|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Chwila z Kałużnym: Przez 30 lat nikt nie wiedział, że byłem bity.
Długi i ciekawy wywiad. http://na-babski-rozum.przegladsport...ze-bylem-bity/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nowa pozycja Kuby w Wolfsburgu. Kolejny mecz na pozycji prawego obroncy i tak juz pewnie pozostanie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Marcin Broniszewski,Paweł Primel,Kazimierz Antkowiak, Przemysław Pączko oraz Jan Batko z dniem 31 dostali wypowiedzenia,ale Marcin ?
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 31.08.2016 o godz. 17:58.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Ale ....a w moje urodziny ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Z Antkowiakiem chyba nie po drodzę było SKWK , ale koleś bardzo długo związany z Wisłą mam nadzieję że go upchną gdzieś indziej. Najbardziej szkoda Jana Batko. Pewnie każdy go kojarzy od 20 lat prawie w każdej galerii zdjęć z przygotowań Wisły do sezonu i nie tylko. ... Szkoda tak po ludzku, bo ile on mógł zarabiać jako magazynier? 1500? A dużo pracy musiał wkładać w swoją pracę . Pozostałych mi nie żal. Zwykli najemnicy. Nawet Broniszewskiego do nich zaliczam. Ale życzę powodzenia i dzięki że byliście Z Wisłą . Jesteśmy w momencie że każdymi środkami musimy utrzymać się w ekstraklasie. Bieda nastała straszna. Ale trzeba wytrzymać rok może dwa (fajnie by było nie spaść do niższej ligi) a potem może znajdzie się jakiś poważny inwestor. Były lata tłuste teraz mamy chude. Przetrwamy!
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Zwolnić Pana Janka. Magazyniera. Człowieka, który pracował w Wiśle od 1999 roku i pewnie zarabiał rocznie tyle, co jeden piłkarz miesięcznie, a wykonywał nieocenioną pracę, którą ktoś wykonać będzie musiał, to ... brak słów. Jeszcze masażystę Zbyszka Woźniaka wyrzucić i zgasić światło.
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ale szalejemy! Wszyscy kupują a u nas rozwiązują. Ewidentnie zbierają na jakiegoś nistelroja tudzież tristana
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Drugiego takiego porządnego człowieka ze świecą szukać. Tylko Broniszewskiego nie szkoda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Taki komin płacowy robił, że opłacało się go zwolnić? Dno i wodorosty ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Rozumiem, że po rozwiązaniu rezerw zostaliśmy z nadmiarem szkoleniowców, a tniemy budżet. Ale magazynier? Zupełnie nie rozumiem tego zwolnienia. Ciekawe, czy rzecznik byłby tak uprzejmy podać powody.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
"Niestety nie jestem upoważniony do odniesienia się do tej informacji." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, to pozostaje liczyć, że ktoś przyniesie z klubu jakąś plotkę.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Może nie chciał przechować Miśkowi rac w magazynie...
żartowałem, żeby nie było, że ktoś to weźmie na serio Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez MaLk : 31.08.2016 o godz. 20:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
1) Broniszewski
2) Primel 3) Antkowiak 4) Pączko 5) Batko Kuba, jak zapowiedział, tak się stało...5 transferów a myśleliśmy,że kłamie...![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
pani prezes też nie? to kto ma cywilną odwagę powiedzieć że.... się wygłupili nikt? brawo lepiej już ....a zgaście to światło ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jedyna szansa żeby jakoś to wyglądało, to zaproponować magazynierowi pracę, ale pracodawcą byłby TS. Nazwać ro restrukturyzacją, czy nie wiem czym.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tak nasz kochany zarząd apelował do mediów o stabilizację i dobrą atmosferę, a tu proszę, sam sieje ferment i kwasy wywalając z drużyny 4 członków sztabu + kierownika bazy... ciekawe co teraz czuje reszta sztabu? kiedy my polecimy? czy już się zacząć pakować?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Hehehehe. Prawda i sama prawda o tym jak teraz wygląda Wisła.
![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
czy ktoś to zrobi być może pozostanie tylko pytaniem retorycznym ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
> Gerson w Łęcznej,
> Gergel w Termalice, > Brzyski w Cracovii Nie wierzę, że żaden z nich nie byłby w naszym zasięgu. A każdy z powyższych transferów, jak na nasze peryferia, co najmniej dobry.. Powód: zły temat, przepraszam
Ostatnio edytowane przez wolfu : 01.09.2016 o godz. 11:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
To jest kpina XD Nikt do nas nie chce przyjść
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Do nas to tylko ktoś niespełna rozumu chciałby przyjść.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Maciej Jankowski strzelił gola przeciwko Górnikowi Łęczna
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ten to ma pecha...
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...-sezonu/0c6rmc ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|