|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Oczekiwania są duże - i nie mam tu na myśli wyników sportowych - i mam nadzieję że nowy zarząd nie spieprzy spawy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wraca herb TS czy pozostanie logo SA?
W piątek wszyscy na Reymonta! ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
![]()
-JM---- i Cię nie podrywam :/
- no dobra, uwodzisz, tak to się nazywa w kobiecym języku -JM---- nieświadomie, albo odruchowo.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Na moje oko to łatwiej znaleźć dużego sponsora niż inwestora. Chyba 7 kotów gdzieś tu niedawno pisał, że najlepszy byłby taki model, że właścicielem jest TS, a sponsorzy kupują sobie reklamę i tak to się kręci. Mi to odpowiada.
Chciałbym jeszcze dożyć następnego mistrzostwa, ale mogę na nie czekać nawet 20 lat. Za to nie chcę już takiej jazdy jak z tym oszustem. Nie chcę, żeby ktoś znów mógł kupić nasz klub za jakieś marne grosze. Nie chcę, żeby rządzili nim ludzie, którzy traktują go jak zabawkę albo jak wrzód na tyłku. Wolę stabilność, przewidywalność i spokojne budowanie fundamentów. A na prezesa to bym poprosił pana Piotra Dunin-Suligostowskiego, jeśli można ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Na dziś to najlepszy kandydat
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To teraz wszystkie RACE w górę wreszcie nikt się nie będzie czepiał pierdół.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Och taki czarny żarcik wypsnęło mi się.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Teraz TS idzie dalej na sprzedaż? Czy obecnie stop i przyciąganie sponsorów oraz ratowanie klubu
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ciekawe czy największy kibic Cupiał też będzie sponsorował Wisłę prowadzoną przez TS?
Czy uzna, że już wystarczająco pożyczył? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a ktoś mu oddał?upomina się może?
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
ciekawe czy zmieni sie teraz kultura dopingu na stadionie?dotąd SKKW miało gdzies ilu kibicow przyszlo na stadion bo i tak wujek Cupial doplacal do interesu wiec i race mozna bylo rzucic a teraz za wszystko trzeba zaplacic...moze w koncu na mecz mozna bedze przyjsc z dziecmi nie bojac sie,ze przez 90 minut beda sluchac zenujacych pisenek intonowanych przez wodzireja...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kiedyś Ty miał race na naszym stadionie? Przypomnisz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Dobrym zarządzaniem i ludźmi znajacymi się na rzeczy zrobisz pierwszą piątkę? Nie rozśmieszaj mnie. Połowa zawodników to piłkarze pierwszoligowi, kilku emerytów wiekowo i mentalnie i co najmniej jeden który w piłkę grać nie powinien. Tu trzeba wzmocnień a nie comiesięcznego żebrania na prąd i sprzątaczki.
![]()
-JM---- i Cię nie podrywam :/
- no dobra, uwodzisz, tak to się nazywa w kobiecym języku -JM---- nieświadomie, albo odruchowo.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No wzmocnień to nie oczekuj - bez przesady. Trzeba dograć do zimy tym co jest a nie ma tragedii tylko napastnika trzeba. Co z Brożkiem kiedy wraca?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Gdyby chciał to przecież Tele-fonika zostałaby na koszulkach albo na bandach wokół boiska. Wystarczająco dużo kasy już przesrał.
Ostatnio edytowane przez heoij : 23.08.2016 o godz. 17:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
To to jescz ch....j, niewiadomo jakie umowy podpisali i moze Ich odejscie jeszcze dodatkowo pociagnąc po kieszeni....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jeżeli umowy nie mają skonstruowanej sprytnie proponuję dla Włocha stanowisko pizzera u Wislaków, stewarda na C, sprzątacza kibli po meczu, kupić strój pinokia niech bawi dzieci w rodzinnym itd.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Bycie w zarządzie nie oznacza że z taką osobą Spółka podpisuje umowę o pracę czy inną umowę cywilnoprawną. Do czasu sprzedaży Wisły przez Meresińskiego nie było ukonstytuowanych organów tj. RN i zarządu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Wawele & Jan Wojdak - My kochamy nasz klub (oficjalny teledysk)
https://www.youtube.com/watch?v=-kq7PEBLBTw Słuchać, śpiewać, zapamiętać. I rozpowszechniać dalej. Ave Wisła ![]() ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Kurde nowy duch we mnie ozyl/
sram na to kto jest z Lechia albo z Ruchem,dośc tego zawsze najwaznjsza jest Wisla,i jej dobro.Teraz trzeba pomoc kto jak potrafi,ale kazdy powien byc na meczu ze Slaskiem.Trzeba odlozyc na bok cale zgody bo teraz liczy sie tylko Wisła. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Powód: kosmetyka
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 23.08.2016 o godz. 19:47.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Jak już chcecie wspomóc Wisłę finansowo to lepiej wydać 100 zł na bilety niż 100 zł w Wiślackim sklepie na jakieś gadżety gdzie klub ma z tego tylko część kwoty.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I co to ma do rzeczy? Lepiej kupić jedno i drugie.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|