotyp.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 16.09.2016, 14:01
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Ufff w samą porę. Taboret zaczynał mi się niebezpiecznie majdać a lina od stropu króciutka.

Dzieki Bogu, bedzie jednak logotyp.
Linka może się zerwać. Użyj paska.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 16.09.2016, 14:36
Myslalem o tym, ale lipnie tak bez spodni na pasku dyndac. Trzeba trzymac fason.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Stary 16.09.2016, 15:07
Nie wiem kto wymyślił tą akcję #hejtnaout ale muszę stwierdzić, że w ten sposob frekwencji nie zwiększą.
Chociaż... krytyka po kolejnej porażce będzie mniejsza, bo przyjdzie MNIEJ kibiców. To jest jakiś niesmaczny żart, ze oni po 7 przewalonych meczach ( w tym upokarzające 1-5 ze Śląskiem) mają czelność robić cos takiego.

To faktycznie niedopuszczalne żeby kibice wymagali walki i ambicji, oraz tego żeby piłkarz za kilkanaście tysięcy zł trafiał prosto w pilke. 'Kupujcie bilety, koszulki, szaliki a my będziemy za te pieniadze dalej kompromitować ten klub. '
Kto odważy sie skrytykować jest Hejterem i jest w zmowie warszafki i pewnego portalu na w.
Syndrom oblężonej twierdzy zatacza coraz szersze kręgi.

Namawiamy ludzi zeby przyszli na Wisłe a pozniej dostajemy taki filmik. Żenada.
Myślicie ze kręcili to za darmo ? Bo jesli na takie cos idą pieniadze to wiele osob zrewiduje swoje pomysły co do kupowania droższych biletów i fantów klubowych.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 16.09.2016, 16:58
pomeran napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem kto wymyślił tą akcję #hejtnaout ale muszę stwierdzić, że w ten sposob frekwencji nie zwiększą.
Chociaż... krytyka po kolejnej porażce będzie mniejsza, bo przyjdzie MNIEJ kibiców. To jest jakiś niesmaczny żart, ze oni po 7 przewalonych meczach ( w tym upokarzające 1-5 ze Śląskiem) mają czelność robić cos takiego.

To faktycznie niedopuszczalne żeby kibice wymagali walki i ambicji, oraz tego żeby piłkarz za kilkanaście tysięcy zł trafiał prosto w pilke. 'Kupujcie bilety, koszulki, szaliki a my będziemy za te pieniadze dalej kompromitować ten klub. '
Kto odważy sie skrytykować jest Hejterem i jest w zmowie warszafki i pewnego portalu na w.
Syndrom oblężonej twierdzy zatacza coraz szersze kręgi.

Namawiamy ludzi zeby przyszli na Wisłe a pozniej dostajemy taki filmik. Żenada.
Myślicie ze kręcili to za darmo ? Bo jesli na takie cos idą pieniadze to wiele osob zrewiduje swoje pomysły co do kupowania droższych biletów i fantów klubowych.
Ja natomiast sié zastanawiam, czy mozliwe jest tak rozbieżne pojmowanie kibicowania temu samemu klubowi.
Moze to ja jestem .......niety (nie wykluczam) i chyba juz starej daty, by nadążyć za idacymi zmianami?
Jednak jak czytam, ze z powodu jakiegos filmiku, ktos zdecuduje sié odpuscic meczyk Wiselki to naprawde brak mi kvrwa słów.

Dla mnie, to poprostu nie do pomyslenia by uzalezniac swoj pobyt na meczu od wynikow i postawy naszych pilkarzy!
Nie potrafie zrozumiec, jak mozna uzalezniac zakupy pamiatek klubowych od nieadekwatnych do formy pilkarskich zarobków! Nie potrafie zrozumiec, jak mozna zrezygnowac z zaplanowanego wsparcia klubu z powodu jakiegos filmiku, kręconego Samsungiem s5!

