The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2016, 12:59
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
KOLEJNY KANDYDAT DO BANA. Jakiś pismak to podłapie i będzie afera na 102.
Powiem jak Balcerek: a moze "papuga" jest po prostu dobra i jak M poleca to wie co robi
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 26.08.2016, 13:13
lukaszsz86 napisał(a):Wyświetl post
no i zapomniałeś dodać że kibice Wisły i tak wszystko przewidzieli, więc nie potrzebnie tak bardzo kombinowali
Kibice Wisły? Ja sobie wypraszam stawianie tych gównoburzan na równi z większością tutaj kibicujących Wisełce ludzi.

To są jakieś osoby, który siejąc ferment i pisząc bzdury na temat naszego klubu, czerpią z tego pewnie przyjemność. Swoimi rozkminakami ani nic nie zmienią, ani nic nie ugrają.
Większośc z nich nie udziela się często na forum i pewnie rejestrowały się kiedyś tam, sami nie wiedzac po co...z resztą pewnie podobnie jak na żydowni.

Konus w dupsko im! Tylko Wisła!
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
lopez71
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2010

Stary 26.08.2016, 13:25
jason wiślak napisał(a):Wyświetl post
Ocenianie prawnika po tym, jak bardzo zdemoralizowanych ma klientów jest idiotyzmem na skalę niesamowita. Od tego są adwokaci i radcy, by te sprawy prowadzić. Im trudniejsze i bardziej poważne, tym lepiej świadczy to wiedzy i renomie prawnika. Poza tym, obrońca ma OBOWIĄZEK działania na korzyść swojego klienta, więc chyba wszystko jasne. To zawód jak każdy inny i trzeba zarabiac. Przychodzi klient to prowadzę jego sprawę i tyle. Wiazanie prywatnej sfery z zawodową jest w przypadku tego zawodu nie na miejscu.

Delgado: A gdyby broniła w karnych to co to zmienia?
W 100% się z Tobą zgadzam. Pani Prezes prowadzi sprawę mojej drugiej połowy i muszę powiedzieć że jest bardzo solidną w tym co robi.
Odpowiedz cytując
RadekKRK
Member

Od: 08.2016

Stary 26.08.2016, 13:31
Dopiero od niedawna Radcy Prawni mają możliwość występowania w sprawach karnych. Co za tym idzie, z dużym prawdopodobieństwem należy stwierdzić, że Wasza dyskusja o obronie kryminalistów, być może ma sens, jednak nie w kontekście nowej Pani Prezes.
Wielu Radców Prawnych nie prowadziło nigdy sprawy karnej.
Odpowiedz cytując
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 26.08.2016, 13:32
Ej no co to za rozkmina.

Sam nie przepadam za "papugami" ale kurde kazdemu nalezy sie obronca. To ze ktos bronil nawet Trynkiewicza nie znaczy ze jest odpowiedzialny za jego winy.
Odpowiedz cytując
herkules
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 26.08.2016, 14:03
Jutro gościem programu Sport w Radio Krakow po 18 będzie członek Rady Nadzorczej Wisła Krakow SA Robert Szymański. Można zadawać pytania [email protected]
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 26.08.2016, 15:37
Chcialbym zauwazyc, ze adwokat broni przed sadem niewinnego czlowieka.
Odpowiedz cytując
sobol024
Junior Member

Od: 08.2014

Stary 26.08.2016, 15:52
RadekKRK napisał(a):Wyświetl post
Dopiero od niedawna Radcy Prawni mają możliwość występowania w sprawach karnych. Co za tym idzie, z dużym prawdopodobieństwem należy stwierdzić, że Wasza dyskusja o obronie kryminalistów, być może ma sens, jednak nie w kontekście nowej Pani Prezes.
Wielu Radców Prawnych nie prowadziło nigdy sprawy karnej.
w końcu głos rozsądku i prawdy
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 26.08.2016, 16:01
W koncu zaczyna to wygladac profesjonalnie. Nie pozostaje nic innego tylko kupowac bilety i na mecz!
Ostatnio edytowane przez radek2323 : 26.08.2016 o godz. 16:11.
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 26.08.2016, 16:50
Brawo,pani prezes juz zapunktowała u mnie.kazdy kto walczy z tym Ścierwem Wyborczym zasługuje na szacunek i plus na start swojej nowej pracy.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
qbbba
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 26.08.2016, 18:08
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Kibice Wisły? Ja sobie wypraszam stawianie tych gównoburzan na równi z większością tutaj kibicujących Wisełce ludzi.

