|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie ma sie co oszukiwac, ale "In Kapka we trust".
Jak on czegos nie wynajdzie to nie bedzie nikogo nowego. Owszem, wpierdzielal nas na miny solidne od czasu do czasu, ale Wisla za Kapki generalnia miala najnizszy w lidze odsetek niewypalow transferowych. Wisly dzisiejszy dzien nie dotyczy bo i tak transakcji gotowkowych nie przeprowadzamy. Zostaja ochlapy dostepne jutro, i za tydzien i za dwa. Tez mi sie marzy Melikson do spolki z nowym Cantoro i nowym Uche, ale te czasy juz minely i predko nie wroca. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Bo zdecydowanie więcej można wymagać od profesjonalistkek przyjmujących pieniądze niż od amatorek mówiąc im czułe słówka. Gdyby było odwrotnie, każda prostytutka nazwywana byłaby grzecznie 'amatorką'. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mączyńskiemu się dziwie, że odmówił Olympique Marsylia.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
ja jednak sądzę, że to jednak ostatecznie Jemu odmówiono. Po jakiejś tam analizie gry naszego zawodnika.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
W przypadku rozpatrywania ewentualnych transferów Mączyńskiego trzeba pamiętać o tym, dlaczego w ogóle wrócił do Wisły.
On (a może nawet nie tyle on, co jego żona) podobno woli siedzieć tu, na miejscu - nawet za cenę mniejszej kasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Albo kiepskie zdanie o amatorkach.
![]() Ale ponoć jest tak że singiel i żonaty zazdroszczą sobie nawzajem tego samego - każdy z nich uważa że ten drugi się częściej 'bzyka'. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Dla mnie jest fenomenem, że Mąka grając niezmienny piach w lidze (od powrotu do nas) oraz kompletnie niczym nie wyróżniając się w reprze jest rozpatrywany jako kandydat do grania w poważnych klubach. Od miesięcy oglądam jego mecze na Reymonta i za cholerę nie potrafię zauważyć, że facet jest lepszy od przeciętnego środkowego pomocnika Ruchu, Pogoni czy innej Korony. To że jest pupilkiem Nawałki to ok. Czasem bywa, w sumie nic w kadrze nie spieprzył. Ale że ktoś na zachodzie myśli o wykładaniu za niego kwot w okolicach 1-2 mln Euro to już dowód, że w piłce naprawdę jest za dużo kasy. ![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Taki Pazdan lepszy albo Kapustka ?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No i pomyśleć, że kiedyś Cupiał połaszczył się na 4x po 0,5 miliona € rozłożone aż na 4 lata (wypożyczenie)za Kosę, rozpierniczając tym samym zespół na LM, a dzisiaj blisko 30-letni, dużo słabszy Pazdan za ponad 2x razy tyle mógłby odejść na Zachód
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie rozumiem dlaczego nie wypożyczamy zawodników jeśli w kasie pusto... Ciężko mi uwierzyć, że w Ekstraklasie, 1 lidze, Słowacji czy Czechach nie ma solidnych zawodników na newralgiczne dla nas pozycje, którym Wisła mogłaby zaoferować jednak coś więcej niż mają w obecnym klubie. Np. okno wystawowe w ekstraklasie (przynajmniej do czasu wyjścia na prostą) czy szansę na regularną grę.
To przecież nie musi być teraz zawodnik, który znacząco zwiększy jakość, niech będzie nawet podobny poziomem do obecnie grających - to już nie będzie źle. Chodzi jednak o dopływ świeżej krwi, o bodziec psychologiczny dla istniejącej grupy, o rozruszanie tego skostniałego układu personalnego na boisku i poza nim, o zwiększenie liczby rozwiązań przy ustalaniu składu. Wreszcie o ludzi, którzy będą mieli inklinacje do gry na pozycjach jakich Wisła potrzebuje. Akurat może uda się ich odbudować i rozwinąć. Więc niech to nawet będzie ofensywny środkowy na dorobku, którego można tworzyć. Bo obecnie choćby Wdowczyk stanął na głowie to nie zrobi piłkarza stricte ofensywnego z Urygi, Mączyńskiego czy Popovica.
Ostatnio edytowane przez nesta : 31.08.2016 o godz. 16:21.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
I szczerze to aż żal patrzeć, że kluby równie biedne jak my czyli Korona, Ruch czy beniaminkowie dokonują rozsądnych transferów. Quo Vadis Wisło? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie wiem czy domaganie się racjonalnej polityki transferowej w sytuacji, w jakiej Wisła znalazła się w tym okienku jest zasadne...
Miesiąc temu byłoby o czym pogadać, ale dzisiaj? Zostaje nam czekanie na zawodników z kartą na ręku. Czyli... hmmm... w sumie to samo, co od kilku lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Racja z tymi pilkarzami ktorych mamy zajedziemy daleko.....
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jak to co? Zastawiamy Panamere i kupujemy Stilica!
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Pani prezes mówi że transfery lubią ciszę. Oby tylko z tej tajemniczości nie zapomniała nam o nich powiedzieć
![]()
Więc dlatego z punktu mając na uwadzę iż ogólna krytyka może być,tak musimy zrobić żeby tej krytyki nie było,tylko aplauz i zaakceptowanie... (Rejs)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Wlasnie otworzylo się okienko transferowe dla Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Nie ma pieniędzy, nie ma transferów. Na tą chwilę są inne priorytety. Nie wiem co w tym takiego ciężkiego do zrozumienia. Tym bardziej nie wiem skąd te narzekania na brak transferów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
A może stąd, że patrząc na ostatnią grę naszych, wszyscy na stadionie chcieli popełnić zbiorowe harakiri?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Też tak miałem, nie będąc nawet na stadionie tylko oglądając mecz w TV. Ba, dodam nawet, że mam tak już mniej więcej od czasu kiedy zwolniono Moskala. Transferów jednak nie wymagam biorąc pod uwagę obecną sytuację klubu.
Powód: jżs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 01.09.2016 o godz. 06:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Zwalniamy magazyniera...jakie transfery?
Dla mnie można ten temat zamknąć w cholerę na dłuższy czas, wyjdzie na to samo. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Nie ma kasy, wszedzie szukają oszczedności, byle tylko zmniejszyć deficyt w budżecie. Jak pojawi sie sponsor na koszulkach to wtedy jest szansa, że kogoś zakontraktują, a tak to musimy grać tym co mamy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Wdowiec sie pod(d)ał...
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wisła Kraków SA @WislaKrakowSA 4 min.4 minuty temu Rewelacje jednego z portali nie znajdują potwierdzenia w faktach. Pan trener Dariusz Wdowczyk nie złożył dymisji na ręce Władz Wisły Kraków.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|