Przeciez idzie sie na mecz Wislełki! A nie dla Boguskich , Maleckich czy Popo! MAm odpuscic sobie spotkanie mojej ukochanej druzyny, ze wzglegu na jakiegos pseudo grajka? Nigdy!
Chca, to niech oni się zawijaja ! Wisla jest moja! Zawsze moja byla i na zawsze moja bedzie!

Natomiast wydajac kasę na Wisłę, uważam że są to jedne z rozsądniej wydanych moich pieniedzy.
Daje na to co kocham! A to co kocham nie ma wartosci materialnej!

Szkoda, ze sa tacy którym wydaje się, ze odpuszczajac Wisłe, nie dokladaja się do trawiacych ją od srodka problemów. Niestety, tak naprawde takimi decyzjami szkodzicie nie tym, ktorzy i moze nie powinni byc w naszym klubie oraz oczywiscie zasługują na burę...tylko zipiącemu klubowi, zwanemu Wisła Kraków!

Niech kazdy spojrzy w lustro i zada sobie szczere pytania...Czy daje mojemu klubowi z siebie wszystko? Czy aby przypadkiem nie daje tyle ile Boguski? Moze ja również zapracowalem na HEJT !

KAzdy zwiazany z klubem jest trybikiem. Tryby się czasem .......ą, zacinają czy wymagają wymiany...jednak ta machina ma zapierdalać! Wszyscy tworzymy Wisłe!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 16.09.2016 o godz. 18:35.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 16.09.2016, 18:12
Proponuję się obudzić części wiary, bo czasem mam.wrażenie, że ludzie dalej żyją w czasach, gdzie nie szlo sie na mecz z myślą kto wygra, tylko iloma bramkami wygramy.
Odpowiedz cytując
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Stary 16.09.2016, 19:02
Dariook, złe sie zrozumieliśmy. Ja na meczu będę niezaleznie w ktorej lidze i w jakim składzie, ale kibice to nie sa sami zapaleńcy na dobre i na złe. I tacy, po takim 'dziwnym' przesłaniu mogą zrezygnować. A chyba ne potrzebne sa takie akcje w tym momencie. Wlasnie w takim złym.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 16.09.2016, 19:52
Dla mnie, ktos kto nie jest z klubem na dobre i na złe, nie jest kibicem Wisły Krakow.

Moze to zabrzmi boleśnie, jednak zrezygnowanie z wlasnego klubu, gdy ten potrzebuje pomocy i wsparcia to pospolite s....ysynstwo. Taka postawa kłuci się z esencja kibica i zasługuje na ostre potępienie.

Klub Pilkarski umierajac, pozbawiony jest reakcj ludzi nie zwiazych z nim emocjonalnie. Zawsze ostatnia deska ratunku sa wierni kibice. Dlatego bycie z klubem na dobre i na złe, jest tak bardzo wazne.

Trzeba rozróżnić istote klubu od samych ludzi kierujacych tym klubem. Naszym ukochanym klubem jest Wisla Krakow ! A obecni dzialacze i pilkarze tylko ten klub tworza, podobnie zreszta jak i my kibice. Niezrozumiale wiec jest, odwracanie sie pleacami do klubu, ktory jest w tym gownie z winny dzialaczy i po czesci slabej gry pilkarzy.

Wisła to My!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 16.09.2016 o godz. 19:56.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Stary 16.09.2016, 19:55
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie, ktos kto nie jest z klubem na dobre i na złe, nie jest kibicem Wisły Krakow.

Moze to zabrzmi boleśnie, jednak zrezygnowanie z wlasnego klubu, gdy ten potrzebuje pomocy i wsparcia to pospolite s....ysynstwo. Taka postawa kłuci się z esencja kibica i zasługuje na ostre potępienie.

Klub Pilkarski umierajac, pozbawiony jest reakcj ludzi nie zwiazych z nim emocjonalnie. Zawsze ostatnia deska ratunku sa wierni kibice. Dlatego bycie z klubem na dobre i na złe, jest tak bardzo wazne.