To są jakieś osoby, który siejąc ferment i pisząc bzdury na temat naszego klubu, czerpią z tego pewnie przyjemność. Swoimi rozkminakami ani nic nie zmienią, ani nic nie ugrają.
Większośc z nich nie udziela się często na forum i pewnie rejestrowały się kiedyś tam, sami nie wiedzac po co...z resztą pewnie podobnie jak na żydowni.

Konus w dupsko im! Tylko Wisła!
Przecież jak ludzie pisali na forum, że dziennikarze robią dobrą robotę pokazując patologię Meresińskiego, to ty uważałeś, że właśnie ci kibice nie są kibicami, bo robią Wiśle krzywdę obnażając tę patologię. Tym samym został jedyny prawdziwy, prawilny kibic Wisły Kraków na świecie. To Ty. Gratuluje.
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 26.08.2016, 18:09
Nie jestem pewien, czy MS rzeczywiście walczyła z Agorą. Myślę, że po prostu dostała taką sprawę i ją poprowadziła. Oczywiście niewykluczone, że poglądy ma takie, jak koledzy powyżej, ale na szczęście nie wyraża ich w podobny sposób.

Odnośnie do samej Pani Prezes - ma u mnie duży kredyt zaufania. Wydaje się ok, sprawia wrażenie rozsądnej. Zobaczymy. Pan Wiceprezes już takiego wrażenia na mnie nie robi, ale może będzie się starał. Trzymam kciuki. Cieszy, że już rozmawiają ze sponsorami. Myślę, że fajnie by było, gdyby klub na stałe został w TS. Mimo wszystko mam nadzieję, że jedynym transferem z klubu będzie Guzmics. Ewentualnie Guzmics i Cywka : )

I jeszcze dwa słowa do kolegów wyżej: forum jest czytane przez wielu dziennikarzy - zwłaszcza po ostatnich wydarzeniach. Wystarczy, że znajdzie się jeden życzliwy i złoży zawiadomienie do prokuratury. Wtedy tylko szczęściu i ładnym oczom, które podziałają na prokuratora będziecie zawdzięczać, jeśli korzystnie zakwalifikują czyn i umorzą sprawę. Piszę serio, spotkałem się w pracy z takimi sytuacjami. Są organizacje, które zatrudniają ludzi do przeglądania mediów społecznościowych i forum, i masowo składają zawiadomienia (wklejają dane do wzorów). Radzę edytować posty.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
cierpliwy
Member

Od: 06.2013

Stary 26.08.2016, 18:39
Dopiero co pisałem o przedmeczowych kolejkach do kas...dzisiaj znowu klasyka niestety i sporo osób może zrezygnować z zakupu. Nikogo nie oskarżam, tylko z tego miejsca proszę Zarząd o reakcję...
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 26.08.2016, 19:11
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
KOLEJNY KANDYDAT DO BANA. Jakiś pismak to podłapie i będzie afera na 102.
Napisz do chłopa, przedstaw dlaczego nie powinien tak pisać i poczekaj co odpowie. On wyraził swoje zdanie( jakiekolwiek by ono nie było, nie wnikam). Chodzi mi o zasady. Nie wal od razy banem. To nie komuna.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 26.08.2016, 21:49
qbbba napisał(a):Wyświetl post
Przecież jak ludzie pisali na forum, że dziennikarze robią dobrą robotę pokazując patologię Meresińskiego, to ty uważałeś, że właśnie ci kibice nie są kibicami, bo robią Wiśle krzywdę obnażając tę patologię. Tym samym został jedyny prawdziwy, prawilny kibic Wisły Kraków na świecie. To Ty. Gratuluje.
Ty pijesz do mnie koleżko? Naprawdę?

To ja ci powiem...Znam swoje poglądy tak jak i większość udzielających się tutaj użytkowników je zna, są może one skrajne jednak stałe. Oj, nie jestem jakąś .......oną chorągiewką, dlatego mówię...sprawdzam!!!

Postawiłeś jakąś tezę, to teraz przedstaw dowody, że ja tak twierdzilem! Gdzie kogoś nazywam, ze nie jest kibicem, gdyz obnaża istniejącą meresinska patologię!

