|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kurde.... Ten caly roz.... wokol Wisly, ostatnie wyniki plus wypowiedzi Wdowczyka spowodowaly, ze.. zaczalem Wdowca lubic.
Ja mu daje pelne poparcie. Najwyzej spadniemym, jebac to. Nie takie firmy spadaly, i nie taki firmy mialy katastrofalne serie porazek i w.......i. To jest sport, a dokladniej mowiac polska pilka nozna i nie da sie byc chujowym caly czas (tzn da sie, ale to trzeba miec koszulki w paski). Zaraz nam sie zla seria skonczy i zacznie dobra. Niespecjalnie bym sie nawet zdziwili jakbysmy znow pykneli Jage na wyjezdzie. Szkoda rezerw, ale moze dzieki temu kos przeskoczy do pierwszej druzyny. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
z tego co słyszałem to te rezerwy słabe jak cholera.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nikt poważny z Wisłą interesów robić nie będzie przy obecnym modelu zarządzania i stosunkach kibicowskich.
Po co komuś problemy. http://www.rp.pl/Pilka-nozna/3082899...ly-Krakow.html
Ostatnio edytowane przez _al3x : 29.08.2016 o godz. 13:15.
![]()
Pieniądze są w sieci tylko trzeba wiedzieć jak po nie sięgnąć!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Do innych klubów jakoś sponsorzy przychodzą, nie .......cie i nie wklejajcie kolejnych bzdetów wymyślonych przez dziennikarzy bo w 99% to stek bzdur .
|
|
|
|
Schodowicze'05
Offline |
|
|
Na zdrowy rozum - jaka firma mająca na względzie swój wizerunek oraz mająca wiedzę na temat aktualnej sytuacji w Wiśle (już nie mówię o aspekcie sportowym), biorąc pod uwagę kto aktualnie tak na prawdę rządzi w Wiśle zechce tu zainwestować choćby złotówkę z własnej kieszeni...? Do przemyślenia... SMUTEK I NOSTALGIA - cytując klasyka.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Niektórzy to łykają hasła, jak pelikany(pewnie te same osoby, co chciały dać Meresiowi czas). Wdowczyka nikt nie zwolni, nie dlatego że cieszy się zaufaniem, ale dlatego że w kasie pusto i po prostu nie ma to pieniędzy.
TS ma góra kilka tygodni na znalezienie nowego właściciela. Nie wiadomo na którym miejscu w tabeli będziemy do tego czasu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Nie siejcie chorej propagandy i nie dawajcie się wkręcić pismakom, którzy na kłamliwych sensacyjkach typu "bandyci rządzą klubem" podbijają sobie czytalność!
Dajcie zarządowi pracować, sponsorzy się zgłaszają, ale przecież nie da się wszystkiego ogarnąć w dwa dni! Będzie dobrze ![]() |
|
|
|
Schodowicze'05
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Schodowicze'05
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Blood Brothers
Offline |
|
|
Wisła Kraków w ekstraklasie tańsza już nie będzie...pytanie czy TS wypuści tą sekcje ze swoich rąk.
pytanie na które po dziś dzień TS nie odpowiedział kto sfinansował/sfinasuje kupno Wisły od JM ? to sa miliony złotych...jeszce nie tak dawno TS'u nie było na to stać...zatem skad nagle takie możliwości ? i dlaczego R. Szymański na konferencji jasno i zartykulacja mówił ze JM o sprzedaży chciał rozmawiać tylko z prezesem SKWK....skoro poki co wiadomo ze wlascicielem zostal TS ? to raczej poczatek ciekawej historii....
Ostatnio edytowane przez Smyrgu : 29.08.2016 o godz. 14:22.
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A niby czemu nie da sie ogarnac tego w 2 dni? Jeśli istniała wcześniej umowa sponsorska - wystarczy 5 minut Jesli umowy nie było - wystarczy ją spisać. 2 dni spisanie nie trwa jesli sie zgłosi do odpowiednich ludzi. Co innego jeśli czeka sie na szejka z 3 mln euro i odrzuca biedaków co przynoszą po 500 tysi. Wtedy to inna bajka i kończy się ręka w nocniku. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Skąd ten news? Jakieś podparcie faktami? ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Co do wejścia w sponsoring to paradoksalnie jest bardzo dobry moment, gdyż jest o nas głośno w mediach i każdy sponsor będzie rycerzem na białym koniu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
E: Dziekówa
Ostatnio edytowane przez szprotson : 29.08.2016 o godz. 14:52.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Tak trochę offtopowo:
Dukat na konferencji kompletnie nie wzbudził u mnie zaufania, wyglądał jak przestraszony uczniak przed pytaniem nauczyciela. Ogólnie bardzo dziwne sprawiał wrażenie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Mam podobne odczucia. W czasie przedstawiania nowego zarządu przeszła mi taka myśl ze nie potrzebnie martwimy się o skwk mieszajace za bardzo w klubie czy wręcz podejmujące kluczowe decyzje, skoro ich "prezes" wygląda jak koleś który Pani M. może jedynie drzwi otwierać przed wejściem do klubu, ewentualnie kawe zaparzyć. Na powtórce meczu w TV, jak pokazywali Pania M. on siedział obok rozwalony jak jakiś ciołek z założonymi rękami. Widać było że się nudzi i wolałby być na sektorze z reszta chłopaków. Jeszcze ten moment gdzie na telebimie się zobaczył i do kamery zaczął machać, ucieszony jak małe dziecko.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Należą Ci się kolego Smyrgu przeprosiny. Szymański mówił o Damianie bez nazwiska i odniosłem to do Juszczyka. Sprawdziłem i mówił jednak o członku RN. Przepraszam, to mnie się pop...
![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Wypadałoby, żeby ktoś od nowa oglądnął konferencję bo jak dla mnie to tam było o Gołdzie w tym temacie. Nie jestem pewny teraz ale raczej nie był to Dukat. edit: ok, sam sprawdziłem filmik i mowa była o Dukacie.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 29.08.2016 o godz. 15:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
W sobotnim Sporcie były przedstawione "nowe twarze" i tam też został zacytowany Robert Szymański gdzie wyraźnie mówi że jedyną osobą z którą chciał rozmawiać Jakub M. był Damian Dukat.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Sytuacja jak w kraju.
Mamy panią premier, mamy ministrów, a i tak za sznurki pociąga Jarek K. Niestety, nic z tego dobrego wyjść nie może. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Wywiad z naszą Panią Prezes
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...owa_16402.html ![]()
Pieniądze są w sieci tylko trzeba wiedzieć jak po nie sięgnąć!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Na twitterze Wisły Kraków jakieś dziwne wymiany z E.Wedel się odbywają. Może to zbyt daleko idące podejrzenia, ale może to przyszły sponsor.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Wedel sponsorował nasza kadre na Euro 2012. Fajnie jakby to faktycznie był nasz sponsor ale wydaje mi się że nie wiedział by o tym żaden podrzędny pracownik PR obsługujący twittera.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
Myśle, że TT obsługuje jednak rzecznik prasowy Zwróć uwagę na to, jak poprawiła się komunikacja z kibicami, od kiedy jest ten człowiek. Wcześniej piszcząc do Wisły na FB czekałeś na odpowiedź, jakieś 5 dni (jeśli wgl. odpisali) Teraz po zmianie rzecznika odpowiedź jest w ciągu kilku godzin, albo nawet minut ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|