Trzeba rozróżnić istote klubu od samych ludzi kierujacych tym klubem. Naszym ukochanym klubem jest Wisla Krakow ! A obecni dzialacze i pilkarze tylko ten klub tworza, podobnie zreszta jak i my kibice.

Niezrozumiale wiec jest odwracanie sie od klubu, ktory jest w tym gownie z winny dzialaczy i slabej gry pilkarzy.

Wisła to My!

Popieram. Nadeszły czasy, gdy przychodzimy na Wisłę dawać a nie brać. Zamiast brać dowartościowanie, pozytywne emocje, radość ze zwycięstwa, przyszedł czas na dawanie. Czyli bycie z klubem, chodzenie na mecze miimo, że nie daje to takiej przyjemności - wręcz przeciwnie, płakać się chce. Najłatwiej jest uciec, żeby nie bolało. Ale chyba nie na tym wierność wszelaka polega.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 16.09.2016, 20:41
Czy napisanie przeze mnie, że x,y czy z nie powinien grać w Wiśle (wiadomo że ze względów sportowych) jest hejtem czy nie?
Dla mnie to jakieś kosmiczne nieporozumienie... może jeden z drugim (wiadomo którzy) strzeliliby jakiegoś gola, poprawiliby technikę, uderzenie albo szybkość. Tyle macie nam panowie do powiedzenia po 7 porażkach z rzędu?
Przytoczone - "wracaj do Olimpii" to hejt? A może bolesna prawda?
"Trudno się patrzy na twoją grę" - to też tzw. hejt?
Urażeni panowie piłkarze - ugraliście bilans 1-0-7!!! 8 gier - 7 przegranych. K.rwa pobudka i do roboty!

Nie mieszajmy pojęcia kibicowskiej miłości, wierności, wsparcia itp. dla/do Wisły z publicznymi wygłupami patałachów, którzy mają aktualnie regres (B i P) i dają sportowo Wiśle tyle co kot napłakał.
Oczekujecie Panowie komplementów to na nie zapracujcie. Chcecie świętego spokoju to grajcie amatorsko na zadupiu albo wcale.
Ostatnio edytowane przez arti : 16.09.2016 o godz. 21:10.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 16.09.2016, 21:13
arti napisał(a):Wyświetl post
Czy napisanie przeze mnie, że x,y czy z nie powinien grać w Wiśle (wiadomo że ze względów sportowych) jest hejtem czy nie?
Nie, ale obrazanie kogos za to, ze nie potrafi wykonywac lepiej swego zawodu juz tak. Wszystkie takie teksty typu: chu*je, kutasy Alan=Anal, wysmiewanie, jechanie po kims tylko dlatego ze nie raczyl łaskawie miec umiejetnosci przynajmniej Szymkowiaka, to jest moim zdaniem nie tyle ze hejt, ale suki*nsyństwo. Nie jego wina, ze twoje oczekiwania sa wieksze a stac nas niestety tylko na tyle.

Co innego gdy ktos jest beszczelny i łamie kanon nasze zasady olewa nasze wartosci nasza Wisle i prezentuje poziom niegodny podania ręki. Wtedy można poromawiac o nim lub z nim w troche ostrzejszy sposob. Ale teraz jak to jest robione w internecie to jest zwykłe suk*insyństwo.

Ja zawsze wychodze z prostego założenia. Najpierw daj coś od siebie! Potem rządaj czegoś w zamian od innych.