Z mojej strony przytocze moją wypowiedz z dnia 30.07.2016, 23:20 post nr 353 z tematu: "Jakub Meresiński życie i twórczość - fakty, wydarzenia,aluzje"

Dariook napisał(a):
A gdzie tam w oswiadczeniu Grupy kapitalowej Tele-fonika jest wzmianka o gwarancjach bankowych ?

Nie chce wam rozpierdlac dyskusji czy obdzierac was z marzen, macie do tego prawo jedank...to co tu sie odpierdala przez 12 stron tematu to jest .......ona tragedia!
Domysly, analizy i .......one oswiadczenia, budujecie jakies teorie wyssane z palca i omijacie fakty...lub nie chcecie na nich sie opierac bo tak jest wygodniej.

Paradoksalnie, nadzieja ze gorzej nie bedzie tylko w Cupiale. Trzeba wierzyc, ze On Wisly w zle rece by nie oddal i tyle. A na prawde trzeba bedzie poczekac i poznamy ja po efekty pracy nowych wlascicieli.
I nie goraczkujcie sie konferencja bo uslyszycie to co chcecie uslyszec. Ja wam to gwarantuje, ze bedziecie zadowoleni!

A oswiadczenie? jak oswiadczenie, cos musza napisac i nie koniecznie musi byc to prawda. Ma to fajnie wygladac i pokazac, ze zrobiono wszystko dla dobra zainteresowanych... Wiekszosc z was biadolila i wrecz spiskowala na sposob w jaki TF zarzadza naszym klubem, oskarzani o brak profesjonalizmu i niszczenie Wisly, notabene ich wlasnosci i nagle... wykazali by sie profesjonalizmem w kwestii oddania balstu? Naprawde w to wierzycie?

Podstawowe pytanie! Dlaczego TF vel Cupial zbyli Wisle? Bo nie maja kasy na dalsze utrzymywanie spolki i tyle. Tu nie chodzi o dyrdymaly o rozwoju i naszym lepszym jutrze bo nawet idiota wie, ze tu trzeba w.......ic dzisiat baniek na teraz, wymienic kadre i walczyc o wplywy w pucharach. Rownoczesnie zajac sie szkoleniem, posciagac wyrozniajacych sie 13-15 latkow z regionu i zaczac ich kreowac na wystawe. Tylko o to, ze mimo wkladania min 10 baniek spolka nie ma mozliwosci wygenerowania zyskow. Wszysko idzie na przejedzenie i utrzymanie jako takiego poziomu. Tyle wlasnie ta nasza "wegetacja" kosztuje i TF po prostu nie ma juz na to funduszy.
Tu nie ma co sciemniac, obecna sytuacja w klubie to porazka TF i Cupiala. Oni by chcieli firmowac swoim logo wszystko co najlepsze i jesli by bylo ich stac to pewnie znowu by w.......ili kase...ale ich nie stac.

Kazdy kolejny rok to dla nich kolejna strata min 10 baniek...bo klub trzeba utrzymac, nikt inny kasy na funcjonowanie i spelnienie wymogow lic. hajsu nie wylozy. Dlatego pozbywajac sie nawet za .......ona zlotowke...sa w rok do przodu 10 baniek. To jest biznes i ze strony TF nie liczyl bym juz na sentymenty.

Zrobiono wszystko, zeby sie Wisly pozbyc. Skasowano wewnetrzny dlug, ktory juz na wstepie deklasowal oferte ze wzdledu na bajonska sume i szukano kogos, kto wezmie klub i tym samym odpowiedzialnosc za zalegle zobowiazania. TS chcial ale nie gwrantowal splaty, krotka pilka. A sraty o toczacych sie kilkumiesiecznych rozmowach z inwestorami, po poznaniu zwyciezcow mozna wsadzic miedzy bajki.

Trudno uwierzyc, ze przez miesiace nie dogadano sie z nikim tylko z kims komu nie udalo sie kupic innego klubu - Korony! ....a Korony! To nie powazne i jesli nawet wmowicie sobie, ze to sa slupy za ktorymi stoja anonimowi inwestorzy, ktorych stac na utrzymywanie klubu na obecnym poziomie...startuja w przejecie Korony.
....a Kielce! dziura jak sam s....ysyn, kameralny stadionik, byle jaka tradycja i zero perspektyw na wielki futbol...Idioci? Dlaczego nie WKS czy nawet Jaga? Z pocalowaniem reki miasta oddaly by im kluby i dorzucily dzierzawe stadionow za free!

A wyglada na to, ze trafili na zdesperowanych wlascicieli, ktorzy sa w stanie oddac klub za gwarancje byle by pozbyc sie dalszej odpowiedzialnosci.
Ja nie wierze, ze TF zrobila wszystko na czysty start Wisly tak jak nie wierze, ze wybawcami beda anonimowi milionerzy ktorzy plataja sie po jakis wiochach z wizjami wielkiej pilki. Zwietrzyli okazje i tyle. Zagwarantowali to co TF oczekuje, zreszta i tak pewnie na wszystko by sie zgodzili...i rozpostarli wizje Wielkiej Wisly!
Przedstawili swoich sponsorow, znajomych czy kontrahentow..huj wie, zwal jak zwal i przeszlo. Maja to co chcieli
Czyli pobawic sie w klub, za czyjes obiecane pieniadze...Jak nie wyjdzie? To huj nie wyjdzie! Zwiniemy interes i kupimy sobie farme afrykanskich jedwabnikow szlachetnych...

A co do samego "wlasciciela". To sorki ale ja bym nawet go nie wyslal samego po worek sniegu a co dopiero, pozwolic by mnie gdzies reprezentowal. Chyba, ze za jego plecami siedzi Siara, ktory zajmuje sie knuciem i ostatnio knuje z Waskim bez przerwy...to rozumiem.

Psioczyliscie na Cupiala, na brak komunikacji i rzady twarda reka? To teraz macie idiote z ktorym pocwierkacie o dupach, transferach i rozpisce na klate. Malo? Moze nawet polubi wasz tweet, jak tych szczesliwcow powyzej lub wiecej...doda was do swojej lukratywnej listy znajomych!

Jesli sie myle, to biore to na klate! Oswiadczam, ze zaloze konto na tym tweecie i wysle poemat na temat tego wielkiego aczkolwiek młodego wiekiem słupa.
Jak widać, miałem zdanie o kubusiu przed twoim śmierdzącym Knurą...

Piszę tego posta nie dlatego, by wdawac się z tobą w dyskusję. Uwazam, że na nią nawet nie zasługujesz...poważnie! Robię to tylko, zeby udowodnić, że jesteś kłamcą i siejesz tylko ferment na tym forum! Chcę, żeby każdy zobaczył, że .......isz farmozony i żeby każdy wiedział, ze ma do czynienia z jakimś pierd...kolaborantem.

Chcesz się obronić? To proszę o moje wypowiedzi, gdzie znajdują się potwierdzenia twoich farmazonów! Udowodnij albo zamilknij się gównoburzanie na zawsze!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 26.08.2016 o godz. 21:54.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 26.08.2016, 22:02
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Bzdura. Obecna sytuacja Wisły to wina Cupiała (a konkretnie braku jakiejkolwiek wizji funkcjonowania klubu).
Dokładnie Wolfy. Błędy Cupiała, które wiele osób tu krytykowało (zresztą, łącznie z Tobą), zadecydowały o wewnętrznej słabości naszego klubu, a także porażkach w walce o LM. Dzisiaj zbieramy ich owoce, w tym największego - sprzedaży klubu Mereszyńskiemu.

Przykre, że kieleccy piłkarze i radni okazali się w tym ostatnim mądrzejsi od Cupiała i jego pracowników.

Teraz trzeba trzymać kciuki za TS, by udało im się oczyścić atmosferę i znaleźć nowego kupca dla Wisły. Sami bowiem przyznają i mają świadomość, że długofalowo sekcji piłkarskiej nie zdołają utrzymać na godnym poziomie.

Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Markus : 26.08.2016 o godz. 22:08.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 26.08.2016, 22:06
Zauważę tylko zanim zaczniemy doktoryzować sie o przyczynach - przygotowaniu fizycznym, taktyce bla bla, ze seria 6 porażek ostatniego sezonu skończyła sie wraz z przelewem zaległości na konta. Dziękuje dobranoc.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 26.08.2016, 22:28
nesta napisał(a):Wyświetl post
Zauważę tylko zanim zaczniemy doktoryzować sie o przyczynach - przygotowaniu fizycznym, taktyce bla bla, ze seria 6 porażek ostatniego sezonu skończyła sie wraz z przelewem zaległości na konta. Dziękuje dobranoc.
No, ale co Głowacki sabotuje grę? Bo to on dzisiaj zawalił większość bramek. Brożek sabotuje grę? Srry, ale nie w tym wieku, nie w tej sytuacji - nie uwierzę. Jovic się stara, Małecki i Boguski też. Mógłbym uwierzyć, że odpuszcza Guzmics (ale on ma długą historię takich wpadek, po prostu wrócił do swojego poziomu, a my nie sprzedaliśmy go, gdy był na to czas - vide Bunoza) i Ondrasek, który nagle przestał biegać (ja słyszałem o kontuzjach).
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Franeklowcabramek
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 26.08.2016, 22:32
A Uryga? Co o nim powiesz?
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 26.08.2016, 22:33
Franeklowcabramek napisał(a):Wyświetl post
A Uryga? Co o nim powiesz?
Uryga nie kopnąłby prosto piłki, nawet jakby mu płacili diamentami za każde udane zagranie.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 27.08.2016, 00:36
"Jaka śmierć jest najlepsza? Nagła"... Wy chyba nadal nie rozumiecie co jest grane. Meresiński zapewniłby Wiśle Kraków szybki zgon już we wrześniu. To ,że oddał (sprzedał?) klub TS-owi powoduje ,że ta męka będzie trwała dłużej z pełną plejadą takich poniewierek jak ta ze Śląskiem. Zaskakujące jest ,że po przegonieniu Meresińskiego jakiś fragment kibicowskiej Wisły zrobił "uffff! to teraz już z górki!". To jest dopiero początek tej smuty. Postawa zawodników pokazuje ,że mentalnie to oni są już poza tym klubem. Zresztą nie można mieć do nich pretensji ,ani do trenera.
Odpowiedz cytując
qbbba
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 27.08.2016, 01:56
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Ty pijesz do mnie koleżko? Naprawdę?

To ja ci powiem...Znam swoje poglądy tak jak i większość udzielających się tutaj użytkowników je zna, są może one skrajne jednak stałe. Oj, nie jestem jakąś .......oną chorągiewką, dlatego mówię...sprawdzam!!!

Postawiłeś jakąś tezę, to teraz przedstaw dowody, że ja tak twierdzilem! Gdzie kogoś nazywam, ze nie jest kibicem, gdyz obnaża istniejącą meresinska patologię!

Z mojej strony przytocze moją wypowiedz z dnia 30.07.2016, 23:20 post nr 353 z tematu: "Jakub Meresiński życie i twórczość - fakty, wydarzenia,aluzje"

Jak widać, miałem zdanie o kubusiu przed twoim śmierdzącym Knurą...

Piszę tego posta nie dlatego, by wdawac się z tobą w dyskusję. Uwazam, że na nią nawet nie zasługujesz...poważnie! Robię to tylko, zeby udowodnić, że jesteś kłamcą i siejesz tylko ferment na tym forum! Chcę, żeby każdy zobaczył, że .......isz farmozony i żeby każdy wiedział, ze ma do czynienia z jakimś pierd...kolaborantem.

Chcesz się obronić? To proszę o moje wypowiedzi, gdzie znajdują się potwierdzenia twoich farmazonów! Udowodnij albo zamilknij się gównoburzanie na zawsze!

Dotychczas myślałem, że idiotą jesteś wyłącznie na forum, ale nie mam już wątpliwości, że idiotą po prostu jesteś.
Skąd ten wniosek? A - po tym, co piszesz. B - po tym, jak piszesz (w sensie nie potrafisz posługiwać się językiem polskim).

Ale do rzeczy:

Czy pamiętasz, jak zjebałeś jednego z użytkowników, który zadał proste pytanie (zadał je po tym, jak TS zwołał konferencję ws. prób przejęcia spółki akcyjnej od Meresińskiego?). Ów użytkownik zadał wówczas proste pytanie: czy SKWK odcięło się kiedykolwiek od Miśka (pytanie jak najbardziej na miejscu, bo przecież SA trafia w dużej mierze w ręce SKWK). Twoja odpowiedź, jakże wyczerpująca i kreatywna (szacunek za samodzielne myślenie) brzmiała:

"Winił bym ich też za blamaż 0-4 w Barcelonie"

- Tutaj błysnąłeś kreatywnością i konstruktywnym komentarzem. Nie rozumiesz? Nie dziwię się.

Ale idziesz dalej. No i piszesz (w tym samym poście - w poście, gdzie jeden z użytkowników zadał pytanie: czy SKWK kiedykolwiek odcięło się od Miśka - w momencie przejęcia przez SKWK w dużej mierze decyzyjności w spółce akcyjnej, - jak najbardziej słuszne pytanie) znowu błyszczysz, i piszesz: "Kolego pepe72, naprawde swoimi wpisami nie pomagasz naszej Wiśle. Po co to robisz?"

Nie chce mi się pisać. Ty jesteś po prostu głupi. Tak po prostu. I tak w ogóle.
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 27.08.2016, 02:10
qbbba napisał(a):Wyświetl post
Dotychczas myślałem, że idiotą jesteś wyłącznie na forum, ale nie mam już wątpliwości, że idiotą po prostu jesteś.
Skąd ten wniosek? A - po tym, co piszesz. B - po tym, jak piszesz (w sensie nie potrafisz posługiwać się językiem polskim).

Ale do rzeczy:

Czy pamiętasz, jak zjebałeś jednego z użytkowników, który zadał proste pytanie (zadał je po tym, jak TS zwołał konferencję ws. prób przejęcia spółki akcyjnej od Meresińskiego?). Ów użytkownik zadał wówczas proste pytanie: czy SKWK odcięło się kiedykolwiek od Miśka (pytanie jak najbardziej na miejscu, bo przecież SA trafia w dużej mierze w ręce SKWK). Twoja odpowiedź, jakże wyczerpująca i kreatywna (szacunek za samodzielne myślenie) brzmiała:

"Winił bym ich też za blamaż 0-4 w Barcelonie"

- Tutaj błysnąłeś kreatywnością i konstruktywnym komentarzem. Nie rozumiesz? Nie dziwię się.

Ale idziesz dalej. No i piszesz (w tym samym poście - w poście, gdzie jeden z użytkowników zadał pytanie: czy SKWK kiedykolwiek odcięło się od Miśka - w momencie przejęcia przez SKWK w dużej mierze decyzyjności w spółce akcyjnej, - jak najbardziej słuszne pytanie) znowu błyszczysz, i piszesz: "Kolego pepe72, naprawde swoimi wpisami nie pomagasz naszej Wiśle. Po co to robisz?"

Nie chce mi się pisać. Ty jesteś po prostu głupi. Tak po prostu. I tak w ogóle.

Kopciu! czy ty zdajesz sobie sprawe, że odpowiadasz nie na temat? Ja się z ciebie smieje i pewnie większośc uzytkowników.

Miales podac jakies dowody na moja wine a ty .......isz o jakis miśkach? Że niby zjebałem kogoś tekstem : " "Winił bym ich też za blamaż 0-4 w Barcelonie"
Weż się nie pogrążaj! Jesteś zwykłym farmazonem. Każdy teraz wie, że trzeba uważąć na twoje prowokacje!

Ps:
Chyba takim idiotą nie jestem, jak rozkminilem kubusia przed twoim Knura ...lamusie.

Zawijaj się z tego forum, aferzysto!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 27.08.2016 o godz. 09:56.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
kt77
Junior Member

Od: 06.2016

Stary 27.08.2016, 02:52
Fugiel napisał(a):Wyświetl post
Super ale zeby aż takie halo robic ? Jak ktos ma skyboxa to co ma zrobic ?
To była tylko i wyłącznie odpowiedź na akcję mobilizacyjną, którą zrobił @ZetWuuEee. Skyboxa nie potrzebuję bo i tak rzadko jestem w Krakowie. Wolę wydać tyle, ile kosztuje skybox (ofertę miałem na ponad 300 000 pln) na reklamę na bandach i ściance sponsorskiej. To są mniejsze koszty dla Klubu niż utrzymanie i wyposażenie skyboxa. Pozdrawiam tych, którzy mnie wspierają i również tych, których drażnię.

P.S. Jako potencjalny sponsor mogłem dostać bilety za darmo, ale tego nie przyjąłem.
Powód: Dopisek
Ostatnio edytowane przez kt77 : 27.08.2016 o godz. 02:57.
Odpowiedz cytując
Thuesen
Member

Od: 05.2010

Stary 27.08.2016, 03:41
kt77 napisał(a):Wyświetl post
P.S. Jako potencjalny sponsor mogłem dostać bilety za darmo, ale tego nie przyjąłem.
I za to szacunek. A jak wygląda sprawa sponsoringu? Dogadacie się? Chodzi tylko o reklamę czy też o miejsce na koszulkach? Z swojej strony mogę powiedzieć że z wielka przyjemnością nosiłbym koszulke z logiem firmy jednego z wiślackich braci.
Odpowiedz cytując
Virusman
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 27.08.2016, 03:41
czaro napisał(a):Wyświetl post
No, ale co Głowacki sabotuje grę? Bo to on dzisiaj zawalił większość bramek. Brożek sabotuje grę? Srry, ale nie w tym wieku, nie w tej sytuacji - nie uwierzę. Jovic się stara, Małecki i Boguski też. Mógłbym uwierzyć, że odpuszcza Guzmics (ale on ma długą historię takich wpadek, po prostu wrócił do swojego poziomu, a my nie sprzedaliśmy go, gdy był na to czas - vide Bunoza) i Ondrasek, który nagle przestał biegać (ja słyszałem o kontuzjach).
Nie chcę nikogo oskarżać - sam nie wierzę w "spisek" piłkarzy podczas meczu ze Śląskiem - ale np. o takim Brożku słyszałem różne rzeczy, więc generalnie to bym się wstrzymał z bezwarunkowymi założeniami na temat zawodników naszej drużyny.
ABG ABG ABG
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 27.08.2016, 09:09
Virusman napisał(a):Wyświetl post
Nie chcę nikogo oskarżać - sam nie wierzę w "spisek" piłkarzy podczas meczu ze Śląskiem - ale np. o takim Brożku słyszałem różne rzeczy, więc generalnie to bym się wstrzymał z bezwarunkowymi założeniami na temat zawodników naszej drużyny.
No, ale to chyba o dawnym Brożku? Przecież teraz to on w tym zespole jest już tylko dlatego, że chce. Gdyby nie chciał to z rok temu zakończyłby karierę, albo dorabiał do emerytury w jakimś egzotycznym miejscu, gdzie w mało fizycznej drugiej lidze byłby pewnie królem strzelców i zrywał pomarańcze z drzew.

Poza tym - ja w tym meczu widziałem trochę biegania. Bez ładu i składu, ale zaangażowania niektórym nie można odmówić.
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 27.08.2016, 09:19
kt77 napisał(a):Wyświetl post
To była tylko i wyłącznie odpowiedź na akcję mobilizacyjną, którą zrobił @ZetWuuEee. Skyboxa nie potrzebuję bo i tak rzadko jestem w Krakowie. Wolę wydać tyle, ile kosztuje skybox (ofertę miałem na ponad 300 000 pln) na reklamę na bandach i ściance sponsorskiej. To są mniejsze koszty dla Klubu niż utrzymanie i wyposażenie skyboxa. Pozdrawiam tych, którzy mnie wspierają i również tych, których drażnię.

Ok Ok ... Oby wiecej takich potencjalnych sponsorów.

Zwyczajnie ja nie mam potrzeby pisac po internetach i chwalić się w jaki sposób Wisłe sponsoruje i zostać panem Krzysztofem ale moze to dobry pomysl.
Ostatnio edytowane przez Fugiel : 27.08.2016 o godz. 09:22.
Odpowiedz cytując
kicur
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 27.08.2016, 10:04
Fugiel napisał(a):Wyświetl post
Ok Ok ... Oby wiecej takich potencjalnych sponsorów.

Zwyczajnie ja nie mam potrzeby pisac po internetach i chwalić się w jaki sposób Wisłe sponsoruje i zostać panem Krzysztofem ale moze to dobry pomysl.

W taki sposób Krzysiek (prosił, żeby nie mówić mu Pan) może zachęcić innych "potencjalnych" sponsorów. Tu coś skrobnie, na TT też coś napisze i może znajdzie się, jakiś bogaty kibic Wisły, który nie da 10 baniek, ale da np. jedną bańkę na sezon i już coś ruszy do przodu. Oczywiście nadal uważam, że dużo zależy też od nas zwykłych kibiców.
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 27.08.2016, 10:14
kicur napisał(a):Wyświetl post
W taki sposób Krzysiek (prosił, żeby nie mówić mu Pan) może zachęcić innych "potencjalnych" sponsorów. Tu coś skrobnie, na TT też coś napisze i może znajdzie się, jakiś bogaty kibic Wisły, który nie da 10 baniek, ale da np. jedną bańkę na sezon i już coś ruszy do przodu. Oczywiście nadal uważam, że dużo zależy też od nas zwykłych kibiców.
Pełna zgoda , niech każdy z nich nawet kupi karnet na golda za 3000 zł to juz będzie coś. To tak na początek
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów