|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
@krzaq12
Dzięki za informacje. Bilet kupowałem dziś po północy. Kiedyś faktycznie na 24h przed meczem zamykano sprzedaż internetową teraz z tego co widzę to jest dłużej. Nie wiem jak o tej godzinie ![]() ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
C bedzie wygladać prawie jak podczas protestu przeciwko JB z ta liczba ludzi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
I ...., lepiej żeby ludzie poszli na droższe sektory. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Sądząc po ilości sprzedanych biletów i kosmicznych kolejkach pod kasami to ta płomienna miłość , WIERNOŚĆ i jedność wygląda bardzo blado. Kupe frazesów gównem podpartych. Fantastyczny i długofalowy efekt sortowania i dzielenia Wiślaków. Na C to chyba bojkot bojkotu bojkotujących. FANATYCY...sukcesu Brawo kumaci
![]()
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Darotsok czy Ty jesteś mądry
Dla takich jak Ty należy się BAN. Nam potrzebna jest mobilizacja, a defetyzm powinien być natychmiast karany. TYLKO WISŁA. WSZYSCY NA MECZ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jest zydem bo osmielil sie prawde napisac?
![]() ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Bilet kupiony, mimo, iż nie mogę być, polecam innym też tak zrobić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Bilet przez internet można kupować aż do godziny 15:00 !!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Karnety az do 17:00! Na D zostalo juz tylko 170 biletów!
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
jaką prawdę ?! chyba urojenia! działa na szkodę klubu TS WISŁA w KRYTYCZNYM momencie. Czyli działa zgodnie z życzeniami tej ....y z Kałuży 1.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 26.08.2016 o godz. 12:39.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Tez tak własnie zrobiłem ale to było OCZYWISTE, ze kupie mimo, ze nie jezdze na mecze rozgrywane o 20:30
![]()
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 26.08.2016 o godz. 13:18.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
Na D pozostalo ostanie 8 biletow na C jakies 1600
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
A wszystkie sektory na D był dostępne?
|
|
|
|
Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
Tak na D byly wszystkie dostepne i o godzinie 16 zostaly ostatnie 2 sztuki a na C rowne 1688 a byly otwarte tylko C2,C3,C4 ogolnie mysle ze do 15 tys moze uda sie jakos dobic ale to ludzie musieliby juz teraz na biezaco kupowac w kasach a nie na ostatnie 2 godziny
O godzinie 16;00 pozostalo rowne 4800 biletow |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
2. Bilety. Na. Sek.H. kupione. I. koszulka. EMIGRACJA. Proszę. Kupować. każda. Zł. sie. TERAZ. Liczy
![]()
TYLKO UKOCHANA WISLA AZ DO SMIERCI !!JAZDA JAZDA BIALA GWIAZDA !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
moze jakaś forumowa mobilizacja na następne 2 mecze? Teraz klub, jak nigdy nas nie potrzebuje. Na Piaście pewnie nie ma się co spodziewać wielkiej frekwencji, ale może warto powalczyć?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Był pomysł żeby każdy kupujący wrzucił potwierdzenie zakupu i nominowal kolejne 3 osoby, ale chyba temat upadł
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ostatnio taka mobilizacja skończyła się podziałem kibicowskim, dziesiątkach pw do modów, że są MOLESTOWANI psychicznie, nominujący są agresywni w stosunku do nich, akcja skończyła się tym, że kto chciał ten sam z własnej woli wklejał zdjęcie paragonu/biletu/karnetu. Z szalikiem-cegiełką było to samo.
Kupcie co macie kupić, na ile się poczuwacie do odpowiedzialności za klub. Kolejne wznowienie tej akcji to będzie groteska, burdel gorszy niż w politycznym, wyzwiska. Na domiar złego wiem, że sam je zacznę. Na SB już kilkukrotnie. Bo boli mnie debilizm, ignorancja i hipokryzja. Oszczędźcie nerwów. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to cokolwiek zróbmy, zawsze jak dzieki 100 postom kupi 1 osoba więcej to znaczy że się opłacało.
Ja kupiłem 2 bilety na Piasta i 2 na Legie. Na ten moment na C: Na Legie zostało 3147. Na Piast zostało 3146. Zobaczymy czy dziennie schodzi chociaż 50 biletów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
3138 na Piast, w ciągu 30h zeszło (uwaga, uwaga) 8 biletów na młyn!
3140 na Legie, zeszło 7 biletów, jeszcze lepszy wynik! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Przecież sprzedaż ruszy po meczu z Jagiellonią. Zawsze tak jest. Niech piłkarze dorzucą wygraną, to bilety na pewno pójdą lepiej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Co do biletów na C, pękło oczko?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jest jeszcze ta promocja 5zł za bilet dla osób, które pierwszy raz będą na meczu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Tak, promocja nadal obowiązuje.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
przy kupnie biletu można wybrać bilet BEZ zniżki (zawsze 2-3 złote więcej dla klubu)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Marzena Sarapata: Każdy kibic, który kupuje bilet na trybunę, karnet, czy bilet na lożę VIP, to nasz sponsor.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Obiecali znaleźć sponsora. Dotrzymali słowa? Dotrzymali! Tysiące sponsorów!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Piotr Dunin mówił wczoraj w radio Kraków, że sponsor tytularny/koszulkowy jest blisko. Poczekajmy jeszcze trochę.
Jednak gdyby tego sponsora jednak nie było, to wychodzi na to, ze to nie zarząd jest winien takie sytuacji. Skoro i im by się nie udało znaleźć kapuchy, to znaczy, że tutaj sprawa ma jakieś drugie dno |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Czy wie ktoś może, jak wygląda sytuacja z sektorem A22? Mam tam karnet i chciałbym wziąć ze sobą kilka osób na mecz z Legią, ale z tego co widzę prawie wszystkie miejsca na tym sektorze są zajęte. Nie wierzę, że jest tam tylu karnetowiczów. Czyżby rezerwacje voucherowe?
|
|
|