A słowa Henryka Reymana o podaniu ręki dotyczą również kibiców, pardon - przedewszystkim kibiców! nie tylko piłkarzy

Mniej roszczeń, dajcie wiecej od siebie, bedziecie nawet w zyciu szczesliwsi
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 16.09.2016, 21:40
Jest różnica pomiędzy wulgaryzmami i naruszeniem czyjejś czci, a krytyką i żartami. Wydaje mi się, że troska o to, żeby anonimowi ludzie w internecie nie wyśmiewali słabej gry dorosłych mężczyzn biegających za pieniądze (i to spore!) za piłką po boisku kilka dni w tygodniu jest ostatnią rzeczą, którą ci mężczyźni się teraz powinni zajmować. Tzn. niech się zajmują, czym chcą, wolny kraj, ale my to ocenimy i postawę tych panów także.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 16.09.2016, 21:44
regan napisał(a):Wyświetl post
Nie, ale obrazanie kogos za to, ze nie potrafi wykonywac lepiej swego zawodu juz tak. Wszystkie takie teksty typu: chu*je, kutasy Alan=Anal, wysmiewanie, jechanie po kims tylko dlatego ze nie raczyl łaskawie miec umiejetnosci przynajmniej Szymkowiaka, to jest moim zdaniem nie tyle ze hejt, ale suki*nsyństwo. Nie jego wina, ze twoje oczekiwania sa wieksze a stac nas niestety tylko na tyle.

Co innego gdy ktos jest beszczelny i łamie kanon nasze zasady olewa nasze wartosci nasza Wisle i prezentuje poziom niegodny podania ręki. Wtedy można poromawiac o nim lub z nim w troche ostrzejszy sposob. Ale teraz jak to jest robione w internecie to jest zwykłe suk*insyństwo.

Ja zawsze wychodze z prostego założenia. Najpierw daj coś od siebie! Potem rządaj czegoś w zamian od innych.

A słowa Henryka Reymana o podaniu ręki dotyczą również kibiców, pardon - przedewszystkim kibiców! nie tylko piłkarzy

Mniej roszczeń, dajcie wiecej od siebie, bedziecie nawet w zyciu szczesliwsi
To może nie jestem hejterem.
Reszta to dla mnie bardziej złożona sprawa.
Pan X - mówi "piłka to moje całe życie" i od x lat tak samo przyjmuje na 5 metrów, i grając ofensywnego nie umie strzelać karnych, wolnych, cała reszta parametrów to obecnie regres. W tym kontekście taka wypowiedź to jakieś jaja.
Pan Y - mówi - "nikt nie chce przegrywać - ani my ani przeciwnik" tylko, że jest jednym z architektów 7 porażek z rzędu, a sport niestety polega na tym żeby wygrywać.
Tj. dość kuriozalna sytuacja jak dla mnie.
Ostatnio edytowane przez arti : 16.09.2016 o godz. 21:48.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 16.09.2016, 22:16
Dawniej wychowywano na X, ze na swoich pilkarzy się nie gwizda. I nikt nie gwizdal, mimo ze grali gorsi rzemieślnicy niz obecnie.

Kazdy kto ma troszke oleju w głowie wie, ze mamy obecnie wielu pilkarzy ktorzy delikatnie mowiac tuzami pilkarstwa nie sa. Tylko trzeba sie zastanowic, kogo to wina ze mimo wszystko Ci zawodnicy wciaz graja? Pilkarzy?
Raczej nie. Graja bo nie ma innych lepszych zmiennikow. Amatorska polityka doprowadzono do takiej sytuacji, ze mamy kipskich zawodnikow a zamiary mierzymy na puchary.

Hejtowanie chłopakow w obecnej sytuacji nic dobrego nie wnosi. Na pewno im w tym trudnym okresie nie pomagamy i tylko dopingiem mozemy im dodac skrzydel . Umiejętności juz nie podniosa ale trzeba w nich wierzyc, ze zaskocza i uwierza, ze jednak takimi odpadami bez ambicji nie są, na jakich sie ich czasami kreuje.

Razem gramy w jednej druzynie i trzeba sobie pomagac. Ja wiem ze jest trudno i pewnie odczuwają zero poparcia ale licze na nich. Mam nadzieje, ze maja jeszcze tym hejtujacym cos do udowodnienia.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 16.09.2016 o godz. 22:48.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów