|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Że niby sektor A na starym stadionie był VIP'owski lub dla jakiś zamożnych kibiców?
A to tu się zgodzę.
Ostatnio edytowane przez R33 : 25.08.2016 o godz. 22:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jasne. Loża Szyderców
![]() To raczej sentyment, nie byłem jeszcze na nowym stadionie po tamtej stronie. Za drogo ![]() ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Na przyszlosc: VIP mozna zamowic telefonicznie i zaplacic przelewem do 2 dni przed meczem.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...z_ze_slaskiem/
Ostatnio edytowane przez rav : 25.08.2016 o godz. 20:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Potwierdzam, z golda jest lepszy widok niz z skyboxa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra, przy okazji - czy może ktoś podesłać.mi na PW kontakt do osób związanych z marketingiem klubu?
![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
@up
Pisz na tt do rzecznika. Wszytko ogarnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wspominacie sektor A. Byłem tam raz, na meczu z 7egią, jak na C brakło biletów.
Zapamiętałem dwie sytuacje: 1) dwóch kolesi cały mecz wpiernicza obwarzanki siedząc bokiem do murawy i dyskutując o aktualnej formie Małysza, pod koniec meczu zastanawiają się jaki wynik właściwie. 2) Jakiś koleś z dużym doświadczeniem życiowym cały mecz drze ryja na Jóźwiaka "Juskowiak ty ch....u!!" W pewnym momencie ktoś nie wytrzymuje i mówi - Panie, ale to jest Jóźwiak! - a tak, ma pan rację,pomyliłem se nazwiska mija 30 sekund... - Juskowiak ty ch...u!!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
[email protected]
znalazłem tutaj http://www.wisla.krakow.pl/pl/klub/Marketing/ to naprawdę nie było trudne ;/ ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Z wszystkimi propozycjami dajcie im trochę czasu. Jutro nowy zarząd, może wezmą swoich ludzi do marketingu, bo niestety obecna pani zarządzająca marketingiem to dno...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Trzymamy kciuki za dobre wieści jutro o 10. Ciekawi mnie zarzad i rada.
Mam nadzieję że będą też pozytywne niespodzianki |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2014
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
![]()
Ddf
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
zależy którego, od 10-12k. Zdecydowanie bardziej opłaca się wynająć na sezon.
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Grzegorz Wójtowicz na TT 3 minuty temu:
"Czyli będzie pierwsza w historii Wisły SA pani prezes" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
List Otwarty Rady Seniorow TS WISŁA!
http://www.tswisla.pl/list-otwarty-rady-towarzystwa/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
czy mozna gdzies sprawdzic jakim popytem cieszyly sie skyboxy?
np w poprzednim sezonie? Zawsze były okupowane czy w wiekszosci wolne? Jaki jest koszt na cały sezon wynajmu? p.s. pytam bo powiem tak : Z przyjemnoscia ogladałbym mecz w skyboxie z wieloma forumowiczami, nawet o całkowicie odmiennych poglądach. Jeśli takie skyboxy stoją puste, zrobmy zrzute na skuboxa TWSD A co!Szczegół najwazniejszy : jesli on stoi pusty - wtedy zawsze mozna cene zbić, no i forum i w ogole. Wiadome ze pojemnosc jego jest mała, ale 1 forumowicz na 1 mecz. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na czele piłkarskiej spółki ma bowiem stanąć bardzo energiczna i stanowcza kobieta, Marzena Sarapata! Nie była ona do tej pory wymieniana wśród kandydatów na to stanowisko, stąd można mówić o niespodziance. Pani Marzena jest prawnikiem, absolwentką UJ. Co ważne, ma doświadczenie, związane ze sportem. Ma tytuł Menedżera Sportu, nadawany przez Ministra Sportu. Brała udział m.in. w przygotowaniach turnieju Euro 2012, a ostatnio była jedną z osób, które pracowały przy przygotowaniu umowy, na mocy której piłkarska Wisła trafiła pod skrzydła Towarzystwa Sportowego. O tym, czy krakowskie wróble mają rację i Marzena Sarapata rzeczywiście zostanie prezesem "Białej Gwiazdy", przekonamy się już za nieco ponad godzinę.
Już potwierdzone ![]() Powodzenia! Bio robi wrażenie. |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Kopiujemy model Legii ?
![]() ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Atrakcyjna kobieta i budzi szacunek
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Teraz mam nadzieje bedzie onne podejscie i inne ceny, adekwatne do naszej formy sportowej ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Kobieta Prezesem... Jej CV pokazuje ze sie nadaje wielki plus. I jeszcze bonus z powodu wygladu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Teraz niech zakasają rękawy i do roboty. Póki co jestem optymistą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najbardziej mnie zaskoczyło, że rozmawiają o transferach też do klubu.. Oby to nie było tylko takie gadanie na podbicie frekwencji. No zobaczymy. Ważne, że są ludzie - świetni merytorycznie i z Wisłą w sercu. Teraz sponsorzy i do przodu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Dziennikarze to są dupy. Nikt nie zapytał o Zdzicha. Nikt nie zapytał o ewentualne trupy w szafie po Meresińskim. Nikt nie zapytał o to, czy planują zawiadomienie prokuratury o działaniu przez niego na szkodę spółki.
Podoba mi się zarząd. Nie podoba mi się na razie rada nadzorcza. Tam powinien być jeszcze ktoś szanowany z krakowskiego biznesu i jakiś sensowny ekonomista. |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Prezes moze byc dobrze wygladajacy ale durny - vide Pyzalska,
Moze byc inteligentny, ale wygladac malo ekskluzywnie, jak bej - vide Lesnodorski Moze tez byc i brzydki i glupi - jak ten eks prezes Ruchu z wielka glowa, Ale moze tez byc jednoczesnie i dobrze wygladajacy i wyksztalcony. Jak nasza pani prezes. Dobre wrazenie. Ten Golda tez widac ze sroce spod ogona nie wypadl. Duzy kredyt zaufania, nie s.......cie tego. ![]() ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jestem dobrej myśli . Nie znam tych ludzi ale podoba mi się to , że zarówno Pani prezes jaki Wice prezes to ludzie młodzi z wykształceniem ! Obawiałem się jakichś leśnych dziadków
Teraz zobaczymy jaki jest potencjał klubu i jaki jest potencjał małopolskiego biznesu . Z wielu przyczyn sporo firm chętnych dotychczas do sponsoringu nie chciało współpracować z Cupiałem bo ten był dyktatorem i miał swoisty sposób zarządzania . Teraz jest szansa , że się to zmieni . Jestem bardzo ciekawy i bardzo optymistycznie nastawiony . Żeby tylko te nasze lebiegi dzisiaj wygrały ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trasnfery do klubu sa dobre z tego wzgledu ze sprowadzenie takiego Semira to pewnie z milion zlotych rocznie. Gosc poprawi gre z marszu, co przelozy sie pewnie na 1000-2000 wiecej sprzedanych biletow na kazdy mecz, wiec suma sumarum jeden dobry pilkarz jest w stanie podniesc frekwencje na tyle, zeby cale jego zarobki splacily sie z biletow. Fajnie zrobila to Legia sprowadzajac Ljuboje, nic nie zarobili na gosciu, bo byl starym gwiazdorem, ale ludzie przychodzili popatrzec jak gra (a gral calkiem niezle). W ten sposob wytwarzali mode na przychodzenie na stadion i teraz nie potrzebuja juz inwestowac w starszych gwiazdorow bo i tak sprzedaja mase biletow.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|