|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ciekawe jak to bedzie wygladało u nas...?
http://www.lodz.wyborcza.pl/lodz/1,3...-sponsora.html ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wiemy coś więcej, bo ta cisza jest denerwująca :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
http://skwk.pl/skwk/4-stowarzyszenie...an-robert.html
Nie znałem aż tak historii tego człowieka. No sorry, ale dla mnie właśnie tacy ludzie powinni być kandydatami na prezesa Wisły.. Z sercem, oddani. W elce Lesnodorski to tez facet z pasja, wieloletni kibic. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Nesta zły link coś dałeś bo przekierowuje na główną stronę SKWK.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Podpisali tą umowę?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wszyscy po bilety!
|
|
|
|
Member
Od: 02.2014
Offline |
|
|
No to mamy oficjalne potwierdzenie przejęcia spółki przez towarzystwo. Wszyscy po bilety!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli jutro lub najpóźniej w czwartek pewnie konferencja i przedstawienie planów, sponsorów i nowego zarządu
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
WISŁA JEST JUZ W REKACH TS https://twitter.com/WislaKrakowSA/st...60142030061569
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Uffffffffffffff.
Towarzystwo Sportowe Wisła Kraków informuje, że w dniu dzisiejszym sfinalizowana została Umowa nabycia przez nasz Klub pełnego pakietu akcji Wisła Kraków SA. Do końca bieżącego tygodnia zwołana zostanie konferencja prasowa, na której zaprezentowane zostaną Nowe Władze Spółki oraz strategia działania na najbliższy okres. tswisla.pl |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wszyscy na mecz!
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
W końcu ten przykry sen się skończył. Nerwówka do samego końca. Trzymam kciuki za TS, licze że będzie lepiej. A teraz - Wszyscy po bilet!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Panie Boże, dziękuje.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
W koncu koniec tej udreki. Wisła w rekach ludzi, ktorzy ja kochaja i nie pozwola jej przepasc.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Cuda się zdarzają
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Dzięki Bogu! wreszcie wracamy na drogę do normalności - będzie to długa i wyboista droga, ale jest przynajmniej nadzieja!
TYLKO WISŁA. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Kochani Wisła Kraków odbita teraz czas działać. O to podstawowy plan działania.
1.Kupujemy Bilety Na najbliższy mecz 2.Kupujemy Karnety ile się da najlepiej wszystkie możliwe ![]() 3.Wykupujemy cały asortyment ze sklepów Wisły. 4.Niech Wisła poda Konto gdzie każdy będzie mógł przelać ile się da 5.Niech Wisła uruchomi funkcje SMS do wspierania klubu tak jak na fundacje. 6.Jak nie możecie być na meczu kupujecie bilety lub karnety dla dzieci z Domów dziecka w ten sposób nie tylko finansowo pomagamy klubowi ale tez poprawiamy wizerunek 7.Cegiełki w postaci pluszaków (ZROBIONYCH NA WZÓR MASKOTKI WISŁY CZYLI SMOKA) i niech te misie idą do domu dziecka lub do przedszkoli świetlic itp |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Liczę na to, że nowy zarząd utrzyma się dłużej niż to było w przypadku poprzednich władz za poprzedniego wieloletniego właściciela.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Panowie .. o przepraszam- Panie i Panowie pozwolą, że nie będę jeszcze otwierał szampana? Cóż, moje doświadczenie życiowe zaleca zdecydowane hamowanie entuzjazmu. Że co? Że wszyscy lepsi od Meresia? Ależ oczywiście! Pozostaje tylko pytanie skąd ten patafian w ogóle się wziął i na jak długo wystarczy tej "lepszości".
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
^^ Można załozyć konto online i zakupić bilet/karnet.
Wejdź tu: https://bilety.wisla.krakow.pl/ i kliknij "Załóż konto". Uzupełnij formularz i czekaj na kartę kibica ![]() ![]()
W Polskę wierzę.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Nie da rady. Obecni właściciele mnie nie lubią a i ja nie mam do nich zaufania. Wiśle życzę samych sukcesów i oby moje przewidywania się nie sprawdziły. Powodzenia! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
nie dzielimy się tylko jednoczymy bo jako kibice mozemy miec okazje na normalność |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Zawsze można zakupić bilet nawet jeżeli nie planujecie być na stadionie. Tak robiły osoby w poprzednim sezonie.
Jednak oczywiście sami decydujecie o swoich funduszach. Pozdrawiam. ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|